Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én csak HC-n játszom, normálhoz béna vagyok, de nem nagyon láttam kiugró k/d arányokat.
Ellenben szerintetek miért ugatnak egyre többen a last stand perk ellen?
Egyébként egyre több idióta szerver van pl.volt olyan ahol nem lehet futni-sétálni csak osonva menni különben kick, másikon nincs claymore, last stand különben kick... lassan jönnek a kés és kispisztoly szerverek meztelenül...
Csak a titlek, emblemek, illetve a "life time challenge"-ek maradnak meg. De majd beírom gyik ba
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Tervben van valamiféle engine-optimalizáció? A minimum követelmények felett vagyok, de még így is szörnyû fps-em van low beállításokkal.
* Holnap elég nagy optimalizációt hajtunk végre a több FPS érdekében."
és az auto kést?
MJ rulz Pink Team The Only One
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
balról jövök 90 fok, azonnal halál, ue. jobbról, ahogy beérsz a látómezõbe, azonnal 1shootkill.
ilyen játékos sok van a világon, de nem itt és nem pont ott... kicsi a valszín.....
de mindegy, lassan 31 leszek.
<#violent>#violent>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Vélemény????
playercardomon ottvan jobb minõségbe! 😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A nevedet a STEAMben tudod megváltoztatni.

Neve is van, magas Mhz-en megy... jónak tûnik...
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy nem nagyon emlékszem ott mit kell csinálni de mindig kiírja a képernyõre ^^
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★