Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THANK GOD
I asked Josh what the patch was for and he listed the following:
* Frame rate issues
* Error connections
* Lagging while receiving achievements/trophies
* Party invite
* Leaderboards
* Killstreaks
* Glitches
* People seem to knife from far, kind of like Commando from MW2
* Theater Lobby videos not showing
* Guns seem weak when shooting at enemies, it takes longer too kill unlike MW2.
* Taking long to view the achievements/trophies
* Floating apple
* And many more
Forrás
Ez elég tisztességes.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
20089, 266327, 36, 94, 75.430
Én nem mondanám szarnak annyira az optimalizációt, 1920x1080 minden max 2xaa
Szerintetek létezik olyan, hogy az AI és a script alrendszer 3x annyira enné a procit, mint a grafikai renderer? Csak mert a gépem bõven a minimum specifikációk alatt van, de a játék elég jó FPS-el fut akár majdnem max grafikán is, viszont ha akció van, akkor 1-2 másodpercre beáll a kép, utána 3-4 másodpercig ismét játszható, majd újra beáll, és így tovább, de az FPS végig játszható szinten marad, csak ugye ezek a pár másodperces kimaradások teszik játszhatatlanná az egészet.
Úgyhogy én arra gyanakodok, hogy a magas gépigény vagy szándékos(undorító marketing okokból), vagy pedig a fejlesztõk basztak rendesen optimizálni PC-re az AI és script kódokat, és inkább optimizáltak a sokmagos "tegyük tönkre a PC piacot azzal, hogy rákényszerítjük a programozókat a 7 threades optimizációra" újgenerációs konzolokra.
Mindenesetre felháborító a dolog, sok játékot próbáltam eddig, ami keveselte a procimat, de azoknál mindig FPS probléma jelentkezett (G71 GPU-s VGA-m van, ami mai napig viszonylag izmosnak számít).
Remélem kiadnak valami patchet, ha majd rájönnek, hogy nem vet fel mindenkit a pénz, hogy 3 évente új gépet rakjon össze, és emiatt fele annyian veszik majd meg a játékot, mint amennyire számítottak.
Mindenesetre maga a játék bejönne, de így...
Tökön Fail xD
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Jó lenne ha már aktivizálná magát a Tréyarch és csinálna vmit.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
A COD4 a régi gépemen 1920*1080-ban élsimítás nélkül mindenféle fpskonfig és rommábutítás nélkül bõ 260 átlagfps-t tudott...
Kijött a COD5 szinte semmivelsem szebb látványvilággal,és a 70-80 átlagfps-t jó ha elértem.....
Volt egy gyászosan gyenge COD6....És lám itt az új COD tréácséktól és megint jó ha harmada sebességgel fut szinte ugyanazzal a látványvilággal...
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
megnézettem elõtte és le is fotózta..
ui.:Ha erre akarsz válaszolni akkor irhatod ide is de küldj mindenképpen privátot mert legközelebb csak szombaton tudok gépezni...
nem rus verza full eng
vagy olyat is olvastam, hogy vmi vpn-el lehet itt is aktiválni
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Steam: BoB
de persze inkább várj a javításra, ha nem mered az a tuti. ezt csak mindenki saját felelõségre tegye. én is arra csináltam, nem hibáztattam volna senkit, nem is tehettem volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
a dögöt elég ha megkapom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Másnál is van olyan hiba, hogy ha megnyomja a jobb egérgombot, akkor homályos lesz minden a távcsõben? Villognak a fények gyakran, elsõ küldetésnél vagyok.
"Hali CoD BO-ban
HOL A RÁKBAN LEHET AZ 5.1ET BEKAPCSOLNI ? :(((
Menüben kiírja hogy SB 2 hangszóró és ámen , ki van szürkítve rá se tudok menni átállítani.
Van rá valami megoldás?"
MJ rulz Pink Team The Only One
de még írja le mindenki javaslom 10szer hogy nagyon laggos. fúúú de laggos. nagyon nagyon nagyon laggos még egy hájg end pc-én is. fúúú de laggos.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Tudnátok abban segíteni hogy lehet közvetlenül ip alapján a magyar szerverek valamelyikére csatlakozni?
illetve még egy kérdés, hogy tudok egy szerverre belépni haverral friends meghívás nem igazán mûködik.
Valaki segít tippekel? Köszönöm.
Gyerekek, gyorsan vigyétek vissza a boltba ezt a szart és kérjetek legrosszabb esetben egy levásárolható ajándékutalványt mert ez
Gyalázat....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Jah tényleg tök jó, h kivették a qscope-ot igy még haszontalanabb a sniper, ráadásul nem is mindig öl 1lövésböl, a sniper pontosságu assult rifle-ök, de még a light machine gun-ok is hatalmas elönyben vannak...
általában, ha sniperrel meglátsz valakit nem lesz 2. esélyed löni...és igy hogy meg kell várni kb 5másodpercet a lövés elött, hátrányban vannak azok akiknek jó a reflexük...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De!
Ez egyelõre nem tûnik szarnak. A lag tényleg bosszantó, de ha megoldják, akkor ebbõl akármilyen fasza játék is lehet még.
Ha meg a sinleg player miatt basztál ki 11 ezer forintot és most, hogy kijátszottad eladod, akkor gratulálok.