11248
  • Fpocok
    Kerestem fórumokban, mint egy hülye... de nem nagyon találtam választ. PRóbáld meg a black ops priorítását feljebb/lejjebb rakni... keress te is, és ha nem találsz, rakd újra a windowst.
  • Zomil
    Hogy kicsit az lentebbi off viharhoz szoljak:
    Még nem láttam egy játékot sem ami akkora supportot kapott, mint a team fortress 2, bár igazábol ez a minöségi support a valve összes játékára elmondható. Mondjuk az l4d2 nekem sem jött be valóban nagyon lehuzás szaga van, de valamiböl meg kell élnie a fejlesztöknek ezt elismerem :)
    Náluk az l4d cim ilyen. Ellenben a többi játékukra nem sok panasz lehet :)
  • lolSL
    PC-n már nem első.
  • Skynet
    A legyek gyűlnek a szarra,csak sajnos így soha a büdös életbe nem lesz többé jó multifps pc-n....

Ahogy olvasgatom a kommenteket továbbra is várok a megvásárlással,mert szarnak/nemtudják javítani a hibákat....

Emlékszem a COD5-ben volt egy idegesítő netes hiba amit a sokadik patchel majd 1 évvel a megjelenés után sikerült javítani holott a legnagyobb legidegelőbb hiba volt...Grat...
  • Wolfram14
    Valaki végre válaszolna nekem is
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hoyan lehetne eltüntetni?
    Válaszotokat előre is köszönöm
  • Prince23
    1. hely még mindig UK-ban
  • csuszi
    te meg kérj kölcsön humorérzéket.
    hasznos tud lenni.
  • hyjal
    aha, kb 6x egymás után

kb 50/20 volt a k/d...nem is nagy, nem tudom miért pattogott érte a
  • Frank99
    Fpocok az fixes szövegben javítsd kia alacsony-ra.
    lemaradt az y....
  • Frank99
    amúgy ezt miért írta?
    lelőtted?

• darki81
    repülőkocsi OK
  • Lunki88
    Próbáld úgy hogy az alapértelmezett hangkártyádat csak a hangszóró ikonnál tiltod le, és vezérlőpultban engedélyezve hagyod. Akkor működnie kell.

Fpocok: szerintem ez az ideiglenes "fix" mehetne akár GyIK-be is.
  • hyjal
    hagyjad már

szeretem az ilyen embereket akik ilyeket írnak,mert mindig megnevettetnek.sajnos más érzelmeket nem tudnak kiváltani belőlem,mert szánalmas hozzászólásokkal semmire sem mennek.ezúton is köszönöm neki

worldpeace!!!
  • Frank99
    vegyél vissza.
    a mocskos beszéd NEM az én stílusom....

főleg nem játék közben....
  • Fpocok
  • Fpocok
    Nekem is az van. Realtek. Se előtte, se utána nem volt gond az fpsemmel.
  • Ifj Bond
    Sziasztok!

Van egy kis gondom a CoD 7 -tel, mégpedig az, hogy telepítés közben kidob egy táblát, ahol kiírja ezeket: állítsa le vagy, ismételje vagy, kihagyás gombra kattincsak. Ilyenkor mi a teendő? Kérem a segítségeteket. Köszi
  • nikopeti
    Sziasztok. Nekem személy szerint romlott a játék a patch óta... Nem sokkal,de jobban akadozik a kép :( Remélem megtudják oldani hamarosan,mert így nehéz játszani. A játékba nemnagyon merek belenyulkálni mert nemértek hozzá...
  • gyandor
    Sziasztok !

