11248
  • tommygear
    közelharcra jó max
  • bigapó
    MAC11-et próbáljátok ki, überbrutál fegyó. van hozzá contract is, emiatt próbáltam én is ki, hát mit mondjak, lehet vele irtani rendesen. amilyen kicsi olyan erős is :)
  • Frank99
    PC nekem csak az van.....
  • killerkocka
    Semmi gond, bár levelhackerek vannak, voltak és lesznek is. Ha ettől érzi magát jobban, csinálja. Én szeretek szintezni, míg van rá lehetőségem. :) Itt nem is olyan szenvedés, mivel szint legelején vannak kb a legjobb fegyók. Máskülönben meg még kevésbé zavarnak a levelhackerek, ha nem használ más egyebet. Akkor tegye nyugodtan. Viszont ha már aim, wh, amik ismertebbek, bár van ezeken kívül még megannyi lehetőségük, akkor sokat is kockáztatnak, mert rövid időn belül kaphatják akár a bannt. Ha nem is steamet bannolják, max kapják a serverekre. Nekünk csalásmentes játékosoknak meg max 1-2 kör erejére kell ilyenekkel játszani, vagy annyi se, mert van még sok server, ha épp admin nincs fennt az aktuálison.
  • killerkocka
    De ezt sokan nem nézik meg, ki mennyi időt töltött vele. Meglátja majd akár még fél év után is, hogy jaj nekem, hisz ő max prestige max szint!!! Jááááááááááááj, tuti csal! Holott ez nem vesz több időt igénybe, mint cirka 1 hónap. Agyam eldobom ilyenkor ezektől az emberektől mindig. Ha viszonylag irreálisnak tűnik, akkor én mindig megnézem minimum a steames adatlapját, azt játékon belül is lehet, mégis mennyi ideje ment rá.
  • pisztácia
    ok, bocs.
  • Fpocok
    Egyszerűen meg lehet nézni ki csal. Rámész adatlapjára, és megnézed mennyi időt játszott.
    Leaderboard tele van ilyen köcsög hackerrel... szánalom.
  • killerkocka
    Kezdődik... Mert miért lenne csalás? Mw2-ben több időt vett igénybe a szintezés, nem volt ennyi challange. 2 naponta lehet p-t lépni, ha van kellő ideje és skillje az embernek. És ez nem napi 24 óra játék, hanem mondjuk olyan 8-10. Vannak ettől hardcore-abb emberek is, akik jóval többet tolnak 1 nap. Van, aki csak pár órát, van aki annyit se. Ilyen embereknek egyértelmű, hogy csalásnak minősül, mert nem áldoznak annyi időt rá, mint mások. Nekem mostanság van időm játszani, így közelítek a 6-ik prestigemhez. Tehát csalok? O.o
  • pisztácia
    Szerintem aki 14-15-ik prestige-ben van, az tuti csalt. Egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy odáig elvigye valaki. Pedig kéne az arany festés, mert az nagyon komoly. Fegyvernepper filmet nézzétek meg, abban van egy full arany AK47-es, irgalmatlan gizda xD
  • killerkocka
    Ühüm, 14-ik prestige-től jár majd a gold színezés. Aki cod4-ezett esetleg, az tudhatja, hogy milyen. Csak itt szebb. :P
  • Gabe18
    Nem, neked kell aktiválni.
  • Gabe18
    Hogy elmondhasd hogy te kipörgetted egyszer, tízszer, tizenötször.
    Meg kapsz minden 2. után (azt hiszem) egy újabb "class" helyet a fegyvereknek.
    Meg talán valami sépci embléma és fegyver festés is jár a végén.
    Valójában semmi lényeges, csak érdekesség. Ha akarod átpörgeted, ha nem, nem.
  • PosSe PenGe
    és ha végigviszem a prestige 1-et akkor is leresetel mindent vagy csak amikor elkezdem a prestiget
  • PosSe PenGe
    valaki írja már le hogy mire jó a prestige mod... leresetel mindent azt ennyi? ennek mi értelme?
  • Fpocok
    Most konzolról beszélsz? Csak mert úgy tudom ott nincs votekick... legalább is erre emlékszem.
    PC-n meg csak admin tud kick/bannolni.
  • Frank99
    akkor csak a HG tud kickelni?
  • lolSL
    akkor viszont írni kell az anyázó postokat a gameservers fórumába
    nehogy már 10-15 évvel ezelőtti netekhez kitalált alapbeállításokkal kelljen játszani
  • Bhalage
    nagyon yo
  • Daell Drow
    En eleinte beirogattam aztan rajottem folosleges, mivel egy ido utan istentelenul lagol. Holot kozben 100 fps-em es kb 50-70 pingem van.
    Aztan fogtam letoroltem a cfg-t ujratoltotem steamrol, es voila nem laggol. En most mar nem fogom at irogatni, max konzolba 125fps limitet.
    szerintem nem kel az ilyen rate es hasonloakt at irni, minel finomabra. Mert annal nehezebben szinkronizal, es ez miatt laggol(szerintem).
  • mmovar
    Eladó teljesen új bontatlan( a key szabadon regelhető) 9500 ért! ajándék postával.
  • csuszi
    de ha neki jó akkor mindenkinek jó, ártsd már meg. méghogy lagg, biztos baszunk cfg-ézni...
  • V43 1105
    Itt szerver oldalról van baj, értsétek már meg.. single megy reccenés nélkül, multiban minden jó kivéve a server browseres szar.. : 88
  • csuszi
    jól van empátia 143543.
    nekem ez mind be van állítva, sőt még több is. mégis laggol, hihetetlen mi?
  • TDC Geronimo
  • Lunki88
    Legtöbb szerveren néha fel is ugrik egy üzenet hogy ha klántag lépne fel játszani és tele a szeró akkor helyet csinál magának. Engem is dobtak már ki párszor emiatt...
  • bajgunar
    Ezeket nem árt beállítani, ha LAG mentes game-t akarunk.
    Lassan lehetne csinálni egy FAQ -t is ahol le vannak írva ezek a dolgok, h még 216x ne kérdezzék meg!

