11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5397 Nem feltétlenül csal, lehet hogy ügyes:D -
#5396 Az embert hol lehet ennyire testreszabni? -
#5395 Csak tudnám mi a fasznak vesz valaki eredeti játékot, ha azután csalni fog.
K*rva anyját az ilyennek. -
#5394 Mi a retkes p.csáért csinálja, hogy amikor a végére érnék, amikor jönne a lényeg, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor elkap Hudson a kovájgás után, befagy, egy helyben áll Hudson,és csak a szöveg megy közben, és utána meg semmi sem történik???!!! -
#5393 Na... láttam ma az első chatert... aimbotolt. -
#5392 Nemcsak a fegyveriparnak tett jót ez a vietnámi háború :S -
#5391 még mondják is: CCR - Fortunate Son
-
#5390 itt lehet megtalálod
http://thepiratebay.org/torrent/5952489/B.S.O._Call_Of_Duty_Black_Ops_%282010%29 -
Csokis #5389 9 Cool Things About Nuketown in Black Ops -
#5388 [HUN] TOTAL BLACKOPS OFFICIAL COD7 SERVER OF HUNGARY | by totalcod.hu & Activision HU (173.199.110.163:3074)
[HUN] JCSR - kgb. Official Call of duty:Black Ops public Ranked Server (195.122.135.46:3164)
[HUN] hsteam Public MIX server
[HUN]B3llum Clan public server
[HUN] G4s GameOP.hu [Ranked]
[HUN] Black Ops [Ranked]
[HUN] HeG HCHQ server
HUN SH BlackOps HC HQ & SD
eXl.'''ClanHC/SD(HUN) (173.199.111.199:3074) -
sylars #5387 Hello
Lenne egy kérdésem nem tudjátok mi annak a zenének a címe azon pálya elején szól amikor árkokba kell menni, jönnek a vietkongok meg a tankok -
Soad999 #5386 Hali!
Idáig nekem se ment vmi jól, szerencsére a multi player laggot kijavították, esetleg még ezt megpróbálhatják azok akiknek szaggat. Annyi az egész h letöltöd ezt a fájlt és berakod a C:\...\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players mappába. a felbontást és a grafikát állítsátok át majd amilyenre szeretnétek. nekem jobb lett ettől(csak console beállításokat tartalmaz nem rontja el a játékot, de azért mielőtt berakjátok csináljatok biztonsági mentést az eredeti fájlokról) Remélem h tudtam segíteni, és még a jön majd patch a cod-hoz amitől helyreállítódik az FPS, kb olyanra mint a MW2ben. -
#5385 mindig mindenből a legfrissebb legyen fent, ha új játékot raksz fel először azt nézd meg, egy időben szokták kidobni, pont az optimalizáció miatt. Ati persze lehet másként dolgozik.
azt gondolom észrevetted, hogy directx is mindig van. igaz úgy tűnik mindig ugyanaz, de sosem lehet tudni éppen ők mit csapnak hozzá, ami viszont kell. -
#5384 Szinten ez a gondom,de ugyveszem eszre valami a hangkezelessel lesz neki. -
#5383 Nekem is ez a gond :P -
potyi21 #5382 hellotok!!Kiraly jatek,nagyon szep meg miden,de aprora szaggat!!Probaltam lejjebb venni a grafikat is,de ugyis,szeritem valami mas a gond.mi lehet a gond?a Gepem szerintem eleg neki:E8400,4Bgram/1600,Ati 4870toxic-1gb.Van valami patch hozza,vagy frissitenem kellene Ati drivert?2 honapos driver van fent.Valkinek van hasonlo problémaja? -
bgabor #5381 Elég jól leírta a sztorit, én valótlanságot nem találtam benne. Egyedül az adó vevő chip volt új, de az is inkább csak az én figyelmemet kerülhette el korábban, másként hogyan tudná venni a rádióadásokat.
