11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7033 wager match alatt keresd. van külön is, a menüben, de jobb a szerverkeresőnél a fülekre kattintva kiválasztani. -
#7032 program files - steam - steam aps - common - cod bo - config - és valagol ott kell lennie az mp confignak amit törölni kell -
#7031 Ja és még annyi, hogy az új játékmódokkal hogy tudok játszani?A szerver szűrűnél nem lehet beállítani pl. a Gun game-t. -
#7030 Nekem ilyen az MW2-vel volt, ebben szerencsére még nem találkoztam vele.
Sajnos nem tudom a megoldást.
Nekem az lenne a problémám, hogy idegesítően szaggat a játék, ez ellen lehet valamit tenni? (remélem, hogy igen.)Csak nálam fordul elő? Az MW2 simán futtot a gépemen, nincs annyira jobb grafja ennek, hogy így szaggasson (nem nagyon, csak idegesítően. Olvastam itt olyat, hogy valami fájlt kell kitörölni, azt hol találom, és nem lesz semmi hátrányos következménye, ha kitörlöm?
Azt is olvastam, hogy a legutóbbi patch óta ilyen.
Valaki? Ötlet? -
vzajcev #7029 Nemesi család sarja :D -
#7028 Baby? :D -
vzajcev #7027 Baby néni befigyel -
#7026 Annak aki késztetést érez arra hogy CoD pólóban járjon -
kopaszeger #7025 hali!
Olyan kérdésem lenne hogy másnál is előfordult-e hogy játszik a játékkal neten (eredeti) majd hall egy "ping" hangot és teljessen kifagy megáll a kép és nincs tovább.
Lehet ez ellen vmit tenni?
Elöre is köszönöm a választ. -
#7024 Nincs -
#7023 Van olyan perk v annak pro változata,ami növeli a robbanószerek sebzését? -
#7022 Most csütörtökön hálaadás van, szerintem erre a hétre már ne számítsunk semmire -
Barnus #7021 Hát ahogy gondolod. Én mindent ugyanarra az accountra teszek, mert szeretem, ha látom a friendlistemet, hogy ki hol, merre van és ha kedvet kapok, megyek utánuk, vagy épp ők jönnek utánam. Én tutira nem vacakolnék azzal, hogy minden játékhoz külön accot regelek, és folyton átlépkedek, de valaki, aki viszonylag hamar megunja a játékait és szokása, hogy eladja, az jobban jár a külön accal. Ízlések és pofonok, ezt neked kell eldöntened, hogy tervezed-e eladni a jövőben. Én pl itt valakitől megvehettem volna jóval olcsóbban a játékot 7500-ért, engem épp az tartott vissza, hogy steam accal együtt volt, én inkább kifizettem 4k-val többet, hogy ne kelljen átlépegetnem:) -
Pengn #7020 Jövőre xD Ajánlom is nekik :P -
#7019 tedd az eredetire nyugodtan! csak kijavítják jövőre azokat a hibákat... -
Pengn #7018 Na végre megjött a game :)
Szerintetek új STEAM fiókra tegyem? (az eredetin van 2 játék) -
Gman2142 #7017 Jah nuketown szerintem is ratyi map ( kis pozitívum hogy fallout-os a feelingje, igen tudom hogy az post apokaliptikus de akk is nekem az jut róla eszembe)
De a spawn rendszer annyira sz@r, mintha direkt cseszték volna el. Volt hogy lerakott egyedül az egyik kertbe, majd megyek 5 métert és három ellenfél ott van mögöttem O.o wtf?
Viszont ezen jót röhögtem: tegnap elcsórtam egy care packaget, sam turret volt benne, lerakom, közben hallom hogy kérnek az ellenfelek cp-t. Majd pár perc múlva menüben megnéztem a map-ot (hc tolom) és akk látom hogy a sam turret már akk lelőtte a cp-t szállító helit mielőtt a mapot megközelítette volt és ott volt pályán kívül három cp -
#7016 Lehet szavazni :D -
#7015 Viszont ezek közül a legjobb (minimapok) -
#7014 Ez neked a legjobb map?
Ugyanaz, mint a 4-ben a Shipment, a 6-ban meg a Rust, darálás meg kemp ezerrel
Tényleg zseniális, meg sem tudsz mozdulni már lőnek is le -
#7013 Ha valakinek még nem menti el a statjait néha, az várja meg amíg betölti az új pályát. Nekem eddig ha kiléptem töltőképernyő előtt, eltűntek az eredményeim vagy legalábbis egy részük. -
#7012 régi megbízható üzlet. -
#7011 Köszi szépen a gyors választ.
Amúgy megbízhatóak, ki rendelt már innen? (tudom értelmetlen/buta kérdés, mert eddig még nem hallottam róluk) -
#7010 http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=5
Itt a futár táblázata. -
#7009 PLATINUMSHOP-nál mennyi a postaköltség és kb mikorra érkezne meg ha ma rendelném?
Amúgy ti melyik onlineshopot ajánlanátok? -
Barnus #7008 nyilván ha már kétszer beírtad és nem kaptál választ, akkor azért nem, mert nem tudjuk rá a választ, nem találkoztunk ilyennel. Használd a google-t hátha találsz valamit. Vagy telepítsd újra a gépedet :P -
Gabe18 #7007 3v3-ba lehet... De nem 16 meg 18 embernek.
Még SD-be elmegy, mert a tömeg fél perc alatt elhullik, aztán a maradék befejezi normálisan. -
#7006 Ahhoz képest amilyen kicsi, olyan faja map.
Ezt eltalálták a trehányok nagyon. -
#7005 legjobb map -
Wolfram14 #7004 link? hol? én nem látok sehol fenn linket, nem írnád le inkább -
#7003 Ott fenn van egy link, fáradj ezután oda. -
#7001 Próbáld meg a steam.exe prioritását átállítani. -
Wolfram14 #7000 jah bocsi azt nem írtam, akkor ugyanúgy tölt és nem csinál semmit -
#6999 Olvasd el az egész topikot... rengeteg infó van róla. Csak PCre jön. -
#6998 És ha feljebb rakod? -
#6997 RO? Az mi? -
Wolfram14 #6996 Lehet hogy a tipped beválna, csak egy baj van
hogy amikro elindítom a blackops-ot és elindítom a fealadkezelőt a prioritást leszetem alacsonyra akkor viszont nem tudom se vissza megynitni a codot sem bezárni még a feladkezelőtsem mert a kurzor csak tölt tölt és semmi, ha meg bezárom a codt és megin megniytam akkor a prioritása újból normál lesz nem marad alacsonyon .
amúgy windows 7 ultimate van a gépemen az nem befojásolhatja szerinted hogy az ultimate verzió van rajta -
#6995 Mellőzzük pls az egymás szidását. -
#6994 Nézted az új RO-t? Olvasgasd itt a fórumát... nagyon jókat írnak róla. -
#6993 CTRL+ALT+DEL. Feladatkezelő. Jobb klikk blackops és prioritás állítása. Próbáld meg mindegyiket.