Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem szar, csak csinálni kell szervert és csináltam is müxik haver feltudott csatizni botok ellen tudunk játszani, csak vmiért nem a neve szerepel hanem õ is soldier xyz és nem is tudja átirni a nevét...

Másik dolog h. itt vagyok koliban játszanék multit, de szervereket nem listázza ki csak kiírja h. hány darabot talál frissitéskor. Itt a külsõ routerek miatt nem tudunk játszani mert amit a játék használ azt a portot letiltották és kellene valami progi amivel ki lehetne kerülni a routereket! Tudja vki h. hogyan lehet ezt megvalósítani?
Maxtreme
Ha még 25x megkérdezed akkor sem...

játszik valaki black ops-t 1 magos procival?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Gaben17
Remek,8-as voltam,kiléptem...majd vissza és 1es vagyok<#worship>
Patchet azonnal<#vigyor>
Ez így tényleg kb játszhatatlan.
Akinek még nem jött meg nem kell izgulni,csak megkíméli magát az idegességtõl.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Maxtreme
Ehh jogos, elírtam. Tényleg nem User Account Control :D

Maxtreme
Az elõbb írtuk hogy a gamestoptól, ahol egészen máig 9500 volt... A banner alá is ki volt írva. Az hogy Te nem vetted észre, az már nem az én gondom :)

elitehun
Ja
am az vac NEM uac mint a windows 7-ben :P
Maxtreme
az a baj hogy az mw2ben az uac mint oylan, szarul müxik, ennyi. :)
Ott van pl a team fortress 2. Azzal is nyomtam jó darabig, ott 1 csalóval sem találkoztam, pedig az alatt is uac megy (és piszok sokan játszanak vele)
Szal rosszul fogalmaztam, az mw2 alatt müxik SZARUL.

elitehun
én nem a multiról beszéltem ^^
csuszi
a legjobb anticheat még mindig az admin jelenlét, és az is marad. ha nézi, figyel, kulcsokat bannol, akkor nem lesz gáz. minden progi halottnak a csók, az ember ami megoldja a csalás kérdését.

MJ rulz Pink Team The Only One

AkAfinucsi
Én se tudok serverre csatlakozni csak forog körbe az a sz.r :(

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

játszik valaki black ops-ot 1 magos procival?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

csuszi
maradjunk annyiban, hogy az összes eddigi cod közül az 5 kapta a legtöbb patchet, a legtöbb odafigyelést utólag, a legkorrektebb support-ot. ez biztató.

aki taktikát keres az elsõ nap örjöngõ pubban, az téved:)
pár nap, pár hét és lehet menni sd hg ctf ezni akár spanokkal, akár party-ban, akár war-ra, akár klánnal. és ott lesz taktika.

az egyetlen kérdés, hogy az unranked szervereken mit lehet állítani, mert a ranked-en egyelõre semmit szinte, név, kick, ban, temp ban, és hogy melyik map milyen módban fusson, üzenetek, admin beírás - ennyi.

MJ rulz Pink Team The Only One

elitehun
Csak nálam nem tud a steam csatlakozni a steam serverekre? igy a barátaimat se látom stb
mmovar
nem tudom te honnan rendelted. de én 3-4 helyen néztem körbe természetesen 1-2héttel ezelõtt. és ahol kint volt pl: call of duty black ops 13000ft mellette elõrendeléssel 11000 és pl ingyen posta. ez most csak egy példa volt.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

elitehun
Bakker a VAC egyáltalán nem szar. nem szarabb mint a többi anticheat progi mivel a specko hack-ek ellen egyik se tud mit tenni
Maxtreme
tényleg ebben a steames (szar) védelmen kívül van valami anticheat progi?

elitehun
Éééééééés a bugokat tudják patchelni :D
ReTeK
Prestige 15-ös embert arany cuccokkal látott már valaki ?
mw2 se bírta egy pár napnál tovább és jöttek a fullos faszagyerekek

Rage47
szal bugos a játék
elitehun
Hát ha a visszaigazolásban is 9500 van akkor tényleg nem változtathatják már meg.
AkAfinucsi
ámen. :D:D

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Maxtreme
Áruld már el nekem hogy ezt hol írták az oldalon? :)

Neoncsoves: Aham, én is erre gondolok. max ha mégis, akkor nem veszem át. Ennyi.

