11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
BAk3R #5854 van-e már valmi fejlemény multit, vagy legalább a lan-os zombizást illetően? -
#5853 Te is úgy csináltad, hogy nézted a demot és közbe fraps nem? Szóval nem ingame renderrel csináltad? -
#5852 váltogasd tovább vagy várj :) más megoldás nincs. -
#5851 Fúj de utálom a kis geciket -
#5850 Hehe. Én is tesztelgettem a theater módot meg a frapset. hogy milyen minőségű lesz youtuben. 1:10nél nekem is összejött egy 3as RC car kill :D Legpoénabb streak :) -
#5849 nem
Hardened | Hardened Pro
Ability: Increases your weapons bullet penetration, but it doesn't increase bullet damage. This is pretty much like Deep Impact from Call of Duty 4 and FMJ weapon attachment from Modern Warfare 2.
Pro Ability: Your weapons do extra damage to aircraft and turrets. This also reduces flinch when you are shot by someone. -
#5848 Váltottam, asszem németen vn, és ugyan az:( -
#5847 Remélem hamar megoldják, hogy minőségben lehessen rendeleni FRAPS nélkül is. -
#5846 "Hát elég vicces lenne ha nem lehetne mert van egy olyan perk ami megegyezik az FMJ-vel (hardened)"
ugye a stopping power-re gondoltál, ugye? -
#5845 válts szervert vagy várj. egyértelműen túlterheltségről van szó. -
#5844 Nm értem most mi lehet. A steamen töltök le egy játékot, és 40-el jön:S mikor 440-el szoktam letölteni... -
#5843 én nem, mert szaggat -
#5842 igen -
#5841 Valaki végigtolta már a single-t? -
#5840 sajnállak ha faszra gondoltál most is -
#5839 Már nagyon jó lenne ha kitalálnának vmit lassan 1 hete xarakodik ez az egész! -
#5838 Szerintem valamit mindjárt frissítenek, mert előbb már a friends is halott volt, most meg játék közben kidobott, és kiírta hogy steam connect failed...:S -
#5837 Farkam inkabb egy jo notol all fel! -
#5836 nem kell annyira nyomkdoni, 4-5x megnynomod azt feláll -
#5835 Space, nyomogasd mint egy idegbeteg xd -
#5834 amúgy mivel áll fel? mármint Mason :DDD -
#5833 sádáfákápp xd -
#5832 Megint elkezdtek laggolni a szerverek, napközben zökkenőmentes volt minden. Tuti a szerverek terheltsége is számít. -
#5831 Ha ütnél se kellene -
#5830 Zinaj nem hiszi el hogy Mason a menüben fel tud állni:)))) egy kis erősítés kéne :D
-
#5829 Ha valaki elcserélné a Black Ops-át egy Bad Company 2 re az írjon rám egy privátot! -
#5828 hümm...
akkor jól van.
jogosan kickeltek.
-
#5827 Ezt nem tudom miért mondod... tudtommal sosem volt arról szó, hogy nem lehet falon át lőni, max arról, hogy heliről nem lehet.
Theater mód megy, én csináltam is egy próbát. -
csuripi #5826 Már hogyne lenne, hardened, a pro-nak egyik feltétele, hogy falon át semmisíts meg 1 ellenséges equipmentet. -
#5825 A tököm televan ezzel a laggolással...
Ennyi pénzért már vmi jó kis k***t is bérelhettem volna 1 estére!!!
-
#5824 mondjuk Én erről nem olvastam sehol, ettől még lehet, de egy hullámlemezen azért még illő lenne:) mindegy, figyelni kell:) -
#5823 ja, most látom, hogy a ghost alapból elrejt, nem kell pro hozzá, mint a cold blooded. -
#5822 arról szólt a fáma, hogy nincs falonátlövés... -
#5821 lehet a hitbox ahibás, de akkor baxom mother.
és ez egy abszolút nolagg serveren... -
#5820 akkor vicces.
mer' rámlőnek, futok befelé, és még rámszórnak egy sorozatot a hullámlemezen át, és annyi.
lehet valahogyan élesíteni egy saját videót? (theatre..) hogy kitegyem bárhova? -
#5819 Hát elég vicces lenne ha nem lehetne mert van egy olyan perk ami megegyezik az FMJ-vel (hardened) -
#5818 ez jó kérdés, mert pl a videóban látott helikopter sem tudott falat keresztül lőni a városi pályán. ahhoz képest egy sima kézifegyverrel elég vicces lenne ugyanezt megcsinálni...lehet itt is csúszik a hitbox? :) az fasza... -
#5817 Neked ajánlom figyelmedbe ezt a videót: Link
itt egy ajánlás van a perk-ek összeállításához aszerint, hogy minél hamarabb meg legyen a Pro verziójuk. Ha nem érted sem lényeg, a színek szerint azt emeli ki amik közösek bennük, ergo egy öléssel több perket is fejlesztesz, ha a megfelelő módszert alkalmazod. Valószínűleg jól is működnek együtt (még nem próbáltam, de majd fogom), de addig mindenesetre jók amíg megcsinálod, aztán már variálhatsz ahogy akarsz és ahogy jobban fekszik. -
#5816 nem arról volt szó, hogy itt nem lehet átlőni a falon????
-
#5815 Hogy cod nyelvben fogalmazzak. Ők még noob-ok