11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
McCartman #5357 egyetértek , kár , hogy wm óta rátértek erre az útra.
Ha valaki kihívásra vágyik meg max előveheti a cod2t és csatlakozik egy onlyRifle szerverre. na ott tényleg számít a skill nem csak az agyatlan hent megy.
emlexem a hud is olyan elnagyolt , gatyi benyomást keltett MWnél az előző részek után.
szomorú látni mi lett a codból.
erről is a kcsög konzolosok tehetnek csakhogy legyen kit hibáztatni.) -
#5356 3szervert hoz be a kereso, fasza:S -
#5355 ő is vmi ultra szuper játékos akinek rögtön minden működik egy új játéknál,semmi lagg,semmi fps drop és egyéb finomság.én is ilyen szeretnék lenni -
#5354 Azért nem ennyire jött utánam, csak hallottam hogy zümmög a közelben és gondoltam jobb kivetődni a házból, de cseberből vederbe kerültem. :) -
#5353 Azt megnéztem volna. :D:D -
#5352 Nekem is volt hasonló menekülésem, de én egyeneseb belevetődtem és lefejeltem egy semtexet. :( Majd ki kell keresnem. :o -
#5351 Szökés a kisautó elől
-
Gman2142 #5350 A meccs visszanéző cucc működését nem nagyon vágom. Pl ha kijelölök 1 részt azt utána clip-nek nevezi a játék, és csak azokat lehet renderelni, teljes meccseket nem :S. Vagy csak én néztem el valamit? De mind1 is mert azt a renderelés... no komment (kb ha telefonnal venném fel a monitor képét akk jobb minőséget kapnák, tehát marad a fraps)
Azt viszont jó volna tudni hogy hova tölti le a megnézett vidiket. Valaki tudja? Mert jó volna elmenteni későbbre is a jól sikerült visszajátszásokat. Mert ugye a játék főmenüjéből csak az utolsó 7 napot lehet visszanézni. -
Newfronter #5349 Áhh megint nem jó, kevés a szerver, valami 3013db, és a listában pedig alig van vagy 10-20 szerver, és most megint nem csatlakozik. -
#5348 Gondolom a re-install sem oldaná meg az akadásokat nekem.... -
#5347 Nekem is alig alig lép be, a zombi módba se lép már be megint, pedig ma már 2x bejutottam :) Biztos csinálnak valamit. -
Newfronter #5346 Most már megy nekem is, sokat időzik a "downloading game settings" résznél, de továbbjut. -
#5345 kamu -
#5344 -
Lbaxta #5343 hellóka
Na ukránból hozott élesitve,ahogy mondtam simán eu verza,nem kell kint aktiválni,annyit megért!!
-
#5342 ezzel is már lehetett játszani 2 nap után szóval ugyan ott vagyunk -
#5341 Hadjad már!
Full laggos volt, a server keresőt is csak 1 hónap után tudták használhatóvá tenni. A Friends listáról ne is beszéljünk. -
Neoncsoves #5340 nem tudom ti milyen bc2-vel játszottatok, én 2. nap már tudtam játszani, sőt 1. nap vége felé már alakult a dolog és simán lehetett játszani... -
#5339 de létezik, amint látod:) nem csak a steam-el lehet baj, mivel nem náluk vannak a szerók. teljesen új a rendszer, lehetnek benne hibák, mint már mondtam, akár így is, hogy leáll az egész. De gondolom Te kapcsolgatod otthonról, hogy ez így tudod biztosan :) -
#5338 "az egész világnak baja van a kapcsolódással"
Szerver kereső müxik, és ahogy látom vannak játékosok.
Ebből arra következtetek, hogy nem globális karbantartás folyik, hanem csak valami gebasz van és a többségnek szarakszik.
Biztos, hogy javítani fogják.
BTW emlékezzetek vissza a Bad Company 2-nek mennyi idő kellett mire fel tudtál csatlakozni egy serverre és lagg nélkül tudj játszani...
