Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi a segítséget!
A minimális meg az ajánlott gépigény nem mond sokat, a TI tapasztalatok többet mond annál.
Am meg kedves zomil, nem ma kezdtem a játékot, DE akikkel eddig találkoztam UNKNOW SOLDIER -ekkel, az MIND csalt!!!
Írtam h találkoztam egy 7-es egy 8-as, és tegnap egy 5-ös nevûvel, akik eddig mind csaltak. Nem RÁFOGOM h csalt, hanem ténylegesen csaltak!
Nem vok én se egy PRO, de mivel kb 6 éve cod-ozok, és voltam nem is egy (16) szerver karbantartója, adminja meg tudom külömböztetni ki csal és ki nem. Rám is mondták már nem egyszer, h csalok. De erre nem ráfogtuk, ez ténylegesen (x22) -vel tolta.
Nah mind1, megpróbálom feltenni ezt a fos steam-et.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De ki ahogy gondolja.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Eredetileg nem terveztem megvenni, így nekem fent volt a gépemen a Skidrow féle letölthetõ verzió. De a crack-et kivéve maga a játék mappa ugyanazt tartalmazza, mint az eredeti. Szóval telepítsd fel a játékot az eredeti lemezrõl. Aztán pedig a steammel ne töltesd le, hanem menj be a steam/steamapps/common/call of duty black ops mappába, és a lemezrõl feltelepített cuccot egy az egyben rakd át ide. ezután steamben megnyomod a resume download-ot, akkor lecsekkolja, rájön, hogy már 100%-ban kész a letöltés, és mehet is a play. Legalábbis én így csináltam otthon 😊
Esetleg próbáld meg kihúzni a netet és úgy elkezdeni a telepítést.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Persze ez azokat nem vigasztalja akik elsö napon megvették :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tommygear: felháborító, hogy ennyit kiadtam ezé a JELENLEGIs szaré, és nem tudok játszani normálisan, 10 percenként ki kell lépjek meg ienek. hagyjál má a hülyeségeddel. ha meg a patch se oldaj meg, bannolásig itt fogum a BO-t szídni mint a vakegér, ok? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xDD Szövegdoboz alatt, ott van egy olyan opció, hogy Makrók. Ott keresd.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"Kampányról beszélni, kérdezni... CSAK SPOILER ELÕTAGGAL! "
Ha nem tudod, hogy ezt hogyan kell, akkor kérdezz 😊
Bár tényleg. Én sem tudom. hogy kell? 😊)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mert az, hogy tele van buggal, néha nem tudsz csatlakozni a szerverhez, szarakodni kell, hogy másikat választasz ki és úgy a célszervert, de közben ahova szeretnél menni az betelik, ezek mind apró bosszantó dolgok. De én se lennék túl megértõ, ha egy hete ott figyelne a várva várt játékom és képtelen lennék 1 órát egyhuzamban játszani vele:S
Sajnos ez Activision betegség. Nagyon nyomja a kiadásokat. Hiába mondja a Blizzard is, hogy náluk nincs ilyen. Most kiadtak egy olyan patchet, ami olyan szinten van tele hibával, hogy ez eddig egyik nagy patchre se volt jellemzõ. Nem feltétlen a Treyás srácok hibája, lehet, hogy õk csiszoltak volna még rajta szívük szerint. Bááár mondjuk ezek az optimalizálási gondok...erre eredetileg is nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetniük, fõleg az elõdök gépigényeit elnézve.
F-et nyomogatni kell, sokszor.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -