Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik dolog h. itt vagyok koliban játszanék multit, de szervereket nem listázza ki csak kiírja h. hány darabot talál frissitéskor. Itt a külsõ routerek miatt nem tudunk játszani mert amit a játék használ azt a portot letiltották és kellene valami progi amivel ki lehetne kerülni a routereket! Tudja vki h. hogyan lehet ezt megvalósítani?
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Patchet azonnal<#vigyor>#vigyor>
Ez így tényleg kb játszhatatlan.
Akinek még nem jött meg nem kell izgulni,csak megkíméli magát az idegességtõl.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Ott van pl a team fortress 2. Azzal is nyomtam jó darabig, ott 1 csalóval sem találkoztam, pedig az alatt is uac megy (és piszok sokan játszanak vele)
Szal rosszul fogalmaztam, az mw2 alatt müxik SZARUL.
MJ rulz Pink Team The Only One
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
aki taktikát keres az elsõ nap örjöngõ pubban, az téved:)
pár nap, pár hét és lehet menni sd hg ctf ezni akár spanokkal, akár party-ban, akár war-ra, akár klánnal. és ott lesz taktika.
az egyetlen kérdés, hogy az unranked szervereken mit lehet állítani, mert a ranked-en egyelõre semmit szinte, név, kick, ban, temp ban, és hogy melyik map milyen módban fusson, üzenetek, admin beírás - ennyi.
MJ rulz Pink Team The Only One
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
mw2 se bírta egy pár napnál tovább és jöttek a fullos faszagyerekek
Neoncsoves: Aham, én is erre gondolok. max ha mégis, akkor nem veszem át. Ennyi.
Elkezdem játszami a singlet és 1 perc után kidobál a steam .nem tudjátok mi lehet a baj?
Remélem lesz olyan változatos, mint a cod mw2, mert azt nagyon jól eltalálták. egy hangyányit rövid volt, de ezekbõl a mp a lényeg, nem az sp.meg abban van a lóvé:)
Remélem megint lesz havas-hegymászós pálya, az volt talán az egyik legjobb:):)
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De annyira le vagyok maradva, hogy valószínüleg örökké fogok élni.
It is not to do with PC specs or server configuration there would appear to be a bug in the game that is causing graphical lag spikes to a specific people. The developers have been made aware of this bug and they are looking into it.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ték
nõjj már fel -.-
na jó: már "játhatsz" <#ticking>#ticking>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
de inkább zombi:D
Nem azt irtad legutobb itt forumon hogy az sg forumon csak kocsog bunkok irkalnak es inkabb mesz a "kulturaltabb" masikra ahol vegre normalis emberekkel tudsz tarsalogni?
Ahhoz kepest latom leereszkedsz megis ujra a sok "bunko" koze kerdezgetni...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"