11248
  • Sheltem
    "Látom sokan vannak aki csak az MW2-vel játszottak és a régebbi codokkal nem. Mivel itt szerverek ha már fent vagytok a szerveren egyszerűen csak csapatot választasz:)"

Ó istenem megint egy értelmes hozzászólás....
    Ne kezdjük a ki kezdte régebben témát nincs kedvem ovi szintre visszamenni.

Elmondom mi van most, vagyunk 3an, friendnek felvéve steamen, úgy működik az egy játékba csatlakozás, hogy valaki belép egy szerverre és a player cardnál a másik a "join sessionnel" "utánamegy".(kivétel az az eset amikor mind3 usernek a favorit listájában benne van az adott szerver.
    Most publicról beszélünk, gondolom ez világos. Ebben az esetben össze vissza szórja a 3 játékost a 2 csapatba, ami nem is lenne gond, de hiába van a másik csapatban mondjuk 5 ember a miénkben 7 nem aktív a "change team" ikon(nálam legalábbis). Tegnap egyszer nem sikerült csapatot váltanom, pedig próbáltuk párszor, ezért csak a szerencsén múlott, hogy mindhárman egycsapatba kerüljünk(ez 5ből 1szer sikerült).

Sajnos nincs lobby mint mw2ben, ez nagyon hiányzik belőle(legalábbis mi nem találtuk), hogy lobbyként egy csapatba rakja a 3 embert.

Ofc saját szervernél ez gondolom nem okoz gondot, de egyelőre publicról beszélünk.
  • lolSL
    elég sok lehetőség van, teleportálás, csapdák aktiválása, perk italok stb ha már megy az áram, de a cél a túlélés ameddig csak bírjátok.
  • bigapó
    sziasztok. zombie módban a mozis pályán csak az a cél, hogy minél tovább éljünk? mert ott van egy tábla, amin 1 lámpa világit, ha bekapcsolom az áramot. Van esetleg valami amit meg kéne találni?
  • Rage47
    talán patch a héten
  • Fpocok
    Volt már párszor, de sosem lehet elégszer.
  • Csokis
    Fórum topic!

IN PROGRESS

* - GPU hitching on certain graphics cards.
    * - Incomplete server browser results.
    * - Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
    * - Zombies "The game session is no longer available" error.
  • Fpocok
    EPIC FAIL
  • Rage47
    JD_2020 a community manager, és összetévesztették a jd2020 nevű twitterező csajjal:D

• Kami
    Köszönöm!
  • Fpocok
    MW2höz volt valami hasonló program, hogy több profilt lehetett csinálni, BOhoz nem tudom
  • Newfronter
    Vagy ha ez nem megoldható, akkor lehet olyat hogy egy másik "karaktert" indítani a játékban? Azért lenne ez fontos, hogy ha valaki más is játszik a játékkal, akkor ne az én eddig elért pontjaimat használja, vagy szintet lépjen.
  • Fpocok
    A harmadik pálya a dead opsos felülnézeti játék

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    menüben felállsz a székből, nyomogatod space-t... aztán odabattyogsz a géphez és bepötyögöd "doa"
  • Fpocok
    Miért akarnád resetelni?
  • Kami
    Sziasztok!
    Visszaolvastam + kerestem de nem találtam választ a kérdésemre, ami a következő lenne:
    Most 2 pálya érhető el a zombi módban nálam, mit kell még csinálnom, hogy mind a 3 meglegyen?
  • Zickler
    Már én is figyeltem. És elgondolkodtam azon hogy most kéne megvenni, amíg ilyen "akció" -ban van.
  • Newfronter
    Másik fórumban is feltettem a kérdést de nem válaszoltak.
    Hogyan lehet resetelni a szintjeimet a játékban? Tehát előröl kezdeni mindent?
  • Bugge
    Látom sokan vannak aki csak az MW2-vel játszottak és a régebbi codokkal nem. Mivel itt szerverek ha már fent vagytok a szerveren egyszerűen csak csapatot választasz:)
    Ilyen egyszerű.
  • Sheltem
    Srácok ha vagyunk mondjuk 3an cimborákkal hogyan lehet úgy csatlakoznunk egyszerre, hogy ugyanabba a teambe rakjon minket? Tehát, hogy kerülhetünk 1 "lobby" ba? Tegnap nem sikerült rájönni.
  • Fpocok
    "@BlackBank3 TBH I'm not sure yet what is causing killcam choppiness, but we see it too. Will fix."
  • Fpocok
    "@pwnshop_ /connect is coming back. maybe not next patch but I promise it is coming back."
  • Fpocok
    "@ETPC1 Stay tuned for mod tools info."
  • Fpocok
    Direkt van csak alapszintű wager match beugró. Majd ha jobb lesz a rendszer, akkor addolják a nagyobbakat is.
  • Fpocok
    "@theCenty We have some nice optimizations for better FPS going into QA tomorrow."
  • Fpocok
    Azt írja, hogy hétvége előtt szerinte jön új pepatch.
  • Fpocok
    PCDEV nek megeredt a nyelve... rengeteget twittel mostanában.
  • tommygear
    ilyen nekem is volt 1x
  • Gabe18
    Nekem olyan volt 2 napja, hogy nyomom, szintet lépek, és a szintlépést jelző csúszka túlfutott alul a saját "határán" és kilógott a képből. Adatnak meg valami marhaságot írt, hogy mínusz nem tudom hány ezer pont kell a következő szinthez.
    Közbe ugyan kiírta hogy kaptam ilyen olyan fegyvert, de azt kilépés után nem adta meg.
    Eljátszotta ezt párszor, kiléptem a steam-ből is, akkor megjavult,pár pálya múlva újra eljátszotta, megint kiléptem...
    Azóta szerencsére nem csinálta.
  • DarkSector
    érezni a törödésüket mi?
  • TDC Geronimo
  • Blacksheep333
    Ma többször is megtörtén velem, hogy felléptem egy szerverre, játszottam rajta több pályán keresztül, és mikor lecsatlakoztam a szerverről az összes XP, CP, Challange, Contract elveszett, amit az addigi játék során szereztem.
    Játék közben folyamatosan kaptam, az infót a szintlépésről, a challange-ekről, az unlock-okról, aztám mikor kiléptem egyszerűen nem adta meg.
    Gondolom amiatt van, hogy kilépésnél sikertelenül töltötte fel a main-szerverre a profil.

Kérdésem az lenne, hogy hogyan kell "megfelelően" kilépni egy játékból?

(Most csak másfél óra játékom csúszott el)
  • Fpocok
    Frissítve... majd még jól elcsámcsogok rajta.
  • Csavez
    Az igaz!
    ez az egy játéka volt fent,ezt nem mostanában látja viszont.
  • Rage47
    PCseken behajtják DLC árakkal:D
  • Rage47
    aki ennek bedől, az meg is érdemli
  • Fpocok
    Kivéve a LÚZER XBOXosoknak!!! MUHAHA

• Fpocok
    Soha, senkinek nem adunk meg jelszót. Nem is kér senki hivatalosan.
    Írj steam supportnak, írt le mi történt stb... ha szerencséd van, visszakapod.
  • Csavez
    Nem az enyémet,1 tagot a barátlistámról,és több embernek irogat.
    Sajna van aki bedöl..
  • Rage47
    de hogy csalhatja ki a jelszavadat, mikor minden chatablak úgy kezdődik, hogy ne add oda senkinek a jelszavad?:D
  • Rage47
    Steam supportnak irj
  • lolSL
    szabálysértés jelentésére nyomj rá jobbra fent az oldalon.