Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Meg mikell ahoz hogy a 3-ik zombis pályán is lehessen nyomatni a témát? <#alien>#alien>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elõbb bementem egyre amíg még voltak, meg console-ba bekapcsoltam a lagometer-t, kb 3 perc alatt egyszer nem ingott ki hogy komolyabb lag lett volna, és szép folyamatosan ment a játék...
Lehet a megjelenés egy hetes jubileumára jön valami nagyobb javítás...<#whatever>#whatever>
elõször én is letöltöttem megnéztem és hát végigvittem, annyira tetszett, hogy nem bántam meg a megvételét. na jó amúgy az elsõ héten nagy szar volt a mP része nálam, mostantól kezd helyreállni...
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
biztos utalják vissza fele a zsét
egy árva német server se elérhetõ
2. Ha az IW is megcsinálhatja azt Cpt. Price-al hogy ott van a cod 2-ben aztán meg az mw1-2-ben is akkor a treyarch is
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
The Matrix has you...
Ezért nagy pirospont a fejlesztõknek.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A többieknek meg... olvassátok már el mi van a banner alá írva, nem csak poénból van ott.
gondoltam rá, hogy visszaveszem, de pont amikor ezt megtettem, akkor meg úgy mentem mint kés a vajban de valszeg csak pont úgy jött ki, ezután visszaraktam, majd még megnézem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.