Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
azért a pc-s eladásokat biztos megdobná ha beleszámolnák a 1C által értékesített példányokat, hogy az oroszoknál/tól nagyon sokan megvették 3-5ezer forint körüli áron.

Prince23
Kasszasiker. A világ legkelendõbb játéka lett a BO!

Mondjuk nem csodálom. király sztorija is van. MW2-höz képest.

rage
http://screenshot.xfire.com/s/106624511-4.jpg

Itt legalább nem szaggat :-))

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Prince23
A kubai kormány felháborodott a Black Ops elsõ küldetése miatt! Errõl már cikkek keringenek nertnem

😄

tommygear
mihez kéne a 4 mag? a nulla fizikához? ennek ugyanúgy kéne mennie mint az mw2nek-nek, ilyen szaggatások a gta4ben se voltak a megjelenés napján
kifli
singlebe a helis rész valami iszonyat gagyi, amúgy nemrosz maga a játék, bár elég rövid...
Boron Power
Nálam olyan lag volt, hogy egyszer csak beakadt 1 mp-re. Azt megszûntette, ha a vírusellenõrzést kivettem. Ilyen volt BC2-nél is, vizsgált egy ini file-t. Itt még nem tudom, hogy mire nyúl rá folyton játék közben. Ha valaki rájönne esetleg szóljon, mert akkor beállítom a scan kivételek közé.

darki81
zsíír<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

JaSoN HuNTeR
Az a vicc hogy a sok über kocka hogy rájön egybõl az ilyen dolgokra 😄😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Daell Drow
tuti hogy a baltanal is van celzas resegites.<#pardon1>
bigapó
ez de szaar, istenem 😄DDD kétszer pattan és a bokáját viszi el...mamáám.

The Matrix has you...

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

bigapó
Nektek is úgy tûnik, hogy két különbözõ csapat rakta össze a játék single részét?
Az eleje tök bénán van megcsinálva szerintem, most Vietnámban már kicsit jobb a helyzet, de mondjuk a fegyverek hangjával, meg úgy a fizikai résszel nem vagyok megelégedve. Grafikával is volt egy-két érdekes dolog, de nekem nem szaggat, talán egyszer döccent meg a játék, lehet a 4 mag tényleg ennyire fontos neki. Eddig MW2 sokkal jobb ebben a tekintetben. Remélem a multi majd többet mutat magából és átbillen a mérleg.

The Matrix has you...

MR ME
wareznál nincs steam, a törés jó, mégis akadozik sokaknál, nem amiatt van szvsz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hát én ezekhez az összefüggésekhez azt hiszem már képzetlen vagyok... <#fejvakaras>

Na de mindegy, lényeg hogy tákolják össze.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csuszi
steam.

MJ rulz Pink Team The Only One

Mondjuk ha a szerver miatt lenne az akadozás, akkor mi rossebért nem jó a single se sokaknak?

pisztácia
Na igen, de szerintem gõzerovel dolgoznak rajta, és nem a Börzsönyben üdülnek...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Akkor mégiscsak igaza lett volna a sracnak, aki GS forumon irt, én meg ide, hogy mara lesz vmi javitas? ezek szerint igen.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

TDC Geronimo
Ez még csak a lag része a dolognak, de egyértelmû, hogy kliens patch is kell az fps esések miatt. Az meg ki tudja mikor lesz...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pisztácia
Köszönjük az Infót!!<#eljen>

Fpocok
Azt írják, hogy lesz valami szerver update a kövi 2-4 órában.
A 24 óra arra vonatkozik, hogy ha lag van, ennyit várjon, mielõtt megint panaszlevelet ír gameservers nek.

pisztácia
Nem vagyok nagy angolos, de akkor a hibán dolgoznak, és a 24 órában javulas lesz??

Szúrd le... na.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sehova, ahol az orosz beáll a ház sarkába ott áll neked háttal egy ellenfél, azt szúrt de és kész.

csajom<#law>

Fpocok
"Hello,

This is in response to your ticket regarding Lag. We are in the process of rolling out an update to the black ops server configuration. This will be automatic. After testing, we have found that our update will significantly improve performance on all servers.

No action is required to be taken by you. Please, we appreciate your patience. This roll out will happen in the next 2-4 hours. Please wait 24 hours before submitting any additional support requests regarding lag, as your issue will likely be resolved as a result of this change.

Thank you,

Zachary Williams
http://www.gameservers.com/
Frag. Not Lag. "

Fpocok
Türelem baszki, pár nap és biztos csinálnak valamit.

TDC Geronimo
Mindkét konzolon fix 60fps, mint az elõzõ részek. Ezt eddig is tudtuk

aricsi
Még jó hogy xboxon a single-t végigvittem,és tök simán futott.(vsync-elt 60fps) JA,MIKORI GÉP IS AZ AZ XBOX 360? 2005. Kb. egy õsi radeon x1950-esnek megfelelõ graf.chippel. És alant van az én gépem.Szal nincs több kérdésem.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Scouser
Titeket pc-seket jól át*sztak...PS3-on tökéletesen megy a játék.

