11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5197 hát sztem is jó lenne egy faq mert így telehajingálva mindennel a banner nem valami szép legalább a magyar szervereknek valami külön gyűjtőoldal -
#5196 Valaki leírná a story lényegét spoilerbe? MErt nekem a végére minden összecsúszott és szétkenődött :D -
#5195 Tisztelt Házigazda!
Készíthetnél egy GYIK-ot ami ki lehetne gyűjteni a fontos infókat is. köszönöm mindenki nevében! -
#5194 bug lista -
#5193 valakit leszámítva:) -
#5192 de ott játszódik
írták is ezt valahol, hogy tényleg nagy baki jó pár fegyver -
#5191 Szerintem te nem jöttél rá miről szól a sztori :D
Egyetlen dolgot leszámítva (amit most nem írok le mert spoiler lenne) minden dolog a játékban "megtörtént" tehát nem kitaláció vagy hallucináció. -
#5190 ha a főmenüből nem jöttél volna rá, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a játék nem a 60-as években játszódik,hanem valaki fejében :) -
#5189 igen de még mindig jobb mintha az egész pályát kellene újra vinned -
#5188 Egyébként előbb ugye nagyon fényeztem a játékot, tényleg tartom is véleményem, de csak én vagyok annyira fegyvermániás, hogy zavart a fegyverek helytelen megjelenítése? Úgy értem Mp5k 63-ban???? Ja és ACOG! Ráadásul szovjet RPK-n ejj... A Spas12-t is csak a 80-as években gyártották, de wa2000 sem volt sehol még a 60-as években és még sorolhatnám. -
#5187 de akkor sem onnan folytatta, hanem adott szakasztól vagyis amit ő mentett el. direkt megnéztem. jó, ez lehet tényleg a warez hibája. -
#5186 próbáld ki hogy belépsz a kampányba ott az intelre majd kilépsz a főmenübe majd megint kampány és ott lesz a resume game legalább is nekem így mindig megoldotta -
#5185 mer szar:) Én is furcsálltam, mondom akkor minek f5 :) -
#5184 úgy tippelem egyikőtök sem eredetivel tolja. talán ezért nem működik megfelelően a szaros single. -
wright #5183 Miért kell állandóan elölről kezdeni?Resume game csak addig van amíg nem lépek ki? -
#5182 valaki mondja már meg nekem légyszíves hogy miért nem ment rendesen ez a sz*r? akárhányszor újraindítom a játékot, előlről kell kezdenem a pályát. nincs resume game. :D -
#5181 persze, nem lenne olyan csak ha profik csinálnák, de ahogy ismerni lehet őket igen lagymatag szokott lenni a szinkron, de ha tényleg királyul meg lenne csinálva akkor ütné az eget -
#5180 azán, főleg ilyen horroros bevágásoknál, meg az egész kib..szottjó lenne,,
-
#5179 Háát nem tudom.
Max ha a magyar szinkronszínészek is akkora átéléssel mondanák. De nem is tudom. valami jobb angolul -
#5178 Olyan warheades módra, Isten lenne!:D -
#5177 igen, szerintem is kegyetlenjó volt...,
arra leszek kiváncsi mikor lesz egy szinkronos cod, az mekkora lenne már!!!:D:D:D:D -
erről beszélünk:) -
#5175 Én most vittem végig a single playert, addig rá se néztem erre a fórumra nehogy spoilerbe botoljak. Hát mit mondjak .. EPIC! Az mw2 single részére azt mondtam jó lett élveztem. De ez felülmúlta várakozásaim, év játéka nálam. 3 küldivel a vége előtt azt hittem már rájöttem a csavarra, de még akkor is volt meglepetés hihetetlen. -
#5174 MW2 sztoriját nagyon utáltam. Állandóan ugrottam, nem tudtam ki vagyok épp...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg állandóan meghalt a karakter. MW1ben jó volt... de itt viszont állandóan -
#5173 Passz. Esetleg rakd újra a játékot vagy a windowst. -
#5172 én is egyetértek. sztem az összes cod részeket történetileg kenterbe verte a Black ops sp része.
az előzőnek is elfogadható sztorija volt, de az már nagyon sablonszerű volt, amcsi hozzáálással jól megfűszerezve. -
#5171 egyetértek -
Newfronter #5170 Menj át másik pályára. Voltam olyan szerveren én is ami full lagos volt. -
Newfronter #5169 Nekem nagyon jó a játék, vannak bugok, de az eddigi legjobb COD! :) -
kircsi3 #5168 Nagyon szar! Azthittem tudnak jobbat csinálni mint amit az infinity ward csinált de esélyük nincs. Aki teheti gyorsan vigye vissza -
#5167 Sziasztok!
Valaki kérem segítsen! mitől lehet az,. hogy már egy ideje játszom a játékkal,tökéletesen futott...eddig...ugyanis egy újraindítást követően azt játssza, hogy indításnál megkérdezi, hogy safe modban indítsa el, majd akár az igenre, akár a nmre megyek, elindul, azonban amellett, hogy megy az inró, látszik a windows-os töltő jelzés, és nem reagál semmire a játék...ez mi a franctól van? olyan mintha a játék indítása után megszűnnének a gombok... -
#5166 Köszi. -
#5165 Tegnap este semmi laggggg
Most meg laggol az egész mint állat megint...
Kezdem sajnálni hogy erre költöttem a pénzem -
tutika14 #5164 Marha viccesek vagytok -
#5163 Most már jó h nincs lagg, már csak apró lagg van ami ugyanúgy idegesít, de csak inkább akkor ha tűzharcba keveredek, ilyenkor nehézkes xélozni, na ha azt javítják akkor király lesz -
#5162 Rámész a Wager Matchre... vagy szerverkeresőből keresel egy wager matcheset. Elvileg randomra agyja a játékmódot, szóval konkrétan rákeresni nem tudsz. -
#5161 Mindenki ugyanazzal a fegyverrel megy. Időnként mindenki kap másikat, ugyanazt.
Elvileg ha halál nélkül megölsz 4 embert, akkor kettős szorzót kapsz, amivel több pontot kapsz. Akinek a legtöbb pontja van a végére, az nyer. -
#5160 Én meg azt szeretnem kerdezni, hogy hogy talalok olyan szervereket ahol gungame jatek megy??? köszi -
bgreg #5159 Sziasztok.
valaki el tudja magyarázni a sharpshooter játék lényegét? mikor és mire jó az x2 szorzó mikor kapom meg valaki ha összefoglalná pls thx -
#5158 Persze hogy lehet, hiába eltörte :D
tutika14: törött lemezzel is megy a játék, mert Cd kulcsos, és steamen kell aktiválni :D