Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Windows 7 32 bit, AMD Athlon 64 X2 6000+, 2 Gb ram, Geforce GTX 275

tommygear
akkor is nálad van valami baj ez egyértelmû
Prince23
Minek? mikor minden más jól mûködik! BO-n belül meg Zombi mód jól fut, coopban. akkor mi a retek van? ezért az egy gammárt nem fogok telepíteni meg minden szart elõröl kezdeni progiktól kezdve

inkább eladnám a Bo-t mint hogy neki lássak újratelepítésnek. 12k kiadni ezért a ezért részemrõl jogos a vergõdés.

JaSoN HuNTeR
Milyen gépen nyomod?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tommygear
telepítsd már újra azt a kurva géped, mindnekinek jó csak te vergõdsz itt napok óta
Fpocok
Matchmakinget ki kell dobni a fenébe. Az max a konzolosoknak jó. _Nekünk van server browser.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A "javított matchmaking" az az volt hogy random emberekkel összedobál egy 100 pinges szerveren?
Ha végre a szerverkeresõt normálisan megcsinálják, a favoritba beraksz 15-20 szervert aztán ennyit a matchmaking-rõl...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lolSL
steamen elindítva mindig a legfrissebb, a kalózok életét meg minek könnyítsék azzal hogy odaírják?

Már egy ideje olvasgatom a fórumot. A játék nálam is landolt még 9-n, de a túlterheltség miatt csak másnap sikerült feltelepíteni. Akkora meg már olvastam elég sokat a problémákról, így mostanáig halogattam a multit. Ha figyelembe vesszem a hozzászólásaitokat, miszerint sokat javult a helyzet, akkor a legmélyebb tiszteletem a kitartásotoknak. Tegnap nagy nehezen sikerült csatlakozni egy szerverhez, de szinte játszhatatlan volt. Azért annyira nem volt gáz, hogy ne tegyek megint próbát és ma már nem csak 130-140 szerver közül választhattam.
SzVSz jó kis game lett ez, csak szokni kell 1 év MW2 után. Ami nekem hiányzik az egy javított matchmaking rendszer, amivel gyorsan és egyszerûen tudok csatlakozni. Minden hibája ellenére azért ez roppant kényelmes megoldás volt az elõzõ epizódban.

A játék verziószámát hol lehet megnézni? Eddig az mw 2-ben a fõmenüben volt a jobb alsó sarokban, de treyarch-ék ezt is elfelejtették<#wilting>
elitehun
Én csak néhány szerveren laggolok
Skynet
Oké köszi akkor továbbvárok.😊
Rage47
igen.
Skynet
Nincskedvem visszaolvasgatni,továbbra is tart a lag/frame esés viadal?

Lunki88: Tréácséktól sok fps-t nemkell várni a COD5 is kb harmadannyival ment mint a COD4 (sõt még a COD5 is lassabb mint a COD6)..
Rage47
lehet, hogy lesz, ez a community manager nem a leginformáltabb, ha követjük a black ops-os munkásságát...😄 tehát a treyarch még kitalálhat új javításokat, amiket 2 napja a comm. manager nem hozott nyilvánosságra.
Lunki88
Azért vicc hogy ez a játék fele annyi fps-el fut mint az mw2. Pedig ugyanaz a motor megy alatta kb.
Rage47
heh ezt én írtam xD
Rage47
lehetséges 21-22 körül
pisztácia
Akkor sajnos további optimalizáció nem lesz...😞 ajj de kéne már az uj gép😞

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Újabb javítás jön:
Mivel az elsõ javítás nem tûntetett el minden hibát a Call of Duty: Black Ops PC-s verziójából, a fejlesztõk tovább dolgoznak a következõ foltozáson. Josh „JD_2020" Olin a Treyarch közösség menedzsere nemrég új célkitûzéseket jelentetett meg a hivatalos fórumokon, mely szerint a következõ hibákat próbálják orvosolni a jövõben (persze nem hétvégén):

* A GPU túlmûködött bizonyos videókártyák esetében.
* Befejezetlen szerverkeresés eredmények.
* Fejlesztik a Quickmatch csatlakozást (jobb pinggel és kisebb laggal játszhatunk a talált szerveren)
* A Zombie mód „The game session is no longer available" c. hibáját javítják.

A Steam béta verziójának fórumán fellelhetünk ugyancsak egy javítást a játékkal kapcsolatban:

* Javítva a Steamworks P2P hálózat hibája, amely bizonyos jeleneteket megállíthatott a Black Ops-ban.

