Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1274377985
tommygear
nyomogasd a v-t
tommygear
na sztem könnyen tudják majd ezt javítani levettem alacsonyra a prioritás mondom kipróbálom és tényleg jobb volt, igaz unranked szerveren próbáltam most...

am az is érdekes hogy jobb fentre kiírja hogy 8000 servers és abból bedob nekem vagy 100at lol
darki81
de havernak meg nemáll meg a kép, és neki s*arabb gépe, meg nete van :S meg több fps-e! nekem meg nincs is fullon!
ati hd 5870 - 4g ram - core q9650

Szóval valami itt nemstimmel 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Rage47
<#eljen>
Hamed
Miert ne lenne jogod velemenyt irni, ha nincs rejtett masolasvedelem es ugyanaz a single elmeny mint az eredeti? Nekem egy ertelmes warezos velemenye inkabb mervado, mert mentes a fanboy tunetektol.
Aki rendszeresen lerant minden ujdonsagot az valszeg nem ket jatekkal jatszott es van osszehasonlitasi alapja. A halalom az alszent ovodas mentalitas, hogy xy szegyelli hogy atvagtak 10k-val ezert sztarolja a szart honapokig (hany ilyen topik van..) Mas jatekkal meg persze nyomja a warezt ezerrel...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Synchronous
Ha jobban bejönnek a treyarch cod-jai akkor legyen úgy... nekem az infinity-sek teccenek... a hibái ellenére is.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

pisztácia
Igen. Mindenkinek szar a multi egyenlõre...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

darki81
Másnak is fagy a multi?? jópár másodpercre megszokott állni a kép (menüben is) HELP PLEASE :S

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

az tuti hogy könnyebb mert igy nem sajnálom a rá kiadott lovét.. amugy nem single miatt veszek meg soha egy játékot de azért álljunk meg,mert része a játéknak és sose hagyom ki,szoval azért fontos,. nem egy hszben irták a co5 feelinget,sztm is igy van. mondjuk nekem a grafikával itt nincs bajom az tetszik. Jo elvileg nekem nincs jogom fikázni mert warez.. akkor tegyük fel youtubon láttam.. akkor is ezt mondanám ha megveszem akkkor is, ha warwez akkor is..

steam id: Foxxika , aki játszik vegyen már fel, barátkoznék <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ja csak nem megy akit követni kell.

pisztácia
Hát így nem emlékszem, de mindig jelzi mit kell csinálni, vagy kit kell követni.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

csuszi
azok az igaziak mi?😊
a kp ami pontosabb mint bármelyik puska, a cheat, a no server, a vállalhatatlan support, és ez a 4 óta az összesre vonatkozik kivétel az 5. ennyire fasza az iw...

MJ rulz Pink Team The Only One

Tankos rész után

Amit mondok, már a ráugrós rész után van. Amikor le kell ugrani az aknába, és egy domb tetejére jövök ki. A feladat Push back to NVA.

pisztácia
Ott jelzi is, asszem 3 tankot kell kilõni.

Végül is szerintem sokkal reálisabb képet tud egy játékról alkotni aki nem fizetett érte, ugyanis nála nem játszik be az hogy "megvettem sok pénzért csak nem olyan xar ez, csak találok benne valami jót" .
Csak a normális vélemény nyilvánítás, meg a melldöngetõs "én letöltöttem ti hülyék meg megvettétek" között van különbség...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pisztácia
"rám ugrik egy kong a lövészárokban"

na ezen mekkorát szakadtam <#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy szerintem csak annyi, hogy rádugrott, egybõl nyomd az F bill-t, ugyanis nekem is volt, hogy 2 mp-t késtem, és meg is ölt.

Azon a vietnami pályán csak jönnek jönnek, akár meddig lövöm õket. A társak sem indulnak semerre. Próbáljak továbbmenni, bár szinte lehetetlen, mert annyian vannak, hogy mindig megölnek. Mi a jó megoldás, valaki írja már le.

Synchronous
Hát ne várjál sokat a "páratlan" codok-tól. Az infinity-s codok az igaziak.
Ez is szánalmasan néz ki a karakterek és egy-két helyszín kidolgozottsága terén. A Medal ráver erre jópár helyen. Amikor a dzsungeles részen vagyunk még az elején tisztára Cod5 fílingem volt.
A textúrák színei tökre ugyanazt a kompozíciót produkálták mint a Cod5-nél.
Ott is a japán küldetéseknél ilyen színek voltak a dominánsak: halvány barna, világos zöld, sárga, és rozsda szín... ja és kissé mosottak a távoli ojjektumok.
Ebben a tekintetben nem fejlõdtek semmit a Cod5 óta. Zombi modja is egy az egybe ugyanaz mint a cod5-ben, csak másak a pályák.