Én csak ezeket állítottam be, és "jelenleg" akadásmentesen megy 40-90fps közt. 1920,High text, AA off, AF max, DoF max. Alanti gépen.
    És NEM LAG-ol!

/cg_drawFPS "1"
    /cg_fov "80"
    /com_maxfps "125"
    /snaps "30"
    /cl_maxpackets "100"
    /cl_packetdup "2"
    /rate "25000"
    /r_multigpu "0"
    /r_multithreaded_device "1"

Holnapután megint kérdezze meg valaki, miért LAG-ol! Mert nem állítja be! Hihetetlen.
  • Frank99
    thx
  • Fpocok
    Tudtommal nincs votekick. PCn tuti. De úgy emlékszem konzolon sem.
  • elitehun
    ESC és ott lehet szavazást kérni asszem
  • Frank99
    van elég.
    sok furcsa dolgot látni, főleg nazi servereken....
  • Frank99
    amúgy hogyan kell kicket kérni?
    vagy nem mindenhol lehet?
  • elitehun
    Nem tom. Én ritkán láttam olyan szervert ahol egyáltalán kickeltek vkit. de nyugi ez csak egy szerver, van belőle elég :)
  • Frank99
    tegnap a gyereket kikickelték.

mutatta a videót, Jungle-ban a kis háztól átvezető hídon ugrott át a figura, ő futott a másik oldali ház felől, és a levegőben leszedte.

beírták hogy aimbot, aztán kick....

sok ilyen van, ahol nem is néz utána a HG? csak kick savazás oszt jónapot?
    ???
    SOHA nem csal és nem is csalhat.
  • csuripi
    Na mondom kipróbálom én is ezt az SRS progit, jónak tűnik, csak 1 gond van vele, nem indul a játék. Most nyomok 1 reinstallt, kiváncsi leszek elindul-e?
  • darki81
    jó kis videó
    Mi régen a cod5-ben sokaz n.zombiztunk, rengeteg custom mapot leszedtünk, jó móka
  • bigapó
    ez überbrutál.
  • darki81
    nem, annyi hogy ujra bekell mindent állitani, pl felbontás meg egérérzékenység meg maxpackets 100 satöbbi
    (nem otthonrol irok, és csak igy emlékezetből irtam hogy kb ott lehet amit törölnikell)
    (csak az_mp-set töröld)
  • Fpocok
    Nem is tudtam, hogy ilyen is van benne.

• Grove4
    De ennek nem lesz semmiféle hátrányos következménye, ugye?

Amúgy köszi a válaszokat.
  • Puhos
    Helyesbítem az előttem írót: Steam\Staemapps\common\call of duty black ops\players. Gondolom, hogy az ott lévő config_mp.cgf kiterjesztésre gondolt. Ugyanis ilyen nincs, hogy "config" mappa legalábbis nálam!