11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6018 pár hónap alatt ki fog alakulni hogy mi az amit mindenhol tiltanak. -
#6017 Nem tudom, most lettem lvl50 de nem látok olyan sok csalót, szerintem sokszor beképzelik az emberek főleg ha valakinek összejön egy heli.
Mondjuk én csak HC-n játszom, normálhoz béna vagyok, de nem nagyon láttam kiugró k/d arányokat.
Ellenben szerintetek miért ugatnak egyre többen a last stand perk ellen?
Egyébként egyre több idióta szerver van pl.volt olyan ahol nem lehet futni-sétálni csak osonva menni különben kick, másikon nincs claymore, last stand különben kick... lassan jönnek a kés és kispisztoly szerverek meztelenül... -
#6016 igen nullázódik! -
kopaszeger #6015 Hát nem tom ti hogy vagytok vele de durván másfélhete jelent meg ez a játék, de már tele van minden szerver csalókkal. Ezért tom megutálni ezeket a játékokat. -
#6014 Szerintem ez egyértelmű annak, aki játszott az első két résszel. Ráadásul mielőtt benyomod, le is van írva.
Csak a titlek, emblemek, illetve a "life time challenge"-ek maradnak meg. De majd beírom gyik ba -
#6013 elvileg ja
"Tervben van valamiféle engine-optimalizáció? A minimum követelmények felett vagyok, de még így is szörnyű fps-em van low beállításokkal.
* Holnap elég nagy optimalizációt hajtunk végre a több FPS érdekében." -
#6012 kibaszott fps droppot tuti javítják vagy mendemonda? - szinte játszhatatlan magasabb szinten a 5-10 secenkénti fagyás miatt.
és az auto kést? -
#6011 ez engem is érdekel, és sztem másokat is. banner alá! -
#6010 prestige-nél itt is nullázódik minden challenge meg minden fegyver mint mw2ben? -
#6009 bezony. főleg német serveren futok bele, aztán ha szólok, kick.....
balról jövök 90 fok, azonnal halál, ue. jobbról, ahogy beérsz a látómezőbe, azonnal 1shootkill.
ilyen játékos sok van a világon, de nem itt és nem pont ott... kicsi a valszín.....
de mindegy, lassan 31 leszek.
-
#6008 makk -
#6007 solo zombi módban meddig jutottatok? én a 3. vagy 4. szobánál elvérzek, kurva sokan jönnek :C -
Vélemény????
playercardomon ottvan jobb minőségbe! :D -
#6005 voltmár? -
#6004 Közben sikerült. komoly ez a kis 2d-s játék. 120k pont elsőre.
-
predator69 #6003 Csavez hello. ezen a képen pont engem akart rászedni elkezdi letöltöttem egy vírust amit a steam VAC-nak látt és ezért banolni fognak de ő segit nekem át rakja a accomat 1 másikra. na ekkor küldtem el a jó édes....ba hülye fassz -
#6002 A menuben folalltam, odamentem a mogottem levo kis monitorhoz és beirtam hogy doa. Utanna mit kell csinalni? Azt irja h dobjak be penzt. -
Barnus #6001 jaaaa értem köszönöm. ezekszerint, akiknek []-ben van, azok már elérték azt a rankot, hogy lehessen clantagjük:) köszönöm. -
#6000 shift-tabot nyomj ingame. hun-t clantagba ird játékon belül ha nagyon reklámozni akarod az országot :). -
#5999 Mert a nevedet nem fogja kiírni []ben... mivel []ben csak a klánelőtagodat írja ki. Esetleg írd oda, hogy hun. -
Barnus #5998 De egy csomóan játék közben változtatgatják a nevüket. Engem addig, amíg játékban vagyok, pontosabban serverre csatlakozva, nem enged alt-tabolni se:( Ráadásul steam-en hiába írtam be, hogy [HUN]Barnus, a játékban csak HUNBarnus lettem []jelek nélkül:( -
#5997 Amúgy nézegettem a leaderboardsot... tele van hackerrel... egyszerűen nem értem. Semmi értelme LB-nak online játékokban, se konzolon, se pcn. -
#5996 Már ez enyám is lassúnak számít... van aki már p3.
A nevedet a STEAMben tudod megváltoztatni. -
#5995 Már prestige-ben nyomod??? Jó gyors vagy:) én még csak 32-es vagyok. -
Barnus #5994 játék közben milyen console paranccsal tudom megváltoztatni a nevem? sehogyse sikerült :( -
koandras #5993 elnézést csak gyors választ szerettem volna kapni, mivel látogatott a fórum, és elvégre balack ops-ért fejlesztenék :D -
#5992 Alakul... még lesz ördögszarv, talaj... meg még valami
-
#5991 Kérlek, használd a prohardver.hu fórumát. -
koandras #5990 Például néztem ezt: Kingmax 4GB 1333MHz, 15e forint, lényegesen olcsóbb mint DDR2...
Neve is van, magas Mhz-en megy... jónak tűnik... -
#5989 attól függ milyeneket hasonlítanak össze, de ddr2 halott már. -
koandras #5988 Off: a DDR3-mas memória jobb mint a kettes? Vélemények? Olvastam tesztet, miszerint nem... hogyan van ez? -
#5987 Ja nekem is,pedig olyan cfg-vel nyomom hogy úgy néz ki a játék mint a quake 1. De hiába a cfg,csak egy kicsivel jobb,pl. még így is Havana-n ha kinézek az útra feleződik az fps. -
Gabe18 #5986 Van egy holland is. -
#5985 igen -
#5984 Magyar szerók német zászló alatt futnak? -
#5983 Nekem nincs ilyen gondom -
#5982 Reméljük a héten javítják. -
#5981 Kezd a tököm tele lenni ezzel a kibaszott akadással mikor elkezdek lőni valakire. -
#5980 Faszért nem lehet spoilerrel jelezni? Olvassatok már... -
#5979 Ja télleg. Kell szólni nekik és beássák magukat :)