Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Ezek után újra be kell állítani mindent a játékban, de sokaknak ez megoldotta a laggolást, akadást. Hogy miért? Valószínû az elsõ patch máshogy írhatja, olvashatja ezt a fájlt, és innen adódhat a probléma.
Steam fórumon olvastam ezt, szóval ez még egy remény akinek gondja van a játékkal.
A törölt fájlt a játék újra létrehozza automatikusan, nem lesz baj.
Parasite Eve 2, best game EVER!
1 órája próbál jelszót módosítani, de nem megy neki. Mondjuk gyorsan törõlte az összes ismerõst, mert már próbálkoztak az Õ nevében is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hardened | Hardened Pro
Ability: Increases your weapons bullet penetration, but it doesn't increase bullet damage. This is pretty much like Deep Impact from Call of Duty 4 and FMJ weapon attachment from Modern Warfare 2.
Pro Ability: Your weapons do extra damage to aircraft and turrets. This also reduces flinch when you are shot by someone.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ugye a stopping power-re gondoltál, ugye?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
akkor jól van.
jogosan kickeltek.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Theater mód megy, én csináltam is egy próbát.
Ennyi pénzért már vmi jó kis k***t is bérelhettem volna 1 estére!!!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
The Matrix has you...
The Matrix has you...
és ez egy abszolút nolagg serveren...
mer' rámlõnek, futok befelé, és még rámszórnak egy sorozatot a hullámlemezen át, és annyi.
lehet valahogyan élesíteni egy saját videót? (theatre..) hogy kitegyem bárhova?
The Matrix has you...
itt egy ajánlás van a perk-ek összeállításához aszerint, hogy minél hamarabb meg legyen a Pro verziójuk. Ha nem érted sem lényeg, a színek szerint azt emeli ki amik közösek bennük, ergo egy öléssel több perket is fejlesztesz, ha a megfelelõ módszert alkalmazod. Valószínûleg jól is mûködnek együtt (még nem próbáltam, de majd fogom), de addig mindenesetre jók amíg megcsinálod, aztán már variálhatsz ahogy akarsz és ahogy jobban fekszik.
The Matrix has you...