Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Akkor a gamservers szerverei túlterheltek. De a lényeg hogy túlterheltek ^^
Rage47
blizzard érdekes meg tudja mindig oldani, hogy ne szarakodjanak megjelenéskor a szerverek :S
Activision meg ennyi idõ után sem képes
Amúgy nem tudom lehet e köze hozzá de Tf2-be is most van steam cloud leállás

Rage47
sosem hittem volna, hogy jobb az IWnet :S
steam szerverek túlterheltek? :D szar duma... sok gyökér mw2 laggját is próbálta a steamre rákenni holott köze nincs hozzá, a gameservers.com nem bírja el a sok szervert... ennyi

mmovar
mi a sync every frame pontosan? ezt minden játékban látom vsync néven is de fogalmam sincs mi az.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

És én még rád szavaztam a Házigazda választáson :)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
lehet a multira irták fenetudja. -.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De mi az hogy laggol a single mod? :DD
single steam offline-on jól fut? nem laggol?
próbálta valaki?
norbi56
Holnap game show meg is veszem szerintem:)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

DarkSector
irtak, laggosak a szerverek, mit írjanak még?
az egész single részt meg már kibeszélték ezelõtt egy héttel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
nekem egy órája jött meg las keszthely city :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Srácok sokáig kell olvasnom még, hogy kihez mikor ért a futár?
Már a komplett mai menetlevelüket megírhatnám b+.

A játékról várunk információt...hozzászólásokat....véleményeket.

Bocsi a kirohanásért!

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
reméljük.

elitehun
A multi azért laggos elvileg mert a steam szerverek túlterheltek a singel meg sztem csak simán bugos. de gondolom majd javitják
Gaben17
Nah ide ért az ipon futár.
Remélem estére összeszedi magát a multi.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

DarkSector
ua, ez is steam-es ettõl féltem.
naná hogy nem fogom megvenni.

(Nem tudom volt-e már, nem találtam)
LAN van benne?
nagyobb fail mint az iwnet? :DDDd

És a single része miert lagolna? Tudtommal nincs köze a net kapcsolathoz, vagy a gépetek lagol?
Akkor mivel van a baj Te hozzáértõ?

Daell Drow
aszem 10es szintol lehet feloldani, addig nem tudsz oda belepi sem. Azert nem talalod.
pisztácia
De nekem a SP is laggol:S

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

háh ... ez van ha mindenki a multit várja :D
Fpocok
Nagyon laggos a multi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Most értem haza a melóból, 3-4 között hozza a futár, valami rövid, tömör infot tudtok adni, hogy mi a jelenlegi helyzet? Beleolvasgattam a kommentbe, de jött vagy 100+, amit nincs türelmem végigrágni.
Stefling
Nem a játékkal van a baj, úgy szeretem a hozzánem értõ emberek véleményét... :D:D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

pisztácia
Ja, okok. Amúgy nem kell emiatt idegeskedned. Úgyis egyenlõre játszhatatlan...

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Sajnos nem tudom megmondani neked most, mert még nem jött futár <#rinya>

pisztácia
Köszi, és hol találom? Kerestem de nem leltem:)

Fpocok
Igen van benne.

pisztácia
Valaki tud válasszal szolgálni a #3579-re?

viruska
Na lássuk! :)
Amiket olvastam itt.. már elõre félek.

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

csuszi
nyugi, jó lesz. vagy ha szar lesz, az nem ezért lesz.

MJ rulz Pink Team The Only One

Ez a multis dolog az America's Army 3-ra emlékeztet. Ott volt ilyen botrány szar. Ki is rúgták a fejlesztõket. Nem a Steam volt a ludas ott. Egyszerûen pár hét kellett, mire az új csapat megcsinálta normálisra. Már kérdés, hogy a játék egy kalap szar, igaz ingyenes is.
csuszi
Pocok

JCSR - kgb. Official Call of duty:Black Ops public Ranked Server
már van neve.

MJ rulz Pink Team The Only One

pisztácia
Ja, okok, Köszi.

hogyez nekem ritkán jön össsze :D

Mert p2p volt.
thx

Nem tudom, eddig a single vagy az offline zombi része nem volt olyan iszonyat lagg. Igy nem látok jelentõs különbséget offline vagy online steam között.
Viszont multiban már xar, laggos a menü is, a szerverkersõ meg döglõdik, másfél perc alatt 300 szervert bírt belistázni. Rányomok a Join-ra azt vagy hatodjára vette be.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Segítek:

http://www.youtube.com/v/xJhfBPfG4f0?fs

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xJhfBPfG4f0?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xJhfBPfG4f0?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Jaka923
Hát ez baromi biztató, ha mindenki ennyire szidja. Az MW 2 teljesen játszható volt már 1. nap is.

Hát nekem connect ip-vel nem, csatizik.
Eddig ez a játék 1 nagy rakás szar.

Iszonyat laggos a game. Amikor belépek egy szeróra és választanék fegyvert akkor pl alig tudom kiválasztani ugy szaggat, aztán 5-6mp és jó minden. De a szerverek akkor is laggolnak.

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

NEOreg3
csak dx9-ben tud futni, nincs benne dx10 vagy dx11

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pisztácia
Azt be lehet állítani hogy DX9 be fusson a game?

Fpocok