Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

evildoer
ööö multiban hol az istenbe lehet nevet beírni? o_O

Treyarch's community manager Josh Olin also known as his twitter name JD_2020 has just recently posted on twitter "Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath."

THANK GOD

I asked Josh what the patch was for and he listed the following:

* Frame rate issues
* Error connections
* Lagging while receiving achievements/trophies
* Party invite
* Leaderboards
* Killstreaks
* Glitches
* People seem to knife from far, kind of like Commando from MW2
* Theater Lobby videos not showing
* Guns seem weak when shooting at enemies, it takes longer too kill unlike MW2.
* Taking long to view the achievements/trophies
* Floating apple
* And many more

Forrás

Ez elég tisztességes.
Prince23
ez engem is érdekelne...

Össze-vissza küldi nekem is. Eddig kettõt küldött vissza. Nem tudom mitõl függ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nekem s 4 magos procim van mégis laggol a multi. Nem ezen múlik a hiba, maximum erõs gépen nem jön ki annyira.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

SZEG007
nem fut el nekem 4 magos van és játszhatatlan a multi

tommygear
zombi is jó egy ideig utána az is szaggat keményen

am a multi hány szintes?
Zomil
mivel a 4magos gépeken vidáman elfut...de nehogymár 4mag kelljen ahhoz, h játszható legyen a játék...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
igen, azon a pályán valóban valós volt.

ott elkapták, ennyi véget ért:( De úgy tûnik, minden treyarchos codban szerepelni fog, mint szellemharcos :)

TDC Geronimo
FPSel nem lenne baj, ha nem lenne ez az akadás. Itt valami kurva nagy gebasz van, ami ha javítva lesz akkor normális fpsel fog menni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kifli
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
20089, 266327, 36, 94, 75.430

Én nem mondanám szarnak annyira az optimalizációt, 1920x1080 minden max 2xaa
A theatre nálatok mûködik (színház vagy mi)? Mert már játszottam pár meccset és a "my recent games"-nél nincs semmi. Az tudom hogy várni kell pár percet/órát hogy odakerüljenek, de már kedden is játszottam a multival. Úgy tudom hogy az összes meccset felveszi,de "csak" 7 napra visszamenõleg, gondolom amikor a játék menüjében van ahhoz le kell tölteni hogy lehessen nézni/szerkeszteni.
Hello

Szerintetek létezik olyan, hogy az AI és a script alrendszer 3x annyira enné a procit, mint a grafikai renderer? Csak mert a gépem bõven a minimum specifikációk alatt van, de a játék elég jó FPS-el fut akár majdnem max grafikán is, viszont ha akció van, akkor 1-2 másodpercre beáll a kép, utána 3-4 másodpercig ismét játszható, majd újra beáll, és így tovább, de az FPS végig játszható szinten marad, csak ugye ezek a pár másodperces kimaradások teszik játszhatatlanná az egészet.

Úgyhogy én arra gyanakodok, hogy a magas gépigény vagy szándékos(undorító marketing okokból), vagy pedig a fejlesztõk basztak rendesen optimizálni PC-re az AI és script kódokat, és inkább optimizáltak a sokmagos "tegyük tönkre a PC piacot azzal, hogy rákényszerítjük a programozókat a 7 threades optimizációra" újgenerációs konzolokra.

Mindenesetre felháborító a dolog, sok játékot próbáltam eddig, ami keveselte a procimat, de azoknál mindig FPS probléma jelentkezett (G71 GPU-s VGA-m van, ami mai napig viszonylag izmosnak számít).

Remélem kiadnak valami patchet, ha majd rájönnek, hogy nem vet fel mindenkit a pénz, hogy 3 évente új gépet rakjon össze, és emiatt fele annyian veszik majd meg a játékot, mint amennyire számítottak.

Mindenesetre maga a játék bejönne, de így...

http://www.youtube.com/v/mlyRusKvETs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tökön Fail xD

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

stardate
F@szom hogy még a zombi mód se akar mûködni.Van hogy be se tudok lépni a menüjébe ha mégis sikerül meg kidob szerverkeresés közben.
Jó lenne ha már aktivizálná magát a Tréyarch és csinálna vmit.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

lolSL
ha nem akad nála akkor simán lehetséges, 20 óra játékidõ alatt összejöhet a max szint ha figyel mire kap XP-t.

AkAfinucsi
http://d.imagehost.org/0999/dasd.jpg

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Skynet
Szaggatás és FPS ügyben nemakarok senkitsem elkeseríteni de eennyit tud tréács sajnos optimalizáció téren (persze patchel majd javítják ahogy tudják).
A COD4 a régi gépemen 1920*1080-ban élsimítás nélkül mindenféle fpskonfig és rommábutítás nélkül bõ 260 átlagfps-t tudott...
Kijött a COD5 szinte semmivelsem szebb látványvilággal,és a 70-80 átlagfps-t jó ha elértem.....
Volt egy gyászosan gyenge COD6....És lám itt az új COD tréácséktól és megint jó ha harmada sebességgel fut szinte ugyanazzal a látványvilággal...
AkAfinucsi
Láttam prestige-lt embert............

