11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6745 Ez jo otlet, meg csinaltam.
Es most faszan megy megint 70-125 fps kozott, es lagg sincs.
nyomtam 3-4 mecset zsinorban, es nem volt fagyas sem.
Szal nalam megjavult. -
#6744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen mivel visszautaztunk az időben a második világháborúig -
Gascan #6743 másnak is kifagy az új patch óta. ... nekem még grafikai glitchek is vannak azóta -
toarpad #6742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Project Nova-s küldetésnél északon még voltak német erők. A valóságban is voltak ? -
#6741 amire válaszoltam, ott van a link, abban megtalálod a keresett dolgokat, de ne mindent állíts át, maximum egyenként és van amit nem is ajánlanak, csak saját felelősségre. -
#6740 Valaki leírná, miket kell beírni cfg-be hogy jobb legyen? Csak a lefgontosabbakat, a multi cpu-t meg a többit!
Köszi -
#6739 Amúgy bannoltak vagy mi? Miért? Csak mert ban-t nem állítanak vissza. -
#6738 alapból single-ben érezhető, hogy két vagy több csapat csinálta. nem tudom, hogy cégen belül vagy kiadták egyes részeit másnak, de van benne ráció. Lehet pár IW-s srác átment az MW2-es balhé után :) -
#6737 Nem teljesen, a creditsben felsorolnak még vagy 3 stúdiót ami segített. -
#6736 szerintem az direkte olyan fegyver. A HK-21 asszem olyan, de lehet egy másik típus volt. az ilyen fogó rész rajta, itt ugye nem használod, de a fegyver valóságból lett véve és lemodellezve. Amikor felvesel egy fegyót meg kéne nézned, hogy miaz, úgy egyszerűbb megtalálni ismét:) Te még lehet nem unlockoltad és azért nincs listában. Hangtompítóval kicsit kevésbé rúg vissza (vagyis inkább az,hogy pontosabb vele), talán az is megzavart. -
szaba75 #6735 Köszönöm a választ írtam nekik lefényképeztem. Márcsak válaszolniuk kell :) -
#6734 hál istennek -
#6733 Grip re gondolsz? Azt csak néhány fegyverre lehet rakni. -
#6732 nem lehet -
#6730 nálad lehet -
#6729 Még egy kérdésem lenne. :) Előbb megint loptam egy fegyvert :D és az olyan volt hogy hangtompító volt rajta, meg az oldalából lógott valami... de olyan volt a fegyver, hogy nem rángatózott és nagyon zsírul lehetett lőni vele. Viszont én ezt meg is találtam, hogy ilyen merevítő vagy nem is tudom minek hívják, de az nincs az ak-hoz vagy abban a kategben lévő fegyverekhez, pedig ez a fegyver úgy nézett, mint pl egy ak vagy nem is tudom, aztán nemtom hogy hogy tette rá, vagy ezt is perkel lehet megoldani? -
#6728 Azért ez elég kemény egy olyan játéknál, amit évente kicsit pofozgatnak csak, de nagy változtatás nincs benne. Ebbe már az IW nem nyúlt bele? Teljesen Treyarch? -
#6727 Melyik a legjobb játékmód? -
#6726 Na mind1, majd az új gépen... -
#6725 Itt a mentésem. -
#6724 Fagyás akkor jelentkezik ha egymásután játszod a meccseket, ez esetben kb. minden második és harmadik meccsnél kifagy. tehát zsinorban nem tucc 10 meccset tolni. -
Newfronter #6723 Van akinek igen. Én nem panaszkodom a játékra, de sajnálom hogy a PC-s multinak nem nagy a jövője. :( Lassan tényleg konzolt veszek én is... -
#6722 Én próbáltam úgyis... nem segített:( -
#6721 Töröld ki a mp configot. Nézd meg úgy is. -
garfield5001 #6720 Akinek megvan a játék dobjon már mentés fájlokat mert újra kellet raknom a gépet és nem akarom előlről kezdeni(a játék mapájában a players könyvtárban vannak előre is köszi) -
#6719 Hali, most ertem haza es nyomtam par mecset az uj patchel.
eredmeny:
patch elott 1680x1050 highen elsimitas nelkul 70-125 fps kozott ment laggolas nelkul.(E8500,4gb ddr2,4870)
patch utan pedig 10-40 fps!!!!!!!! kozott megy, es kurvara laggol.
Fagyas nem volt. De akkor is ez igy kurva szar, inkabb akkor kernenk visza a patch elloti alapotot. Mert ez igy -
#6718 :D -
Farbiter #6717 ennyi...a jatekkal van a baj..nekem is sp-ben 50 fps atlag multiban meg 15-20 wtf??? -
#6716 Nektek jó a multi? Nem laggol be, minden 10 mp után? -
#6715 inditsd a sinlge playert vagy menj steam-be, ott is megvan. -
#6714 segítsetek
hol az single patch? -
#6713 Nekem meg a single elkezdett laggolni de a multi az megy -
#6712 Hmm... nekem elég sokat dobott a single patch. Most simán tudom nyomni 1280ban high texturával. 50-60fps -
Barnus #6711 én sajnos nem tudom, hogy milyen ticketet kérnek tőled. Én "dobozos" játékot vettem, és amikor steam-re beregeltem, akkor kiadott egy nyomtatható oldalt, amire le van írva egy confirmation, hogy az én accountnevemhez lett rendelve a következő játék, és annak a kódja. Nekem mindössze ennyi papírom van, amivel bármit is tudnék igazolni. Főleg, hogy én neten vettem és csak CD-keyt, nem teljes dobozt :) -
Newfronter #6710 Nálam azt 13 órája írta. -
attila46 #6709 megvan azt hiszem E -
#6708 Nekem is csak rosszabb lett. Valamennyivel több az fps, de akárkire lövök, vagy jön egy heli akkor ugy belaggol, hogy ihajj. Játszhatatlan most kb:S -
attila46 #6707 Köszönöm az eddigi segitséget.de ismét kéne segitség
Hold + F
a hold folyamatos gondot jelent,mit kell ilyenkor nyomni ,mert én anyi bil,-t nyomok néha ,hogy nem tudom
köszi -
#6706 Pedig más nem fog röhögni rajta... -
#6705 twitter hibásan jelzi az időt