11248
  • darki81
    tud ennél valaki jobb képet a prestige rangokról ?
  • Gman2142
    Köszi a sztorit A single-t már kedden végigvittem, hazamentem suliból 3 fele. Felraktam, este 10-kor már vége volt. Csak azért siettem mert nem akartam úgy lefeküdni hogy nincs lezárva a történet .
    Szerintem jó volt a singl a mai játékokhoz képest, de a mw 1-2-nél nem.
    Am a történetet nagyjából megértettem, de nem 100%-an a kicsit hiányos angol tudásom miatt. Ha valki le tudná írni vagy belinkelni a mw 1-2-nek a részletes storyát azt megköszönném, sehol nem találom
  • HeadHunter86
    Szép kis lista. Mocskos banda, hogy így ki merik adni, aztán még ez a játék dönt eladási rekordokat. Mert még így is veszik. Szégyen ez a világ.
  • Prince23
    már sorryztam :D
  • evildoer
    nincs a "teszkóban" ne keresd, de sztem ne is vedd meg nem éri meg
  • Blacksheep333
    De kurva okos vagy.
    Először olvasd már el, mielőtt belekötsz...
  • Pengn
    Ok akkor valószínű megveszem.:) Ehhez kérdeznék egy olyat hogy nem tudjátok lehet e kapni a játékot TESCO ban? Mer hiába nézem az újságot nem rakták bele de attól még lehet árulják.:)
  • lolSL
    igen javult és még lesz több javítás.
  • Pengn
    Hello. Patchnek köszönhetően javult valamelyest a teljesítmény? Azért kérdezem mer ezen múlik h megveszem e ugyanis nem akarok kiadni 11000 Ft-ot hogy diavetítést nézzek. Nincs valami jó gépem de az mw2 megy majdnem maxon 80 FPS el ez meg 20 alatt van minimumon és még akadozik is. Illetve a multi is javult egy kicsit mostanra? Előre is kösz.
  • Prince23
    eddig is olvastam el, a többit már nem mert gondoltam most kamu sztroit miért olvassak tovább. ha így van, akkor sorry van
  • Punker
    írja is ő is a végén
  • Prince23
    Ez mind kamu. fele se igaz. nem tudom honnan szerezted.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1968-at írunk, Hudson is mondta Masonnak, hogy verje ki a kibaszott fejéből Reznovot, csak képzelte ezidáig, hiszen 5 ÉVE halott, Vorkutában elfogták és kivégezték
  • Zomil
    Nem értem én se miért kell eröltetni ezt a kés dolgot, miért nem lehet berakni pl. ami cod2-ben volt...
    Claymore meg egyáltal nem nagy cucc, 1db-ot kapsz belöle, ha meghalsz eltünik tdm-ben, ráadásul sokkal gyengébbnek érzem, mint mw2-ben, szvsz nincs vele semmi baj és kb. a legértelmesebb kiegészitö a többi közül. Talán a motion sensor megelözi.

Amugy meg ott van a hacker perk, ami szvsz nagyon poén :D
    1. látod vele az ilyen cuccokat, mint a claymore
    2. pro változatában átállithatod a te oldaladra a különbözö cuccokat :D
    A care package-et beaknázhatod vagy mi, hogy mikor vki felveszi felrobbanjon :D
  • elitehun
    Am multiban a fegvyerekre majd akármilyen szöveget rá lehet karcolni??
  • Italo4ever
    Hello sracok!

tudna nekem valaki adni a kapanyhoz egy full mentest?
    thx
  • Blacksheep333
    Mehet majd GYIK/FAQ-ba!
  • pisztácia
    Köszönjük szépen!
  • Blacksheep333
    A Játék sztorija (kurva nagy spoiler!):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A főhősünk, Alex Mason egy CIA ügynök, aki számos titkos küldetésben vett részt a hidegháború során.
    Elrabolták, egy chip segítségével ismeretlen fogvatartói elkezdik kihallgatni. Ahogy meséli az akciókat, mi úgy haladunk végig a kampányban.

Mason-t először a képernyőn pergő számokról (melyeket később nem tud kiverni a fejéből), majd Kubáról kérdezik.

Főhősünket Kubában elfogják, mikor az OP40-el, megpróbálják megölni Castro-t. Castro ajándékként odaadja Mason-t General Nikita Dragovich-nak (kommunista), aki aztán bezárj az Vorkuta-ba.

Ott találkozik Viktor Reznov-val, WWII-es veteránnal, aki Dragovich beosztása alatt részt vett egy német tudós (Steiner) és a biofegyvere (Nova 6) megszerzésében. Dragovich, Kravchenko (Dragovich jobb keze) és Steiner elárulta az embereit, köztük Reznov-ot, aki a Nova 6 erejét látva, úgy gondolja, hogy ilyen fegyvert senkinek sem szabad birtokolnia.

