11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5237 tud ennél valaki jobb képet a prestige rangokról ? -
Gman2142 #5236 Köszi a sztorit A single-t már kedden végigvittem, hazamentem suliból 3 fele. Felraktam, este 10-kor már vége volt. Csak azért siettem mert nem akartam úgy lefeküdni hogy nincs lezárva a történet .
Szerintem jó volt a singl a mai játékokhoz képest, de a mw 1-2-nél nem.
Am a történetet nagyjából megértettem, de nem 100%-an a kicsit hiányos angol tudásom miatt. Ha valki le tudná írni vagy belinkelni a mw 1-2-nek a részletes storyát azt megköszönném, sehol nem találom -
#5235 Szép kis lista. Mocskos banda, hogy így ki merik adni, aztán még ez a játék dönt eladási rekordokat. Mert még így is veszik. Szégyen ez a világ. -
#5234 már sorryztam :D -
#5233 nincs a "teszkóban" ne keresd, de sztem ne is vedd meg nem éri meg -
#5232 De kurva okos vagy.
Először olvasd már el, mielőtt belekötsz... -
Pengn #5231 Ok akkor valószínű megveszem.:) Ehhez kérdeznék egy olyat hogy nem tudjátok lehet e kapni a játékot TESCO ban? Mer hiába nézem az újságot nem rakták bele de attól még lehet árulják.:) -
#5230 igen javult és még lesz több javítás. -
Pengn #5229 Hello. Patchnek köszönhetően javult valamelyest a teljesítmény? Azért kérdezem mer ezen múlik h megveszem e ugyanis nem akarok kiadni 11000 Ft-ot hogy diavetítést nézzek. Nincs valami jó gépem de az mw2 megy majdnem maxon 80 FPS el ez meg 20 alatt van minimumon és még akadozik is. Illetve a multi is javult egy kicsit mostanra? Előre is kösz. -
#5228 eddig is olvastam el, a többit már nem mert gondoltam most kamu sztroit miért olvassak tovább. ha így van, akkor sorry van -
#5227 írja is ő is a végén -
#5226 Ez mind kamu. fele se igaz. nem tudom honnan szerezted.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1968-at írunk, Hudson is mondta Masonnak, hogy verje ki a kibaszott fejéből Reznovot, csak képzelte ezidáig, hiszen 5 ÉVE halott, Vorkutában elfogták és kivégezték -
#5225 Nem értem én se miért kell eröltetni ezt a kés dolgot, miért nem lehet berakni pl. ami cod2-ben volt...
Claymore meg egyáltal nem nagy cucc, 1db-ot kapsz belöle, ha meghalsz eltünik tdm-ben, ráadásul sokkal gyengébbnek érzem, mint mw2-ben, szvsz nincs vele semmi baj és kb. a legértelmesebb kiegészitö a többi közül. Talán a motion sensor megelözi.
Amugy meg ott van a hacker perk, ami szvsz nagyon poén :D
1. látod vele az ilyen cuccokat, mint a claymore
2. pro változatában átállithatod a te oldaladra a különbözö cuccokat :D
A care package-et beaknázhatod vagy mi, hogy mikor vki felveszi felrobbanjon :D -
#5224 Am multiban a fegvyerekre majd akármilyen szöveget rá lehet karcolni?? -
#5223 Hello sracok!
tudna nekem valaki adni a kapanyhoz egy full mentest?
thx -
#5222 Mehet majd GYIK/FAQ-ba! -
#5221 Köszönjük szépen! -
#5220 A Játék sztorija (kurva nagy spoiler!):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főhősünk, Alex Mason egy CIA ügynök, aki számos titkos küldetésben vett részt a hidegháború során.
Elrabolták, egy chip segítségével ismeretlen fogvatartói elkezdik kihallgatni. Ahogy meséli az akciókat, mi úgy haladunk végig a kampányban.
Mason-t először a képernyőn pergő számokról (melyeket később nem tud kiverni a fejéből), majd Kubáról kérdezik.
Főhősünket Kubában elfogják, mikor az OP40-el, megpróbálják megölni Castro-t. Castro ajándékként odaadja Mason-t General Nikita Dragovich-nak (kommunista), aki aztán bezárj az Vorkuta-ba.
Ott találkozik Viktor Reznov-val, WWII-es veteránnal, aki Dragovich beosztása alatt részt vett egy német tudós (Steiner) és a biofegyvere (Nova 6) megszerzésében. Dragovich, Kravchenko (Dragovich jobb keze) és Steiner elárulta az embereit, köztük Reznov-ot, aki a Nova 6 erejét látva, úgy gondolja, hogy ilyen fegyvert senkinek sem szabad birtokolnia.
