Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
pár hónap alatt ki fog alakulni hogy mi az amit mindenhol tiltanak.

Forrest Tomee
Nem tudom, most lettem lvl50 de nem látok olyan sok csalót, szerintem sokszor beképzelik az emberek fõleg ha valakinek összejön egy heli.
Mondjuk én csak HC-n játszom, normálhoz béna vagyok, de nem nagyon láttam kiugró k/d arányokat.

Ellenben szerintetek miért ugatnak egyre többen a last stand perk ellen?

Egyébként egyre több idióta szerver van pl.volt olyan ahol nem lehet futni-sétálni csak osonva menni különben kick, másikon nincs claymore, last stand különben kick... lassan jönnek a kés és kispisztoly szerverek meztelenül...

AkAfinucsi
igen nullázódik!

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Hát nem tom ti hogy vagytok vele de durván másfélhete jelent meg ez a játék, de már tele van minden szerver csalókkal. Ezért tom megutálni ezeket a játékokat.
Fpocok
Szerintem ez egyértelmû annak, aki játszott az elsõ két résszel. Ráadásul mielõtt benyomod, le is van írva.
Csak a titlek, emblemek, illetve a "life time challenge"-ek maradnak meg. De majd beírom gyik ba

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommygear
elvileg ja

"Tervben van valamiféle engine-optimalizáció? A minimum követelmények felett vagyok, de még így is szörnyû fps-em van low beállításokkal.

* Holnap elég nagy optimalizációt hajtunk végre a több FPS érdekében."
csuszi
kibaszott fps droppot tuti javítják vagy mendemonda? - szinte játszhatatlan magasabb szinten a 5-10 secenkénti fagyás miatt.
és az auto kést?

MJ rulz Pink Team The Only One

Frank99
ez engem is érdekel, és sztem másokat is. banner alá!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

tommygear
prestige-nél itt is nullázódik minden challenge meg minden fegyver mint mw2ben?
Frank99
bezony. fõleg német serveren futok bele, aztán ha szólok, kick.....
balról jövök 90 fok, azonnal halál, ue. jobbról, ahogy beérsz a látómezõbe, azonnal 1shootkill.
ilyen játékos sok van a világon, de nem itt és nem pont ott... kicsi a valszín.....
de mindegy, lassan 31 leszek.

<#violent>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

tommygear
makk
BiG G
solo zombi módban meddig jutottatok? én a 3. vagy 4. szobánál elvérzek, kurva sokan jönnek :C

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

AkAfinucsi

Vélemény????
playercardomon ottvan jobb minõségbe! 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

gömbgiliszta

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

pisztácia
Közben sikerült. komoly ez a kis 2d-s játék. 120k pont elsõre.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Csavez hello. ezen a képen pont engem akart rászedni elkezdi letöltöttem egy vírust amit a steam VAC-nak látt és ezért banolni fognak de õ segit nekem át rakja a accomat 1 másikra. na ekkor küldtem el a jó édes....ba hülye fassz
pisztácia
A menuben folalltam, odamentem a mogottem levo kis monitorhoz és beirtam hogy doa. Utanna mit kell csinalni? Azt irja h dobjak be penzt.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

jaaaa értem köszönöm. ezekszerint, akiknek []-ben van, azok már elérték azt a rankot, hogy lehessen clantagjük😊 köszönöm.

lolSL
shift-tabot nyomj ingame. hun-t clantagba ird játékon belül ha nagyon reklámozni akarod az országot 😊.

Fpocok
Mert a nevedet nem fogja kiírni []ben... mivel []ben csak a klánelõtagodat írja ki. Esetleg írd oda, hogy hun.

De egy csomóan játék közben változtatgatják a nevüket. Engem addig, amíg játékban vagyok, pontosabban serverre csatlakozva, nem enged alt-tabolni se😞 Ráadásul steam-en hiába írtam be, hogy Barnus, a játékban csak HUNBarnus lettem []jelek nélkül😞

Fpocok
Amúgy nézegettem a leaderboardsot... tele van hackerrel... egyszerûen nem értem. Semmi értelme LB-nak online játékokban, se konzolon, se pcn.

Fpocok
Már ez enyám is lassúnak számít... van aki már p3.

A nevedet a STEAMben tudod megváltoztatni.

pisztácia
Már prestige-ben nyomod??? Jó gyors vagy😊 én még csak 32-es vagyok.

játék közben milyen console paranccsal tudom megváltoztatni a nevem? sehogyse sikerült 😞

elnézést csak gyors választ szerettem volna kapni, mivel látogatott a fórum, és elvégre balack ops-ért fejlesztenék 😄
Fpocok
Alakul... még lesz ördögszarv, talaj... meg még valami <#pias>

Fpocok
Kérlek, használd a prohardver.hu fórumát.

Például néztem ezt: Kingmax 4GB 1333MHz, 15e forint, lényegesen olcsóbb mint DDR2...
Neve is van, magas Mhz-en megy... jónak tûnik...
lolSL
attól függ milyeneket hasonlítanak össze, de ddr2 halott már.

Off: a DDR3-mas memória jobb mint a kettes? Vélemények? Olvastam tesztet, miszerint nem... hogyan van ez?
aricsi
Ja nekem is,pedig olyan cfg-vel nyomom hogy úgy néz ki a játék mint a quake 1. De hiába a cfg,csak egy kicsivel jobb,pl. még így is Havana-n ha kinézek az útra felezõdik az fps.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Van egy holland is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
igen
bigapó
Magyar szerók német zászló alatt futnak?

The Matrix has you...

elitehun
Nekem nincs ilyen gondom
Fpocok
Reméljük a héten javítják.

TDC Geronimo
Kezd a tököm tele lenni ezzel a kibaszott akadással mikor elkezdek lõni valakire.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Faszért nem lehet spoilerrel jelezni? Olvassatok már...

elitehun
Ja télleg. Kell szólni nekik és beássák magukat 😊
thx megpróbálom
Prince23
El kell bújni, V állítsd meg a teamet.

elitehun
Igen a spoiler használata nem tilos.
Amúgy nem nagyon emlékszem ott mit kell csinálni de mindig kiírja a képernyõre ^^
oks + próbálom

elitehun
Hát pedig nyomogatni kell. Nekem kiniytotta. egy tipp. gyorsan nyomogasd
valaki #5900 ???

darki81
van amigy ennek egy hosszab utja is hogy kiunlockolodjon a 3-ik map?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Daell Drow
bocs, nem frisitettem.
Daell Drow
Hali, paran irogatok errol a lagometerol. Ennek mi a parancs sora? thx.
elitehun
Télleg még jöhetnének ehhez hasonló hasznos parancsok