Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyuny01
Ne ékezetes mappába,akarja telepíteni és akkor jó lesz!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

gagax
hát akkor....töltsd le újra...vagy ragd át a letölést h másik szerverrõl töltsön le

gagax
pafff....asszem jó h nemstartoltam bele a játékba elsõnap : ) majd vkitõl kölcsönkérem és gyors letöltöm azt kipróbálom majd...addig megse veszem amíg nemlátom h hogy teszio tönkre a gépemet meg az idegrendszeremet >.< : D szánalmas : S MW2 vel legalább ilyen gondok nem voltak...

ÕÕ már volt minden steamet is újra tettem meg minden de semmi:S LÉCCI HELP
hihetetlen ez a fail :D

haver megvette, és nem lehet felrakni.. dvd-rõl nem megy, steamrõl meg nem tölti ASD:ASD:

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Smithwarden
*szanaszet esik

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

gagax
steam kilép és be...v gépreset...úgyis megjegyzi amit már eddig letöltött...ha jól látmo az a gond nem?!? h nem szedte le a végét : )

Smithwarden
Nekem meg szaggatni sincs idom, mert par perc alatt vagy toltes kozben szanaszet ez az egesz fos:
<#sniffles>

(Minden driver a legujabb, minden frissites fent vana gepen, minden mas jatek tokeletsen mukodik a codon kivul amugy...)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

valaki tudna segíteni?

Ez van mikor updatelni akarja és nem tudom hogy miért. Valaki segítsen lécc
Igazából nem mindegy egy nap alatt csalnak szintet vagy egy hét alatt? Az elején úgy is kibukik ameddig irreális, utána meg már úgysem.
Az meg álomba illõ elképzelés lett volna hogy nem lesz ilyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

már fent is van a tubeon a "15th prestige level hack", komoly munkát végeztek a Trey fiúk, legalább egy fél napot bírta védelem

HP+

TDC Geronimo
Kipróbáltam multit is. 60 fpsrõl 20ra esik le secenként és állandóan swappel. Majd ha megjavul visszanézek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem, csak 5 :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
De, kb annyi :)

PSN ID.: Beegabor

rage
Oda telepíti, ahol a Steam könyvtár van.
Ott van elég hely ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

remélem nem 6-7 órás a végigjátszása!

bajgunar
Elkezdi feltenni, aztán mikor elindítaná a tényleges telepítést, kiírja a 200Gb -ra, h nincs elég szabad hely.
Ezt hogy lehet megoldani? Mert egyik havernak ez a baja.
Másik 2-nek meg nem akar települni a dvd-rõl.
Hali skacok!
Hogy lehet ezt úgy telepíteni hogy haladjon is? Mit tölt ez a .... steam? Minek tölti? Akkor meg mi van a dvd-n?
Ha egyáltalán rajta van a korongon akkor onnan hogyan tom feltenni?
Köszönöm

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Maxtreme
Fõmenüben szabadulj ki a székbõl, menj oda a hátsó terminálhoz, és pötyögd be hogy DOA

tommygear
hogy kell ezt elõhozni?
Maxtreme
Besírás hogy ez mekkora :)))

Aztán ma részemrõl elég lesz a képekbõl :)

gallardo
Miért van az hogy néhány szerveren nem jelenik meg a nevem csak egy unknown soldierx? valamit be kell állítani vagy csak egy bug?

Ha valaki esetleg rájön hogyan lehet a magyar szerverekre kapcsolodni akkor ne tartsa vissza

Különc
Amíg nem raksz spoileres képet, jöhet még

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tommygear
/connect /reconnect parancsok megszûntek?
Maxtreme

Amúgy szerintem hangulatos ez. Így az elsõ kb 20 perc után. Ha a multi is jó (lesz) akkor megérte megvenni :)

Seth
ZORK

De a franc se szenved joy-jal a a szövegek bepötyögésére :)

kill3r21
mert 1....... :)
bigapó
jaja, van a DOA mellett mégegy beépitett játék, nevére nem emlékszem, youtube-on fent van mit kell beirni.

The Matrix has you...

fejnelkuli
Sracok 4 giga memoriaval miert swappel a winyo allandoan?Leakad a jatek 2 secenkent.

