11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7116 Jövőre, mire rájönnek :D -
#7115 sokszor jellemző ez is
-
#7114 Akkor most várható patch a hang miatti laggra? Ha igen, mikorra várható?? -
#7113 De gondolom azért ők is majd kiadják hivatalso formában a patchet. Szánalom trehány park! -
#7112 Az... de én ezért szeretem a PCs arcokat. Nem csak ülnek és növesztik a seggüket... -
#7111 De szánalmas, hogy 2 hete kint ez a szar és a userek jönnek rá a probléma forrására... -
#7110 Akinek még mindig gondja van, nézze meg ezt. -
#7109 "We are looking into the problem reports."
-
"I appreciate all the helpful information. We are troubleshooting the reported issues. I'll update when I have more details to share."
-
"@COD420Man @JD_2020 @BlackhawkDD minidump sticky is coming. sorry for the delay."
pcdev -
eLiXir #7108 semmit nem segített, ugyanolyan fos -
#7107 /fpsdraw 1 -
bgreg #7106 Hi.
Valaki pls mondja el hogy kell játékon belül elővarázsolni az fps mérést?beirtam ezerféleképpen /cg_fpsdraw 1 meg mindenhogy szám nélkül is meg ahogy kiadja enter és nem adja ki. -
Barnus #7105 De ha nálad épp jelen van ez a probléma, akkor próbáld már ki légyszi ezt a /snd_restart dolgot is. Minden új pálya kezdésekor konzolba írd be, hogy /snd_restart, ami elvileg újratölti a hangot és akkor jó lesz, legalábbis ezt írják. A faq leírja azt is, hogy hogy lehet keybindinget tenni hozzá:
Nov-19 Patch Sound Fix
After the patch (even before) the game had sound issues. Looping sounds, skipping sounds, echos. Use the following to fix these issues.
* Type /snd_Restart in console at the start of each map. It may take several times depending on your system.
An alternate and more user friendly way of doing this is perminently setting a bind to do this for you.
* Locate and open your config_mp.cfg
* Anywhere in the "binds" section, create a new bind
* bind [key] "snd_restart"
* change [key] to a key of choice, F5 seemed standardish for me
* Now feel free to reset your sound at will.
-
Barnus #7104 alul a kis hangszórón nyomsz egy jobb gombot, és ott Playback devices (magyar windows esetében gondolom lejátszó vagy lejátszási eszközök). Feljön egy ablak és ott látsz több sort is, egyiknél egy zöld pipa, ami az alapértelmezett eszköz, feltehetően azt használják a programok, játékok, minden. Az összes többin jobb gomb-tiltás. Egyébként a letiltott eszközöket vissza tudod minden gond nélkül állítani, ha itt ezen a panelen, ahol a hangszórókat látod egy üres fehér helyre jobb gombbal kattintasz. Ekkor feljön egy gyors menü, amiből a felső sor magyar win esetén vmi ilyesmi: Mutassa a letiltott eszközöket (show disabled devices). -
Barnus #7103 igen, arról olvastam én is, és valóban ha a hangot kikapcsolom teljesen, akkor tök jól megy a játék. Most ez a /snd_restart parancs is reményt adott, holnap próbálkozom, szerencsére csak a munkahelyi gépemen rakoncátlankodik a játék, csak most így egész nap unalmamban filmet kell néznem, és idegesít, hogy ott a BO és nem tudok vele normálisan játszani:)
Amire mutat a link, azt előkerestem én is ma, leszedtem azt a progit, de szerintem ez rosszul lehetett lefordítva, vagy nem tudom, mert ha minden eszközt letiltok, akkor piros X van a hangszórónál, és ez az SRS nem csinál semmit, a játékot elinditva NO SOUND van, gyanítom, hogy az az eszköz be kell, hogy legyen kapcsolva, amit ténylegesen használ az ember. Vagy pedig driver szinten törölni, és engedni, hogy az SRS kezelje a hangkártyát? Nem tudom, de az a leírás nálam nem működik, és ahogy olvastam, mások is írták, hogy így egyáltalán nem volt hangjuk. -
eLiXir #7102 És ezt win7nél hol látom, hogy hány audio eszköz van használatban, és hol tudom a feleslegeseket letiltani? -
Barnus #7101 Dual Core Vs Triple And Quad
The game was developed and created for two console systems with several cores. So almost every dualcore user experiences alot of lag. The reason for this is the game is designed to make CPU work much harder than the (lack of) GPU performance in those consoles. Anti-Aliasing and Anisotropic Filtering will help this situation for most. Turning both of these on along with texture quality to extra takes the strain off the cpu and back onto the gpu where it should be. Find which works best for you. ie:4xAA 4xAF/8xAA 8xAF/16x etc..
