11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5277 köszönjük neked is frank.a közösség egy igen értékes tagjának hozzászólását olvashattuk
-
#5276 steamen mindenki azt írja, hogy nem tudnak csatlakozni szerverre, és talán megint patch jön -
#5275 Olvass vissza milyen gépet vett -
#5274 szerintem itt nem a klémor a legnagyobb gond, hanem a 3 méterről érkező aimos kés, engem csak az zavar! meg mindegy hogy robban meg merre, mert ez arcade game, nem szimulációs játék! Én abban a szerkóban rohangálok amibe túlélek egy ilyen robbanást , max 2x haltam claymorétől eddig (lvl47) -
#5273 Na azt nem mond már, hogy úgy fut mint a jelenlegi állapotában lévő MW2. tehát tükörsimán. semmi beröccenés meg ienek? .... -
#5272 Amióta kijött a javítás, csont nélkül játszom, és a gyerek is, aki megkapta azt a 2 magos procis gépet, ami előtte nekem volt, és igencsak gyengén muzsikált rajta a game.
Tegnap egy db laggos szerveren nem játszottam, tegnap előtt este volt 1 db.
Biztos javítottak sok mindent, ez érezhető. -
#5271 nem bántásképpen, de tudsz írni egy olyan hozzászólást amiben egy db mocskos szó nincs?
Én is szoktam néha bammegolni, de írott anyagban igencsak ritkán....
vagy csak Debrecenben ez a divat?
:-))) -
#5270 Azért is van ráírva az egyik oldalára hogy "Az ellenség felé" -
#5269 Na látom hogy vannak viták a clay-ről. Ha már valaki leírta akkor bocs
CLAYMORE
Tehát. Nem úgy van hogy a clay nem hat a lerakóra ez hülyeség. Csupán az van hogy a claymore nem egyszerűen felrobban hanem előrefelé robban!
Tehát akár a lerakó akár az ellenség áll a claymore mögött az NEM HAL MEG
Ha akarjátok próbáljátok ki 2-en privát match-ben. Az egyik lerakja a claymore-t a másik meg (értelemszerűen a másik csapatban) a claymore mögé áll és ha szétlövi nem fog meghalni. míg az aki lerakta (ha a claymore előtt áll) meghal -
#5268 és az logikus hogy ha belelövök akkor megöli, de ha én indítom be akkor nem? ismétlem, egymással szemben álltunk 2 enemy, meg ő egy szűk folyosón, fordulóban, 2centire egymástól. lerakta harc közben - már a kezében volt, kurva nagy robbanás és ő meg se sebződött. kurvára életszerű... -
#5267 "btw frissültek a VAC feltételei, mostantól custom modellekért is bannolhatnak."
ez mit is jelent pontosan? -
#5266 ha belelösz vagy granattal rarobbantod akkor sebzi.
en ugy emlekszem, eddig is igy müködött. -
#5265 mindenkinek áll. jó esetben patch jön. rossz esetben csak sima behalás. -
Newfronter #5264 link
Nem csak nekem van ilyen problémám. Dél óta 14 oldalt írtak a fórumon ugyanezzel a hibával, globális a probléma. -
#5263 ja és a panasz hidd el nem annak az 1 esetnek szólt, 4-ben, 6-ban is ugyanolyan kretén stuff volt. de azt hittem ez lejött a 33 hsz.ból...;) -
#5262 tévedés, 4-ben megölte az ellenfelet. ;) try it, még achivment is volt rá vagy challange vagy mi a tököm hogy öld meg a faszt miközben rakja a clay-el. -
#5261 ja, és nem szakítja le a kezét miközben 2 centire én meghalok...
de még ez mindig nem az élet, hanem játék, és a cod4ben legalább a rakóra hatott...ott még más volt a felfogás? most még az is számít nehogy szegény stupidkid meghaljon tőle? -
#5260 És ez eddig is, minden részben így volt. (Ezért nem értem a panasz okát.) -
#5259 hát ahhoz kegyetlen balfasz ellennek is lennie kell, mert azért az elég nagy lámi team, amikor rádmennek lelövöd az elsőt és miközben húzod a kart képtelen lenyomni a maradék mondjuk 1 ember? - karral bármilyen fegyvertípust lehetett fogni, meg az összes puskával. de azért két közepes thomsonos is lelőtt egy kibaszott jó karost ha nem ökörködték el:) maradjunk annyiban, hogy taktikára még az mw2-ben is volt lehetőség, csak klán kellett hozzá és war. ott még 2 embert is magaddal vihetsz még egy jobb klán ellen is ha jól fogtál pozit, aztán persze murdelsz... -
#5258 a claymore igy müködik IRL is (nagyjabol). a robbanas sugara csak elöre hat.