Seth
LOL. A fõmenüben ha lefelé nézünk ki lehet szabadulni a székbõl és a mögöttünk lévõ számítógépen lehet ökörködni. Még egy felülnézetes lövöldözõs minijáték is van rajta(DOA).A parancsok azok mint dos-ban

A 3 és az UO(kiegészitó volt) kivételével mindegyiket 2 évig fejlesztették, tehát a 2-õt is, mivel Uo-t se IW csinálta, hanem a Gray Matter. A 3-ra asszem 8 hónapja volt akkor a Treyarchnak. Azóta viszont ténylegesen, 2-2 éve van mindegyik fejlesztõcsapatnak.
Egyébként a legelsõ rész is kevesebb mint két év alatt készült el azt hiszem, mivel 2003 novemberében adták ki, és a fejlesztõk nagy részének elõzõ játéka 2002 januárjában jött ki, amit mindannyian tudunk, hogy a remekül sikerült Aliied Assault volt.:)

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

balintk
Próbáljátok ki a zombi módot, az legalább mûködik és nem laggol.

az egész játék az :) kiváncsi vagyok mi tökömnek adtak ennek 8.5-et IGN-en... 6.5-nél egyáltalán nem érdemelne többet

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

SigS
Naja, minden 2. embernek ilyen konfigja van... <#gunyos1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

XenHai
G2PLAY.net rõl rendelt valaki?
kill3r21
akkor már csak 1 kérdés fogalmazódott meg bennem, mit csinálnak a csapatok 2 évig ha ez az eredmény? :) Már más fórumon olvasgatom hogy orrba szájba fagyogat az eredeti is :) Én inkább Off-ra teszem magam, mert ez vicc :)
bigapó
Gondoltam, hogy nem maradsz ki ebbõl sem:) steamen még mindig megvagy, találkozunk a csatatéren :D

The Matrix has you...

Ez mondjuk már pont nem igaz, mivel azáltal hogy két csapat csinálja egy-egy részre 2 évük van már a 2. rész óta...

Maxtreme
Képek fps számmal:
(1680, max, 4xaa/16xaf)

Hát jah. Az mw2 gyorsabb volt. Itt inkább a swappelések érdekesek. Ami még érdekesebb hogy swappelés után ált leesik 47-48-ra az fps, és ottmarad 1 darabig. Késõbb ha visszamegyek ugyanarra a helyszínre, 80-82 fps-en áll a számláló.
Van ezen még mit javítani. (na nem mintha a 47 fs játszhatatlan lenne, de a swappelések idegesítõek)

kill3r21
ez annak a hibája hogy évenként kell egy kalap szart csinálni azért....:)kb ilyen párbeszéd lehet a fejlesztõk között:
Fõnök: csináljatok új codot, van rá kb 1 évetek
Csapat: de fönök 1 év nem elég , nem fog menni
Fõnök: ne aggódjatok csináljatok vmit 1 év alatt amit ki lehet adni, aztán majd kiadás után pecsekkel megoldjuk....egyébként is a parasztok úgyis remegni fognak érte,

kb
:)
HD JOHNNIE
hjajaj én és a névmemória :) Biztosan beugrana ha látnék képet vagy ilyesmi de így nem :) Basszus, nem most volt az sem. Öregszem :(

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

GFM-et szerettem. :) UO-ban re4L néven játszottam MGC-s voltam illetve voltam KMP-s is :D talán felismersz mert jártunk h2q&bull szerverre :)

HD JOHNNIE
same here <#wave>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Bár csak olyan szerver 32-es ami "BlackOpS Privat". Mert hogy elvileg Private Match-et is lehet indítani. De hogy ezeket miért 32-esként jelöli, azt nem tudom.
Mindenesetre továbbra is dög lassú.

geri777
Ez engem is nagyon érdekel
nekem idáig semmi bajom nem volt az 576tal...

ami most bajok vannak a játékkal az csak a gyártók hibája sztem....

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

HD JOHNNIE
Egyetértek az uo-s részével. Azt nagyon eltalálták! Volt/van hozzá German Front Mod is, melyet a mostani hc-hoz tudnám hasonlítani, de a játékélmény sokkal jobb volt!

bandi007
A grafika sztem egy nagy ratyi....

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

sajnos nem. ha lehetne, már az mw2 rég nem lenne nálam:D

el lehet adni a játékot? úgy értem a kódot tudja valaki utánam használni, hogy már hozzáadódott a steam fiókomhoz?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

szerintem a kedves HG-ra rájött az idegroham és nem tudja megmagyarázni csak a hszeimet törölgetni