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Rage47
de Activision változtatott a szabályokon most már:) Nem lehet oroszt EUban regelni
tök ugyanaz a boritója mint amit itthon adnak
megnézettem elõtte és le is fotózta..

elitehun
Tulajdonképpen nem mert a börtönben valóban létezett. csak õ nem tudott megszökni.
ui.:Ha erre akarsz válaszolni akkor irhatod ide is de küldj mindenképpen privátot mert legközelebb csak szombaton tudok gépezni...
mw2 is onnan van és lehetett aktiválni itthon
nem rus verza full eng

Prince23
csak sajnos képzeletben, a BO-ban, sajnos. remélem Woodsot majd két év múlva valahogy visszahozzák

Rage47
ha orosz, akkor mindenképp kint kell aktiválni
vagy olyat is olvastam, hogy vmi vpn-el lehet itt is aktiválni
lolSL
szólj neki hogy ott aktiválja a cd kulcsot az accountodra, mert itt nem lehet.

Nálam annyi van, hogy hirtelen a szemem elõtt töltõdnek be a textúrák, fõleg a dzsungeles pályán észrevehetõ ez. De most nem ez a legnagyobb gond a játékban. :)
Na, holnap hozza ukrajnából haver ,vagy még lehet ma este-határtól függ-.

Másnál nincs grafikai probélma sinle elsõ mission, ha jobb egérgombbal belenézek a távcsõbe minden homályos lesz. Néhol villodznak a fények.
Rage47
ja
Bokafix2
Ez Reznov srác mintha az orosz küldetésekbõl lenne az õrmester a Cod5-ben. Tök úgy néz ki meg a neve is az. Ugyanúgy mint Prájsz kapitány, ez is feltûnik több részben is.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

gallardo
üdv! ha valaki már volt fent magyar szerveren akkor legyen oly szíves meghívni engem is.

Steam: BoB

DarkSector
anno a mw2-ben is átirkáltam, meg rangot feltettem a pöccsel, és máig megy a játék.
de persze inkább várj a javításra, ha nem mered az a tuti. ezt csak mindenki saját felelõségre tegye. én is arra csináltam, nem hibáztattam volna senkit, nem is tehettem volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
Tuti. Én is átírtam azokat amiket lolSL mondott. Snaps-ot, és meg vmi maxpacketset mindenkeppen.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Stefling
Basszus nem értem, megfagy az egész játék ha elindítom a multit és be akarok lépni egy szeróra, másnak is csinál ilyet???? Eddig jó volt, hozzá se nyúltam lol..........

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Biztos hogy a cfg átírkálás miatt nem fognak bannolni? <#wow3>(ezekre gondolok: seta r_multithreaded_device,seta r_multiGPU,sv_maxrate)
DarkSector
de lécci utalok elõre. :)
a dögöt elég ha megkapom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Stefling
Ja igen, az 5.1-es dolog engem is érdekelne... :D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Másnál is van olyan hiba, hogy ha megnyomja a jobb egérgombot, akkor homályos lesz minden a távcsõben? Villognak a fények gyakran, elsõ küldetésnél vagyok.
csuszi
megkértek hogy ezt másoljam be:

"Hali CoD BO-ban
HOL A RÁKBAN LEHET AZ 5.1ET BEKAPCSOLNI ? :(((

Menüben kiírja hogy SB 2 hangszóró és ámen , ki van szürkítve rá se tudok menni átállítani.

Van rá valami megoldás?"

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ha nem baj simon megvárom a patch-et:D
de még írja le mindenki javaslom 10szer hogy nagyon laggos. fúúú de laggos. nagyon nagyon nagyon laggos még egy hájg end pc-én is. fúúú de laggos.

Mármint nem én futottam, hanem a játék:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok

Tudnátok abban segíteni hogy lehet közvetlenül ip alapján a magyar szerverek valamelyikére csatlakozni?

illetve még egy kérdés, hogy tudok egy szerverre belépni haverral friends meghívás nem igazán mûködik.

Valaki segít tippekel? Köszönöm.

Megnéztem testvéremnél az eredeti játékot futás közben, high-end PC -n.
Gyerekek, gyorsan vigyétek vissza a boltba ezt a szart és kérjetek legrosszabb esetben egy levásárolható ajándékutalványt mert ez

Gyalázat....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

csuszi
fél-1 mp múlva lövök, olyan fél quick-esen, beadja a francba;)

Mindenkepp erdemes megvarni, amig kijavitjak, csak az a kerdes mikor.
Zomil
hát cod2-töl ez elég messze van...itt ha nem várok kb 5másodpercet lövés elött, hiába van rajta a célkereszt nem találja el...azért cod2-ben legalább oda lött ahol a célkereszt van...

Jah tényleg tök jó, h kivették a qscope-ot igy még haszontalanabb a sniper, ráadásul nem is mindig öl 1lövésböl, a sniper pontosságu assult rifle-ök, de még a light machine gun-ok is hatalmas elönyben vannak...

általában, ha sniperrel meglátsz valakit nem lesz 2. esélyed löni...és igy hogy meg kell várni kb 5másodpercet a lövés elött, hátrányban vannak azok akiknek jó a reflexük...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Figyu, ha szar lesz, én kõkeményen le fogom szarozni, talán errõl az MW2 fórum moderátora (Frank) tudna nyilatkozni.

De!

Ez egyelõre nem tûnik szarnak. A lag tényleg bosszantó, de ha megoldják, akkor ebbõl akármilyen fasza játék is lehet még.

Ha meg a sinleg player miatt basztál ki 11 ezer forintot és most, hogy kijátszottad eladod, akkor gratulálok.

valaki próbálta már a peccset amit zippyn adnak a játékohz?