Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oxymoron
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
A MoH-a indulása elõtt kiadott egy beta-t ami igaz hogy az elsõ napon egy kalap sz@r volt, de amikor az eredeti játék megjelent egyszer nem dobott le, nem laggolt, nem akadt.Bár igaz hogy ott több szerver szolgáltató is volt.
Mi meg itt szívunk egy szerver szolgáltatóval.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Parasite Eve 2, best game EVER!
végülis tényleg minden nagyobb szabásu játéknál kilehet bírni ezt az 1-2 napot amíg belövik a rendszert többezer játékosra : )
Ezért szeretik a Vérpistikék ennyire. Mert nem kell gondolkodni, csak húzni a ravaszt és ugribugrálni mint a hülyegyerekek 😊
Pozitívum:
- az új xp és fegvyer/kieg vásárlós rendszer jópofa, új szint visz a már megszokott játékba.
- sok 'küldetést' (challenge) lehet felvenni ami +xp ha teljesíted.
A rengeteg ilyen apró ketyerevásárlás, challenge, stb miatt jó el lehet szöszmötölni a 'karaktereddel'.
- HC és sima között érezhetõ a különbség(ez mindig így volt)
- sok mod (a pénzszerzõs mod csak 'skilles' egyéneknek buli, olyan vén kukik, mint én simán kikapnak állandóan.
- mapok szokásos színvonal, nekem tetszenek.
Negatívum:
- mega lagg, nekem segített lényegesen a steam->bopMP->enable steam comm. ingame kikapcsolása.
- Grafika ugyan az, mint a MW-ben kb. Tudom, hogy sok embernek nincs pénze új gépre, konzolon jó ez stb, de akkor is bakker mindjárt 2011 van.
- BC2 után kicsit arcade érzésem van. Nincs semmi taktikai mélysége a játéknak. Ha óvatosan játszom jön a a kemper noob szöveg, ha meg rohanok és lövök akkor ált hamar meghalok.
Egyelõre ennyi... MoH:ou-nál a részletgazdagabb fegyver/perk/kieg miatt lényegesen szórakoztatóbb.(szerintem)
Parasite Eve 2, best game EVER!
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
mert neekm csak tölt de semmit nem hozbe...
a másik a /connect 173.199.110.163:3074 re semmit nem csinál...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
mw2-vel lehetett játszani
l4d2-vel lehetett játszani
l4d-vel lehetett játszani
soroljam?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
a platinumshop-ból megkapta már valaki?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jó vagy szar?
Gyorsan scavengelek magamnak vmi ebédfélét, aztán megyek is vissza, mert még sok dolog vár unlockolásra. <#violent>#violent>
Scientia potentia est.