* Enable texture quality "Extra" (r_picmip 0)
* Enable Anti-Aliasing 4x (r_aaSamples 4)
* Enable Anisotropic Filtering 4x (r_texFilterAnisoMin 4)
* The slider is inaccurate so use your best judgement.
Na ezt holnap kipróbálom melóban, mert ugye az akadás miatt mindent automatikusan kikapcsoltam/low-ra vettem, pedig sztem 4870x2-n talán mennie kéne normálisan bekapcsolt AA/AF-el is, és talán a low-nál jobb minőségen is. -
#7100 Volt arról szó, hogy a hang miatt akad meg, amikor meglát valakit. És páran mondták, hogy ez volt a gond náluk is. Nézd meg a gyikban van egy kiemelt rész, ott írta valaki, linkkel. -
atyiko #7099 Ki lehet íratni az fps-t a játékba?
Leírná valaki hogyan kell?
Lehet már le volt csak elkerülte a figyelmem.
Előre is köszönöm! -
#7098 Itt írjaák ezeket a sok beállításokat! -
#7097 Azért ovatosan ezekkel:
seta r_gfxopt_dynamic_foliage "0" //disables high quality grass
pl. ezért a pb már bannolt, mert ez eltünteti a messzi tereptárgyakat pl. egy messzi követ, ami mögött te látni fogod az ellenséget ami már eléggé csit közeli
persze a vac cfg átirásért nem bannol, de ki tudja
-
Barnus #7096 Jah bocs lefordíthattam volna azoknak, akik nem értik. Szóval több embernél is megoldotta a problémát az, ha CSAK EGY engedélyezett hangeszköz van, a többi, amit az ember egyébként sem használ le van tiltva. Ilyen pl a Realtek kártyák esetében is van. Ott van sima Realtek HD Audio, amit a többség használ. Mellette van egy Realtek HD DIGITAL output, nálam volt pl Realtek HD OPTICAL output is és még az ATI is feltett valami ATI Audio dolgot, ezeket én egyébként is tiltani szoktam, lehet, hogy ezért nem is jelentkezett sosem ez a hiba nálam, nem tudom, most emiatt nem fogom őket bekapcsolgatni :) -
Barnus #7095 ONCE AGAIN, FOR THOSE WHO HAVE NOT DONE SO ALREADY: Go into device manager and check to see if you have multiple audio devices. If you do, disable ALL of the ones YOU ARE NOT USING. If you see a red X over the speaker icon in the bottom right of your screen after disabling a driver, re-enable that one because it is the one your computer is using.
70-80% of stuttering on machines with multiple audio drivers can be fixed with this.
Ezt próbálták azok, akiknél lövés közben jönnek elő a belassulások? -
#7094 Ezeket is be lehetne tenni a gyengébbek kedvéért GY.I.K. -ba:
seta monkeytoy "0" //enables console use tilde` key
seta cg_blood "1" //disables flying opponent blood
seta cg_brass "1" //disables ejecting brass from gun
seta cg_fov_default "65" //65-80 wider view range. lower=faster
seta com_maxfps "125" //125 you will move the fastest possible read about it in quake 3
seta fx_marks "0" //marks on walls
seta fx_marks_ents "0" //fx marks
seta fx_marks_smodels "0" //fx marks on models
seta r_aaAlpha "0" //anti-aliasing transparency
seta r_aaSamples "0" // anti-aliasing off
seta r_blur_allowed "0" //disables motion blurr
seta r_distortion "0" //disables heat warp
seta r_dof_enable "0" //disables aim down site blur effect
seta r_depthPrepass "1" //unknown
seta r_flame_allowed "0" //disables flames
seta r_flameFX_enable "0" //disables map flames
seta r_gfxopt_dynamic_foliage "0" //disables high quality grass
seta r_gfxopt_water_simulation "0" //disables high quality water
seta r_glow_allowed "0" //disables glow on bright objects
seta r_multiGpu "0" //1 for two video cards (on by default and is wrong)
seta r_multithreaded_device "1" //for multicore cpus
seta r_picmip "0" //1-5 texture quality 5= ugly
seta r_picmip_spec "5" //lowest specular map quality
seta r_picmip_water "5" //lowest water quality
seta r_picmip_bump "5" //lowest bumpmap quality
seta r_rendererPreference "Shader model 2.0" //lower level effects shaders
seta r_specular "0" //disable specular maps and bumpmaps
