11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6785 nincs azzal semmi baj
cod2ben alapból benne volt
-
#6784 Már terjedőben vannak a horogkeresztes emblémák is... Mondjuk miért pont ezt hagynák ki ha már annyi mindent meg lehet szerkeszteni. -
#6783 Milyen bik fileokat kell kitörölni vagy átnevezni hogy az intro ne látszódjon ? -
#6782 Amúgy ez a nemiszerves meg szexelős állatos... ez tényleg 5éves szint.
Mellesleg... emberek komolyan azt akarják, hogy ez szimbolizálja őket... amikor lelőnek valakit pl? -
Ragnar360 #6781 hat sztem nagyon nagy :DDD en mar itt röhögök rajta magamba, tok vicces a vege mikor még beszél is h mien büszke ra meg minden :) meg mikor a fitty manak lapozza a szineket és eltérröhöz ér mint az a narancs, akk ö is elröhögi magat, úgy még keményebb lenne, dehat az a valosag, loool :DDDD -
#6780 Én most a beépített rendert próbálom... de valamiért mindig gyorsított felvételt kapok eredményül.
Itt egy tuto. -
atyiko #6779 Ha it teather-ben rec-el velveszem az adott kis videót az hova mentődik?
Vagy lejátszásnál fraps és utána átkódolás a járható mód? Ti hogy csináljátok? -
Sforzan #6778 Mekkora dolog ez a teather:))) Az MW2-ben, hogy szívtam a fogam, ha nem ment a GameCam és lemaradtam valami (szerintem) ütős kill rögzítéséről. Most meg csak annyi a dolgom, hogy kb. megjegyzem mikor és melyik pályán alkottam (szerintem) nagyot és utána szép nyugodtam rögzítem.
Az előbb a Summiton fejeztem be a meccset egy tomahawk+tomahawk+stunned killcam kombóval:) Mennyire rágna az ideg, ha ez kimaradt volna:) -
#6777 Én mondjuk multi fps-t amugy is szinte kopp minimumon szoktam tolni, föleg a cod-okat ahol minden fps számit :) -
Gabe18 #6776 Tehát ha lebutítod olyanra hogy már a CoD1 is lassan szebb, akkor lehet jól fog futni, de nem biztos...
-
#6775 embléma nálam se látszódik nekem is egy alap szürke háttér, illetve egyszer beadja egyszer nem az is egy össze visszaság -
Sforzan #6774 Nem szeretném elkiabálni, de a multi config törlése, nálam is jelentős javulást hozott.
Már csak két dolog zavar. Az egyik, hogy minden meccsre csak 10-30 másodperccel az indulás után lépek be. A másik meg mintha a beállított embléma nem látszódna, csak egy szürke háttér... -
chooselee #6773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ha jól értettem a számokkal egy kapcsolati szálat hintettek el a Kennedy gyilkossággal kapcsolatban? A Nova 6 kezelőállomásához nem volt köze a számoknak? -
#6772 Az hogy lehet hogy ilyen sor: seta r_multithreaded_device 0 nincs a cfg fájlba? Se seta snaps 30 ez?? -
#6771 Hálás köszönet! -
#6770 xDD próbáltam képet berakni:D -
atyiko #6769 Tessék ha erre gondoltál!
A CoDBlackOpsNews nem csak cikkeket tud ontani magából, az egyik post ugyan is egy kis segítség lehet azoknak, akiknek kevés fps-ük van és talán a lag problémát is segíthet megoldani.
Nézzük először a lag probléma megoldását, amíg a Treyarch nem javítja ki.
Indítsd a Steam-et Offline üzemmódban, majd indítsd a Black Ops-ot. Nyissátok meg a feladatkezelőt (ctrl-alt-del) majd a folyamatoknál a Steam prioritását állítsátok normál alattira, a Black Ops-ét pedig normál felettire. Ez nem biztos, hogy működni fog, de egy próbát megér.
Az FPS növelésére számtalan metódust lehet alkalmazni, de előtte, mindenképp frissítsük a DirectX-et és a VGA drivereket. Ezek után jöhetnek a konzolparancsok.
Többmagos processzorral rendelkezőknek: keressétek meg a játék konfigurációs fájlját (Helyi Lemez\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players) majd keressétek meg benne a „seta r_multithreaded_device 0" sort és írjátok át erre: seta r_multithreaded_device 1
Ha már 1-esen van, akkor nem hozzányúlni!
Ugyan ebbe a konfigurációs fájlban az alábbi sorokat keressétek és írjátok át:
•seta cl_maxpackets 100
•seta com_maxfps 125
•seta sv_maxrate 25000
•seta snaps 30
•seta sm_enable 0 - eltünteti az árnyékokat
•seta r_drawDecals 0 - Eltünteti a lövésnyomokat/robbanásnyomokat
•seta r_specular 0
Ezek után indítsuk a játékot és a Grafika Beállítása menüpontban a következőket állítsuk:
•Anti Aliasing = Kikapcs
•Vertical Sync = Kikapcs (ha az fps értéked kevesebb, mint a monitorod frissítési rátája (pl.: 60fps/80Hz) érdemes bekapcsolni)
•Model detail - low/medium (A Modern Warfare 2-vel jött egy új „Texture Stream" technológia mely élethűvé teszi a textúrákat, de ez a Multiplayerben nem olyan fontos)
Ezek a parancsok és beállítások a Singleplayerben is működnek.
