Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elnézést kérek , csak érdeklõdnék hogy mit tett az 576 , hogy ilyen jelzõkkel illetitek ? Hogy baszott át ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

tommygear
az aktiváláshoz kell net, nekem simán ment a telepítés dvd-rõl
gondolom nem is láttad az elsõ részt és a kiegészítõjét, az UO-t. van 1 csöpp különbség akár játékélményt nézünk, vagy bármit. az volt az igazi cod, nem ez a szar ahol nozoomba félpályáról leszedsz valakit... elbutították a sok gyökérnek hogy tömegjáték legyen belõle. régen legalább kellett taktikázni, mostmár igazából felesleges taktikázni, lényeg hogy gyorsabban lõj azt csókolom

Nem tudom, de múlt éveb ugyanez volt az MW2-ben is hogy volt pár ember akinek örökké a steam-rõl akarta letölteni az egész játékot.
Nekem az is, ez is feltelepült normálisan.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
hát, most már örülök, hogy melózom és csak késõbb kapom kézhez a játékot😊 addigra már biztos helyrepofozzák a dolgokat. Én azért szorítok nektek srácok, hogy még ma éjjel ki tudjátok próbálni laggmentesen 😊

The Matrix has you...

Miért mit csináltak vele? Az hogy most lagol a gépeden, ami nemsokára el fog múlni, ezért vagy kiakadva most komolyan? 😄
kill3r21
Az 1 biztos az évenkénti COD dolog fogja megölni az egészet 😊 Aki nem multizik, annak pár óra azt csõ, felejtõs, lenne inkább 3 évente de akkor legyen ujrajátszási faktor, mint annó 😊
Amúgy most már teljes a káosz, a szerverkeresõ az unranked szervereken egy csomót 32 slotosnak ír ki mikor arról volt szó hogy 24 a maximum...

volt aki azt mondta, hogy több gigákat el kezdett neki tölteni a STEAM. ez hogy van?

Igen mert mikor a lemezrõl felraktad akkor a steam még utána tölt pár megát hogy teljes legyen. Attól még a lemezrõl kell felrakni.

geri777
szerintem a steam aktivácio miat kell internet.... és az aktivácio meg a telepítéshez kell 😄

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

akkor mi értelme a dvd-nek? vagy ez egy üres dvd amire lightscribe-bal feltoltak egy képet?

geri777
a dobozán rajta van hogy internet kapcsolat szükséges a telepítéshez

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

szerintem ennyire ezt a sorozatot nem sokan szeretik annyira mint én, nem véletlenül játszok cod1 óta, de amit csináltak ezzel a sorozattal, attól a hányinger kerülget!

egy tény leírása miért basztatás? szar most a multi nem? akkor most mivan? ja tudom fáj az igazság, ettõl függetlenül valószínûleg megveszem hacsak nem 14 ezer ft lesz

bajgunar
Huzd ki a NET madzagot, offline -ba mindenképp kéne h települjön.
geri777
Valaki írja már le hogy a faszba rakjam fel a gépre? ugy hogy a dvdrõl települjön

Hogy a warez verzióval mit csinálsz az engem egyáltalán nem érdekel, de baxtatod itt azokat akik megvették, netán szeretik ezt a sorozatot, de azért te is letöltöd. Kissé gusztustalannak tartom ezt...

Gaben17
Na valamilyen úton módon 50perc single közben megjavult és online se esik le az fps...multit meg se próbálom egyenlõrre...😄 Sp-t le se tudom perpill rakni,nekem nagyon tetszik. Amint kilesz javítva ez az fps bug ,egy jó játék lesz <#eljen>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

pisztácia
Sztem 576 teljesen korrekt. VLegalabbis nekem sose volt veluk gondom. Ma is nyitás elõtt 10 percel küldtek SMS-t hogy mehtek atvehetem. Sõt, volt hogy felhivtak, hogy megerkezett az elorendelt jatekom.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bigapó
mit csinált 576? rárakott 1 ezrest?

The Matrix has you...

Offline módba nincs ezzel probléma!
geri777
Mi a baj 576 tal ?

Maxtreme
Igen, sajna csak nálad jelentkezik a probléma. Szerintem hívd fel õket és küld vissza 😞

Marci0115
mi a baj az 576-al? nincs kedvem visszaolvasni

Maxtreme
No mindjárt próba. Rakjak pár képet fps számmal?

hali emberek az van,hogy be léptem játszani nekem 28-35 pingem volt a többinek 999 és ezerrel laggoltam ez tök gáz. nálam van a hiba?😞

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

TDC Geronimo
Olyan fps spikeok vannak singlebe hogy elsírom maga.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"csak hülyülök. kiváncsi vagyok mikor borul ki a bili az embereknél amikor hõn áhított imádott sorozatukat szidják"

De a warezt azt töltöd ezerrel ahogy a másik topikot nézem. Hát ennél szánalmasabbat már régen láttam...

kill3r21
úhhhhhhh lesssz itt háború látom xD
nem, csak elemzem az sg fórum lakóit 😄

Maxtreme
Mi a szösz? Magadra ismertél?

<#wave><#idiota>

sc2-vel*

azért mert sc2 többnyire idõsebb, türelmesebb emberek játszanak nem pedig a 8-12 éves barmokból áll a játékosok 90%a

apa kezdõdik

abbahagyom ha látom hogy senki nem válaszol, de látom van a trollkodásra vevõ. ettõl függetlenül én mostmár read-only módban fogok üzemelni

apropó... KÖCSÖG 576-tól soha, senki, semmit... mert átbasznak: miért?

Azért mert lagol az elsõ napon? 😄
SC2-ben is voltak problémák, egész estések is... sõt, nem ment az egész battle.net és nem volt ekkora sírás miatta.
576tol rendeltem nem vertek át...
Single player valóban mûködik minden probléma nélkül Steam offline módba, csak gondoltam megerõsítem ezt ha valaki még nem tudná.
Maxtreme
Respect a gamestopnak hogy még arra sem méltatnak hogy válaszoljanak a mélemre amit 16h-kor küldtem.. (ha valaki nem tudná: érdeklõdtem hogy most akkor hogy is van ez a 9500 vs 11500 ft-os mizéria )

Mindegy, ha drágábban hozzák holnap, nem fogom átvenni.

Mért szerinted ez mi valami kísérleti telep ahol te kedvedre szórakozhatsz? Ha jól emlékszem múlt évbe is eljátszottad a MW2 topikba...

Jaka923
Nekem is 😞

bajgunar
Ez most így hirtelen HATALMAS csalódás részemrõl.
Most elindult, mintha a menü már nem laggolna, ellenben a szerver keresõ nem keres semmit...

kill3r21
Respect! 😉
Xbox javára szóljon most hogy nekik vitte a futárbácsi, unboxing boxba be aztán tolják....😊
De nem szítok konzol vs pc vitát....😊
De egy VÉR COD-os és PC-s ember aki most szív a telepitõvel, lehet aztmondaná hogy kell egy box xD
én vagyok rá kiváncsi

geri777
Valaki válaszolna a elõzõ kérdésemre ?

És szerinted erre ki kíváncsi? Kereshetnél magadnak valami más elfoglaltságot is...

<#hehe>

Na most nekem a multi már egyáltalán el sem indul...

Maxtreme
#3836? <#idiota>

igazad van, csak hülyülök. kiváncsi vagyok mikor borul ki a bili az embereknél amikor hõn áhított imádott sorozatukat szidják<#idiota>