Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
várjon szombatig, mert elvileg a héten jön a patch, ami javít a gépigényen
Srácok, a tapasztalatok alapján mi az a konfig, ami alsó vagy középkategóriás, és jól fut a gépén a játék? Szeretne a rokonom venni egy gépet, de természetesen kevés a pénze. 😊
Elõre is köszi a segítséget!

A minimális meg az ajánlott gépigény nem mond sokat, a TI tapasztalatok többet mond annál.
lolSL
ha betaban voltál akkor abból az utolsó lett kiadva

Prince23
nekem nem volt steam update ma, fel se jött a steam ablak, hogy újraindítás szükéges :S

bajgunar
Köszi a segítségeket, mindjárt megpróbálom az egészet újra rakni (a win-t azt biztos h nem)
Am meg kedves zomil, nem ma kezdtem a játékot, DE akikkel eddig találkoztam UNKNOW SOLDIER -ekkel, az MIND csalt!!!
Írtam h találkoztam egy 7-es egy 8-as, és tegnap egy 5-ös nevûvel, akik eddig mind csaltak. Nem RÁFOGOM h csalt, hanem ténylegesen csaltak!
Nem vok én se egy PRO, de mivel kb 6 éve cod-ozok, és voltam nem is egy (16) szerver karbantartója, adminja meg tudom külömböztetni ki csal és ki nem. Rám is mondták már nem egyszer, h csalok. De erre nem ráfogtuk, ez ténylegesen (x22) -vel tolta.
Nah mind1, megpróbálom feltenni ezt a fos steam-et.
pisztácia
Csak steam update volt. De a CODBo-hoz nem volt köze.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Prince23
Most jött ki a patch?

Gaben17
Nálam tökéletes az update.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

elitehun
Nekem nem
cracket nem másoltam át természetesen, csak a data mappát, meg a gigás fileokat. Természetesen a játék fõmappájában lévõ 6-8filet, meg az exe-ket letöltettem steammel, ami néhány másodperc volt csak. Maga az ISO crack nélkül ugyanaz, mint a gyári lemez.

megáll valakinek a Steam update egy bizonyos százaléknál? Az utóbbi pár update-nél rendszeresen ezt csinálja

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

LSC
köszi, de már letöröltem a skidrow félét, ha másképp nem megy felteszem megint aztán áthúzom.

Zomil
Eredeti a játék ugye?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát én nem mondom hogy ez így nem lehet jó, de én a warez crackelt játékot nem keverném bele a steam dolgaiba...
De ki ahogy gondolja.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
Vagy kiveszed a lemezt és beteszed újra<#rolleyes>
én a következõt csináltam:

Eredetileg nem terveztem megvenni, így nekem fent volt a gépemen a Skidrow féle letölthetõ verzió. De a crack-et kivéve maga a játék mappa ugyanazt tartalmazza, mint az eredeti. Szóval telepítsd fel a játékot az eredeti lemezrõl. Aztán pedig a steammel ne töltesd le, hanem menj be a steam/steamapps/common/call of duty black ops mappába, és a lemezrõl feltelepített cuccot egy az egyben rakd át ide. ezután steamben megnyomod a resume download-ot, akkor lecsekkolja, rájön, hogy már 100%-ban kész a letöltés, és mehet is a play. Legalábbis én így csináltam otthon 😊

Fpocok
Nem. Sok embernek volt ilyen gondja. Nekem megoldotta egybõl a DVDrõl telepítést.

Esetleg próbáld meg kihúzni a netet és úgy elkezdeni a telepítést.

Parasite Eve 2, best game EVER!

geri777
Zombi modba miért nem tudok belépni multiba? eredetibe vettem meg rámegyek hogy online rákkantintok hogy redy up és mégis kir valami hiba üzenetet

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

LSC
Sziasztok, megvettem a gamet de telepítésnél le akarja tölteni a 8gb-t ahelyett hogy lemezrõl telepítené, sajnos jelenleg lassú netem van. Ez normális, vagy van megoldás hogy lemezrõl telepítse az alap verziót?

roland2293
Na jó! utolsó próba 😄 remélem most már kapok megoltást arra hogy mért írja ki nekem a játék 2-3 perc múlva azt hogy ship error és utánna megfagy az egész gépem ? ha most se kapom megoldást akkor ujra teszem 😄

Gaben17
Hogyne csak nem itt.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Fpocok
DonSzykla

Banner alatt van link. Használd.

Én úgy halottam a warez verzió ügyeit nem itt beszélik meg...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zomil
Nem védeni akarom öket, de valszek activision rájukszolt, h leszarják hogy áll a játék adják ki...aztán most meg patch-elik...nekem már most is szinte tökéletes, bár egy kis fps átlag javulásnak örülnék, de sztem 1-2hét és minenkinek jó lesz.
Persze ez azokat nem vigasztalja akik elsö napon megvették :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elitehun
Figyelj. ha valaki nem használ spoilert egyszerûen töröld a hsz-ét.
Fpocok
Hiába írom ki, ahogy a mostanit sem olvassák el, azt se olvasnák el. Aztán jönne a vietkong és megint idejönnének spoilerezni.

