Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az PC-n tényleg bõven jó, bár valószínû, hogy még 5%-ot se éri most. Egyszerûen azért mert még a kevés vásárló ellenére is mások a vevõi szokások mint konzolon. Konzolon 1 hét alatt megvan az össz. eladás 80%-a. Pc-re meg hosszú idõ kell hozzá(1 hét alatt kb semmi nem történik), mert senki nem rohan azonnal vásárolni még azok se akik egyébként meg akarják venni, csak pár %. Witcherbõl az össz 1,5-2 milliós eladásból (2 év alatt) az elsõ hónapba asszem 100 ezer db-ot jelentett.
nem tudjátok mért van minden szerven spectator módban ez: (3arc) democlient?
ez egy torzszülött
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
MJ rulz Pink Team The Only One
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Nézzük a konkrét számokat: a játék a megjelenése napján 5,6 millió példányban fogyott el, az elsõ napi bevétel pedig 360 millió dolláros volt - ezek az adatok csak az angol és az amerikai piac kombinációjára vonatkoznak. Összehasonlításként a tavalyi Modern Warfare 2 4,7 milliós elsõ napi eladást illetve 310 millió dolláros bevételt produkált - megvan tehát a Black Ops személyében az új eladási rekorder a COD sorozat történetében - már ami a launchot illeti. "
Ha a pc tartotta az eddig emlegetett 5%-ot az akkor olyan ~300 ezer darab egy nap alatt. Ami összességében gyenge, pc viszonylatban viszont bõven jó...
omg?
MJ rulz Pink Team The Only One
"Míg konzolos társaink önfeledten, teljesen gondtalanul háborúznak a Black Ops virtuális csataterein, addig a PC-sek jókora része maximum a játék dobozával tud csatározni. Indokolatlan teljesítményigényesség, akadozások, master server gondok - ez bizony mind-mind a PC-seket sújtja. Bár a probléma a megjelenés óta fennáll, érthetetlen módon semmiféle visszajelzést nem kaptunk a probléma megoldásával kapcsolatban (az "ellenõrizze, hogy a legfrissebb driver van-e feltelepítve" típusúaktól eltekintve persze). Most végre megtört a jég, a jelentések szerint a Treyarch és a GameServers gõzerõvel dolgozik a probléma megoldásán.
"Jelenleg is a frissítéseken dolgozunk. Már néhányat alkalmaztunk is, a lista lentebb található. A közeljövõben még több javítás fog érkezni.
* A GameServers.com 25000-re állította a szerverek sv_maxrate-ét az eddigi 5000-rõl, hogy csökkentse a lagot
* A GameServers.com folyamatosan dolgozik a szerverek javításán, számos régióban
Üdv,
-JD"
Reméljük, hogy miután a PC-s közösség kifizette az Activisionnek a tanulópénzt, a jövõben nem fogja elmulasztani a publikus bétateszteket nyilvánvaló marketinges megfontolásokból. Azt is reméljük, hogy nagyon a közlejövõben jön az a bizonyos foltozás. Két napnyi szaggatás után igencsak ráférne egy hétvégényi játék a PC-s játékosokra. Addig is kitartás!"
connect 173.199.111.199:3074
így jó?
Történt valami amíg nem volt? Patch? Fix? Hogy hogy lehet szerverre csatlakozni ip alapján?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ip alapján,hogy kell csatlakozni?
Hát nekem minden fullon (tényleg minden 16x os aa)1680x1050 felbontás és 35fps fix. Szobákban meg házakban jóval több.
Config:
gef9800gt 2gbram core2duo e8500 szóval nem egy überbrutal gép.
Azt még hozzátenném hogy termsézetesen nem 16x os aa el játszok, csak 1 pályát végigvittem így hogy megnézzem hogy bírja a gépem 😊
Amugy szerintem nagyon fasza kis játék, ügyesek voltak a treyarchos srácok .
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Már besokalltam tõle egy-két pályán. Pl. a vietnámi részen is ez van. Ezt már az FC2-nél is utáltam.
Ott is mi a franc volt ez, hogy özönlik a millió vietnámi katona, csak hogy egy parádés break dance kíséretében elhalálozzon a golyószórók elõtt.
Ez aztán gerilla hadviselés a javából... Õk tudomásom szerint kis csapatokban támadtak, és beásva várakoztak az amcsikra, és még mielõtt csapást mérhettek volna rájuk, elszeleltek.
Ennek itt az árnyéka sem volt meg. De legalább ne termelõdnének újra, hogy legyen valami láttatja a rengeteg töltény elpazarlásának. <#smile>#smile>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
El is mentettem a szervert.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Bár az elõbb bejutottam egy olyan pályára ahol még nem jártam, erre kirúgnak... Pedig én nem csináltam semmi rosszat, igaz beestem valami fogaskerekek közé amibe meghaltam. Lehet gondolták ez szerencsétlen nem kell ide.
Lenne egy kérdésem hozzátok a single player részhez.
A "The Defector" (japános) pálya és az a rész, amikor segíteni kell betörni az ajtót. És hirtelen robbanás az utcán és egy autó repül felénk. Na utánna full fekete a monitor, csak a jobb sarokban látszik a fegyver fajtája és a sárgával a cél, hogy hova kell menni.
Eddig simán futott a játék, semmi gond nélkül. Más is tapasztalta ezt? Ha újra indítom a játékot akkor is ugyan ez...
Mi lehet a hiba?
Segítséget elõre is köszönöm!
Deep delete <#wave>#wave>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
majd 2 év múlva...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
tegnap óta ketyereg egy négymagos Athlon Phenom 4x 965, és egy Gigabyte 450GTS..
ma toltam 3*10 percet multiban, a szerverkeresõben viszonylag jó pingû (angol) serverre mentem, lagg alig volt. sztem kell a jobb gép, de kell egy patch is.
és mielõtt "zsíroznátok", a gyerek megkapta gépemet, Athlon XP 64 2 mag, meg a GTX260-amat, és toltam egy kört délután 3-kor, csont nélkül és lagg nélkül játszottam, egy játék alatt 3 szintet léptem.....
biztos ilyen is van.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak