Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Nekem az is, ez is feltelepült normálisan.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
egy tény leírása miért basztatás? szar most a multi nem? akkor most mivan? ja tudom fáj az igazság, ettõl függetlenül valószínûleg megveszem hacsak nem 14 ezer ft lesz
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De a warezt azt töltöd ezerrel ahogy a másik topikot nézem. Hát ennél szánalmasabbat már régen láttam...
abbahagyom ha látom hogy senki nem válaszol, de látom van a trollkodásra vevõ. ettõl függetlenül én mostmár read-only módban fogok üzemelni
apropó... KÖCSÖG 576-tól soha, senki, semmit... mert átbasznak: miért?
SC2-ben is voltak problémák, egész estések is... sõt, nem ment az egész battle.net és nem volt ekkora sírás miatta.
Mindegy, ha drágábban hozzák holnap, nem fogom átvenni.
Xbox javára szóljon most hogy nekik vitte a futárbácsi, unboxing boxba be aztán tolják....😊
De nem szítok konzol vs pc vitát....😊
De egy VÉR COD-os és PC-s ember aki most szív a telepitõvel, lehet aztmondaná hogy kell egy box xD