Prince23
A banner alá mehetne: Ha elakadsz a játékban, pl rád ugrik egy vietkong, akkor nyomogasd az F-et 😄😄😄😄

Tommygear: felháborító, hogy ennyit kiadtam ezé a JELENLEGIs szaré, és nem tudok játszani normálisan, 10 percenként ki kell lépjek meg ienek. hagyjál má a hülyeségeddel. ha meg a patch se oldaj meg, bannolásig itt fogum a BO-t szídni mint a vakegér, ok? 😄

pisztácia
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így

xDD Szövegdoboz alatt, ott van egy olyan opció, hogy Makrók. Ott keresd.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Kedves MORO67: Cím alatt nagybetûkkel:
"Kampányról beszélni, kérdezni... CSAK SPOILER ELÕTAGGAL! "

Ha nem tudod, hogy ezt hogyan kell, akkor kérdezz 😊

Bár tényleg. Én sem tudom. hogy kell? 😊)

Köszönöm.
Maak
ne csak nyomd, nyomogasd

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Attól még ugye nem elképzelhetetlen, hogy másoknak meg kifagy és idegesíti õket?😊 Ha egyedi probléma lenne, még mondhatnánk, hogy "szar a géped/szar a windowsod, vegyél újat/telepítsd újra", de többek is tök ugyanezzel a hibával küszködnek, azért érthetõ, hogy idegesek, hisz kifizettek nem kevés pénzt egy játékra, amivel totál nem tudnak játszani.
Mert az, hogy tele van buggal, néha nem tudsz csatlakozni a szerverhez, szarakodni kell, hogy másikat választasz ki és úgy a célszervert, de közben ahova szeretnél menni az betelik, ezek mind apró bosszantó dolgok. De én se lennék túl megértõ, ha egy hete ott figyelne a várva várt játékom és képtelen lennék 1 órát egyhuzamban játszani vele:S

Sajnos ez Activision betegség. Nagyon nyomja a kiadásokat. Hiába mondja a Blizzard is, hogy náluk nincs ilyen. Most kiadtak egy olyan patchet, ami olyan szinten van tele hibával, hogy ez eddig egyik nagy patchre se volt jellemzõ. Nem feltétlen a Treyás srácok hibája, lehet, hogy õk csiszoltak volna még rajta szívük szerint. Bááár mondjuk ezek az optimalizálási gondok...erre eredetileg is nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetniük, fõleg az elõdök gépigényeit elnézve.

Fpocok
Úgy látom, senki sem tud olvasni, így nem csodálom, hogy elakadnak egy ilyen egyszerû játékban, akár ki is vehetem felülrõl, mert értelme nincs.

F-et nyomogatni kell, sokszor.

tommygear
ezt meddig akarod még írogatni? mert az is biztos hogy az egy hét alatt nekem egyszer nem fagyott ki
pisztácia
Köszi szépen!<#eljen>

Fpocok
Azt mindig megkérdezi, ha egy olyan játékot telepítesz... akkor is, ha van a gépeden már.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

steam/steamapps/common/call of duty black ops/redist/directx mappán belül van egy dxsetup, elindítod, felrakja, kész is. Érdekes mód én a törttel együtt is telepítettem a dx-et, ennek ellenére, mikor megvettem most a játékot és steam keresztül indítottam, akkor is a dx telepítésével kezdte.

pisztácia
Hogyan lehet frissíteni a directx-et?

igazából a driver frissítéssel nem veszíthetsz, mindenképp érdemes a legújabb nvidia/ati drivereket használni, a directx pedig szintén nem árthat, ha frissíted. Egyébként telepítésnél ti kipipáltátok azt, hogy pakolja fel a directx-et? Nem lehet, hogy az a gond, hogy nem engedtétek telepíteni?

Boron Power
Nálam ugyanez van. Gondolkodtam directx és video kártya driver frissítésen, de a patchig inkább nem nyúlok hozzá.

Prince23
Már kezdem unni, hogy meccsenként állandóan ki kell lépjek, aztán meg vissza. ----> mert ha bent maradoka szerón második illetve harmadik meccsre, kifagy a játék, asszem Fatal error, meg DX hiba van. Már ne hargudjanak kedves Trehányok, de egy szaros DX9 játék-ról van szó. vagy ez tudja a dx10-et m,eg a dx11-et hogy igy kicsesz velem? de csak vele a friendsek közül.

bigapó
ez teljességgel igaz, csak nekik nem mi hanem a gyártók adják a lóvét...teszem hozzá sajnos 😞

The Matrix has you...

Fpocok
Ugyanaz.

Ha már a steam cloud szóba került. Nekem nem ír ki semmi hibát, viszont ha a steamben jobb gombot nyomok akár a CoD-ra, akár a Multira, és ott a propertiesben megnézem a cloud részt, engedélyezve van a szinkronizálás, azonban azt írja, hogy 0bytes stored 100MB available. Olyan, mintha se a single, se a multi nem tárolna semmit? Mindenesetre otthonról elhoztam magammal melóba a players mappa tartalmát, hogy az aktuális config meglegyen itt is. Megnéznéd, hogy neked van-e ott valami adat írva? vagy ez így normális? Mert Left 4 Dead 2 esetében pl. ki van írva rendesen, hogy 28.45kb used, 1mb available.

pisztácia
Jó, lehet, hogy csak idegességében írta, hogy árulja, de persze nem gondolta komolyan. Mind1, értelmetlen ezen filózni. Reméljük a legjobbakat a megjelenõ patch-tõl.

mmovar
persze ez csak duma. én is meg akartam tõle venni BC2-öt meg MW2-öt mert árulta De akkor még AttiGT nicket használta a fórumban. Persze üzlet elõtt lelépett.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Ha NAGYON akarta volna, akkor két nap alatt eladhatta volna. Nekem sikerült két nap alatt eladni a szar mw2-t itt helyben. És kisvárosi vagyok.

pisztácia
hmm, elindítottam a multit, és lent egy nagy zöld pipával kiírt valami olyat, hogy game invite.... eddig láttam, és a friends lent villog. Akkor most ez javítva lett? Mert nekem ez eddig fel se tûnt.

pisztácia
nem kell eladnod. Most a hétvége elõtt jön a javítás, ami sok mindent javít. Legalább addig várj. Szerintem.