-
#5257 nalam az igazi cod feeling meg mindig az, hogy egy kar98-al, ha jo vagyok, siman ki tudom irtani az ellenfel csapatat akar s&d-ben is, ügyes mozgassal, nem pedig eszetlen tunkolos rohangalassal...
mw ota nem is nagyon toltam s&d-t, mert felbasztak a mapok, ahol egy normalisat vedekezni se lehetett, mert nem volt olyan hely, ahova ne 4 utvonal vezessen minimum. es visszatertünk oda, hogy figyelhetek en akarhova, ugyis X+1-edik verzio lesz, es hatba lönek.
ezert toltam en is föleg sabotage/demolition/hq-t, legalabb ne egy kört kelljen varni a spawnra.
btw, szerintem a claymore erösebb, mint ezelött. most mar egyböl robban, mw2-ben sprintelve siman tulfutottal rajta, mire pittyent es pukkant. -
Newfronter #5256 Nekem most a multiplayer nem megy. Nagyon lassan lép be a menübe is, de egy szerverre se tudok felcsatlakozni, vár..vár és vár. A végén kiírja hogy Connection lost.
Másnak most nincs ilyen? -
#5255 "használom a hackert de szerinted nem árulja el hol a faszba vagyok amikor kilövöldözöm a fél tárat miközben haladnék előre 9 védő ellen?"
ez a stunra is igaz. nem értitek hogy kurvára nem halok a claytől csak éppen instant térképen van minden balfasz támadó miközben araszolsz előre 7-8 clay ellen.
kivétel amikor 2en ugrottunk egy sarokban, a védő éppen előttünk állt egy clay-el a kezében, leszúrta mielőtt lelőttük volna és a 2 támadó megdöglött, ő meg ottmaradt. ennyi erővel minden fasz clay-el a kezében álljon, mert rá nem hat. ezt melyik balfasz találta ki hogy a clay nem hat a lerakóra... -
#5254 NEM LEHET
;) -
#5253 Úgy vettem észre, hogy a stun grenade hatástalanítja egy időre(mint az összes többi eszközt), de nem semmisíti meg. Lehet ez az egész csak az én fejemben működik így, majd kipróbálom. :D -
#5252 "joga véleményt nyilvánítania a játékot illetően. "
talán ha leírta volna hogy miért nem - az lett volna korrekt, de gyanítom hogy egy warezos vérpistike akinek kurva szarul esik hogy kijavították a laggot és már nem ettől van tele a fórum - savanyú a szőlő balfaszkának. na ezért volt egy kibaszott idióta hsz. -
#5251 KAPCSOLD KI A SERVEREDEN -
#5250 a rákot nem érdekli ha clayt kapok tdm ben, de sd ben kicsit bosszantó hogy a védők minden faszomat leclayeznek, használom a hackert de szerinted nem árulja el hol a faszba vagyok amikor kilövöldözöm a fél tárat miközben haladnék előre 9 védő ellen? ráadásul a szaROS bombára s tolják. de a legjobb:
AMIKOR ELÉM RAKJA HARC KÖZBEN, ÉN MEGHALOK, Ő MEG NEEEEEEEEEMMMMMM. ÉRTED, 1 CENTIRE PUKKAN TŐLE, DE CSAK ÉN HALOK...NONSZENSZ -
#5249 "de sztem ne is vedd meg nem éri meg"
Attól még, hogy a nem tetszését fejezte ki, lehet teljesen értelmes a hozzászólása. Mivel ez egy szabad fórum, így joga véleményt nyilvánítania a játékot illetően.
Nekem is tetszik a játék, de teljesen objektíven még nem tudok nyilatkozni róla, alig volt egy kis időm tolni, még a patchek előtt. -
#5248 Custom modell alatt mire gondolsz? -
#5247 ezért jó az S&D meg még a domination -
#5246 az S&D adja,milyen jókat szoktunk játszani -
#5245 btw frissültek a VAC feltételei, mostantól custom modellekért is bannolhatnak. -
#5244 Ezt hívjátok CoD feelingnek nem? :D Sokan ezért szeretik :D Én épp ezért mellőzöm a multiját, mert agyatlan hent az egész... -
#5243 Én az S&D-t és talán meg a demolition/sabotage párost élvezem. Az egymás nyakába spawnolos TDM féléknek semmi értelme. -
#5242 nincs rank hackre lehetőség. -
#5241 ezt a kibaszott sprint perket kene meg kivenni. tiszta röhej, hogy milyen sebesseggel rohangal mindenki. eleve a mapok is szarok, egy random labirintus az egesz, lelövök szemböl ket ellent, de addigra mar tuti hatba lö a harmadik...
semmi esely kicsit is taktikusan jatszani, tovabbra is egy eszetlen rohangalos tunkolas az egesz, ahol azon mulik a kill, hogy ki fordul be hamarabb a sarkon es nez epp jo iranyba.
a sniper puskakat minek tettek be, azt sem ertem. egyetlen map sincs, ahol lenne ertelme hasznalni. felautomata puskak ugyanez, semmi elönyük az automatakkal szemben, azzal ugyis csak rafekszel a gombra es kesz a kill.
visszasirom a cod1-2 mapjait, söt meg az mw2-et is, legalabb 1-2 volt, ami nem egy elbaszott sikatoros fos, ahol 20 meternel tovabb is volt nyilt terep... -
#5240 köszönjünk az értelmes hozzászólást,attól mert neked nem tetszik a topic fórumozóinak 95%nak tetszik.
-
#5239 Miért van olyan érzésem, hogy napokon belül elszaporodnak a kalózok?! -
#5238 ezen a videjón besírtam