11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Puhos #5157 Látom van még mit javítani a játékon. Nálam most olyan volt, hogy az egyik magyar szerveren játszottam TDM-et, majd a második map-nál a ping-em felment 999-re. Aztán onnan sehova sem! Ki kellett lépni teljesen. Remélem ezen is javítanak valamit! -
#5156 Egyelőre szar a kereső. Nekem egyszer behozott egy csomó szervert, akkor gyorsan addoltam őket. Szerintem kicsit várni kell, majd ezt is orvosolják. -
#5155 A bannerban lévő ip címek közül egyiken se találok semmit?Mi lehet az oka?:S -
fityusz #5154 Sziasztok Xboxon játszom a játékot. Multiplayerrel nem tudok játszani! Szerver keresés közben csak ezeket irja ki: Getting match quality vagy Join game lobby. Sajnos ezek után egy fél óra múlva se működik. Tud valaki segíteni? -
goso #5153 aaaaaaaaa értem így már mindjárt más köszönöm a segítséget -
#5152 Van itt a fórumban valaki aki eltörte, tőle kérdezd! :DD
(amúgy cod6-al pont lehet) -
HUN BECSEHELY #5151 NEM LEHET -
#5150 nem olyan, de nem lehet -
#5149 Ti látjátok a szervereket?
-
tutika14 #5148 Ezt lehet multizni törött játékkal? vagy olyan mint a cod6? -
#5147 -
Puhos #5146 Csá!
Nálam olyan gond adódott, hogy ha rámegyek a szerverkeresőre, akkor belistáz k. 5.000-7.000 szervert - köztük a magyar szervereket is. De hiába nyomom, hogy "Add to favorite", a favoritok között ne jelenik meg. Illetve, ha ilyenkor újra keresem a szervereket akkor egy idő után kiírja hogy "Connected" majd ez a kép fogad:
[IMG][/IMG] -
Gergosz2 #5145 Üdv!
Látom itt kiemel 2 magyar szervert de én nem találom őket .
5ször lefrissítettem a szervereket talál 4000+ szervert de egyik közt sincs.
Tudja -e valaki lehet -e majd a jövőben IP aLPJÁN SZERVERT ADNI A kedvencekhez?
Csak szerintem lehet nagyon könnyen szintet lépni???
Idegesítő tény:
Ma az egyik magyar szerveren találkoztam egy aimos gyerekkel a neve El Diablo volt.Csak gratulálni tudok hogy aimmal 4 nap alatt 2 prestige 40 es lettél!
Csak így tovább. -
#5144 Mert a HardCore(HC)-t ilyenre csinálták. :) Ilyenkor nincs se térkép(csak akkor ha spy plane-t hív vki), se célkereszt, illetve van TK, és a sebzési érték jóval nagyobb, ami azt jelenti, hogy kb egy lövéstől halott vagy. -
goso #5143 én csak TDM ezek és miért lenne ilyen különbség 2 mod között? -
#5142 Nem tudok szervert kiválasztani talál kb 8000-et de de egyiket sem látom. Mi lehet a baj?
-
#5141 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van valami teljesítménybeli különbség, ha windows xp 64bit-en, vagy windows 7 64bit-en játszok?
Mert én mindig úgy csinálom meg a gépemet, hogy 1 oprendszer a játékra, 1 op rendszer minden másra(munka, msn, stb stb). A játékos op rendszert pedig mindig lebutítom. Eddig xp-t használtam, de nem tudom, hogy lesz -e valami teljesítménybeli javulás(most arra gondolok, hogy újabb op rendszer, jobb kihasználtság esetleg),ha win 7-et teszek fel? -
jgrg #5140 Köszönöm mindenkinek a gyors választ, akkor azthiszem várok még egy kicsit! Drágább nem lesz:-))
-
#5139 köszönöm a segitséget, végre egy rendes ember -
Kisbuddha #5138 Core 2 Duo E6550 2380 MHz / Asus P5... / 2*2 GB DDR2-1100 Kingmax / Gigabyte GeForce GTS 250 1 GB
Nekem ezzel a konfiguráció egyik szerveren 10-15 FPS , másikon 30-50 . Haverom gyatrább géppel kb ugyan itt van. Szerintem jobb lesz egy két patch múlva és nem lesz gondod neked sem. -
#5137 IN PROGRESS
GPU hitching on certain graphics cards.
