11248
  • Gabe18
    Nem hiszem hogy fax rajzolás viccességének megítélése fapofa kérdése lenne... Mert ez a humorostól szerintem igen messze van.
  • Fpocok
    Singleplayer patch is live for #pc. #codblackops
    41 minutes ago via web
  • darki81
    idefigyelj te derék ember, attol hogy neked nemteccik mert egy fapofájú gyerekvagy, attol még más röhöghet rajta, és nem az "5 évesekre" gondoltam...
  • Newfronter
    A mai nap amikor elindítottam a Steamet letöltött a single-hez és a multihoz is egy patchet. Vagy azóta is jött ki még egy?
  • Zomil
    Sztem a ticked id-re gondolnak. Amit irtál supportnak ticketet annak a számát kell odairniod.
  • Zomil
    Egy fasz 5letes? Jah egy 5éves gyereknek biztos...omg
    A sok hülyegyerek akiknek csak addig jut egy a fantáziájuk, h faszt rajzolnak, meg h 2állat dugja egymást, szánalmas...
  • Fpocok
    Hmm... elvileg van patch singléhez, de nekem nem töltött le semmit.
  • Stefling
    Ú, köszönöm a gyors választ! :)
  • Fpocok
    Használj warlord perket. Akkor két attachmented is lehet.
  • szaba75
    Van egy perk és azzal tudsz 2 kiegészítőt feltenni a fegyveredre.
  • Fpocok
    Most olvasom kijött a SP patch.
  • Stefling
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Van egy fegyóm (szinte már mindent megtudok venni) és volt egy pálya ahol kifogyott az összes lőszerem, aztán loptam egy halottól :D és az a fegyó olyan volt, hogy volt rajta a piros célkeresztes bigyó meg hangtompító, nade nekem nem engedi mind a kettőt feltenni, hogy lehet ezt megoldani?
    Köszi a válaszokat. :)
  • Gabe18
    Igen, csak most láthatod a piac mesterséges életben tartását azzal amit #6689-ban írtam.
  • Fpocok
    Jajj, hagyjuk már ezt a pc haldoklik dolgot. Sosem fog meghalni. Ha sokan nem fejlesztenek majd rá, akkor lesz új kiadó, aki kihasználja a piaci üresedést... amúgy gondolj csak a hardver piacra... ha nem lennének játékok, akkor a piac is meghalna... az meg ugye nem történhet meg.
  • szaba75
    Sziasztok!

A Call of Duty Black opsomat bannolta a steam felvettem velük a kapcsolatot Elküldtem nekik mindent CD kulcs stb.. És egy olyan választ kaptam ,hogy a CD kulcs alá kell vmi TICKET-et be írni csak az a gondom ,hogy ezt a ticketet hol találom meg? Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni.
  • Gabe18
    Csak hogy itt jön képbe az összeesküvés elmélet. Ha ma a játékok 90%-nak a konzol hardver miatt egy átlag pc-n jól kéne mennie, akkor miért jönnek ilyen Balck Ops féle akadó-szaggató borzalmak? Nem azért mert szándékosan optimalizálatlan marad hogy vegyél 80 ezres VGA-t, 4 magos procit, 3-4 giga ramot? Miközben elvileg ezeknek a fele is elég lehetne...
  • darki81
    ötletes XD
  • tmisi
    Ez most nem teljesen igaz. A mostani játékoknak nincs is akkora rendszerkövetelménye, lévén húzzák vissza a konzolok (azokra fejlesztenek elsődlegesen). Én nekem DX10-es kártyám van, de talán 1-2 játékban használtam eddig a 2 év során. DX9-ben meg mindent röhögve visz. Így az új DX11-es fityfenéket minek megvenni? Még a négymagos procicserét követően sem vettem észre, hogy egetverő különbség lenne (de a jövőre gondolva kellett, LGA775 kifut). Szóval most jóval előrébb vannak a PC hardverek, mint amit a játékok kérnének, még FullHD-ban is. Kivéve persze azokat, amik szarul vannak optimalizálva, de azok bármilyen gépet megfognak. Ez a Crysis szindróma már ismerős mindenkinek.
  • nyuny01 #6686
    Köszi!Szemezgetek majd még!Nagy kedvencem volt Cod4 és imádom mikor így "forgatja" valaki a fegyvert! :)
  • Zomil
    Ha pc-n nem lenne kereslet hardverre akkor a konzolok is behalnának...
    Ugyanis a pc miatt fejlesztene a hardver gyártok, és a kifejlesztett cuccok kerülnek a konzolokba, ha nem fejldöne a hardver, mivel pc-n nem lenne rá kereslet, mert nincsenek játékok, hát a hardver gyártok elérnék, h akkor minden évben jöjjön ki egy uj konzol és akkor a konzoloknál lenne ez a mizéria. Sokat nem változna a helyzet. A hardvergyártoknak csak az az érdeke, h vki vegye a cuccaikat, és csak akkor veszik a cuccaikat, ha minden évban egyre nagyobb a rendszerkövetelmény. Nagy pénzek forognak itt mindenkinek érdeke, h a hardvergyártok ne menjenek csödbe.

nyunyu01: talán azért, mert ö a cod4 egyik legjobb csipása? :D
    Amugy ha még szeretnél ilyen framovie nézni pl.: Mazarini and paradox : Play With Soul
    De még van egy rakat minöségi cod4 fragmvoie :)
  • Gabe18
    Kíváncsi lennék ha a MS/Sony teret engedne a egér/bill irányításnak konzolon, és onnan gyakorlatilag minden tökéletesen játszható lenne ami most csak azért nincs mert nehézkes irányítani a kontrollerel, mi lenne a pc-vel. Igy is halottam már olyan véleményt hogy a pc játékipart gyakorlatilag a WoW tartja fent, azon kívül már minden más elenyésző...
  • Prince23
    Undorodom, már a nevük hallatán. pedig ez nem volt így régebben, semmi bajom nem volt velük.