Kifejtenéd részletesen hogy mi volt a kamu benne? -
#5380 Dejóó már hogy hétvégén kell becsődölnie az egésznek... -
#5379 Az utóbbi egy órában teljesen játszhatatlanok a szerverek, már amelyik kiszolgálóra fölenged abból a tízből, ami megjelenik. Előtte viszont sikerült egy kellemes órát eltölteni, akkor relative rendben volt minden. -
#5378 A csávó kezében arany fegyver van (prestige 14+), ennyit arról, hogy nincs lvl hack :D -
Newfronter #5377 Most toltam pár órát. Semmi lag. Igaz lassan hozta be a szervereket, de amire bementem az nem lagolt. :) Nagyon jót játszottam!!!!! -
Gergosz2 #5376 Hát én nem tudom mi a lószart csinálnak ma a Treyarch-osok meg a Gameserveresek de olyan szinten laggonak ma nekem a szerverek ......
Eddig semmi gond nem volt.
Még a szerverlistán is fél perc alatt talál 200 szervert???
AHOVA SIKERÜL BELÉPNEM OTT MEG 750-ES PINGEM VAN 50/20 NET MELLETT???
Remélem kurvagyorsan kiadnak végre valami patchet!!!!!!!!!!!!!!
-
Csokis #5375 -
Cenation #5374 Csáó.!
Az lenne a problémám h a multihoz belépve egy kép és ez a szöveg fogad:
Error!
The Call of Duty: Black Ops server is not available at this time.
Please try again later or visit http://www.callofduty.com/blackops/status for updates.
Valaki esetleg tudja h mit lehet ezzel kezdeni?
Az esetleges választ előre is köszönöm...
-
#5373 De beleirta a tesztbe hogy PC-n mennyire gáz néha a multi
"...PC-n még rosszabb a helyzet..." -
#5372 Hát ha PC-n játszott volna a teszter, lehet még 8 pontot sem adott volna rá a multi bugok, lagok miatt. -
#5371 Ezzel is csak egy baj van, mint minden játéknál ami multiplatform. Hogy ezt is Xbox-on tesztelték. -
#5370 Teszt 83/100 -
#5369 most gubanc van, NÁLAM is :-)
a 9700 serverből 250-et ad be.
megy singlezni, jó hogy erre az időkre tartogadtam...
-
#5368 Nem tudom ez hogy sikerült,nekem első nap nem laggolt ennyire,nem hogy ma! -
#5367 sziasztok!
A segítségeteket kérném. Ma megvettem a játékot, de amikor megpróbálom felrakni akkor, azt írja hogy a Steam szerverek túlterheltek. És érdekes módon, amikor elindítom a lemezt nincs rajta Install csak Play, Uninstall, Reinstall, Readme, mintha már felraktam volna a játékot... Uninstall és a Reinstall-t is próbáltam de semmi. -
Gabe18 #5366 Hát most a szerverkereső meg van butulva teljesen...
Amit behoz, oda se tudok belépni. Reméljük azért van mert csinálnak valamit. -
Csokis #5365 Teljesen játszható, lagmentes! -
#5364 bc2-völ tudtam játszani, BO patch után már annyira se játszhato mint eddig volt. -
foxxi #5363 -
#5362 És nem írtak vmi konkretumot? -
#5361 „Úgy vélem, hogy nagyon sok Black Ops lesz a Karácsonyfa alatt és abban is biztos vagyok, hogy rengeteg Kinect is fog lapulni a fa alatt.”
forrás -
#5360 Tök mind1 mit mond már dolgoznak a megoldáson a közösségi menedzser szerint -
#5359 Szerinte biztos poénból írják tele a steam fórumokat a problémákkal... -
#5358 'Vahn' Vonderhaar (Treyarch - Developer) twitters: "(...)I am a realist and know that many people are having a good time playing and issues are blown up larger than they are."
ejha:D