Miután elmesélte a sztorit Mason-nek, biztosítja róla, hogy Dragovich-nak, Kravchenko-nak, és Steiner-nek meg kell halnia.
2 év után lázadást keltenek Vorkuta-ban, de csak Mason-nek sikerül kijutnia.
Egy hónapra rá JFK (akkori USA elnök) engedélyezi Dragovich kiiktatását, és Mason-t, Woods-ot és Bowman-t Baikonur Cosmodrome-ba küldik, hogy szabotálják az orosz "űr-programot", megmentsék a CIA kettős ügynökét Grigori Weaver, valamint, hogy megöljék a Soviet Ascension tagjait.
Dragovich is a helyszínen volt. Meg is támadják a kocsiját, Woods biztosítja Mason-t, hogy nem élhette túl, de Mason nem hisz neki és a rögeszméjévé válik Dragovich, a következő 5 évben őt kutatja.
1968-ban az SOG-t kiküldik Vietnámba, orosz jelenlét után kutatni.
Khe Sanh, megvédése után a SOG csapat-nak biztosítania kell egy disszidáló szovjetet, akinek fontos dokumentumai vannak Dragovich-ról.
Kiderül, hogy a disszidáló Reznov.
Mindeközben Mason feletesse a CIA-nál, Huson és Weaver elfognak egy angol kommunista tudóst, Clare-kot, aki Dragovich-al dolgozott és tudomást szereznek a Steiner által létrehozott Nova 6 gázról.
Clarke megadta nekik a Yamantau hegységet, hogy ott megtalálják Steiner-t és a Nova 6-et.
Ezután Mason csapata (immár Reznov-val kiegészülve) behatol Laos-ba, hogy egy megszerezzen egy szállítmány Nova 6-et egy lezuhant repülőről.
A csapatot elfogják. Bowman-t fogsága során agyonverik, Woods pedig a Kravchenko-val való harc során feláldozza magát, hogy megmentse Mason-t. A szökés során az egész SOG team meghal, kivéve Mason-t és Reznov-ot.
Eközben Hudson és Weaver a Yamantau hegységbe tartanak, hogy elpusztítsák a létesítményt és elfogják Steiner-t. A misszió során egy adást vesznek Steiner-től, hogy találkozzanak a Rebirth szigeten, ahol megtudhatják, hogyan állítsák le a számok sugárzását, amelyre szovjet alvó ügynökök Nova 6 gázt eresztenek el USA területein.
Eközben Mason és Reznov is a Rebirth szigetre tartanak, ahol Reznov megöli Steinert.
Ekkor Mason fogvatartói felfedik kilétüket. Hudson és Weaver, akik látták, ahogy Mason megöli Steiner-t. Rájönnek, hogy miután Mason-t Castro Dragovich-nak ajándékozta, az agymosást végzett rajta, hogy ölje meg Kennedy-t (akkori usa elnök). De az agymosás nem sikerült, olyan hatással, mint ahogy Steiner tervezte, Mason-t bedugták Vorkutába.
Ott találkozott Reznov-val, aki rájött, mitt tettek Mason-nel, és megpróbálja "felülírni" az agymosást. Kennedy helyett 3 másik célpontot ad neki: Dragovich, Krachenkov és Steiner.
Kiderül, hogy Reznov valójában meghalt a Vorkutából való szökés során, és a további megjelenése csak egy személyiségzavar Mason fejében az agymosás hatására.
Hudson tájékoztatja, Mason-t az alvó ügynökökről az USA-ban, és hogy Nova gázt, fognak elereszteni, hacsak meg nem szüntetik a "Számok" sugárzását.
Mivel Mason megölte Steiner-t, ezért az egyetlen reményük, hogy rájöjjenek, honnan sugározzák az adást, a Mason fejében "adó-vevő" chip, amit Steiner tett be neki, hogy kettős ügynökként, tudja fogni a Számokat.
Mason rájön, hogy az adást egy orosz teherhajóról sugározzák Kuba partjánál.
Mason, Hudson és Weaver megrohamozzák a Rusalka-t. Sikeresen megölik Dragovich-ot, és elpusztítják a hajót és az alatta lévő sub-marine bázist.
Credits után kapunk egy archive felvételt Kennedy meggyilkolásáról, amin a tömegben kivehető Mason.
