11248
  • McCartman
    CRT monitor 4:3 arányú , azon sztem stimmel a fov.
    16:9 , 16:10 mellé jöhetne jól a szélesebb de így is élvezhető.
  • szabii98

Call of Duty Community-az összes coddal kapcsolatban való segítség stb.
  • McCartman
    higgy amit akarsz, nem akarom lelohasztani a kedved , látom épp elég trauma ért ma már.
    azért a kötél után ne nyúlj.
  • pisztácia
    Nekem 17colos CRT monitorom van. Akkor nyomja fel maxra?
  • Különc
    Nekem bőven elég, h az erkölcsi győzelem az enyém és nekem van igazam, többi már csak hab
  • McCartman
    bocsánat , nem tudtam , hogy a szinteden ez a nálad normális , mindennapi párbeszéd része.
    szegény modoknak lesz mit törölni.
  • Hassel606
    Helló Zsoni!! Ennek a talinak van néminemű akadája...Eddig csak diavetítő módban fut!
  • Különc
    Szövegértelmezési problémáid vannak, sima, személytelen káromkodás volt
  • McCartman
    de kezdtél el bazdmegolni meg kvanyázni pubi.
    de ezzel itt végeztem.
  • Különc
    A probléma ott kezdődik, hogy abban a stílusban válaszoltam, amilyenben írtál privit, szóval ez a privire válasz, remélem most már tisztán látod az idősíkokat.

De segítek neked:

Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoiler szöveg
  • Zomil
    nekem ebbol 4 van meg :D
  • McCartman
    privben ment válasz , nem fogok ebben a stílusban itt offolni.
  • haaszkrissz
    Sziasztok! Amikor elindítom a játékot bejön egy videó, majd az hogy: Press any key és itt lefagy, megáll. Ez mitől lehet? talán win7 miatt?
  • Különc
    Azért olvasom el, "idióta", mert nem akkora a csőlátásom mint a tiéd, korlátolt, analfabéta barátom mivel alulról fölfelé olvasom a topikot, és bár látható volt az írásod alján a "/SPOILER" így is könnyen meglátni akárcsak szavakat az írásodban és kb a játék poénját írtad be, "idióta", ha egy pálya végét írod be, leszarom de így röviden megba**hatod a jó ***va any*dat...
  • Daell Drow
    Aszem meg van az osszes magyar szero, jelenleg 9rol tudok.
  • elitehun
    Lehet hogy Reznov azt akkor mondta el amikor még élt. Tehát inkább visszaemlékezés a visszaemlékezésben :P
  • McCartman
    aki játszott mindkettővel , hogy látjátok mi a különbség mw2 és black ops multija között? fegyverek hangja , viselkedése , melyik miben jobb/rosszabb?
  • Punker
    ne folyamatosan nyomd az F-et előtte hanem szakaszosan, akkor jó lesz (szoptam vele én is fél napot)
  • darki81
    Nektek is feketelesz a képernyő miután betörtük az ajtót és ránkrobban a kocsi? (a radart lehet látni, meg hogy hány méterre van ahova mennikell) nemtom hogykéne ott továbmenni korom setétbe :D (havenál ugyanez a problem)
    SENKISEM JÁTSZOTT A KÜLDETÉSSEL?
  • lolSL
    ha wide monitoron van akkor húzd fel, a látóteret növeli, alapbeállítás crt-hez jó főleg
  • Gerypapa 95
    probléma megoldva :)
  • Kisbuddha
    na ennyit arról hogy 4 mag kell ennek a sza***nak

tök ugyan azzal a beállítással egyik szerver 30-50 fps , másik szerver 10 alatt folyamatosan.
  • McCartman
    tökmind1 , aki nem akarja igy sem olvassa el.