Egy hónap után is szar volt az egész. Ahoz képest a BO még jól produkált, szvsz. -
#5337 nem viccelek.
lehet jó serveren voltam....
Épp találkoztam Kistocsóval, ő sokat nyomta MW2-őn is.... -
#5336 Most már be tudtam logolni, de szerverre nem enged vagy nem tudom. -
#5335 az egész világnak baja van a kapcsolódással, nálad persze megy:D -
#5334 Húúú, b...meg. Én mindig megfordítotom az aimot, de itt nem érvényes... :) -
#5333 ez minden pc-s játéknál így van manapság, kivéve Blizzardnál -
#5332 #5267 ez az idézet tőled ered erre válaszolj! köcce -
kopaszeger #5331 Köszönöm a választ.
A rakétét úgy kell kilőni hogy ráközelítesz és fölé célozva tüzelsz. -
#5330 most toltam két kört.
csont nélkül ment.
egy kicsit lassabban kapcsolódik az elején, de aztán megy... -
#5329 Azt a rakétát te irányitód. Egérrel vagy WASDvel már nem emlékszem, de tudod irányítani. -
#5328 olyan pl vkinek nincs h megveszel egy kieget stukkerre erre megveteti veled még1x??? pl most meg csak úgy nullázódott a pénzem tök király, meg olyan is volt h beállítom a classt és akkor semmit se ment el belőle kezdhetem újból.... -
#5327 Én meg biztos vagyok benne hogy ezt a játékot PC-re úgy elqrták ahogy illik. Aztán lehet védeni a kiadót/fejlesztőt. Jól szembefosták a vásárlókat, ennyi. Activision-től már megszokhattuk. -
#5326 Jó lenne, ha nem keltenéd itt a pánikot feleslegesen. 100%, hogy alkotnak valamit épp. -
#5325 Hogy a rákba kell kilőnni a platformról induló űrhajót a tévés rakétával? Jobbklikkel rázoomolok aztán ballal elengedem és semmi követés. Egérrel sem bírom követni. Ha fölé, ha alá célzok, akkor mindig alá esik. -
#5324 és hozzáteszem ilyen nincs fps játékban hogy órákra le kelljen állítani egy szaros servereket listázó servert meg ilyeneket ez nem létezik -
#5323 ha ez karbantartás lenne, akkor előre be lenne jelentve, vagy ülne ott valaki aki beírja a 4000. steamforum síró komment után hogy mi a helyzet
de semmi kussolnak cask nemmegy a game, ez nem tervezett dolog -
#5322 akár ez is lehet. ugyan volt optimalizáció, de emberek végzik, követnek el hibákat ők is. -
#5321 Szerintem Te nem sokat tudsz a világról, mert sose tippelsz jól.
Minden nagyobb cégnél van hétvégi munka is (ügyelet vagy ilyesmi), pont azért, hogy ha gondod van, akkor legyen kinél sírnod. Bár itt egyértelműen rossz időpontot választottak, hiszen játékoknál pont hétvégén vannak sokan, de talán éppen a megnövekedett forgalom miatt akadtak gondok. Elektronikus (és mechanikusban) rendszerben rengeteg hibalehetőség van. -
Kisbuddha #5320 E6550 ; 4 giga ram , 1 giga gts250 vga
Friss új gép és közepes grafikán nincs 30 fps-em. Vagy patch hiány van még mindig , vagy itt bizonyos gépeket szeret valamiket meg nem.
Most meg per pill nem tudok szerverre csatlakozni csak pörgeti a töltés jelzőt és semmi. -
#5319 Sajnos jelenleg karbantartás van. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan menni fog. Eddig ment rendesen és már nagy lagg sincs. Türelem. -
kopaszeger #5318 hali!
Olyan kérdésem lenne hogy most vettem meg eredetibe a játékot direkt a netes része miatt.Csatlakozni szeretnék szerverekhez de sehová nem ended belépni. Mindig azt írja ki hogy "játék letöltési beállítás" persze ez szabad fordítás.
Mi ilyenkor a teendő?