Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
danke <#puszis>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõmenüben nyomogatod a space-t. Kiszállsz a székbõl, odabattyogsz az egyik monitorhoz és beírod, hogy "doa" és voálá medzsik

Parasite Eve 2, best game EVER!

darki81
Miért nem csinállnak egy olyan perket, hogy ha berakom ne haljak egy késbe, meg én ne tudjak késelni? ez lenne a legjobb dolog a játékban!!!!!
Meg mikell ahoz hogy a 3-ik zombis pályán is lehessen nyomatni a témát? <#alien>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Már úgyis az agyadba égették a "codot". Nem kell a lemez

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Lunki88
Még jó hogy én csak steam keyt vettem. 😄
Köszönetem <#wave>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Prince23
Csütörtökig ha nem adják ki a patchet lehet én is eltöröm a lemezt XD

/drawlagometer 1

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

"console-ba bekapcsoltam a lagometer-t" melyik parancsal lehet? <#nezze>

Lunki88
Azt mondták hogy 7vége elõtt megpróbálják kiadni a patchet, sajna nem hinném hogy az ma lenne. <#szomoru1>
Zombizni online csak eredeti vel lehet?
Prince23
Precíz emberek ezek a németek, innen is látszik, hogy õk léptek elõször ez ügyben. Japán szerver esetleg nincs?! 😄

Na itt komoly tákolás folyik, német szervereket megint lelõtték.
Elõbb bementem egyre amíg még voltak, meg console-ba bekapcsoltam a lagometer-t, kb 3 perc alatt egyszer nem ingott ki hogy komolyabb lag lett volna, és szép folyamatosan ment a játék...
Lehet a megjelenés egy hetes jubileumára jön valami nagyobb javítás...<#whatever>

Prince23
Könnyû letölteni és ilyenkor az ember hajlamos a hibákat keresni benne. És sajnos nagyon könnyû így...

elõször én is letöltöttem megnéztem és hát végigvittem, annyira tetszett, hogy nem bántam meg a megvételét. na jó amúgy az elsõ héten nagy szar volt a mP része nálam, mostantól kezd helyreállni...

Na kiakasztotta. Ez valami elképesztõ game volt😊 Nem értem mit irogatják Torent oldalakon hogy ez egy szar játék volt emg minden. Hát istenem örüljenek h lehet legalább helit vezetni meg új fegyverekkel draálni... Nekem nagyon bejöt😉
Fpocok
Semmi gond 😊

uhh az elözõt nem ide akartam ... bocsesz

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Rage47
vajon
Stefling
Nagy a felfordulás már megint :S valyon mikor áll már be végre az egész....

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Lehet tákoltak valamit mert egy német szerveren egész simán futott a játék. De lehet csak kifogtam.

Fpocok
De valahogy semmi ilyet nem tudtam. Csak elõre ment és lassítani meg gyorsítani tudtam, semmi hátrafelémenet.

Na visszajöttek a német szerverek, de olyan szinten tele lett az összes hogy egyre nem tudok belépni...

"Tekerni" nem tudod csak léptetni egy-egy szakaszt.

Fpocok
Amikor theater replayt nézel, akkor hogy lehet visszafelé tekerni? Eddig mintha ment volna, de mos sehogy sem akart.

ja megoldották
biztos utalják vissza fele a zsét

.....de lag sincs <#hehe> /megoldva/

Csak végre jót bacnának...<#whatever>

na má meg semmi

mámegint bacnak vmit
egy árva német server se elérhetõ

Pacal17
Hacker, vagy Flack Jacket perk on, aztán csá.

elitehun
1. Az 5 a 2.-ik vh.-ban játszódott. Ez utána.
2. Ha az IW is megcsinálhatja azt Cpt. Price-al hogy ott van a cod 2-ben aztán meg az mw1-2-ben is akkor a treyarch is
Prince23
Õ a mi kis Cpt Priceünk 😄

Amúgy nektek ez egy kicsit nem hasonlít cod 5 höz?😄 Nem csak Reznow(mondjuk azt se értem hogy tudott ilyen sokáig élni ha már a cod5 be öreg volt....) meg a viszaemlékezés hanem a Vietnámos pályák.
Legalább scavengerrel nem lehet újratölteni...

Hidd el, én is nagyon örülök neki. 😊 Viszont a gaymore kárpótol mindenért. Közel láthatatlan. Eddig fokozott figyelem mellett 1-2x vettem csak észre, de legtöbbször késõn. xD
DeerHunter01
igen.

\"Erről van szó!\"

Hi! Ha üzletben veszek dobozos Black Opsot, azt is be tudom regisztrálni CD-Key alapján ugyanúgy steam-re, és akkor steam-en keresztül letölthetõ a telepítõ a késõbbiekben?

mmovar
üdv! tudom ez OFF de azért segítsetek kicsit. vannak azok az oldalak ahol cd kulcsokat lehet venni olcsóbban. egyszer-kétszer jártam ott de most nem találom. egy pár embernek biztos ott hever a FAV-ba küldje már el nekem a linkeket köszönöm!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

csuszi
érdekes, én szinte csak azon nem laggolok mint állat.

MJ rulz Pink Team The Only One

bigapó
nekem a gépem sem gyenge, lehet ezért nincs gondom. ha így marad is jó, de még lehet rajta javítani persze sok mindent, nekem már most mérföldekkel jobban tetszik a multija, mint az mw2-é, single viszont elõbbi volt jobb. nekem legalábbis😊

The Matrix has you...

Egyébként csak én vagyok roppant elégedett azzal, hogy eltûnt minden idõk leggusztustalanabb perkje (deathstreak, ha úgy tetszik), a Martyrdom?
Ezért nagy pirospont a fejlesztõknek.

A sarkkörös pályán, legnehezebb fokozaton bizony elég sokszor elhalálozik...

Maxtreme
Sok vót a zõd mi?

Különc
He?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NEOreg3
😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

koschwarz
ja, arról nem is beszélve, hogy külön nehezítésként még idõnként szaggat is 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

lolSL
4000?

MÉG MINDIG ELADÓ COD:BO ACCOUNT , NEM BANOLT, RÉSZLETEK PM
Fpocok
<#eljen> Délután frissítem.

A többieknek meg... olvassátok már el mi van a banner alá írva, nem csak poénból van ott.

M@TriX
igen-igen, jól megfogalmaztad, akkor jó ha nem csak én "öregszek" 😊
gondoltam rá, hogy visszaveszem, de pont amikor ezt megtettem, akkor meg úgy mentem mint kés a vajban de valszeg csak pont úgy jött ki, ezután visszaraktam, majd még megnézem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.