Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"- BC2 után kicsit arcade érzésem van. "

oxymoron

Frank99
én..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ranked számol rangot, unranked nem

Forrest Tomee
Jah, tûzfal blokkolta a mp.exe-t

Forrest Tomee
Mi a különbség a ranked és nem ranked szerverek között?

volt valakinek feketeképernyõ induláskor? homokóra, és nem csinál semmit :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

stardate
voltak gondok a bc2-vel meg az mw2-vel is az elsõ napon de attól még játszható volt, viszont ez nem (legalábbis nálam)
A MoH-a indulása elõtt kiadott egy beta-t ami igaz hogy az elsõ napon egy kalap sz@r volt, de amikor az eredeti játék megjelent egyszer nem dobott le, nem laggolt, nem akadt.Bár igaz hogy ott több szerver szolgáltató is volt.
Mi meg itt szívunk egy szerver szolgáltatóval.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Rage47
én meg h holnapra mi lesz
hyjal
na hozzám is megérkezett JNSZ-be <#eljen>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Fpocok
LOL, nézem a linkeimet és szinte mindegyik árat emelt... kis köcsögök, kivéve a bluechip, aki csökkentet lol 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

itt viszont gyakorlatilag senki nem tud játszani mert szar az egész 😄 kiváncsi vagyok 1 hét múlva mi lesz

tommygear
sõt még az assassins creed beléptetõ hülyesége is haldoklott vagy 1 hétig
HeadHunter86
MW1-bocs.

HeadHunter86
Dehonnem, 2 hétig MW2-vel, törtön 😄 Elég is volt.

gagax
BC2 topik arról volt híres az elsõ pár napon h játszani alig bírtak a lagg v a PB miatt...van akinek a szerverkeresõ nem mûködött : ) lehet te szerencsés voltál de vannak még rajtad kívül akik játszanának : D
végülis tényleg minden nagyobb szabásu játéknál kilehet bírni ezt az 1-2 napot amíg belövik a rendszert többezer játékosra : )

Rage47
nem is codoztál még
TaRka0107
Valaki képeket szúrjon be gameplay-bõl pls!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

HeadHunter86
"BC2 után kicsit arcade érzésem van. Nincs semmi taktikai mélysége a játéknak. Ha óvatosan játszom jön a a kemper noob szöveg, ha meg rohanok és lövök akkor ált hamar meghalok."

Ezért szeretik a Vérpistikék ennyire. Mert nem kell gondolkodni, csak húzni a ravaszt és ugribugrálni mint a hülyegyerekek 😊

HeadHunter86
Bc2 max a BETA megjelenésekor dobált ki. De mikor a full jött ki már nem dobált ki. Ott voltam, tudom. 😊

Forrest Tomee
Gyors eddigi vélemény 5 óra multi után

Pozitívum:
- az új xp és fegvyer/kieg vásárlós rendszer jópofa, új szint visz a már megszokott játékba.
- sok 'küldetést' (challenge) lehet felvenni ami +xp ha teljesíted.
A rengeteg ilyen apró ketyerevásárlás, challenge, stb miatt jó el lehet szöszmötölni a 'karaktereddel'.
- HC és sima között érezhetõ a különbség(ez mindig így volt)
- sok mod (a pénzszerzõs mod csak 'skilles' egyéneknek buli, olyan vén kukik, mint én simán kikapnak állandóan.
- mapok szokásos színvonal, nekem tetszenek.

Negatívum:
- mega lagg, nekem segített lényegesen a steam->bopMP->enable steam comm. ingame kikapcsolása.
- Grafika ugyan az, mint a MW-ben kb. Tudom, hogy sok embernek nincs pénze új gépre, konzolon jó ez stb, de akkor is bakker mindjárt 2011 van.
- BC2 után kicsit arcade érzésem van. Nincs semmi taktikai mélysége a játéknak. Ha óvatosan játszom jön a a kemper noob szöveg, ha meg rohanok és lövök akkor ált hamar meghalok.