-
#5219 Honnan lehet látni, hogy vki a 2ik 3-ik prestige-ben van? És összesen hány van? 10 mint MW2 ben? -
-
Munszu #5217 Hát azért, ehhez hozzá tenném, hogy szerintem a hangok sokkal jobbak voltak, a BC2/MOH OA/MW1-2-ben, mint ebben.Ha te fordítva hallod, akkor nem tudok ehhez hozzá fűzni már semmit. De attól függetlenül, jó játék lett,de nem lesz egy 'klasszikus'. -
#5216 "Szerintem a legjobb rész az első óta"
nálam azért a 2 elé jön, de a 3. helyre befér. ha ez a 2-3 dolog nem lenne, elégedett lennék és talán a 2. helyet is megcsípné. nagyon jó játék, és most egész éjjel nem laggolt. még fps dropp se volt a végén. -
#5215 Az engem is rohadtul idegesít. A kurva claymore... nem értem minek kellett berakni.
Na léptem. Délután vagyok, addig legyetek jók. -
#5214 Szerintem a legjobb rész az első óta. Minden benne van amit szerettem az első részben. Najó egy kicsivel nagyobb recoil még elfért volna.
Összehasonlíthatatlan Mw2vel..az egy vicc ehhez a játékhoz képest.
Nem nagyon látom, hogy pl valaki írt volna a hangeffektekről...Szerintem iszonyatosan eltalálták...Nagyon a helyén van. A mapok is végre hangulatosak, nincs teleb*szva csillogó villogó szemet kisütő Mw2es hányadékokkal.
A Jungle map óriási...mennyit fogunk warozni azon már látom... :)
Naigen az autó kés és a tomahawk kicsit el van baszva, de majd le lesz tiltva úgyis normálisabb szervereken gondolom.
Claymore(hát az már battlefieldben is ilyen volt) :)
Léptem meló. -
#5213 hát a pozitívumok mellé pár iszonyat negatívum:
- a kibaszott auto kést ami beadja 3 méterről úgy hogy nem is rád néz még mindig belerakták
- a kurva claymore-os isten fasza ami a legskillesebb frag az összes közül, lerakja boldog boldogtalan aztán várja a galambot és bele is repül, aztán örülhet hogy kurva ügyes volt
- fps dropp még mindig
gl-t nem írom, mert a 95% nem használja, vagy amelyik igen, azzal nem tolom, mivel szerverünkön tilos...de mindent nem lehet tiltani mint a kibaszott oviban, hogy ne clay-ezd már széjjel a pályát meg a kibaszott bombát baszdmeg...auto kés...kurva anyját amelyik gyökér kitalálta. -
#5212 Majd kicsit átrendezem, csak ezen a hétvégén egész végig az egyetemen vagyok. Ma is csak délután érek haza. -
Soad999 #5211 Nem 2. volt?:) mert most toltam haverokkal 3an és mind 2. prestige-ben voltunk :PP -
Soad999 #5210 Szerencsére már nem laggolnak egyáltalán a szerverek, mondjuk az FPS még nem olyan mint amilyennek lennie kellene de így is tökéletesen fut ^^ -
Gabe18 #5209 Előbb voltam olyan emberrel ellen aki már 3. prestige-ben van... Jól haladnak. De mondjuk úgy is játszott mint aki nyomja 3 napja egyfolytában... -
#5208 hát a javát....érted -
#5207 melyiket nem gyártották sose? -
#5206 hát akkor még nagyobb blődség, nem? legalább erre figyelnének. francnak se kell a kitalált fegyver, van elég így is amit használnak. -
#5205 de a javát sose gyártották -
#5204 Te kevered a szezont a faszommal. nem az, hogy meg nem történt események is vannak, hanem rossz tipusú fegyverek vannak belekeverve, még nem gyártották, ez a lényege. -
#5203 mit nem értek rajta szted? semmi köze a valósághoz, nyilván a helyszínek a földről vannak és nem vmi bolygóról, de minden egy regénybe illő kitaláció, ahogy a fegyverek nagy része is, ezen problémázott vki. -
#5202 hát te aztán megértetted a történetet :D -
#5201 Te miről beszélsz? a vietnámi háború talán nem történt meg? ott is volt spas 12...de te tudod. -
#5200 igen a játékban megtörtént
de ez nem a valóságot dolgozza fel mint a ww2es codok, ezért nem a rohadt unalmas mp5ök meg ak-k vannak benne, hanem vmi új. -
zadorjan #5199 Nagyon jó lett a multi csak a rohadt nagy gond, hogy 1 óra alatt nem tudok egy szerverre sem felmenni bármit csinálok.
Eleve ez a 10 másodperces fagyás állandóan mi a menübe ??
IP-t hol lehet beírni ebben a csodálatos szerverkeresőbe ?? Gondolom sehol.........
Xfire-ben meg felismeri a játékaimat ,de nem jelennek meg a serverek menüpont alatt. Ezzel mit lehet kezdeni ?? -
#5198 egyébként én találtam magyar szervert nem hun előtaggal is. valami weteran magyar akármi volt így W-vel