Miután elmesélte a sztorit Mason-nek, biztosítja róla, hogy Dragovich-nak, Kravchenko-nak, és Steiner-nek meg kell halnia.
    2 év után lázadást keltenek Vorkuta-ban, de csak Mason-nek sikerül kijutnia.

Egy hónapra rá JFK (akkori USA elnök) engedélyezi Dragovich kiiktatását, és Mason-t, Woods-ot és Bowman-t Baikonur Cosmodrome-ba küldik, hogy szabotálják az orosz "űr-programot", megmentsék a CIA kettős ügynökét Grigori Weaver, valamint, hogy megöljék a Soviet Ascension tagjait.
    Dragovich is a helyszínen volt. Meg is támadják a kocsiját, Woods biztosítja Mason-t, hogy nem élhette túl, de Mason nem hisz neki és a rögeszméjévé válik Dragovich, a következő 5 évben őt kutatja.

1968-ban az SOG-t kiküldik Vietnámba, orosz jelenlét után kutatni.
    Khe Sanh, megvédése után a SOG csapat-nak biztosítania kell egy disszidáló szovjetet, akinek fontos dokumentumai vannak Dragovich-ról.
    Kiderül, hogy a disszidáló Reznov.

Mindeközben Mason feletesse a CIA-nál, Huson és Weaver elfognak egy angol kommunista tudóst, Clare-kot, aki Dragovich-al dolgozott és tudomást szereznek a Steiner által létrehozott Nova 6 gázról.
    Clarke megadta nekik a Yamantau hegységet, hogy ott megtalálják Steiner-t és a Nova 6-et.

Ezután Mason csapata (immár Reznov-val kiegészülve) behatol Laos-ba, hogy egy megszerezzen egy szállítmány Nova 6-et egy lezuhant repülőről.
    A csapatot elfogják. Bowman-t fogsága során agyonverik, Woods pedig a Kravchenko-val való harc során feláldozza magát, hogy megmentse Mason-t. A szökés során az egész SOG team meghal, kivéve Mason-t és Reznov-ot.

Eközben Hudson és Weaver a Yamantau hegységbe tartanak, hogy elpusztítsák a létesítményt és elfogják Steiner-t. A misszió során egy adást vesznek Steiner-től, hogy találkozzanak a Rebirth szigeten, ahol megtudhatják, hogyan állítsák le a számok sugárzását, amelyre szovjet alvó ügynökök Nova 6 gázt eresztenek el USA területein.

Eközben Mason és Reznov is a Rebirth szigetre tartanak, ahol Reznov megöli Steinert.

Ekkor Mason fogvatartói felfedik kilétüket. Hudson és Weaver, akik látták, ahogy Mason megöli Steiner-t. Rájönnek, hogy miután Mason-t Castro Dragovich-nak ajándékozta, az agymosást végzett rajta, hogy ölje meg Kennedy-t (akkori usa elnök). De az agymosás nem sikerült, olyan hatással, mint ahogy Steiner tervezte, Mason-t bedugták Vorkutába.
    Ott találkozott Reznov-val, aki rájött, mitt tettek Mason-nel, és megpróbálja "felülírni" az agymosást. Kennedy helyett 3 másik célpontot ad neki: Dragovich, Krachenkov és Steiner.
    Kiderül, hogy Reznov valójában meghalt a Vorkutából való szökés során, és a további megjelenése csak egy személyiségzavar Mason fejében az agymosás hatására.

Hudson tájékoztatja, Mason-t az alvó ügynökökről az USA-ban, és hogy Nova gázt, fognak elereszteni, hacsak meg nem szüntetik a "Számok" sugárzását.
    Mivel Mason megölte Steiner-t, ezért az egyetlen reményük, hogy rájöjjenek, honnan sugározzák az adást, a Mason fejében "adó-vevő" chip, amit Steiner tett be neki, hogy kettős ügynökként, tudja fogni a Számokat.

Mason rájön, hogy az adást egy orosz teherhajóról sugározzák Kuba partjánál.
    Mason, Hudson és Weaver megrohamozzák a Rusalka-t. Sikeresen megölik Dragovich-ot, és elpusztítják a hajót és az alatta lévő sub-marine bázist.

