Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.: nekem jcsr-kgb szerveren a lagometer folyamatosan teli van piros csikokkal, vagyis lagspike-okkal...egy másik német szerveren meg gyönyörü sima a lagometer...
És ez a gond a jcsr-kgb szerverrel már kb. 7vége ota megvan nekem, és igy nem valami élvezetes a játék :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ilyen vonatozással végigvihetõ a veterán is szerintem, igaz így nem annyira élvezetes, de én szeretem az ilyet (Hudsonös havas pályánál vagyok)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
lehet hogy én öregszem, de már játszom FPS-ekkel vagy 20 éve, mégis kénytelen voltam a játékélmény kedvéért visszavenni veteránról hardened-re vagy mire, mert egyébként csak vörös köd az egész.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
amúgy úgy kerestem ki, ahogy írtad, úgy is szoktam mindig. de valóban a második szerver német, míg az elsõ brit nemzetiségû volt...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Elsõ szerevkeresés után bedobott valami iszonyatosan lag szeróra. Megkérdeztem már a szerveren hogy mindenki laggol vagy csak én, és igen mindenki lagollt, very lag válasz jött. Második szerver keresés után elég jó szervert választottam ki, meglepõen játszható volt, ritkán akadt be.
Most akkor feltenném a kérdést ilyenkor, hogy a Steam a hibás vagy a szerverek szarok vagy a játék mp része hemzseg a hibáktól. Mostani gyors quickmatch után sztem itt szerver problémák vannak. nem készült fel eléggé rá a Treyarch, hogy jól kiaknázzák ezt a lehetõséget. pedig emlékeztek még az e3 alatt Lamia úr milyem mosolygósan és frappánsan válaszolt arra kérdésre, mely szerint lesz dedikált szerver támogatás. háhhh...😄
De a Veteran a BO-ban valami nagyon durva lett.... (nekem)
korábbi CoD-okban nem véreztem el ennyiszer... 😊
fel kell kötni az alsónemût rendesen, korábbi FPS-ekben annyira nem használtam a fedezéket de itt anélkül gyorsan el lehet patkolni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
vietnámi részen mikor lezuhan és víz alatt kéne kinyitni az ajtót, hiába nyomom F-et semmit nem csinál csak rángatja
-a kés 3méterröl futás közben simán beadja, közelharcban semmi értelme löni, mert ha lösz tuti te fogsz meghalni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-iszonyat idegesitö, h ha a shift le van nyomva nem lehet zoom-olni csipával
-csipák között nem érzek különbséget, és a lentebb linkelt táblázat is ezt mutatja minimális a különbség köztük,és szvsz az egylövetünek kéne a legerösebbnek lennie, közben a táblázat alapján a leggyengébb(nem sebzésre)
-ak47u sztem tul erös
-famas-t sztem kicsit gyengiteni kéne
-claymore-nak kicsit hosszabb aktiválodási idö kéne, mert sd-ben valóban zavaró tud lenni
Eddig minden tekintetben év játéka nálam, végre valami amivel ismét jót lehet játszani 😊
The Matrix has you...
Na na, az lehet hogy jönnek csiterek, de warezosok azok nem. Õk ugyan is nem tudnak játszani az IW-n, csak az alteren. Nem kell csesztetni õket ok nélkül.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De ez azért jobb, mint mikor MW2-ben jöttek a warezos cheater gyerekek és nem tudtál csinálni semmit, neked kellett kilépni, ha normálisan akartál játszani.
Én egyébként úgy jártam, hogy ki volt írva a szerverre, hogy csak angol vagy német beszéd engedélyezett. Ezzel nem is volt gond, angolul beszéltem velük. Aztán jött egy Máté Péter nevû ember. Na beköszöntem neki egy dal idézettel, amit díjjazott is, de kb 1 perc múlva repültem, hogy csak angol vagy német szöveg. Na ez diszkrimináció 😄 De sebaj.
Majd kiírom én is, hogy csak magyarul lehet beszélni. Aki nem az repül 😊
Camper
korrektségbõl 0. Ez quva nagy hátránya a dedikált szervereknek. Admin nem bírja elviselni hogy jobb vagy akkor dob ki amikor akar. Szánalmas.
OFF: az FPS megjavult. E6550 csere Q8200-re és lényegesen jobb a dolog. De elég vicc hogy milyen gép kell ennek a gamenek. Viszont az MW2 hez képest grafikailag nincs akkora különbség ennek a javára, hogy ennyivel kottásabb gép kelljen neki.
Mindenesetre egy kis vélemény az MW2 hez mérve:
+ jobb mapok
+ több lehetõség
+ fegyver balance
- gépigény
- szánalmas adminok
kb ennyi :B
Parasite Eve 2, best game EVER!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
De amikor Dragunovval egy golyóval 4 embert ölt meg...hát....😄
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
pcdev:
"We deployed a server patch to address rankup exploits and some other cheating. Ranked servers have been restarted."
Amúgy ja... sprintelsz és hirtelen megnyomod a fekvés gombot.
xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.
Elõször belsõ nézetbõl, aztán kívülrõl látható a jeles esemény. <#vigyor3>#vigyor3>
Katt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BO Forum
The Matrix has you...