11248
  • Fpocok
    Úgy látszik ez egy ilyen nap nekem. Ma a feliratok fórumon is megkaptam a magamét :D
    Amúgy az mw2 bukta után másképpen nézek a játékokra. Ezt a BO-t sem vettem volna meg, ha nincs benne theater.
    Mindegy... addig elleszek vele, amíg ki nem jön az új RO rész.
  • tommygear
    nyugtasd magad ezzel nyugodtan nem érdekel csak ne írd be naponta 10x
  • Prince23
    Úh Pocok mit kaptál egy ártatlan SC2 beszólásért. Nyakadra csődítette az egész Sc2 bagázst:D:D

Balcksheep: teljesen egyet értek veled.

tommygear:
    Na, nem csak nekem van így :D de tudhattad volna xd
  • HeadHunter86
    Teljesen egyetértek veled. Már minden csak a pénzről szól. Igaz ez a COD-ra is, ne legyen annyira off. Fossuk a játékokat minden évben, le van szarva hogy félkész, csak ki lehessen adni. Telenyomunk mindent reklámmal, beígérünk mindent amit lehet. Majd milliók előrendelik. Aztán megjelenés napján jön a pofáraesés. (Én ezért nem is rendelek elő :D) Tele hibával, fps/net lagg. Optimalizálatlan, hiányos a rendszer. Jóformán használhatatlan. Ez manapság már szinte minden játékra igaz. Aztán kiadnak két patch-et hogy csituljanak a kedélyek, aztán nyomatják a következő játékukat. De attól még a játék mindig "félkész" marad. Aztán még ott a másik dolog ami miatt ilyen szar a PC-s helyzet, vagyis inkább ez a fő probléma a konzol. Szar portolás, COD-nál is ez van.
    Az UBISoft még foglalkozik ezzel a témával, 3-4 hónapot késik a PC port, de legalább jól át van írva. Lásd Conviction, Assassin's Creed.
  • Wolfram14
    © Wolfram14
    Valaki végre válaszolna nekem is
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
    Válaszotokat előre is köszönöm
  • csuszi
    de:) én is ezen röhögtem.

mondjuk az igaz is, keszo nem a célzásról híres:)
  • Különc
    Aimless nem azt jelenti hogy aim nélküli?
  • lolSL
    ne magyar boltban vedd és akkor nem lehúzás, alapból mi az a műanyag szar tok amit bejátszott a forgalmazó itt :D
    kieg meg nem lesz jövőre se úgyhogy nem egy élet befektetése az a 10k/1,5+év
  • csuszi
    te voltál mi?

(még frank a másik tippem amennyire szeretik egymást keszóval:))
  • Rage47
  • csuszi
    vagy ezért kellene normális magyar szerverre járni, aki ezután a drága magyar illedelmes úriembert elpályáztatja a banlistába;)
  • csuszi
    imádom a cod community-t:) sose fog megváltozni, mindig marad a retard szinten:) 10 átlag codwarból 7-8on vagy csalás, vagy anyázás, vagy mindkettő, vagy flame utána, cbén hiszti, egyszerűen megunhatatlan:)
  • tommygear
    ezért nem járok magyar szerverekre :)
  • hyjal

na igy hátha
  • hyjal

ő egy kedves rajongóm
  • Blacksheep333
    És ezek problémák csak a játékmenetet érintik.
    Ezeken voltak még technikai problémák is nagyon sokáig, amiket lehet már javítottak, de nekem elvették a kedvem. És engem az húzott fel, hogy miközben tiszta bug volt a Dice sorra jelentette be új címet. Medal of Honor mutli része, aztán Battlefield 3, most meg a Battlefield Play4Free.
  • csuszi
    de ha megígéred hogy 3. ra meg is érted, akkor szívesen leírom ezúttal taglalva miért írsz hülyeséget...
  • csuszi
    én érveltem 2 hsz át.
    ráadásul címszavakban, csak mert kevés lenne a hely.
    te meg csak annyit bírsz leírni hogy pénzlehúzó félkész játék.
    akkor ki a hülye?

ezen nevess okostóni;)
  • Barnus
    jaj hagyjuk már a COD topicban az OFFolást ami azt taglalja, hogy az SC2 mennyire kész, vagy félkész:P Go to SC2 topic, ott meglehet vitatni.
  • Blacksheep333
    Kicsik a pályák, gyengék a fegyverek, medicnek m60, kompetitív játékra alkalmatlan.
    Nagyon gyakori szituáció: 6 medic berohan egy 3x3 méteres házba, ahol szarrá lőnek mindent és közben élesztgetik egymást, és ezt 5 percen keresztül.
  • Fpocok
    Szerintem meg írd le még 10szer és akkor tuti nem lesz igaz.

Látod mit csináltam...? :D
  • csuszi
    "Amúgy valamelyik okostojás mondja már meg, hogy hol írtam én azt, hogy a CoD jobb, mint az SC?"