Egyelõre ennyi... MoH:ou-nál a részletgazdagabb fegyver/perk/kieg miatt lényegesen szórakoztatóbb.(szerintem)

Fpocok
Személyes tapasztalatom: Nem volt gond a BC2 elején, engem nem dobált ki. Egyedül az 1 perces map betöltés volt gáz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

de lehetett b+ vagy mivan én valami extra verziót kaptam? csak a server browser szarakodott, de ha beléptél egy szerverre tudtál rendesen játszani...

Jaka923
Aki Konzolok Szervízébõl rendelte és zalaegerszegi, az már megkapta?

tommygear
nem lehetett a bc2vel játszani az elsõ héten ugyan így, ne okoskodj már <#nevetes1>
engem furcsa módon nem dobált ki a pb ...

elitehun
Pest megye
hyjal
és melyik megyében laknak azok akik megkapták már a platinumshop-tól?

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

HeadHunter86
sc2, tf2 is ide tartozik 😄

Bocs. lehet hülye kérdés lesz de most értem haza és semmilyen szervert nem látok. Délután fél 1 körül még voltak. azóta próbálják megoldani a lag problémát azért nincsenek szerverek,vagy csak szimplán béna vagyok?!

elitehun
Én megkaptam, de nem tom mikor. most telepitem
igen, 10 óra 30 körûl

Rage47
nem wowoztam annyit, hogy ez feltûnjön
hyjal
cry more everybody!!!<#wilting><#action>

Jaka923
BC 2-vel lehetett? Az elsõ néhány napban a Punkbuster folyamatosan dobálta ki a játékosokat...

valaki most tud mp-t játszani?
mert neekm csak tölt de semmit nem hozbe...

a másik a /connect 173.199.110.163:3074 re semmit nem csinál...
mmovar
én még várom onnan a csomagot... de szerintem ma már nem ér ide...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Ez alatt arra gondolsz, hogy a WoW-ban a nagyobb patcheknél, és kiegeknél mindig hatalmas lag, bug halmazok tapasztalhatóak, disconnectek és sorbanállások bejelentkezés során? 😊 Már elõre felkészültem a "kataklizmatikus lagra" 😊

bc2-vel lehetett játszani

mw2-vel lehetett játszani

l4d2-vel lehetett játszani

l4d-vel lehetett játszani

soroljam?

Rage47
TDC Geronimo
Melóba vagyok még, de otthon mondták, hogy reggel 9re meghozták.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
"Gyorsan scavengelek magamnak vmi ebédfélét"
fail
hyjal
ahogy mondod barátom<#eljen>

a platinumshop-ból megkapta már valaki?

Zomil
Nem tudjátok GAMESTOP-on miért lett hirtelen 11.500 FT a játék? most ott a legdrágább

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Úgy rinyálnak egyesek, mintha most játszanának életükben elõször multi fpsel megjelenés napján, ami statrendszerrel meg egy rakat játékossal van megáldva. Vagy ez az elsõ? <#hehe> Minden nagyobb volumenû online játéknál ez van a megjelenés napján. Mit kell ezen állandóan meglepõdni meg felháborodni, nem értem <#sniffles>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tommy093
híg fos

88GTX 2G E8500

"olyan amilyenre számítottam"

jó vagy szar?

Kly
Nah, idáig multiztam. A giga laggtól eltekintve, nagyjából olyan amilyenre számítottam, de valós kép úgy is csak hetek múlva alakul ki.
Gyorsan scavengelek magamnak vmi ebédfélét, aztán megyek is vissza, mert még sok dolog vár unlockolásra. <#violent>

Scientia potentia est.

hát ha a gameserver szerverei túlterheltek akkor ugye tudod hogy ez epic fail lesz? 😄 mivel egyedül õk szolgáltathatnak black ops szervereket és egy szerverparkot nem kevés idõ kibõvíteni 😄

Rage47
hát a nevük elvileg Activision Blizzard, szal vmit csak közösködnek
XenHai
Pedig a 2 cég tudomásom szerint közösködik!