11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5694 "Látom sokan vannak aki csak az MW2-vel játszottak és a régebbi codokkal nem. Mivel itt szerverek ha már fent vagytok a szerveren egyszerűen csak csapatot választasz:)"
Ó istenem megint egy értelmes hozzászólás....
Ne kezdjük a ki kezdte régebben témát nincs kedvem ovi szintre visszamenni.
Elmondom mi van most, vagyunk 3an, friendnek felvéve steamen, úgy működik az egy játékba csatlakozás, hogy valaki belép egy szerverre és a player cardnál a másik a "join sessionnel" "utánamegy".(kivétel az az eset amikor mind3 usernek a favorit listájában benne van az adott szerver.
Most publicról beszélünk, gondolom ez világos. Ebben az esetben össze vissza szórja a 3 játékost a 2 csapatba, ami nem is lenne gond, de hiába van a másik csapatban mondjuk 5 ember a miénkben 7 nem aktív a "change team" ikon(nálam legalábbis). Tegnap egyszer nem sikerült csapatot váltanom, pedig próbáltuk párszor, ezért csak a szerencsén múlott, hogy mindhárman egycsapatba kerüljünk(ez 5ből 1szer sikerült).
Sajnos nincs lobby mint mw2ben, ez nagyon hiányzik belőle(legalábbis mi nem találtuk), hogy lobbyként egy csapatba rakja a 3 embert.
Ofc saját szervernél ez gondolom nem okoz gondot, de egyelőre publicról beszélünk. -
#5693 elég sok lehetőség van, teleportálás, csapdák aktiválása, perk italok stb ha már megy az áram, de a cél a túlélés ameddig csak bírjátok. -
#5692 sziasztok. zombie módban a mozis pályán csak az a cél, hogy minél tovább éljünk? mert ott van egy tábla, amin 1 lámpa világit, ha bekapcsolom az áramot. Van esetleg valami amit meg kéne találni? -
#5691 talán patch a héten -
#5690 Volt már párszor, de sosem lehet elégszer. -
Csokis #5689 Fórum topic!
IN PROGRESS
* - GPU hitching on certain graphics cards.
* - Incomplete server browser results.
* - Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
* - Zombies "The game session is no longer available" error. -
#5688 EPIC FAIL -
#5687 JD_2020 a community manager, és összetévesztették a jd2020 nevű twitterező csajjal:D
-
#5686 Köszönöm! -
#5685 MW2höz volt valami hasonló program, hogy több profilt lehetett csinálni, BOhoz nem tudom -
Newfronter #5684 Vagy ha ez nem megoldható, akkor lehet olyat hogy egy másik "karaktert" indítani a játékban? Azért lenne ez fontos, hogy ha valaki más is játszik a játékkal, akkor ne az én eddig elért pontjaimat használja, vagy szintet lépjen. -
#5683 A harmadik pálya a dead opsos felülnézeti játék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!menüben felállsz a székből, nyomogatod space-t... aztán odabattyogsz a géphez és bepötyögöd "doa" -
#5682 Miért akarnád resetelni? -
#5681 Sziasztok!
Visszaolvastam + kerestem de nem találtam választ a kérdésemre, ami a következő lenne:
Most 2 pálya érhető el a zombi módban nálam, mit kell még csinálnom, hogy mind a 3 meglegyen? -
#5680 Már én is figyeltem. És elgondolkodtam azon hogy most kéne megvenni, amíg ilyen "akció" -ban van. -
Newfronter #5679 Másik fórumban is feltettem a kérdést de nem válaszoltak.
Hogyan lehet resetelni a szintjeimet a játékban? Tehát előröl kezdeni mindent? -
Bugge #5678 Látom sokan vannak aki csak az MW2-vel játszottak és a régebbi codokkal nem. Mivel itt szerverek ha már fent vagytok a szerveren egyszerűen csak csapatot választasz:)
Ilyen egyszerű. -
#5677 Srácok ha vagyunk mondjuk 3an cimborákkal hogyan lehet úgy csatlakoznunk egyszerre, hogy ugyanabba a teambe rakjon minket? Tehát, hogy kerülhetünk 1 "lobby" ba? Tegnap nem sikerült rájönni. -
#5676 "@BlackBank3 TBH I'm not sure yet what is causing killcam choppiness, but we see it too. Will fix." -
#5675 "@pwnshop_ /connect is coming back. maybe not next patch but I promise it is coming back." -
#5674 "@ETPC1 Stay tuned for mod tools info." -
#5673 Direkt van csak alapszintű wager match beugró. Majd ha jobb lesz a rendszer, akkor addolják a nagyobbakat is. -
#5672 "@theCenty We have some nice optimizations for better FPS going into QA tomorrow." -
#5671 Azt írja, hogy hétvége előtt szerinte jön új pepatch. -
#5670 PCDEV nek megeredt a nyelve... rengeteget twittel mostanában. -
#5669 ilyen nekem is volt 1x -
Gabe18 #5668 Nekem olyan volt 2 napja, hogy nyomom, szintet lépek, és a szintlépést jelző csúszka túlfutott alul a saját "határán" és kilógott a képből. Adatnak meg valami marhaságot írt, hogy mínusz nem tudom hány ezer pont kell a következő szinthez.
Közbe ugyan kiírta hogy kaptam ilyen olyan fegyvert, de azt kilépés után nem adta meg.
Eljátszotta ezt párszor, kiléptem a steam-ből is, akkor megjavult,pár pálya múlva újra eljátszotta, megint kiléptem...
Azóta szerencsére nem csinálta. -
#5667 érezni a törödésüket mi? -
#5666 -
#5665 Ma többször is megtörtén velem, hogy felléptem egy szerverre, játszottam rajta több pályán keresztül, és mikor lecsatlakoztam a szerverről az összes XP, CP, Challange, Contract elveszett, amit az addigi játék során szereztem.
Játék közben folyamatosan kaptam, az infót a szintlépésről, a challange-ekről, az unlock-okról, aztám mikor kiléptem egyszerűen nem adta meg.
Gondolom amiatt van, hogy kilépésnél sikertelenül töltötte fel a main-szerverre a profil.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan kell "megfelelően" kilépni egy játékból?
(Most csak másfél óra játékom csúszott el) -
#5664 Frissítve... majd még jól elcsámcsogok rajta. -
Csavez #5663 Az igaz!
ez az egy játéka volt fent,ezt nem mostanában látja viszont. -
#5662 PCseken behajtják DLC árakkal:D -
#5661 aki ennek bedől, az meg is érdemli -
#5660 Kivéve a LÚZER XBOXosoknak!!! MUHAHA
-
#5659 Soha, senkinek nem adunk meg jelszót. Nem is kér senki hivatalosan.
Írj steam supportnak, írt le mi történt stb... ha szerencséd van, visszakapod. -
Csavez #5658 Nem az enyémet,1 tagot a barátlistámról,és több embernek irogat.
Sajna van aki bedöl.. -
#5657 de hogy csalhatja ki a jelszavadat, mikor minden chatablak úgy kezdődik, hogy ne add oda senkinek a jelszavad?:D -
#5656 Steam supportnak irj -
#5655 szabálysértés jelentésére nyomj rá jobbra fent az oldalon.