11248
  • tommygear
    hát sztem is jó lenne egy faq mert így telehajingálva mindennel a banner nem valami szép legalább a magyar szervereknek valami külön gyűjtőoldal
  • watto
    Valaki leírná a story lényegét spoilerbe? MErt nekem a végére minden összecsúszott és szétkenődött :D
  • mmovar
    Tisztelt Házigazda!

Készíthetnél egy GYIK-ot ami ki lehetne gyűjteni a fontos infókat is. köszönöm mindenki nevében!
  • Fpocok
    bug lista
  • The Protector
    valakit leszámítva:)
  • tommygear
    de ott játszódik
    írták is ezt valahol, hogy tényleg nagy baki jó pár fegyver
  • HöfEE
    Szerintem te nem jöttél rá miről szól a sztori :D
    Egyetlen dolgot leszámítva (amit most nem írok le mert spoiler lenne) minden dolog a játékban "megtörtént" tehát nem kitaláció vagy hallucináció.
  • lolSL
    ha a főmenüből nem jöttél volna rá,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a játék nem a 60-as években játszódik,hanem valaki fejében :)
  • Effe88
    igen de még mindig jobb mintha az egész pályát kellene újra vinned
  • HöfEE
    Egyébként előbb ugye nagyon fényeztem a játékot, tényleg tartom is véleményem, de csak én vagyok annyira fegyvermániás, hogy zavart a fegyverek helytelen megjelenítése? Úgy értem Mp5k 63-ban???? Ja és ACOG! Ráadásul szovjet RPK-n ejj... A Spas12-t is csak a 80-as években gyártották, de wa2000 sem volt sehol még a 60-as években és még sorolhatnám.
  • bigapó
    de akkor sem onnan folytatta, hanem adott szakasztól vagyis amit ő mentett el. direkt megnéztem. jó, ez lehet tényleg a warez hibája.
  • Effe88
    próbáld ki hogy belépsz a kampányba ott az intelre majd kilépsz a főmenübe majd megint kampány és ott lesz a resume game legalább is nekem így mindig megoldotta
  • bigapó
    mer szar:) Én is furcsálltam, mondom akkor minek f5 :)
  • csuszi
    úgy tippelem egyikőtök sem eredetivel tolja. talán ezért nem működik megfelelően a szaros single.
  • wright
    Miért kell állandóan elölről kezdeni?Resume game csak addig van amíg nem lépek ki?
  • monzta
    valaki mondja már meg nekem légyszíves hogy miért nem ment rendesen ez a sz*r? akárhányszor újraindítom a játékot, előlről kell kezdenem a pályát. nincs resume game. :D
  • Cris99
    persze, nem lenne olyan csak ha profik csinálnák, de ahogy ismerni lehet őket igen lagymatag szokott lenni a szinkron, de ha tényleg királyul meg lenne csinálva akkor ütné az eget
  • Cris99
    azán, főleg ilyen horroros bevágásoknál, meg az egész kib..szottjó lenne,,
  • elitehun
    Háát nem tudom.
    Max ha a magyar szinkronszínészek is akkora átéléssel mondanák. De nem is tudom. valami jobb angolul
  • norbi56
    Olyan warheades módra, Isten lenne!:D
  • Cris99
    igen, szerintem is kegyetlenjó volt...,
    arra leszek kiváncsi mikor lesz egy szinkronos cod, az mekkora lenne már!!!:D:D:D:D
  • Prince23

erről beszélünk:)
  • HöfEE
    Én most vittem végig a single playert, addig rá se néztem erre a fórumra nehogy spoilerbe botoljak. Hát mit mondjak .. EPIC! Az mw2 single részére azt mondtam jó lett élveztem. De ez felülmúlta várakozásaim, év játéka nálam. 3 küldivel a vége előtt azt hittem már rájöttem a csavarra, de még akkor is volt meglepetés hihetetlen.
  • Fpocok
    MW2 sztoriját nagyon utáltam. Állandóan ugrottam, nem tudtam ki vagyok épp...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg állandóan meghalt a karakter. MW1ben jó volt... de itt viszont állandóan
  • Fpocok
    Passz. Esetleg rakd újra a játékot vagy a windowst.
  • Prince23
    én is egyetértek. sztem az összes cod részeket történetileg kenterbe verte a Black ops sp része.

az előzőnek is elfogadható sztorija volt, de az már nagyon sablonszerű volt, amcsi hozzáálással jól megfűszerezve.
  • tommygear
    egyetértek
  • Newfronter
    Menj át másik pályára. Voltam olyan szerveren én is ami full lagos volt.
  • Newfronter
    Nekem nagyon jó a játék, vannak bugok, de az eddigi legjobb COD! :)
  • kircsi3
    Nagyon szar! Azthittem tudnak jobbat csinálni mint amit az infinity ward csinált de esélyük nincs. Aki teheti gyorsan vigye vissza
  • Vraaanyek
    Sziasztok!
    Valaki kérem segítsen! mitől lehet az,. hogy már egy ideje játszom a játékkal,tökéletesen futott...eddig...ugyanis egy újraindítást követően azt játssza, hogy indításnál megkérdezi, hogy safe modban indítsa el, majd akár az igenre, akár a nmre megyek, elindul, azonban amellett, hogy megy az inró, látszik a windows-os töltő jelzés, és nem reagál semmire a játék...ez mi a franctól van? olyan mintha a játék indítása után megszűnnének a gombok...
  • pisztácia
    Köszi.
  • bandi007
    Tegnap este semmi laggggg
    Most meg laggol az egész mint állat megint...
    Kezdem sajnálni hogy erre költöttem a pénzem
  • tutika14
    Marha viccesek vagytok
  • Cris99
    Most már jó h nincs lagg, már csak apró lagg van ami ugyanúgy idegesít, de csak inkább akkor ha tűzharcba keveredek, ilyenkor nehézkes xélozni, na ha azt javítják akkor király lesz
  • Fpocok
    Rámész a Wager Matchre... vagy szerverkeresőből keresel egy wager matcheset. Elvileg randomra agyja a játékmódot, szóval konkrétan rákeresni nem tudsz.
  • Fpocok
    Mindenki ugyanazzal a fegyverrel megy. Időnként mindenki kap másikat, ugyanazt.
    Elvileg ha halál nélkül megölsz 4 embert, akkor kettős szorzót kapsz, amivel több pontot kapsz. Akinek a legtöbb pontja van a végére, az nyer.
  • pisztácia
    Én meg azt szeretnem kerdezni, hogy hogy talalok olyan szervereket ahol gungame jatek megy??? köszi
  • bgreg
    Sziasztok.
    valaki el tudja magyarázni a sharpshooter játék lényegét? mikor és mire jó az x2 szorzó mikor kapom meg valaki ha összefoglalná pls thx
  • Prince23
    Persze hogy lehet, hiába eltörte :D

tutika14: törött lemezzel is megy a játék, mert Cd kulcsos, és steamen kell aktiválni :D