11248
  • Gaben17
    Hogyne csak nem itt.
  • Fpocok
    DonSzykla

Banner alatt van link. Használd.
  • Gabe18
    Én úgy halottam a warez verzió ügyeit nem itt beszélik meg...
  • Zomil
    Nem védeni akarom öket, de valszek activision rájukszolt, h leszarják hogy áll a játék adják ki...aztán most meg patch-elik...nekem már most is szinte tökéletes, bár egy kis fps átlag javulásnak örülnék, de sztem 1-2hét és minenkinek jó lesz.
    Persze ez azokat nem vigasztalja akik elsö napon megvették :S
  • elitehun
    Figyelj. ha valaki nem használ spoilert egyszerűen töröld a hsz-ét.
  • Fpocok
    Hiába írom ki, ahogy a mostanit sem olvassák el, azt se olvasnák el. Aztán jönne a vietkong és megint idejönnének spoilerezni.
  • Prince23
    A banner alá mehetne: Ha elakadsz a játékban, pl rád ugrik egy vietkong, akkor nyomogasd az F-et :D:D:D:D

Tommygear: felháborító, hogy ennyit kiadtam ezé a JELENLEGIs szaré, és nem tudok játszani normálisan, 10 percenként ki kell lépjek meg ienek. hagyjál má a hülyeségeddel. ha meg a patch se oldaj meg, bannolásig itt fogum a BO-t szídni mint a vakegér, ok? :D
  • pisztácia

xDD Szövegdoboz alatt, ott van egy olyan opció, hogy Makrók. Ott keresd.
  • Barnus
    Kedves MORO67: Cím alatt nagybetűkkel:
    "Kampányról beszélni, kérdezni... CSAK SPOILER ELŐTAGGAL! "

Ha nem tudod, hogy ezt hogyan kell, akkor kérdezz :)

Bár tényleg. Én sem tudom. hogy kell? :))
  • MORO67
    Köszönöm.
  • Maak
    ne csak nyomd, nyomogasd
  • Barnus
    Attól még ugye nem elképzelhetetlen, hogy másoknak meg kifagy és idegesíti őket?:) Ha egyedi probléma lenne, még mondhatnánk, hogy "szar a géped/szar a windowsod, vegyél újat/telepítsd újra", de többek is tök ugyanezzel a hibával küszködnek, azért érthető, hogy idegesek, hisz kifizettek nem kevés pénzt egy játékra, amivel totál nem tudnak játszani.
    Mert az, hogy tele van buggal, néha nem tudsz csatlakozni a szerverhez, szarakodni kell, hogy másikat választasz ki és úgy a célszervert, de közben ahova szeretnél menni az betelik, ezek mind apró bosszantó dolgok. De én se lennék túl megértő, ha egy hete ott figyelne a várva várt játékom és képtelen lennék 1 órát egyhuzamban játszani vele:S

Sajnos ez Activision betegség. Nagyon nyomja a kiadásokat. Hiába mondja a Blizzard is, hogy náluk nincs ilyen. Most kiadtak egy olyan patchet, ami olyan szinten van tele hibával, hogy ez eddig egyik nagy patchre se volt jellemző. Nem feltétlen a Treyás srácok hibája, lehet, hogy ők csiszoltak volna még rajta szívük szerint. Bááár mondjuk ezek az optimalizálási gondok...erre eredetileg is nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetniük, főleg az elődök gépigényeit elnézve.
  • Fpocok
    Úgy látom, senki sem tud olvasni, így nem csodálom, hogy elakadnak egy ilyen egyszerű játékban, akár ki is vehetem felülről, mert értelme nincs.

