Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, én feltettem a patch-t és azóta laggol, mint állat. kitöröltem a config fájlt, de utána sem jó.

Prince23
Nálam most a multi ugy lagol mint atom :S pont mint nov 9-10

HöfEE
Nem tudom volt e már ez a videó.. mindenesetre a cséseknek a Clayman név mondhat valamit 😄

TDC Geronimo
Ki kell lõni, ennyi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bigapó
Hát nemtom, de ezekbõl úgy tûnik megvan mit fognak javítani a következõ patch-ben, úgy, mint anno az 1887 esetében 😊 egész pontosan csökkentik a hatóerejét a kiskocsinak, bár lehet csak nekem tûnik erõsnek.

The Matrix has you...

Akinek még laggol, akadozik a játék az törölje ebben a mappában a "config_mp.cfg" nevû fájlt. -->call of duty black ops\players\
Ezek után újra be kell állítani mindent a játékban, de sokaknak ez megoldotta a laggolást, akadást. Hogy miért? Valószínû az elsõ patch máshogy írhatja, olvashatja ezt a fájlt, és innen adódhat a probléma.
Steam fórumon olvastam ezt, szóval ez még egy remény akinek gondja van a játékkal.

A törölt fájlt a játék újra létrehozza automatikusan, nem lesz baj.
Fpocok
Na most csinálok egy olyat, hogy 1280 1024 helyett csak 1280 960ban játszok ablakban. Így megoldódik az alt tab is 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szép neked, nekem meg ilyen szar, na majd dolgozok rajta 😄

Újabb havernak lopták el az acc-ját, 2 perccel késõbb szóltam neki, a fia már belépett a linkre.
1 órája próbál jelszót módosítani, de nem megy neki. Mondjuk gyorsan törõlte az összes ismerõst, mert már próbálkoztak az Õ nevében is.

TDC Geronimo
Elõször felvettem részeket és csináltam pár segmentet, utána lejátszottam egybe és közbe fraps.

van-e már valmi fejlemény multit, vagy legalább a lan-os zombizást illetõen?

Fpocok
Te is úgy csináltad, hogy nézted a demot és közbe fraps nem? Szóval nem ingame renderrel csináltad?

bigapó
váltogasd tovább vagy várj 😊 más megoldás nincs.

The Matrix has you...

Különc
Fúj de utálom a kis geciket <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TDC Geronimo
Hehe. Én is tesztelgettem a theater módot meg a frapset. hogy milyen minõségû lesz youtuben. 1:10nél nekem is összejött egy 3as RC car kill 😄 Legpoénabb streak 😊

tommygear
nem

Hardened | Hardened Pro

Ability: Increases your weapons bullet penetration, but it doesn't increase bullet damage. This is pretty much like Deep Impact from Call of Duty 4 and FMJ weapon attachment from Modern Warfare 2.

Pro Ability: Your weapons do extra damage to aircraft and turrets. This also reduces flinch when you are shot by someone.
pisztácia
Váltottam, asszem németen vn, és ugyan az😞

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

gömbgiliszta
"Hát elég vicces lenne ha nem lehetne mert van egy olyan perk ami megegyezik az FMJ-vel (hardened)"

ugye a stopping power-re gondoltál, ugye?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

bigapó
válts szervert vagy várj. egyértelmûen túlterheltségrõl van szó.

The Matrix has you...

pisztácia
Nm értem most mi lehet. A steamen töltök le egy játékot, és 40-el jön:S mikor 440-el szoktam letölteni...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Rage47
én nem, mert szaggat
tommygear
igen
Bokafix2
Valaki végigtolta már a single-t?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tommygear
sajnállak ha faszra gondoltál most is
bandi007
Már nagyon jó lenne ha kitalálnának vmit lassan 1 hete xarakodik ez az egész!

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

pisztácia
Szerintem valamit mindjárt frissítenek, mert elõbb már a friends is halott volt, most meg játék közben kidobott, és kiírta hogy steam connect failed...:S

Zinaj
Farkam inkabb egy jo notol all fel!

i7 azt szevasztok :P

tommygear
nem kell annyira nyomkdoni, 4-5x megnynomod azt feláll
Prince23
Space, nyomogasd mint egy idegbeteg xd

bigapó
amúgy mivel áll fel? mármint Mason 😄DD

The Matrix has you...

Zinaj
sádáfákápp xd

i7 azt szevasztok :P

Forrest Tomee
Megint elkezdtek laggolni a szerverek, napközben zökkenõmentes volt minden. Tuti a szerverek terheltsége is számít.

SigS
Ha ütnél se kellene <#idiota>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Prince23
Zinaj nem hiszi el hogy Mason a menüben fel tud állni😊))) egy kis erõsítés kéne 😄

Metalmilitiakid
Ha valaki elcserélné a Black Ops-át egy Bad Company 2 re az írjon rám egy privátot!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Frank99
hümm...
akkor jól van.
jogosan kickeltek.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Ezt nem tudom miért mondod... tudtommal sosem volt arról szó, hogy nem lehet falon át lõni, max arról, hogy helirõl nem lehet.

Theater mód megy, én csináltam is egy próbát.

Már hogyne lenne, hardened, a pro-nak egyik feltétele, hogy falon át semmisíts meg 1 ellenséges equipmentet.

bandi007
A tököm televan ezzel a laggolással...
Ennyi pénzért már vmi jó kis k***t is bérelhettem volna 1 estére!!!

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bigapó
mondjuk Én errõl nem olvastam sehol, ettõl még lehet, de egy hullámlemezen azért még illõ lenne😊 mindegy, figyelni kell😊

The Matrix has you...

bigapó
ja, most látom, hogy a ghost alapból elrejt, nem kell pro hozzá, mint a cold blooded.

The Matrix has you...

Frank99
arról szólt a fáma, hogy nincs falonátlövés...

Frank99
lehet a hitbox ahibás, de akkor baxom mother.
és ez egy abszolút nolagg serveren...

Frank99
akkor vicces.
mer' rámlõnek, futok befelé, és még rámszórnak egy sorozatot a hullámlemezen át, és annyi.

lehet valahogyan élesíteni egy saját videót? (theatre..) hogy kitegyem bárhova?

elitehun
Hát elég vicces lenne ha nem lehetne mert van egy olyan perk ami megegyezik az FMJ-vel (hardened)
bigapó
ez jó kérdés, mert pl a videóban látott helikopter sem tudott falat keresztül lõni a városi pályán. ahhoz képest egy sima kézifegyverrel elég vicces lenne ugyanezt megcsinálni...lehet itt is csúszik a hitbox? 😊 az fasza...

The Matrix has you...

bigapó
Neked ajánlom figyelmedbe ezt a videót: Link

itt egy ajánlás van a perk-ek összeállításához aszerint, hogy minél hamarabb meg legyen a Pro verziójuk. Ha nem érted sem lényeg, a színek szerint azt emeli ki amik közösek bennük, ergo egy öléssel több perket is fejlesztesz, ha a megfelelõ módszert alkalmazod. Valószínûleg jól is mûködnek együtt (még nem próbáltam, de majd fogom), de addig mindenesetre jók amíg megcsinálod, aztán már variálhatsz ahogy akarsz és ahogy jobban fekszik.

The Matrix has you...

Frank99
nem arról volt szó, hogy itt nem lehet átlõni a falon????

elitehun
Hogy cod nyelvben fogalmazzak. Õk még noob-ok