You\'ll Never Walk Alone

Fpocok
Tök fasza, hogy a boltok naponta változtatják a játék árát... gg... frissítve.

pisztácia
nekem meg csak 1.8 as dual core om van...😄 es ugyan ez a hiba. Amugy volt ma egy szerver es ott stabilan volt 25 -30 FPS-em. szal majd ennyi lesz ha megioldjak a hibat. neked megtobb szal no para.

aricsi
Volt már,nem mûxik.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

hát ez szarabb lett mint az elözõ rész,nem értem h mi a faszomnak kell neki 4 magos proci amikor még a 2 magos provikat sem használják ki rendesen egyenek faszt basszamag megy normálisan ez a szar játék max grafon de mégsem mert a procim ami 2 magos 2.7ghz az lassú neki ezért orba szájba akad de ha betölt egy darabik 40 fps-em van de ha már megmozdulok akkor 5 fps na takarogyanak már a fejlesztõk vissza a ....
A cod-ot soha se tartottam nagyra de mostmár annyira sem
aricsi
Jaja pl. a zombi tükörsimán fut nálam online ,olyankor is amikor a pálya tele zombival 16x aa is akár,tök mind1 milyen beállítás,multi,single meg 1/4 annyi fps-el.

berlinboy6329
Az árnyékba' bujkálós lüüldetésnél mi a sart kell csinálni?Hiába bujkálók el akkor is észrevesznek...A heli lámpát elkerülöm, és elfutunk,de utána szar az egész..Reznov bele áll a fénybe ugy néz ki a ház mögül,én meg körbemászok a mapon bebujkálok mindenhova ki a faszt érdekel OTT VAN KAPJUK EL...hova kell ott bujni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Drephis
megcsináltam, de semmi javulás..

help

csuszi
semmi gáz, el lett mondva 20000szer, felfogta mindenki itt a fórumon, ha már annyira szeretnéd hogy foganatja legyen a sírásodnak tedd hivatalos fórumon, hacsak nem gondolod hogy az sg-ét olvassa a fejlesztõ/kiadó.
egyéb esetben a megoldásos hsz.nak több értelme lenne, mint annak hogy minden második ember beírja hogy ez mekkora fos. jön egy patch, aztán lehet sírni ha a játék valós tulajdonságai miatt lesz szar.

pénzdíjas játékban toltuk, sokkal kevésbé laggol. sokkal sokkal, szinte tökéletes volt 2-3 map. de csak a nyílpuskás, a gun game katasztrófa. nem tudom mi a különbség, és mi miatt laggos a multi, nem a zombi és 1-2 mód. a theater-re tippelek.

MJ rulz Pink Team The Only One

ezek a kisautók rohadt idegesítõek. <#levele>

AkAfinucsi
Én meg most ott multizok tiszta röhej,hogy pc-re vettem meg és xboxon kell játszanom.... (méghozzá OLASZ verzióval mert az volt az egyetlen PAL-os)....

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

TDC Geronimo
én :p

DeerHunter01
én xboxon toltam végig a singlet, mondom ez fasza kis játék lesz majd pc-re is a multi miatt erre meg beszoptam rendesen. bár kifogják szerintem ezt javítani de azért jólenne igyekezniük.

\"Erről van szó!\"

Fpocok
Ja, de ki a fene akarna fpst játszani önszántából két analog gombával?

1 éves win7 teleszemetelve E5200as cpu 3,4re huzva 4 gb ram 4850es vga (nem is a legujabb driver sztem) és 1680x1050be max detailon 2x élsimitással fut folyamatosan , single.be nincs lag és akadás...
JaSoN HuNTeR
játék könyvtárában található config.cfg file-t nyissuk meg egy tetszõleges szövegszerkesztõvel (pl. Notepad), majd keressük meg az alábbi sorokat:

* seta r_multiGPU, ennek értékét állítsuk 0-ra
* seta r_multithreaded_device, ennek értékét pedig állítsuk 1-re, amennyiben több magos CPU-val rendelkezünk
Nekem ez segített,FULL grafikán megy szaggatás nélkül!Remélem tudtam másnak segíteni ezzel.

Valaki ezt irta ez bejövös?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tommygear
rengeteg játékot csúsztattak már hetekkel, hónapokkal
JaSoN HuNTeR
Amúgy rájöttem cask mi vagyunk mindig ilyen balf*szok vagy szerencsétlenek PCsek mindig besz*pjuk valamivel lag,bugok stb.

Konzolosok meg örvendve és boldogan játszanak lag és hibák nélkül.

tomo05
Köszi!Reméljük megoldja 😉😊

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

sparrow35
Az L4D megjelenéskor tökéletesen játszható volt, ne hasonlítsd ehhez...

I want to be a mighty pirate ever!