és akkor okostojás idézz már ahol én ezzel vádoltalak. az hogy a coddal példálóztam csak mutatni engedte hogy mennyire nem félkész az sc2, viszonyítási alapnak jó ez a game:)

"attól még egy félkész, pénzlehúzós játék marad."

szerintem írd még le 10 szer akkor igazzá válik. de ha tutira akarsz menni akkor még 100szor.
    tudod ki lesz olyan balfasz hogy 3szor is elmagyarázza neked miért beszélsz hülyeséget, maradj csak meg a feltevésednél, ettől jobb lesz a szívednek, és több lesz az fps codban:)
  • Wolfram14
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
    Válaszotokat előre is köszönöm
  • Fpocok
    Hehe... viccesek ez a kommentek... Amúgy valamelyik okostojás mondja már meg, hogy hol írtam én azt, hogy a CoD jobb, mint az SC? A fenébe... mutassatok olyat, hogy VALAKI ilyet írt. Attól hogy jobb a CoDnál... attól még egy félkész, pénzlehúzós játék marad.
  • LSC
    BC2-vel meg mi a bajod?
  • csuszi
    annyira darabolták fel az sc-ét 3felé, amennyire a codot 7felé, jövőre meg 8 felé.
    ember csak picit olvass bele amit írtam. a multi teljes. a küldetések száma több mint az 1nél. a köv részek féláron. support, patchek, balance olyan szinten hogy az összes cod együtt nem tud felmutatni annyit. és ez csak címszavakban...
    black ha az neked sc fanboy hogy az eddigi összes cod megvan, hogy 7 évig üzemeltettem néha több cod szervert is, hogy cbén eu ranglistán voltam top ten, hogy lejátszottam cirka 15000wart az évek alatt, akkor sajnálom:) csak nem kell hülyeségeket szajkózni, én sem dumálok a lotr-ről vagy a cs-ről mert hülye vagyok hozzá...félkész az sc, hogyne, és az a fanboy aki elmagyarázza hogy miért oltári nagy baromság ez. mintha te nem tudnád amikor tolod, toltad...
  • Különc
  • HeadHunter86
    Hehe, te beszélsz :P
  • HeadHunter86
    PFff, ezt itt mondod a COD topikban az 5 órás COD single-kel 12e-ért vagy mennyi a játék. Az SC2 single-jét még rusholva is 8-10 óra minimum, és 10x akkora újrajátszhatósága van mint a COD-nak. Na akkor miről is beszélünk, mi a félkész?
  • HeadHunter86
    Így van. Az a baj aki ilyenen mint a COD nevelkedett nem látott még JÓ játékot. Olyat ahol a minőség a lényeg és nem a MENNYISÉG!
  • Barnus
    a cod is játék lesz 10 év múlva is, csak akkor épp COD17 néven fog futni, vagy ha reboot lesz, akkor kezdik elölről számozni :D
  • Fpocok
    Öööö mivan? Én soha nem mondtam ilyeneket, nem kéne a számba adni. Én csak azt mondtam, hogy a SC2 egy félkész játék. Jól feldarabolják 3 részre, a sok hülye meg úgy is megveszi, természetesen a szokásos áron. Ki beszélt itt a CoDról?
  • Blacksheep333
    nem neked ment pocok. bocs
  • Blacksheep333
    omg, megjöttek a fanboyok.
  • Barnus
    How can I improve my hit registration and general network performance?
    cl_maxpackets 100
    snaps 30

Ezeket a beállításokat használja valaki? Vett észre bármi különbséget? Érdemes átírni vajon?
  • HeadHunter86
    Te mi a jó bánatról beszélsz ember? Mondj még egy olyan játékot amivel ennyit foglalkoznak. Te és a kis COD-odnak soha nem lesz olyan kiforrott multi rendszere mint SC2-nek.
    COD egy fél nap alatt átportolt fos PC kiadás, még az optimalizációt is leszarták nagyívbe, csak vegyék minél többen.
    COD-ban soha nem lesz meg az ami egy SC2-ben, ligák meccsek, és most figyelj! E-SPORT!. Ilyen mint a COD ezt soha nem érheti meg, mert egyszerűen ahhoz túl felületes.
    SC2 10 év múlva is játék lesz, a COD meg egy játék a sok közül. BÉKE!
  • csuszi
    akkor a terminator 1 is félkész? meg a gyűrűk ura?
    abban az 1 kampányban 31 küldetés volt és hetekig bénáztam mire végigjátszottam. a multi része pedig teljes. tényleg fontos a szinte only multinál hogy olyan nagy volumenű a storyline hogy nem fért bele nemhogy 30, még 90 küldetésbe sem...hogy a kiegekért elkérnek majd 5-6ezrest. ennyi erővel a cod1 is félkész mert jött hozzá folytatás? vagy az sc1 mert jött utána a bw?
  • csuszi
    nevetséges, mit vársz amikor prince féle oldalon is olyan idióta cikk jelent meg hogy ihaj, akkor mit várjon az ember amikor az sg főoldalán is megjelent minden fasz cikk, félrefordítások, de arra basztak hogy kipróbálják, hogy belenézzenek. remake 90%ban új egységekkel meg hasonló blődségek...a cod meg nem félkész hanem alpha mínusz.
  • Fpocok
    3 kampányból van benne 1. Ezt nevezem én félkésznek.
  • csuszi
    jesszum te is szajkózod a hülyeséget?
    12rugó TELJES JÁTÉK. utána fizetsz a kiegészítőkért HA AKARSZ kieg. árat. attól még a multi teljes, a játékban olyan support van hogy még a legjobb fps 20%-ot sem látott, több mint 2millió ember ladder-ön, pénzdíjas versenyek, ahol az első több 10milliókat kaszál, optimalizált játék, balanced, esportra teremtve. a játék pedig azért félkész, mert több küldetés volt benne mint az egyben? mert a multi ami a játék lényege teljes? nulla bug? béta hónapokig? rengeteg új dolog rts léptékben? de mégis minden kibaszott sc hírnél megy a baromságok szajkózása, nulla tapasztalattal.