Fogyasztóvédelmiseknek hogy kell írni ?
  • Rage47
    quake 3 és bo :D
  • Prince23
    De rühellem Treyarchot, remélem a büdös életben nem fognak PC-re fejleszteni!
  • Bhalage
    aza fura hogy egy csomo lovesnel kurvara nicns rajta a szalkereszt az enemin aztan beadja.. mekkora nubsag :d de legalabb a pendulum zeneje ut ;D
  • nyuny01 #6679
    Keményen tólja a srác,sőt mondhatni kegyetlen! :D
  • Smithwarden
    Ui.:
    En komolyan csodalkozok 1-2 eve hogy azert a par szazalek vevoert meg adnak ki PC-re jatekokat.
    Persze oke hogy az a "kis haszon" sem rossz penz, de ha olyan szempontbol nezzuk hogy mennyivel tobb szenvedes PCre jol megirni egy jatekot (ne tudjak jol warezolni/rengeteg konfigon es tobb op rendszeren jol fusson/stb), akkor valoszinu jobban megerne nekik anyagilag hogy inkabb a kovetkezo reszbe/jatekba fektessek a munkat es adjak ki hamarabb konzolra es igy minel hamarabb ujra taroljanak az X millios eladas utan.

Mostmar csak egyedul arra tudok tippelni a tobb ok kozul, hogy a hardvergyartok brutalisan penzelik oket mivel ha par komolyabb game (foleg FPS) nem jelenne meg PCre, akkor sokan konzolra kenyszerulnenek hiaba nem szeretik a kontrollert es akkor durvan lecsokkenne a hardvergyartok bevetele...
  • Zomil
    Hát mivel, abbol lehet összeválogatni a legszebb, vagy pontosabban inkább leglátványosabb lövéseket :)
    Mondjuk nem ilyenekre gondolok.
    Mert ugye mostmár nem lehet kar98-as és hasonlo rifle-ös fragmovie-kat csinálni :D
    Ha jó sniper fragmovie-t akarsz nézni lesd meg Stevy - 9 Lives movie-ját :)
  • TDC Geronimo
    Nem lenne rossz, de összes fragmovieba sniperek vannak... zZzZ
  • mNzJean
    " leesik az fps mint benned az empátia " Csuszi te állat ezen majd beszartam ...
  • Zomil
    Sosem értettem miért jó publik játékokbol összerakni "fragmoviet"...
    Pár makklövésen kivül más nem nagyon van benne.
  • Smithwarden
    Sajat CoD tapasztalat eddig kb 1 het alatt:
    - XP sp3 minden frissites fent naprakeszen, mas programmal/jatekkal semmi problem. Black Ops inditasnal vagy jatek kozben par perc elteltevel szarra fagy, de ugy hogy a winfost is teljesen meghulyiti, brutal idegesito. Fatal error/d3d/stb, kb 5 fajta hibat ir ki.
    - Win7 (minden frissitve) atomstabilan fut, szinte semmi problem a patchek elott sem, szerverkereso kavar neha hogy nem tudok joinolni par szerverre.

Win7-et nagyom nem szeretem es XP-n csak ezzel a jatekkal van gondom, ugyhogy erosen varom hogy vegre egy javitassal megoldjak a fagyasokat (ha egyaltalan kepesek ra).
  • cumfu
    Sziasztok! Az miért van, hogy az egyik pályán egyszer csak fekete lesz a képernyőm? Sajnos nem tudom melyik részen, de az biztos, hogy azon már túl jutottam, amikor a hordókat kell lelökdösnöm az ellenségre. Friss nvidia driver, alaplapi is friss és a dx is az. Egy patch van fenn a játékhoz, de még is ez van.
  • bigapó
    höh, a procim ott figyel a második helyen :) és a vidikártya is jól áll, akkor nekem ezért nincs fps lagg. állítottam pár dolgot, nekem 10-el csökkent az átlag ping-érték, most van hogy néha 50, de általában 65-70.
  • Rage47
    http://www.techspot.com/review/336-cod-black-ops-performance/
  • Bogdogege
  • nyuny01 #6668
    Gondolom láttad hogy azokra írtam a User gondokat,akiknek egy DX frissítés megoldotta a problémát!Szerinted az minek nevezhető?Szóval hidd el "sokaknak" segítene,ha a gépüket raknák rendbe!

Na de hagyjuk,mert ettől nem oldódnak meg a problémák!
  • bigapó
    Te Wii-n játszod a BO-t?
  • AkAfinucsi
    Haverom videója.

• evildoer
    Azt hiszem félre rakom a játékot amig nem jön ki valami normális javítás :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megkockáztatom hogy a Cod2 full grafikán szebb mint a Black Ops ( multiról beszélek ) :)))