Incomplete server browser results.
Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
Zombies "The game session is no longer available" error. -
#5136 futni fog, ha adnak ki még1 patchet
teljesen más, mint a BF
Steamen kb. minden drágább, hacsak nem akciós
olvasgass a topikban. -
jgrg #5135 Sziasztok
Lenne egy pár kérdésem:
A Steamen 60€ az amazonon meg szállítással együtt is csak 45€ ez így normális???
A másik, igazából a BFBC2-höz képest mennyire más a játék? Tudom más gyártó, meg ilyesmi, de akkor is, ezek egy picit egyformák.
Utolsó, Core 2 duo (e6550) Ati 5770, 2 GBRam, mire számíthatok? Futni fog? MOndjuk a BC2 1920*1080 fullon megy.
KÖszi a segítséget:
Gergő (Spitfire.hu) -
#5134 Mert véletlenül betévedtél HC szerverre -
goso #5133 a multit azt hogy csinálták meg ilyenre miért van az hogy van amikor megjelenik a bal felső sarokban a map van amikor ill még célkeresztet sem tettek bele???? -
#5132 4 óra 37 perc 46 másodperc -
abel0317 #5131 és a single kb. hány óra? 4-5? -
McCartman #5130 te tudod , én hagynám ahogy van.:) -
runi 2 #5129 A vietnami pályáig simán fut a játék és utána kifagy,valami ötlet?
-
#5128 jcsr-kgb serveren S&D játékmód megy jelenleg.
gyertek hamar -
#5127 Mert érdekel mit írnak róla mások, ami nem feltétlen a sztori lelövése, hanem számomra hasznos információk vagy esetleg én kérdezzek ha kérdésem van, azért látogatom, ám te ki vagy ha szabad kérdeznem? -
#5126 neki feleség?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Kindred Blades #5125 És te ezzel a szájjal csókolod a feleséged?
A felháborodást félig értem, legalábbis megértem, hogy felbosszant a játék egyetlen csavarjának lelövése (mondjuk a közepére illik rájönni), másik oldalról viszont egyértelműen fel volt tüntetve, hogy spoiler.
Szóval, ha ennyire zavar, hogy belefutsz egybe, akkor mi az istennek jársz a játék topicjába, mielőtt végigjátszod, okoska?! -
McCartman #5124 kis figyelmet akart.
kb mint a tirexi féle proci hűtő amortizálás kalapáccsal. -
#5123 Életemben nem törtem össze lemezt direkt, még üreset vagy warezoltat se, nemhogy eredetit. (Mondjuk egy C&C generalst sikerült eltörnöm, de az véletlen volt) -
#5122 És bejátssza azt a helikopteres zuhanós vidit :S minek tették bele nem értem
-
Xabinho87 #5121 Hát te komolyan mondom hülye vagy!:D Kettétörsz egy 10 ezer forintos játékot. Én ma vettem meg Xboxra. Előtte a Cod4-el és a Modern Warfare 2-vel is jó sokat játszottam. Utóbbit amikor elkezdtem elég rosszul ment az elején mire belejöttem volna 1,3-1,4es arányra. Itt simán 2 fölött vagyok. Az irányítás, a pályák, a fegyverek minden jó. Telitalálat. -
#5120 Ti tudtok online zombizni? Nekem mindig azt írja ki mikor indulna a játék hogy a lobby bezárult és kidob a francba. -
#5119 Ja, meg azt szeretném kérdezni, hogy a multis menteseket a server tarolja, vagy ki kell írni a players mappat? -
#5118 "CRT monitor 4:3 arányú , azon sztem stimmel a fov."
Ezt úgy érted, hogy hagyjam lent a csíkot, vagy húzzam maxra?