Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZ nem futott nálam a gépcsere és patch elõtt, most fut neki rendesen, mind a single, mind a multi.
IGAZ teljes windows reinstall, és XP.
amíg valami nem követeli a windows7-et, nem fogok ez alatt játszani.
a legtöbb ember meg úgyis warez windows alatt tolja, nem mindegy mit tesz fel?
nálam fenn van a win 7 is, de ott elszáll valami direcx hibával, holott a legújabb DiretctX és alegújabb videodriver van fenn.
ezért marad az XP.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
Parasite Eve 2, best game EVER!
msnem: [email protected]
Vagy míg ügyködtem, jött ki patch?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Van valaki akinek hasonló a problémája?
A rakéta kilövéses küldetésnél folyton lefagy egy ponton szerintetek mitõl lehet. Hardware probléma nem valószínû...
Köszi
Éppen ezért a Black Ops accuntom cserére ajánlom Mw2-re (amin mind2 dlc megvan)illetve BFBC2-is érdekelhet. esetleg további ajánlatok
Bocs az OFF-ért Fpocok!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tegnap másfél órán keresztül próbáltunk ketten(!) együtt játszani ua. a szerveren, de nem jött össze. Ergo jelen pillanatban ugyanúgy vadidegenekkel játszok, csak sokkal körülményesebb amíg be tudok lépni.
Eddig kb. 10 szervert pakoltam be a kedvencek közé. A mókás az, hogy jó ha 4 lejön belõlük és eddig egyszer sem sikerült újra belépni, azon egyszerû oknál fogva mert tele voltak. De minden bizonnyal a mindenki által várt szerver browser javítás ezen segíteni fog.
Passz. Sajnos nem tudom melyik részrõl beszélsz, mondjuk én végig sem toltam még.
idézet: GameStar
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próbáltam szétlõni a ládát, felrobbantani, próbáltam az "use" gombot használni, de nem lehet. Menni nem lehet semerre, akkor innen hogyan tovább?
Ez valami bug akar lenni? De nem értem hogy eredeti game hogy lehet ennyire bugos.
Két katona van velem de azok is csak állnak ott és nem csinálnak semmit. Gombot nem lehet bekapcsolni, ajtó nincs, visszafelé sem lehet menni. A ládába mintha egy térkép lenne csúsztatva de nem lehet kivenni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
emelett...egyikõtök 19, másik egyel kevesebb mint 20... azzal h veritek a nyálatokat nem egymásnál lesztek jobbak, hanem a többiektõl rosszabbak😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
5160x1050-ben játszok 3way 480 sli+(oc),proci i7 950 4,3ghz a procit 20-30%,a kártyákat 50-60%-osan használja,(más gamenél karik 90% alá,alig mennek).
5160x1050-2D-ben 80-90 fps aa/off,all/full
5160x1050-3D-ben 40-60 fps aa/off,all/full
Mondjuk nekem ez bõven elég,de alig használja ki a kártyákat.
és ezt a stílust nem hanyagolom akkor mi lesz kemény tsávó?
és majd ha az összefüggések meglátása megy, analógia meg társai, akkor talán méltatlak normálisabb hangnemre.
segítek egy picit logikában:
"hol a határ" kezdetû mondat?
írod hogy a fizetés okot, meg szegénységet. erre én írom hogy
1. mo. nem szegény, 35 körül van általában a fejlettségi mutatóban 205bõl. egy átlag fizetés mondjuk 100ez-el számolva a világ felsõ 14%ba tartozol.
2. az analógiád mentén, akkor ha nem telik játékra, és letöltheti, akkor miért ne adjunk a szegényebbeknek mac-et? érted? nem megy?
3. a ferraris baromságod egy több ezres nagyvállalat esetén szerintem közhelyes és demagóg.
4. akkor lopjunk gázt is, mert azoknak a fõrészvényesei is kibaszott gazdagok és nagyon drága az is. ráadásul az egyik kicsit fontosabb az életben maradáshoz a másik inkább luxus.
5. a sportolók színészek valóban kurva gazdagok, az õ produktumait is lopjuk el?
a faszkalap annak szólt hogy ez a vita már évek óta megy, több fórumban és akárhányszor írom le amit az elõbb, a demagóg fajtád a ferrarinál tovább nem lát, nem tartozik a topichoz és végtelen.
és akkor még azt nem is hoztam fel hogy pont a warez miatt kapunk ilyen silány portot, mw2ben ezért nem volt szerver, és legjobban azok ugatnak a partvonalról akik meg se veszik.
dollármilliárdok? hol élsz te? azért mert a black ops termelt 300millát akkor szerinted az összes termeli? de még ha így lenne is a blizz act. van 1 ilyen játéka? és a többi kiadó? a többi fejlesztõ?
+1 elõtted az út menj játékfejlesztõnek, vagy sportolónak ahelyett hogy soztod az észt hogy de nem sajnálom õket mondatokat nyomod...savanyú a szõlõ?
kivételesen ha válaszra méltatsz javaslom próbálj meg pontról pontra haladni, próbálj meg értelmezni ellenkezõ esetben inkább hanyagolj, nem sértõdöm meg.
MJ rulz Pink Team The Only One
- Nem vagyok az ocsed, ugyhogy ezt stilust hanyagolhatod erosen.
- "gondolkodni luxus" - latom neked gondolkodni + olvasni is nehez, mert en sehol sem irtam olyanokat hogy "ingyen jatekot a szegenyeknek" meg hasonlo hulyesegek.
Alap hogy egy kiado egy bizonyos ar alatt (alapanyag/terjesztes/fejlesztes) nem adhatja a jatekat, de egy szegenyebb orszagban ahol negyede/otode a fizetes nyugathoz kepest, ott siman fele/harmad aron adhatnak a termeket, mivel igy ott sokkal tobben megvennek es meg a kiado is jobban jarhatna a tobb bevetel miatt.
Viszont persze az orszagokat nem tudjak elkuloniteni foleg letoltheto szoftverek eseteben, igy marad a "normal" nyugati ar a keleti fizetesueknek is.
De valahogy nem tudom sajnalni oket meg azok a dollarmilliardok 100-1000 fele is oszlanak el.
"sok faszkalapnak üzenem"
"persze azt nem fogja a sok faszkalap"
Nem vagy te egy kicsit idegbajos...?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem 1440x900 minden fullon tökéleten megy 30-40fpsel ami nekem elég.
Na mind1, reméljük a legjobbakat.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.