Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am az is érdekes hogy jobb fentre kiírja hogy 8000 servers és abból bedob nekem vagy 100at lol
ati hd 5870 - 4g ram - core q9650
Szóval valami itt nemstimmel 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Aki rendszeresen lerant minden ujdonsagot az valszeg nem ket jatekkal jatszott es van osszehasonlitasi alapja. A halalom az alszent ovodas mentalitas, hogy xy szegyelli hogy atvagtak 10k-val ezert sztarolja a szart honapokig (hany ilyen topik van..) Mas jatekkal meg persze nyomja a warezt ezerrel...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
a kp ami pontosabb mint bármelyik puska, a cheat, a no server, a vállalhatatlan support, és ez a 4 óta az összesre vonatkozik kivétel az 5. ennyire fasza az iw...
MJ rulz Pink Team The Only One
Csak a normális vélemény nyilvánítás, meg a melldöngetõs "én letöltöttem ti hülyék meg megvettétek" között van különbség...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
na ezen mekkorát szakadtam <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy szerintem csak annyi, hogy rádugrott, egybõl nyomd az F bill-t, ugyanis nekem is volt, hogy 2 mp-t késtem, és meg is ölt.
Ez is szánalmasan néz ki a karakterek és egy-két helyszín kidolgozottsága terén. A Medal ráver erre jópár helyen. Amikor a dzsungeles részen vagyunk még az elején tisztára Cod5 fílingem volt.
A textúrák színei tökre ugyanazt a kompozíciót produkálták mint a Cod5-nél.
Ott is a japán küldetéseknél ilyen színek voltak a dominánsak: halvány barna, világos zöld, sárga, és rozsda szín... ja és kissé mosottak a távoli ojjektumok.
Ebben a tekintetben nem fejlõdtek semmit a Cod5 óta. Zombi modja is egy az egybe ugyanaz mint a cod5-ben, csak másak a pályák.
Végigtolom a single-t, aztán vissza a MW2 multira... mert ez zöld még nagyon. <#smile>#smile>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a mpnél nagyon minimális lagolás volt néha...
nekem nincsen semmi bajom a játékkal nekem idáig bejött
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most vagy én vagyok béna vagy Bug ?
De a support társunknak nem kéne utánunk jönnie mert csak egy helyben áll és nem csinál semmit se az ég világon ! Igy 2-en hiába löjük a többieket ezek csak jönnek és jönnek 10 perc lövöldözés után eluntam az egészet aztán kiléptem !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
MJ rulz Pink Team The Only One