Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
a gyereknek hasonló, csak 3 gb ram, és gtx 260.
EZ nem futott nálam a gépcsere és patch elõtt, most fut neki rendesen, mind a single, mind a multi.
IGAZ teljes windows reinstall, és XP.

amíg valami nem követeli a windows7-et, nem fogok ez alatt játszani.

a legtöbb ember meg úgyis warez windows alatt tolja, nem mindegy mit tesz fel?

nálam fenn van a win 7 is, de ott elszáll valami direcx hibával, holott a legújabb DiretctX és alegújabb videodriver van fenn.
ezért marad az XP.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Egy komoly "kis" Black Ops teszt: http://www.demonicplayer.hu/2010/11/14/call-of-duty-black-ops-teszt/

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Fpocok
Készítsd a screenshotot róla, megnézem külföldi fórumokon is akkor.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Írok egy faq-t. Esetleg akinek eszébe jut valami jó kérdés, azt írjátok le, hogy beletegyem.

Engem érdekelne BO csere de nekem sajnos nincs meg a DLC hozzá egyikse 😞
msnem: [email protected]
roland2293
Aullah én is irtma már googleba de semmi.Sose láttam még iet hogy ship console.De azértköszi😊

Fpocok
Upsz.

Fpocok
Tudtommal nem, viszont örülök neked!

Prince23
Na felraktam a júlisuit. ugyanugy fut. tána letöröltem, a win 7 felrakta magátol az auto update vga frissítés, és jelentem, nekem azzal tökéletesen mûködik.

Vagy míg ügyködtem, jött ki patch?

elitehun
A clan tag-et lehet majd rákarcolni. Max 4 betû
pisztácia
Lehet szöveget írni a fegyverekre?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Rage47
rakd fel a beta steamet
Köszi😊
Fpocok
Frissítsd a drivereket-->verify integrity of game cache-->rakd újra játékot--> rakd újra gépet.

Csaó!

Van valaki akinek hasonló a problémája?

A rakéta kilövéses küldetésnél folyton lefagy egy ponton szerintetek mitõl lehet. Hardware probléma nem valószínû...

Köszi
Fpocok
Semmi gond. Bár nem értem, hogy miért cserélnéd le, de ahogy gondolod.

mmovar
Nos én Végleg döntöttem! Bánom, hogy eladtam az mw2-öt.
Éppen ezért a Black Ops accuntom cserére ajánlom Mw2-re (amin mind2 dlc megvan)illetve BFBC2-is érdekelhet. esetleg további ajánlatok

Bocs az OFF-ért Fpocok!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Csinálj róla képet... guglin próbáltam keresni valamit, de semmit nem találtam.

roland2293
Csak nekem van ez a bajom hogy 2-3 perc játék idõ után kidob ship console erroral ?Pedig a játék hibátlanul megy.

TDC Geronimo
Én is öltem már vele, de nem így <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
LOL

A kulcsszó a javított.

Tegnap másfél órán keresztül próbáltunk ketten(!) együtt játszani ua. a szerveren, de nem jött össze. Ergo jelen pillanatban ugyanúgy vadidegenekkel játszok, csak sokkal körülményesebb amíg be tudok lépni.
Eddig kb. 10 szervert pakoltam be a kedvencek közé. A mókás az, hogy jó ha 4 lejön belõlük és eddig egyszer sem sikerült újra belépni, azon egyszerû oknál fogva mert tele voltak. De minden bizonnyal a mindenki által várt szerver browser javítás ezen segíteni fog.

tommygear
tommygear
ezt eddig is tudtuk 😄
tommygear
köszi
Blacksheep333
Megakadályoztad az ellenfelet, hogy Killstreak-et kapjon.

Az operációs rendszeren is túl...

Fpocok
Próbáld meg. ITT olvastam.

Passz. Sajnos nem tudom melyik részrõl beszélsz, mondjuk én végig sem toltam még.

DarkSector
Elõzetes félelmeink ellenére a Call of Duty: Black Ops kifejezetten jól sikerült (a PC-s kiadás sajnos gyorsjavításra szorult), olyannyira, hogy még az Infinity Ward szétverése sem ingatta meg a brand (és nem a fejlesztõcsapatok) iránt elkötelezett rajongókat, akik több pénzt költöttek rá az elsõ napon, mint bármely másik szórakoztatóipari termékre a történelem folyamán.

idézet: GameStar

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
nem én kezdtem a warezt szentesíteni.

MJ rulz Pink Team The Only One

Bokafix2
Oks akkor spoilerbe írom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A single-ben elakadtam. Asszem a vietnámi pályán van egy repülõgép roncs amire a szárnyán keresztül kell felmenni és leugrani a belsejébe. De mikor leugrok minden egyéb út el van torlaszolva és ott ragadok. Az irányjelzõ egy faláda felé mutat a roncs belsejében. Odamegyek és nincs ott semmi.
Próbáltam szétlõni a ládát, felrobbantani, próbáltam az "use" gombot használni, de nem lehet. Menni nem lehet semerre, akkor innen hogyan tovább?
Ez valami bug akar lenni? De nem értem hogy eredeti game hogy lehet ennyire bugos.
Két katona van velem de azok is csak állnak ott és nem csinálnak semmit. Gombot nem lehet bekapcsolni, ajtó nincs, visszafelé sem lehet menni. A ládába mintha egy térkép lenne csúsztatva de nem lehet kivenni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Prince23
Akkor visszarakom a júliusit.

Fpocok
Baszki, ne legyél már egy hülye. Mondtam, hogy használd a spoilert.

Itt nem lehet kérdezni a singlerõl. Kitörlik mert spoiler. Lol.
tommygear
a buzzkill am mit jelent? 😄
Fpocok
Nvidiások... most olvastam, hogy pár embernek segített az, hogy régebbi drivert raktak fel!