Credits után kapunk egy archive felvételt Kennedy meggyilkolásáról, amin a tömegben kivehető Mason.
  • pisztácia
    Honnan lehet látni, hogy vki a 2ik 3-ik prestige-ben van? És összesen hány van? 10 mint MW2 ben?
  • SigS

• Munszu
    Hát azért, ehhez hozzá tenném, hogy szerintem a hangok sokkal jobbak voltak, a BC2/MOH OA/MW1-2-ben, mint ebben.Ha te fordítva hallod, akkor nem tudok ehhez hozzá fűzni már semmit. De attól függetlenül, jó játék lett,de nem lesz egy 'klasszikus'.
  • csuszi
    "Szerintem a legjobb rész az első óta"
    nálam azért a 2 elé jön, de a 3. helyre befér. ha ez a 2-3 dolog nem lenne, elégedett lennék és talán a 2. helyet is megcsípné. nagyon jó játék, és most egész éjjel nem laggolt. még fps dropp se volt a végén.
  • Fpocok
    Az engem is rohadtul idegesít. A kurva claymore... nem értem minek kellett berakni.
    Na léptem. Délután vagyok, addig legyetek jók.
  • Sheltem
    Szerintem a legjobb rész az első óta. Minden benne van amit szerettem az első részben. Najó egy kicsivel nagyobb recoil még elfért volna.

Összehasonlíthatatlan Mw2vel..az egy vicc ehhez a játékhoz képest.

Nem nagyon látom, hogy pl valaki írt volna a hangeffektekről...Szerintem iszonyatosan eltalálták...Nagyon a helyén van. A mapok is végre hangulatosak, nincs teleb*szva csillogó villogó szemet kisütő Mw2es hányadékokkal.

A Jungle map óriási...mennyit fogunk warozni azon már látom... :)

Naigen az autó kés és a tomahawk kicsit el van baszva, de majd le lesz tiltva úgyis normálisabb szervereken gondolom.

Claymore(hát az már battlefieldben is ilyen volt) :)

Léptem meló.
  • csuszi
    hát a pozitívumok mellé pár iszonyat negatívum:

- a kibaszott auto kést ami beadja 3 méterről úgy hogy nem is rád néz még mindig belerakták
    - a kurva claymore-os isten fasza ami a legskillesebb frag az összes közül, lerakja boldog boldogtalan aztán várja a galambot és bele is repül, aztán örülhet hogy kurva ügyes volt
    - fps dropp még mindig

gl-t nem írom, mert a 95% nem használja, vagy amelyik igen, azzal nem tolom, mivel szerverünkön tilos...de mindent nem lehet tiltani mint a kibaszott oviban, hogy ne clay-ezd már széjjel a pályát meg a kibaszott bombát baszdmeg...auto kés...kurva anyját amelyik gyökér kitalálta.
  • Fpocok
    Majd kicsit átrendezem, csak ezen a hétvégén egész végig az egyetemen vagyok. Ma is csak délután érek haza.
  • Soad999
    Nem 2. volt?:) mert most toltam haverokkal 3an és mind 2. prestige-ben voltunk :PP
  • Soad999
    Szerencsére már nem laggolnak egyáltalán a szerverek, mondjuk az FPS még nem olyan mint amilyennek lennie kellene de így is tökéletesen fut ^^
  • Gabe18
    Előbb voltam olyan emberrel ellen aki már 3. prestige-ben van... Jól haladnak. De mondjuk úgy is játszott mint aki nyomja 3 napja egyfolytában...
  • bigapó
    hát a javát....érted
  • tommygear
    melyiket nem gyártották sose?
  • bigapó
    hát akkor még nagyobb blődség, nem? legalább erre figyelnének. francnak se kell a kitalált fegyver, van elég így is amit használnak.
  • lolSL
    de a javát sose gyártották
  • bigapó
    Te kevered a szezont a faszommal. nem az, hogy meg nem történt események is vannak, hanem rossz tipusú fegyverek vannak belekeverve, még nem gyártották, ez a lényege.
  • lolSL
    mit nem értek rajta szted? semmi köze a valósághoz, nyilván a helyszínek a földről vannak és nem vmi bolygóról, de minden egy regénybe illő kitaláció, ahogy a fegyverek nagy része is, ezen problémázott vki.
  • tommygear
    hát te aztán megértetted a történetet :D
  • bigapó
    Te miről beszélsz? a vietnámi háború talán nem történt meg? ott is volt spas 12...de te tudod.
  • lolSL
    igen a játékban megtörtént
    de ez nem a valóságot dolgozza fel mint a ww2es codok, ezért nem a rohadt unalmas mp5ök meg ak-k vannak benne, hanem vmi új.
  • zadorjan
    Nagyon jó lett a multi csak a rohadt nagy gond, hogy 1 óra alatt nem tudok egy szerverre sem felmenni bármit csinálok.
    Eleve ez a 10 másodperces fagyás állandóan mi a menübe ??
    IP-t hol lehet beírni ebben a csodálatos szerverkeresőbe ?? Gondolom sehol.........
    Xfire-ben meg felismeri a játékaimat ,de nem jelennek meg a serverek menüpont alatt. Ezzel mit lehet kezdeni ??
  • mmovar
    egyébként én találtam magyar szervert nem hun előtaggal is. valami weteran magyar akármi volt így W-vel