Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Frissítve... majd még jól elcsámcsogok rajta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az igaz!
ez az egy játéka volt fent,ezt nem mostanában látja viszont.
Rage47
PCseken behajtják DLC árakkal:D
Rage47
aki ennek bedõl, az meg is érdemli
Fpocok
Kivéve a LÚZER XBOXosoknak!!! MUHAHA <#eplus2>

Fpocok
Soha, senkinek nem adunk meg jelszót. Nem is kér senki hivatalosan.
Írj steam supportnak, írt le mi történt stb... ha szerencséd van, visszakapod.

Nem az enyémet,1 tagot a barátlistámról,és több embernek irogat.
Sajna van aki bedöl..
Rage47
de hogy csalhatja ki a jelszavadat, mikor minden chatablak úgy kezdõdik, hogy ne add oda senkinek a jelszavad?:D
Rage47
Steam supportnak irj
lolSL
szabálysértés jelentésére nyomj rá jobbra fent az oldalon.

Lunki88
Most nem bántásként, de meg is érdemli aki bedõl egy ilyennek. Még a nevét is elírta. :D
FIGYELEM!!!LOPJÁK AZ ACC-okat!
Igy adja elõ magát,

Fiatal,jóhiszemû áldozatokat keres és mindenféle hülye szöveggel kicsalja a jelszavadat.Sajna vannak akik bedölnek neki.
Most írtak nekem,hogy mi történt,hogy csalták ki... :(
Mit lehet tenni,ha megtörtént?
Feljelentést tenni lopásért,hogy meg éri e,meg lesz e...
lolSL
pcdev
Still super busy in the dev cave. Not stopping. Keep talking. We're listening. Patches incoming. Frag on. #codblackops #pc
2 minutes ago from web

Ma este sajna megint visszajött az óriási lag, mindenhol, pedig volt hogy max 100 volt a legnagyobb pingû játékos. Remélem hamarosan sikerül összehozni az akadásmentes játékot.
Fpocok
Megcsinálták szerverkeresõt! Behozza összes szervert.

Fpocok
Kösz, hogy szóltál... tényleg.

GY.I.K.-hez annyit hogy ahhoz hogy egy szervert a kedvencekbe rakj, nem kell rá belépni, csak a listában jobb gomb a nevén, és ott van az opció hozzá.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most biztos én leszek a fõláma de az meg mi a makkom?
A lényeg a lényeg csak conncting van teker a kis köröcske és ha pár másodperc mulva nem azt dobja ki, hogy teli a server akkor a világ végéig is pörög....
elitehun
Nem tom mi a baja annyi embernek a barátra csatlakozásnál. Én simán tudok másra joinolni és õk is tudnak rám. Meghivni is tudjuk egymást stb
Kapcsold be a steam could-t. Szerintem úgy jó lesz

Nekem minden teljesen jól megy... és nincs nagy configom se szal...

Szerintem teljesen jó. A játékok nagyrészénél mindig van vmi baj a headstartnál itt is volt, majd kijavítják. Szerintem jobb a Mw2 és érdemes megvenni csak megkell várni míg teljesen kiforr és kijavítják a FPS problémát (engem már csak az zavar kicsit)

bajgunar
<#conf>A teszt szerint 95 % ??? Én még 70-et is alig adnék rá.
Majd ha fog úgy futni ennyi BUG, és szarakodás nélkül, mint a cod6, egy az (alanti konfigon) csak nem IW net-en, akkor talán eléri a 95%-ot.
Addig meg egy fabatkát sem ér. Részemrõl.
Eddig egy kaptafa az mw2-vel, KIVÉVE :
- Multi szarakodás, szerverkeresés, barátra castizás, lag-olás, stb..
- Fegyverek, emblémák, stb színezhetõ, rajzolhatók mint az oviban a kifestõ.
- Telis tele BUG-al.
- Alanti konfigon árnyék nélkül full HD-ben, max graf-on 40-110 FPS közt ingadozik (de ugyanennyi 800x600-ba is <-- na ez a vicc). (aa,af off)
- Szar portolás x-boxosoknak elegendõ az fps, meg a tv-s graf, meg a halomnyi bug.
Kb ezek a dolgok külömböztetik meg az MW2-tõl.
Jah meg hogy oltári nagy feneket kerítettek a megjelenésének. Amit meg egyálltalán NEM érdemelt volna meg, mert kb egy deer hunter-t többre értékeltem volna, mint ezt. Ezért kár volt elõrendelni, meg ekkora felhajtást csapni ennek a game-nek.
sziasztok mi a véleményetek érdemes megvenni a játékot? Multi milyen?

Barrett 50 Cal
Hacker Pro-nál lehet csapdát rejteni a care packege-be?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Nah nekem eddig egy nagy melléfogás ez a játék, singlébe az egyik küldetésnél programhiba van nincs kép csak vaktában kell a pontokat keresni.... a multi az egyáltalán nem jön be egy szerver sem sikerült a zombinál single megy multi az ugyan ugy halál.... még jó hogy lehet kapni.
Daell Drow
Hasznald a warlord nevu perket, amivel 2 attachment lehet a fegyveren.
Majd fejleszd Pro-ra, es akkor 2 granatod es 3 special granatod lesz.
A Saturn-ban árulják már, ha igen mennyiért?
Neuman
Köszi!

!!!HALA MADRID!!!

Barrett 50 Cal
Akk remélem nekem is megfog.Eddig pedig semmi baja nem volt,picit furcsa:S

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Neuman
spanyol nyelv fájlt hol tudok szerezni hozzá?

!!!HALA MADRID!!!

Hogy lehet azt elérni,h 2 vagy több gránátom legyen?Köszi!
Bogdogege
Nekem meg most javult meg .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Barrett 50 Cal
Ez már nem igaz.Eddig minden rendben volt,most meg lejátszok pár meccset és kilép,behozza a szép aranyos console-t és fatal error-t ír<#merges3>

Prince23
hugyecz
az a gondom ha kilépek teljessen a játékból akkor elõrõl kezdi a chaptert
Rage47
ha warez, akkor miért nem a topikjában kérded??<#wow3>
mmovar
megtaláltam wegame-re hivatkozott bigapó korábban. majd mindjárt meglesem.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Mindegyik ilyen program laggoltatja a gémet. De van még a gameclaw meg az xfire.

mmovar
valaki egyszer irt ide néhány videofelvevõt fraps meg nem tudom mit. és a másik amit írt az állítólag nem laggoltatja annyira a gamet mi volt annak a neve?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

nincs azzal gond

Fpocok
Miért mi van velük?

hugyecz
sziasztok, a mentésekre van valami megoldás?
Különc
Nekem volt hasonló,mint neked,fatal error ablakkal v anélkül fekete képernyõ.Feladat bezárása és game restart után jó lett

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Tudom, hogy fáj, de ha nincs más, rakd újra az operációs rendszert is. Az általában megold minden gondot :D

roland2293
Már 2cer is megtörtént :D

Fpocok
Próbáltad már újra rakni?

roland2293
De nemtudok csinálni róla screent mert a játékba megfagy fekete képernyõ. Behozom a Windows feladatkezelõt és ott látom hogy Call of Duty Black ops nem válaszol és alatta Call of Duty console ship Fut.

Prince23
Nekem a multi dx hiba miatt fagy ki.