Zsír, hogy azon veszekedtek, hogy ki-hol-mennyit keres... szerintem a célközönség (18-25) örül ha valamit keresn, és nem egyetemre jár, stb.

emelett...egyikõtök 19, másik egyel kevesebb mint 20... azzal h veritek a nyálatokat nem egymásnál lesztek jobbak, hanem a többiektõl rosszabbak😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

JaSoN HuNTeR
Tényleg idegesitõ hogy ide irjátok. Senkit nem érdekel.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Valami bizt van az optimalizációval,valamikor... jön majd egy folt.
5160x1050-ben játszok 3way 480 sli+(oc),proci i7 950 4,3ghz a procit 20-30%,a kártyákat 50-60%-osan használja,(más gamenél karik 90% alá,alig mennek).
5160x1050-2D-ben 80-90 fps aa/off,all/full
5160x1050-3D-ben 40-60 fps aa/off,all/full
Mondjuk nekem ez bõven elég,de alig használja ki a kártyákat.
Fpocok
Ezt ezután priviben rendezzétek, köszönöm.

csuszi
nem😞

és ezt a stílust nem hanyagolom akkor mi lesz kemény tsávó?

és majd ha az összefüggések meglátása megy, analógia meg társai, akkor talán méltatlak normálisabb hangnemre.

segítek egy picit logikában:

"hol a határ" kezdetû mondat?
írod hogy a fizetés okot, meg szegénységet. erre én írom hogy
1. mo. nem szegény, 35 körül van általában a fejlettségi mutatóban 205bõl. egy átlag fizetés mondjuk 100ez-el számolva a világ felsõ 14%ba tartozol.
2. az analógiád mentén, akkor ha nem telik játékra, és letöltheti, akkor miért ne adjunk a szegényebbeknek mac-et? érted? nem megy?
3. a ferraris baromságod egy több ezres nagyvállalat esetén szerintem közhelyes és demagóg.
4. akkor lopjunk gázt is, mert azoknak a fõrészvényesei is kibaszott gazdagok és nagyon drága az is. ráadásul az egyik kicsit fontosabb az életben maradáshoz a másik inkább luxus.
5. a sportolók színészek valóban kurva gazdagok, az õ produktumait is lopjuk el?

a faszkalap annak szólt hogy ez a vita már évek óta megy, több fórumban és akárhányszor írom le amit az elõbb, a demagóg fajtád a ferrarinál tovább nem lát, nem tartozik a topichoz és végtelen.

és akkor még azt nem is hoztam fel hogy pont a warez miatt kapunk ilyen silány portot, mw2ben ezért nem volt szerver, és legjobban azok ugatnak a partvonalról akik meg se veszik.

dollármilliárdok? hol élsz te? azért mert a black ops termelt 300millát akkor szerinted az összes termeli? de még ha így lenne is a blizz act. van 1 ilyen játéka? és a többi kiadó? a többi fejlesztõ?
+1 elõtted az út menj játékfejlesztõnek, vagy sportolónak ahelyett hogy soztod az észt hogy de nem sajnálom õket mondatokat nyomod...savanyú a szõlõ?

kivételesen ha válaszra méltatsz javaslom próbálj meg pontról pontra haladni, próbálj meg értelmezni ellenkezõ esetben inkább hanyagolj, nem sértõdöm meg.

MJ rulz Pink Team The Only One

A red dot alakját is lehet állítani? Vettem fel már többször is olyan fegyvert, amin más volt a formája.

Smithwarden
Sztem normalis hangnemben irtam egy velemenyt, de latom te nagyon "kemeny tsavo" lehetsz vagy mert egybol kotekedo stilusban irtal vissza.

- Nem vagyok az ocsed, ugyhogy ezt stilust hanyagolhatod erosen.
- "gondolkodni luxus" - latom neked gondolkodni + olvasni is nehez, mert en sehol sem irtam olyanokat hogy "ingyen jatekot a szegenyeknek" meg hasonlo hulyesegek.
Alap hogy egy kiado egy bizonyos ar alatt (alapanyag/terjesztes/fejlesztes) nem adhatja a jatekat, de egy szegenyebb orszagban ahol negyede/otode a fizetes nyugathoz kepest, ott siman fele/harmad aron adhatnak a termeket, mivel igy ott sokkal tobben megvennek es meg a kiado is jobban jarhatna a tobb bevetel miatt.
Viszont persze az orszagokat nem tudjak elkuloniteni foleg letoltheto szoftverek eseteben, igy marad a "normal" nyugati ar a keleti fizetesueknek is.
De valahogy nem tudom sajnalni oket meg azok a dollarmilliardok 100-1000 fele is oszlanak el.

"sok faszkalapnak üzenem"
"persze azt nem fogja a sok faszkalap"
Nem vagy te egy kicsit idegbajos...?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

JaSoN HuNTeR
De procim az egy nagy szar mégis jól viszi. Karácsonyra jön a 4 magos 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hát a te gépeden mennie is kell(ene) normálisan, úgy lenne normális.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JaSoN HuNTeR

JaSoN HuNTeR
Alul látható az én konfingom.

Nekem 1440x900 minden fullon tökéleten megy 30-40fpsel ami nekem elég.

pisztácia
Oké, köszi. Jó lenne mert új gépig még 1 hónap van...:S Pedig volt pár szerveren, hogy jól tudtam játszani, de most változott😞
Na mind1, reméljük a legjobbakat.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

JaSoN HuNTeR
eredetid van?

Prince23
Milyen update?

JaSoN HuNTeR
hmm. Lehet ram. De rakd fel az updatet.