@Prince23: az tényleg visszaemlékezés.:)
  • SZEG007
    emailt, meg privátokat kapok hogy szeretnék megvenni a steam accomat, itt jelzem mindenkinek hogy nem tudom eladni mert van rajta más game is amitöl nem válnék meg.
  • pisztácia
    Azt a fov csíkot optionsba, szerintetek h allitsam be? Hogy a legjobb? És ettol no a gepigenye? eddig ugy jatszottam h le volt huzva minimumra.
  • Tatyla
    ja azt elfelejtettem mondani hogy a game booster közben fút...
  • Prince23
    amikor Reznov szerepében vagyunk 1945-ben, akkor az gondolom a "képzelet a képzeletben" küldetés :D

Mellesleg az egyik leghangulatosabb rész.

ez a rész majdnem vetekszik azzal a Cod4 jelenettel, amikor Price kapitánnyal sznájperkodunk a "blokkok" között.
  • darki81
    cső:D
    Nektek is feketelesz a képernyő miután betörtük az ajtót és ránkrobban a kocsi? (a radart lehet látni, meg hogy hány méterre van ahova mennikell) nemtom hogykéne ott továbmenni korom setétbe :D (havenál ugyanez a problem)
  • elitehun
    Százmilliószor jobb
  • elitehun
    Spoiler fail :D
    De azért válaszolok
    Nekem a lopakodós résznél. De igy visszagondolva télleg gyanús volt. hogy nem szólt reznov-hoz senki rajtunk kivül meg a patkány járatban is kérdezte a másik katona hogy mi a fasz bajunk van amior reznov-hoz beszéltünk :D
  • aztomka
    Az első valami grafikai beállítás (anisotropic filtering);
    A field of view az az, hogy mennyire látsz szélesen, ezt szögben méri;
    Draw hud - legyen-e HUD, ez az ammodat meg ilyeneket jelöli;
    Allow downloading - letöltések engedélyezése.
  • Gerypapa 95
    a tegnapi problémámat megoldottam , de akadt egy újabb problémám . ne haragudjatok hogy ha ez nektek " fárasztás "

ebben tudnátok nekem segíteni ?
  • McCartman
    SPOILER

na , ki ölte meg Kennedyt?

elég unalmasan kezdődött számomra a single de a végére megjött a kedvem.
    főleg miután gyanussá vált , hogy Reznov vhogy mindenhol ottvan.
    Nektek mikor esett le , hogy kicsit skizo a srác?
    az írók biztos szerették Harcosok Klubját.

/SPOILER
  • lolSL
    egész más
  • abel0317
    a single része jobb mint az MW2-é?
  • goso
    sziasztok hogyan lehet beállítani multi ba az hogy sima célkeresztet mutasson?
  • Kisbuddha
    Valaki tudna adni a konfigurációmhoz egy ideális beállítást, ahol néz is ki valahogy nem egy kocka szar, de az FPS is elég magas.
    Én próbálkoztam vele de az istenért se akar 20 FPS fölé menni még low grafon se.

Core 2 E6550
    2*2 GB RAm
    1 GB GTS250

Hangokról meg annyit hogy a menüben alapból 2 hangszórót ismer fel a játék, és nem lehet átállítani mert ki van szürkítve. Próbáltam a Sound Blasterremmel , alaplapival is egyikkel sem megy. MW2ben meg windows default , 4 6 speakers minden féle beállítás. Ezt se értem, hogy ilyet ,hogy nem lehet megcsinálni. 2.0 ban a MW2 is gagyi , ez is tuti jobban szólna 5.1ben. Mondjuk az MW2es 2.0 is jobb mint ebben.
  • Ragnar360
    benezek ma rmert favba van és 1k + hsz - érdekelt a jatek, de erre mit latok hát a tipikus pc-s süketeleseket, megértem ok, de semmi értelme nem volt 8-10 oldalt visszanéznem
    mégha ha fogjuk rá h only pcs topik akkoris
  • darki81
  • csuripi
    E8500 C2d, 4GB ram, 5850 VGA, 10.10 catalyst, win7 64 bit