Végigtolom a single-t, aztán vissza a MW2 multira... mert ez zöld még nagyon. <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Hali olyan lami kérdésem lenne hogy mikor a vietnámiak ellen harcolok single-ban és rám ugrik egy kong a lövészárokban, mit kell csinálni? Hiába nyomkodom at "F" billentyût mégis meghalok.
Különc
Ja nem,én csak megerõsítettem az álláspontodat a warezzel szemben, én is megvettem és tény hogy szar, de aki warezzal tolja számomra csak egy sima vélemény ami nem mérvadó a többihez képest.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Rage47
áhá, tehát az origi játékosoknak ugyanúgy szarul fut, csak ezt õk nem akarják látni
Különc
Erre épül rengeteg pszichológiai felmérés, amit ingyen kapsz tized annyira sem becsülöd meg, mint amiért fizettél, ráadásul amiért fizettél nem mindenki fikázza, mert az ÖVÉ és az ember a saját dolgait ritkán degradálja...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Prince23
Tudom, a véleménye miatt írtam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
könnyebb úgy szarozni játékot, hogy letöltjük

Gyõrben hol lehet megvenni a legolcsóbban a játékot? Esetleg vidéki áruházakban megtalálható?
pisztácia
Aztán az is lehet, hogy óráról órára egyre jobb lesz...

geri777
Na kipróbáltam a Játékot singleplayernél nem volt semmi bajom semmi akadás semmi lagolás ugy hogy minden maxon full hdba
a mpnél nagyon minimális lagolás volt néha...

nekem nincsen semmi bajom a játékkal nekem idáig bejött

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

DarkSector
q6600 és gtx260 ....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

annyira már nem tollas a hátam,hogy proba nélkül megvegyek bármit is... amugy mw2-kivül az összes cod megvan.. de ha már igy felhoztad,az eredetibe nem igy van?! ott hopp elfogy az ellen? vagy miért irtad?

Rage47
semmi különbség a 2 között
Prince23
Nyakamat rá hogy warezzel toltad 😊

Daell Drow
/cg_fov xx
Ennek mekkora az allitasi tartomanya?
na nyomtam egy kicsit a kampányt... háét elég lelombozott. vietnámi részig nyomtam ott untam bele, az ellen termelödik sosincs vége akár 3 orát ott ülhetek és löhetem hacsak nem mész a megadott pontra .. hát ez nagyon gagyi.. nameg egyedül harcolok,csapattársak szinte csak a statisztikát javitják melettem😄 eddig 10/4

wesker24
Megnéztem én is a játék single részét felraktam mindent maxra és simán játszható megvan a stabil 60 FPS és nem akadozik nem esik le az FPS !

Most vagy én vagyok béna vagy Bug ?

De a support társunknak nem kéne utánunk jönnie mert csak egy helyben áll és nem csinál semmit se az ég világon ! Igy 2-en hiába löjük a többieket ezek csak jönnek és jönnek 10 perc lövöldözés után eluntam az egészet aztán kiléptem !

tommygear
ez minden játékban így van hogy ha felnézel az égre több fps-ed van
Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This WaW mod is prettyyy good! Needs a little tweaking on the net code for MP, but what mod doesn't...I mean its not like they are given millions of dollars to make a top shelf PC game, but its a valiant effort! im really enjoying beta testing for you guys, keep up the good work on 'black ops.'
😄
csuszi
felvettelek, csak most nem vagyok a szerveren.

tommygear
"nekem mindenhogy szaggat...
Az isten hokizná szájba ezeket.."

ezen felnevettem 😄
Fpocok
Nem értem miért ez a nagy felháboródás? Spoilereztél, jelzés nélkül. Ráadásul nem kicsit, hanem nagyon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

köszke
Rage47
http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=997
küldesz egy linket pls?
Rage47
steam fórummal többet érsz
vki segítene nekem mért írja ki azt hogy Couldn't load fileSysCheck.cfg?
pisztácia
ja ok, én csak azt mondtam amit GS fórumon írtak.

csuszi
volt egy tényleg tökéletes mapom, szikra lagg nélkül. megörültem, köv map már ugyanolyan szar volt😊

Rage47
amúgy most már értem, hogy miért nem láttunk soha pc-s gameplay videót... 😄
Rage47
azt nem mondták, hogy ma lesz javítás :|