Nem tudom, volt-e már, de nekem ezek alapján sikerült akadozásmentesre beállítani:
    Katt ide !
  • Darth10
    Hogy sikerült beállítani az srs progit, hogy legyen hang ha letiltom a többi audio eszközt? Ha az srs-t választom ki alapértelmezett lejátszóeszközként és elindítok vmit, olyan mintha lenne hang, csak a füles nem szól :(
    Win7-et használok, Köszi
  • lolSL
    VÉGRE van fps !!! nem is hiszem el

realtekes hangot letiltva toltam egy pár pályát, és most a gépemhez képest ez lehet kb a reális framerate (mw2-nél csak 1 fokkal rosszabb), pár helyen esik csak le nagyon, ott a pályákkal lehet a gond
    na ha már megtalálta egy user a pcdev társaság helyett a hiba forrását, remélem jövő héten kezdenek ezzel vmit
  • Jaffa 2843
    nem elég hogy agyatlan map, még kicsi is. Egyébként nem, nem normálisak :D
  • lolSL
    mi a franc ez a sok 24/7 nuketown server? normálisak?
  • Lunki88
    Úgy néz ki az alacsony fps-re is van megoldás. Windows-ban minden hangeszközt le kell tiltani, majd le kell szedni egy progit ami emulálja a hangkártyát tehát lesz hang a játékban és az fps sem csökken le drasztikusan. Egyetlen hátránya hogy 30 napos próba verzió a program, de remélhetőleg addigra a trehányék is előrukkolnak egy normális javítással.

Link a progihoz.
  • Lunki88
    Steam fórumon olvastam pár lehetséges megoldást a fagyás ellen. A lényeg hogy minden map elején be kell írni a konzolba ezt a két parancsot: /stoprecord és /snd_restart Az fps nem fog megjavulni tőle, viszont a fagyások nálam teljesen eltűntek.
  • tommygear
    köszi
  • bigapó
    ja nem, nem jól irtam :) 50 az.
  • bigapó
    50 és 15 prestige level van. vagyis igazából 50+1 :)
  • lolSL
    15x50
  • tommygear
    de a multi hány szintes? azt még mindig nemtom
  • Rage47
    Starcraft 2 még béta korában sem fagyott, lagolt, stb. nálam.
    amúgy nem Actis...
  • tommygear
    jó poén volt
  • Prince23
    Fúú te most olyan irigy lettem rád, hogy jön hogy átmenjek és szétbasszam a gépedet, utána meg a darabjait kidobnám az utcádra, azt ott fagyna le halálra :DD (poénkodik)

• Fpocok
    Na ezzel én is így vagyok. Annyira nem vagyok benne jó, de elég gyakran megnézek egy két repet husky, vagy crota kommentálásával... egy két... már vagy 100at megnéztem. Nézni... nagyon izgalmas.
  • tommygear
    am elég ide egy normálisan karbantartott legalább havonta kitakarított rendszer sztem ez is sokat segít, nem évek óta dohosodó windows ezer éves driverekkel
  • Gabe18
    Hát én nem Starcraftozom mert stratégiákhoz hülye vagyok... (pedig videókon marhára tetszik amúgy).
  • tommygear
    de ahhoz mit szólsz hogy nekem egyszer se fagyott ki?
  • Prince23
    Ha már az is Actis, kiadási állapotában fagyogatott, lagolt nektek? ezért erre kíváncsi lennék.

ui: Stracraft2 fórumot nem néztem.
  • Gabe18
    Azért a Starcraft nagy szerencséje hogy nem kellett szembenéznie a konzolra is elkészülés "áldásos" hatásaival...
  • Prince23
    Nem is csak 5x :D

de nyugodt lehetsz már enm fogom annyit felhozni. Belenyugodtam abba, hogy a Treyarch nem tud PC-re fejelszteni. És a JÓ patchet is csak konzolra tud írni. Asszem mindent elmondtam a "cégről". Idióta konzolpárti fejlesztők, akik szart se értenek a pc-hez, az is csoda náluk ha az exe-vel elindítják a játékot.

de tényleg mit is várunk tőlük, amikor PC-re 5% ment ki? konzolra meg 94 felett van. jóhogy azokat látják el először, és persze oda tudnak fejelszteni Trehányék.