Hello

Elkezdem játszami a singlet és 1 perc után kidobál a steam .nem tudjátok mi lehet a baj?
evereal
akkor ma tényleg kijött a black ops??? ANnyira várom már:D:D:D:D:D:D

Remélem lesz olyan változatos, mint a cod mw2, mert azt nagyon jól eltalálták. egy hangyányit rövid volt, de ezekbõl a mp a lényeg, nem az sp.meg abban van a lóvé:)

Remélem megint lesz havas-hegymászós pálya, az volt talán az egyik legjobb:):)

Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De annyira le vagyok maradva, hogy valószínüleg örökké fogok élni.

na mi ez steambe no connection?? wtf

Rage47
gameservers.com:
It is not to do with PC specs or server configuration there would appear to be a bug in the game that is causing graphical lag spikes to a specific people. The developers have been made aware of this bug and they are looking into it.
mmovar
mit aggódtok? az, hogy felment az ára az természetes. hisz akciós volt elõrendelõknek. 9.-tõl nincs akció...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Prince23
Na szarakszik a steam. lehet most jön a fix?

nana! ha visszaigazolási emailben is az van és azon az összegen rendelted akkor annyiért kell kivinniük, utólag õk sem mondhatják már hogy, sry...

Maxtreme
Azaz, én is ezt kérdezem. Mindjárt rájuk is kérdezek mélbe, mert hogy én ennyit nem fizetek érte, az is tuti. (reggel rendeltem tõlük, akkor még 9500 volt.. a visszaigazolásban is ez az összeg szerepel. )

mert szar

ték

Miért van az h. nemtom beinvitálni havert hozzám, pedig online van. Ilyen szürke az invite, tehát nem fehér és így nemtok rákattolni, de õ sem rám?!
neked kurvamód fontos elkezdeni a kötözködést...

nõjj már fel -.-

Ha megrendeled <#nyes>

na jó: már "játhatsz" <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Prince23
Menjetek zombizni, legalábbis az játszható. nem mondom hogy tökéletes, de kevesebb a lagg. ja és a Wager match is valamilyen szinten játmszható :D

de inkább zombi:D

<#idiota>

Smithwarden
Nahat egy GazCamp3r...
Nem azt irtad legutobb itt forumon hogy az sg forumon csak kocsog bunkok irkalnak es inkabb mesz a "kulturaltabb" masikra ahol vegre normalis emberekkel tudsz tarsalogni?
Ahhoz kepest latom leereszkedsz megis ujra a sok "bunko" koze kerdezgetni...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

robotnyk
"connecting..."

tényleg a p2p hostolás volt a CoD rákfenéje, mi? -.-
roland2293
Sziasztok! szeretném én megkérdezni hogy aki nem rendelte meg az mikor tud majd játszani vele? most ez alatt az sp-t értem!=)

Fpocok
Leszarom a játékot, itt az elvekrõl van szó! <#nevetes2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

szúszá, úgysem éri meg ennyire várni ezt a laggtalicskát

elitehun
Hát az elõbb kicsit kipróbáltam a signel-t és hát mit mondjak. Már az elsõ 5 percben is lejön hogy a hangulat az kúrva jó lesz. Már csak a laggot kéne kijavitani
Fpocok
Basszus, ha 5ig nem jön meg, akkor átmegyek rampage módba.

gagax
bakker >.< grrr >.< telóról csak az elsõfelét olvastam a mondatnak :D gonosz >.<

koschwarz
bc2-vel én megjelenés napján teljesen jól tudtam játszani. pont.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
..."pedig nincs is meg még nekem."

gagax
Botok? : o hûûh ez nekem új :D kicsi beszámolót kérek : o : D

Fpocok
LOL, a botok nevét a friends lista alapján nevezi el. Az elõbb megöltem Pedrot, pedig nincs is meg még nekem. <#buck>

nem blokkolta. Egyéb lehetõség? :S