seta r_texFilterAnisoMin "0" //disableanistropic filtering. set what you need here
seta r_texFilterMipMode "Off" //turns off texture filtering
//Force Bilinear
//Force Trilinear
//Force Mipmaps Off (nicest,pixeled/film grain style)
seta r_vsync "0" //disables vertical sync(locks fps with refresh rate)
seta ragdoll_enable "0" //disables dead players
seta sm_maxLights "0" //disables dynamic lights(muzzle flash lights)
seta sm_enable "0" //disables shadows
seta sys_sysMB "1024" //adjust this to your ram, fail port i am not a PS3
seta sensitivity "5" //mouse sensitivity for more accurate setting refinement than a bar
seta drawLagometer "1" //on screen lagometer
seta cg_drawFPS "Simple" //enables onscreen lagometer. once your set turn it off.distracting
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10" //1-10 more ping bars for accurate seta cl_maxpackets "63" //30-125 is max. packets sent/rec per second
seta cl_packetdup "5" //1-5 duplicate packets sent (use carefully)
seta com_startupIntroPlayed "0"
seta rate "25000" //max data transfer rate in kbs(should be default now)
seta r_mode "800x600" //or the lowest you can run
seta snaps "30" //better hit registration
Elég sok mindent be (kell) lehet lőni, h megfelelően fusson, az egyes igényekhez. -
#7093 levegőbenmaradt a gyerek klémórja -
#7092 Az tulajdonképpen nem lézer^^ -
#7091 en is csak a lezer szinet valtoztatom meg, orange-ra. Az a leg kevesbe zavarobb. -
#7090 Frissítettem, köszi, hogy szóltál! -
Gman2142 #7089 ÉN csak a dot színét változtattam meg. A lencse alapból a legjobb mivel akk a legtisztább. Az a baj hogy a választott ábra méretét nem lehet variálni :S pedig úgy lenne jó hogy pl a vonal vastagságát is lehetne állítani. Am sok fegyóhoz inkább a sima irányzékot használom, mivel akkor gyorsabban emeli vállhoz. -
#7085 pocok be tehetnéd ezt is gyikba. #2362 te jó ég mennyit vissza kellett olvasnom érte :) -
#7084 A lencse színe tényleg baromság. És szerintem a dot színe is. Viszont én, amikor tudom, lecserélem a red dot-ot egy "three dot"-ra. Sokkal jobban lehet vele célozni, sokkal többet lehet látni tőle. -
#7083 szerintem pont hogy a lencse szine az a leg zavarobb
na meg a minta is azért eléggé, max a pont más szinü és ugy még elmegy, bár nekem egyik fegyon sincs ilyesmi -
#7082 én is csak a red dot szinét meg a lencse szinét változtatom meg az nem zavaró :D -
Barnus #7081 ezt én sem értem :) eleinte én is néztem, hogy de fasza, meg jól néz ki, de max a szín megváltoztatásának látom értelmét. De az, hogy valakinek egy szivecske van pont helyett és konkrétan azt, ahova lő, nem is látja, mert kitakarja a minta...:P
-
#7080 egy középsö piros pontnál hogy lehetne bármivel is jobban célozni? :D -
#7079 BlackOpsConfigEditor
Betallózod a configot, kitudod venni könnyen a felesleges dolgokat.
Forrás -
Sponnyabob #7078 Egy bizonyos szint után (nem tudom hányas szintől) ha red dotot teszel egy fegyverre akkor lehet variálni a célzókát és lehet ábrát választani meg színt. Mondjuk én nem nagyon szoktam variálni de van néhány amivel jobban lehet célozni. -
#7077 Jah, meg egy kérdés: szedtem már fel olyan elhulló fegyvert, amire olyan célzó kütyü volt szerelve, hogy 4 kis ciánkék nyíl volt a célkereszt, piros dot helyett lila, stb... ezeket hogy lehet megszerezni? -
#7076 Sajnos. Én sniperkedni szeretek, illetve szeretnék, de nagyon kevés lehetőség van rá. Szinte nincs nyílt terep, valamint minden hely, ahonnan lövöldözni lehetne 800 irányból megközelíthető, annyi felé figyelni meg lehetetlen. -
#7075 Az ak74 ubereli nem is kicsivel, sot a legtobb fegyvert is.
10-bol 8 ember ak74-el maszkal, ez is olyan imba lett mint MW2-ben a hangtompitos UMP45. -
#7074 Ebben a játékban többnyire ez van :)