Habár ez csak akkor aktiválódik, ha a béta Steamet használjuk, de valósznûleg a normál Steamben is hamaorsan viszontlátjuk ezt a javítást.

forrás

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

elitehun
Ja bocs 😄
elitehun
De az ismerõseim közül csak neki fagy ki. Tehát ez sztem vmi egyedi hiba
csuszi
az iw fikázása bármikor asztalra kerülhet az mw2 után, ez aranyszabály. még akkor is amikor az új autód tesztjét olvasod, vagy a sarki zöldséges adott el neked rohadt narancsot😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Mit bosszankodsz Logan?
mw2 jobb volt az elsõ héten?
bc2 jobb volt az elsõ héten?
Javítani fognak mindent,vagy játszhatobbá teszik,addig is nézz valami más gamet.
csuszi
hey pöcsi ma lenyomjuk a 2v2 kupát headhunter stb?

elitehun
Hogy jön ide az IW???
roland2293
Én se találkoztam még ienel hogy ship console de sajnos most ez van. nem tudom mi lehet a baj.

Zs0lt1
mw2 sokkal szarabb volt, ott még dedikált szerver sem volt!
egyébként meg ez erõsen épül az mw2-re, szoval ha valaki hasonlit a city interactive-ra, akkor az az iw!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

csuszi
és amikor felment egy "szerverre" mw2-ben és naponta több száz ember szórakozását baszta széjjel következmények nélkül akkor hol volt a fair amit most a steam-en kér számon? rohadjon meg a faszláma.

elitehun
LOL XD<#banplz>
Rage47
Semmi gond a játékkal, minden rendben van.
csuszi
repes a szívem, megérdemli.😊

bigapó
legalább van jó hír is😊

Once a hacker, always a hacker. mekkora igazság 😊

The Matrix has you...

bigapó
Szerintem próbálkozz meg egy rendszer-újrarakással, ha géped bírja, akkor WIN7-et rakjál el.

The Matrix has you...

Fpocok

Prince23
Úgy tûnik csak szimplán szerencsém volt. Single lagol, swapol. Multi már fagy is. szokásos.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten bassza meg a treyarchos trehány bandáját most már! úgy fel jelenteném õket, hogy csak na!!!!!!!!!!!

bigapó
Mennyi a respawn idõ HQ-ban? Elfoglalás elõtt és után is.

The Matrix has you...

elitehun
Igen én azt birom amikor a DVD elején van az a kisfilm hogy: Ugye nem lopnál el egy táskát, egy autót, egy DVD-t.
XD
Az vicces hogy a warez-t egy autólopáshoz hasonlítja
Fpocok
ship console? ilyet sem hallottam még.

imihaver
Szerintem fasza lett a játék. Jól megcsinálták. Lehet vele multiba játszani?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Fpocok
Most ebbe ne menjünk bele ezen a fórumon. Lényeg, hogy eléggé elbaszottak a jogi törvények kis hazánkban.

roland2293
Sziasztok! Létszíves segítsetek nekem ! Patch felrakása után a játék hibátlanul megy, de 2-3perc múlva kiír 1 olyat hogy ship console ez mért lehet ?:S Segítségeteket elõre is köszönöm😊

lolSL
de a steam végfelhasználói szerzõdése a magyar jog szerint is érvényes, és ezt megszegi mindenki aki tört blackops-al játszik.

Fpocok
Ha leveszed no-ra és a vga drivereden is kikapcsolod a v-syncet, akkor az fps nem lesz lekorlátozva.

Veszel 1db 120hz monitort,1db Nvidia 3D vision kit-ot és van 3D-d.
A játékon belül ne keresd.
Fpocok
Reggelt.
Warezosok kéretik a warez topikba menni, köszönöm. Ott a link.
MO-n letölteni nem illegális.

SigS
Nade úgy kiadni egy játékot hogy szinte mindenkinek baja van vele, és egy héten belül ki kell adni egy patch-et hozzá azért az vérciki <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

csuszi
de a jó kis közhely adja a ferrarival😊 kíváncsi vagyok hány dolgozója van az act.blizznek. az jó sok ferrari...

Zs0lt1
ezzel barátom kurvanagy faszságot mondtál.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

csuszi
majd legközelebb abba köss bele amit mondtam. persze érvekkel. addig ignorállak😉
hadd számolom össze hány aspektusból közelítettem meg a dolgot:
5.