F-et nyomogatni kell, sokszor.
  • tommygear
    ezt meddig akarod még írogatni? mert az is biztos hogy az egy hét alatt nekem egyszer nem fagyott ki
  • pisztácia
    Köszi szépen!
  • Fpocok
    Azt mindig megkérdezi, ha egy olyan játékot telepítesz... akkor is, ha van a gépeden már.
  • atyiko
    Valahol itt.
  • Barnus
    steam/steamapps/common/call of duty black ops/redist/directx mappán belül van egy dxsetup, elindítod, felrakja, kész is. Érdekes mód én a törttel együtt is telepítettem a dx-et, ennek ellenére, mikor megvettem most a játékot és steam keresztül indítottam, akkor is a dx telepítésével kezdte.
  • pisztácia
    Hogyan lehet frissíteni a directx-et?
  • Barnus
    igazából a driver frissítéssel nem veszíthetsz, mindenképp érdemes a legújabb nvidia/ati drivereket használni, a directx pedig szintén nem árthat, ha frissíted. Egyébként telepítésnél ti kipipáltátok azt, hogy pakolja fel a directx-et? Nem lehet, hogy az a gond, hogy nem engedtétek telepíteni?
  • Boron Power
    Nálam ugyanez van. Gondolkodtam directx és video kártya driver frissítésen, de a patchig inkább nem nyúlok hozzá.
  • Prince23
    Már kezdem unni, hogy meccsenként állandóan ki kell lépjek, aztán meg vissza. ----> mert ha bent maradoka szerón második illetve harmadik meccsre, kifagy a játék, asszem Fatal error, meg DX hiba van. Már ne hargudjanak kedves Trehányok, de egy szaros DX9 játék-ról van szó. vagy ez tudja a dx10-et m,eg a dx11-et hogy igy kicsesz velem? de csak vele a friendsek közül.
  • bigapó
    ez teljességgel igaz, csak nekik nem mi hanem a gyártók adják a lóvét...teszem hozzá sajnos :(
  • Fpocok
    Ugyanaz.
  • Barnus
    Ha már a steam cloud szóba került. Nekem nem ír ki semmi hibát, viszont ha a steamben jobb gombot nyomok akár a CoD-ra, akár a Multira, és ott a propertiesben megnézem a cloud részt, engedélyezve van a szinkronizálás, azonban azt írja, hogy 0bytes stored 100MB available. Olyan, mintha se a single, se a multi nem tárolna semmit? Mindenesetre otthonról elhoztam magammal melóba a players mappa tartalmát, hogy az aktuális config meglegyen itt is. Megnéznéd, hogy neked van-e ott valami adat írva? vagy ez így normális? Mert Left 4 Dead 2 esetében pl. ki van írva rendesen, hogy 28.45kb used, 1mb available.
  • pisztácia
    Jó, lehet, hogy csak idegességében írta, hogy árulja, de persze nem gondolta komolyan. Mind1, értelmetlen ezen filózni. Reméljük a legjobbakat a megjelenő patch-től.
  • mmovar
    persze ez csak duma. én is meg akartam tőle venni BC2-öt meg MW2-öt mert árulta De akkor még AttiGT nicket használta a fórumban. Persze üzlet előtt lelépett.
  • Fpocok
    Ha NAGYON akarta volna, akkor két nap alatt eladhatta volna. Nekem sikerült két nap alatt eladni a szar mw2-t itt helyben. És kisvárosi vagyok.
  • pisztácia
    hmm, elindítottam a multit, és lent egy nagy zöld pipával kiírt valami olyat, hogy game invite.... eddig láttam, és a friends lent villog. Akkor most ez javítva lett? Mert nekem ez eddig fel se tűnt.
  • pisztácia
    nem kell eladnod. Most a hétvége előtt jön a javítás, ami sok mindent javít. Legalább addig várj. Szerintem.
  • BUKSAGe
    Nemigazán, de megvehetné valaki
  • Különc
    Nem sikerül eladni ezt a szar játékot?
  • BUKSAGe
    Hogy lehet letörölni és elölről kezdeni az egész MP szintezést, vásárlást, stb... ?
  • Zomil
    Nana, azért 11k-ért bétateszt kicsit drága mulatság :D
  • Solid Snake
    Bocs ezt nem olvastam hogy törölted már :(
  • Zomil
    Azt irta, h már azt is probálta törölni, szoval ezért nem irtam :)
  • Fpocok
    Jó ez így. Kiadják nem készen. Mi bétatesztelünk és remélhetőleg így jobb képet kapnak a játékról a trések, jobban ki tudják javítani.
  • Zomil
    Én már 5éve használom a Steam-et és ilyen hibával még sose találkoztam, de ott van a support érdemes olvasgatni hátha ajánlanak valamit, legvégsö esetben irsz a supportnak. Ha nem tudnak segiteni win reinstall.
    Jatékot kimenteni a te esetedbe mivel nem tudsz backup-olni, ezért fogod és a játékokat tartlamazo könyvtárat: Steam/steamapps mappát kimásolod valahova és winreinstall után visszamásolod.
    Amugy meg nem kell megvenni olyan játékot amit tudod, h megunsz...

Az unknow soldier-ek meg nem a csitereket jelölik, hanem vmi hiba miatt 1-2 embernek nem irja ki a steam-es nevét.

Amugy gyanitom, te is mindenkire aki lelö csak ráfogod, h cheater...Ha tényleg annyi cheater lenne, mint amennyit itt már leirtatok, akkor nekem hatalmas mázlistának kell lennem, h még 1-el sem találkoztam, pedig járok teljesen random szerverekre is.
  • Solid Snake
    C:\Program Files\Steam\ClientRegistry.blob
    Ezt a filet törölheti bárki nyugodtan akinek nem tölti le a frissítést. Ezután a steam indításánál keresi ezt a filet de mivel nem találja ezért újrakezdi a patch-elést.
  • tommygear
    csak nem abból kéne kiindulni, hogy mindnekinek bivaly gépe van...