Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nem csodálom. király sztorija is van. MW2-höz képest.
Itt legalább nem szaggat :-))
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Az eleje tök bénán van megcsinálva szerintem, most Vietnámban már kicsit jobb a helyzet, de mondjuk a fegyverek hangjával, meg úgy a fizikai résszel nem vagyok megelégedve. Grafikával is volt egy-két érdekes dolog, de nekem nem szaggat, talán egyszer döccent meg a játék, lehet a 4 mag tényleg ennyire fontos neki. Eddig MW2 sokkal jobb ebben a tekintetben. Remélem a multi majd többet mutat magából és átbillen a mérleg.
The Matrix has you...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na de mindegy, lényeg hogy tákolják össze.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A 24 óra arra vonatkozik, hogy ha lag van, ennyit várjon, mielõtt megint panaszlevelet ír gameservers nek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This is in response to your ticket regarding Lag. We are in the process of rolling out an update to the black ops server configuration. This will be automatic. After testing, we have found that our update will significantly improve performance on all servers.
No action is required to be taken by you. Please, we appreciate your patience. This roll out will happen in the next 2-4 hours. Please wait 24 hours before submitting any additional support requests regarding lag, as your issue will likely be resolved as a result of this change.
Thank you,
Zachary Williams
http://www.gameservers.com/
Frag. Not Lag. "
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
A cod-ot soha se tartottam nagyra de mostmár annyira sem
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
egyéb esetben a megoldásos hsz.nak több értelme lenne, mint annak hogy minden második ember beírja hogy ez mekkora fos. jön egy patch, aztán lehet sírni ha a játék valós tulajdonságai miatt lesz szar.
pénzdíjas játékban toltuk, sokkal kevésbé laggol. sokkal sokkal, szinte tökéletes volt 2-3 map. de csak a nyílpuskás, a gun game katasztrófa. nem tudom mi a különbség, és mi miatt laggos a multi, nem a zombi és 1-2 mód. a theater-re tippelek.
MJ rulz Pink Team The Only One
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
\"Erről van szó!\"
* seta r_multiGPU, ennek értékét állítsuk 0-ra
* seta r_multithreaded_device, ennek értékét pedig állítsuk 1-re, amennyiben több magos CPU-val rendelkezünk
Nekem ez segített,FULL grafikán megy szaggatás nélkül!Remélem tudtam másnak segíteni ezzel.
Valaki ezt irta ez bejövös?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Konzolosok meg örvendve és boldogan játszanak lag és hibák nélkül.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|