Reméljük pár játékosnak sikerült megoldani a problémát.
Kérünk mindenkit, ha van további információja, az legyen szíves a kommentekben jelezni.
forrás: totalcod.hu -
#6768 Mivan Pisztácia? Min erőlködsz? :D -
#6767 -
#6766 -
#6765 -
#6764 Valaki pls #6740 -
#6763 -
#6762 -
Richardix #6761 Az single részről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megkockáztatom, hogy ennek a résznek van a legjobb egyjátékos kampánya, a történet zseniális (Engem kicsit a Harcosok klubjára emlékeztetett helyenként.. na tudjátok miért :P) és az akció is ment rendesen. Számomra a legemlékezetesebb pálya az volt, ahol a Vietkongok lerohanták a tábort, mert olyan olyan gyönyörűen ábrázolták azt káoszt ami úrrá vált a hirtelen támadás miatt. Fel-alá rohangáló katonák, minden égtáj felől özönlő vietnámiak, love it! :D
Sajnos találtam kivetnivalót is a játékban, ez pedig a társaim viselkedése. Az egy dolog, hogy nem lőnek túl pontosan (elvégre én vagyok a játékos, pont nekem ne maradjon ölni való? :P), de amikor olyat csinálnak, hogy előrerohannak, elhitetve velem, hogy mögöttük tiszta a terep, megyek utánuk és a következő pillanatban már a torkolattűz perzseli a szemöldököm. Tehát nemegyszer elrohannak az ellenség mellett, és ezzel kivel csesznek ki? velem! -.-
A másik véglete a dolognak meg amikor mindenáron nekem kell előremennem, addig ők meg se moccannak. Ez az esetek túlnyomó részében úgy végződik, hogy az orrom előtt robban ki egy ajtó, vagy törik be egy ablak, és zúdul a nyakamba 3 vagy több rosszfiú. Miután "köszöntem" Igoréknak, nyakig véresen, terminátort megszégyenítő ólommennyiséggel a beleimben intek be kedves társaimnak, akik voltak kedvesek ideérni végre. Ilyen barátokkal miért kell nekem ennyi ellenség? :P
Ettől a pár dologtól eltekintve viszont újabb bizonyítékot láttam arra, hogy ezek a srácok nagyon értenek hozzá, hogy kell egy rövid, de felejthetetlen és magával ragadó, lassan már filmszerű játékot elkészíteni, és ízlésesen tálalni. Still love it! :D -
#6760 -
#6759 -
#6758 mi az a lifetime challange? -
#6757 Kb pontosan azt jelenti, ami a neve is: Presztizs. Tehát 0ról kezded, mindened elveszik kivéve lifetime challengek, emblemek és slotok, titlek.
Cserébe vehetsz majd egyedi titleket, emblémeket, amiket csak prestigelők kapnak. Meg kapsz új create a class slotokat is. -
#6756 pontosabban minden masodik prestige utan lesz plusz 1 slot. -
#6755 leszedtem az alább linkelt mentést és felülirattam az én mentésemet, de a játékban mégis csak ugyan onnan tudom folytatni anincsenek benne az uj pályák.
Hogyan kell aktiválni vagy használni ha más mentését teszem a játékba?
vietnamon nem tudok tovább menni programhiba miatt -
#6754 1-el több slot-od lesz minden prestige után,meg új chalange-eid lesznek! -
kopaszeger #6753 Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy ez a "presztizs" dolog mire jó mi értelme van? Lenullázom az addig elért dolgaimat kezdek előlröl mindent. -
#6752 Megnéztem, de nem írta a nevét :S de így már sztem meglelem, végülis nincs annyira sok, hogy ne lehessen megtalálni :D
köszi :) -
#6751 +1 game,ami megjavult! -
#6750 senki nincs itt aki naponta veri a nyálát azzal, hogy kifagy 3 meccs után, 5-10 meccset nem egyszer lenyomtam egymás után már és egyszer nem fagyott ki, értsd már meg hogy nálad van a baj -
#6749 hagydmár :D -
#6748 nemcsak nálam:p ennyire nem bírod elfogadni a tényállást nálam is pl? -
#6747 -
#6746 steam fórumon:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!On behalf of Treyarch I would like to thank you for volunteering in this wonderful experience. The posts and feedback have been extraordinary. Unfortunately we can't pay you for your work with treyarch but thank you for your donation of 60 dollars. Wiping our butts with 20 dollar bills just isn't as soft as our new 100 dollar bills.
Keep the posts coming and don't forget you are a valued employee.