57
  • richard45
    Mi ez a cím már megint? Ez a Viktor gyerek nem bírja ki hogy ne valami provokáló búlvár címeket adjon a köhmm..."cikkeinek".
  • 5c0rp330n
    nem vette meg senki eszre hogy az sg az uj blikk/zsindex? direkt polgarpukkaszto faszsagokat irnak, foleg a cimekbe, mert az vonzza a primitivebb fajta olvasot.

az ilyen szemet fos cikkek ellen a legjobb vedekezes ha senki sem olvassa el, senki nem ir egy kommentet, akkor egy ido utan talan rajonnek hogy a szart nem mindig lehet lenyomni mas torkan.
    a cikkironak: halj meg rakban.
  • nickwearby
    és direkt írtam "döbnánkot" XD
  • nickwearby
    Jobban járnánk, ha 20-50-en együtt döbnánk össze egy cikket a filmek rovatba
    lenne itt minden, aki rendesen utánanéz egy-egy adatnak, korrektúra, nyelvhelyességet kijavító, igazi rajongó, aki értékesen is tud írni, Hawaii
  • Barakukk
    Amíg a címen hisztiztek:) addig felhívnám a figyelmet, hogy a "majdnem 450 ezer néző", amiről a cikk ír, az vasárnapig bezárólag volt érvényes, hétfőn pedig csak Budapesten kb. további 5000 nézőt regisztráltak, a cikk pedig szerda éjjel jelent meg. Szóval ha frissek akarunk lenni, akkor azt írjuk, hogy kb. 470 ezer nézőnél tart, vagy csak simán több, mint 450 ezer nézőről beszélünk és akkor hülyeséget sem írunk.
  • Sliderx
    Az biztos, hogy attól függetlenül, hogy megnéztem moziban, utána meg a franc tuja már hány netes verzióban, tuti a dvd gyűjteményem tetején fog virítani. Ebből is lesz gyűjtői meg mindenféle extra kiadás az tuti. Már most tele vannak a boltok a játékfigurákkal is. Lesz ez 3 órás a bővített extrában, eleve több mint fél órát kivágtak belőle mert nem fért bele az időtartam keretbe.
  • bippo
    Az a furcsa, hogy még a 'hisztéria' szó sem lenne pejoratív, van annak jó értelmezése is. Csak hisztinek van csak rossz felhangja.
  • Hoz_Hun
    Egyetértek az előttem szólókkal, itt csak egy ember hisztizik; mégpedig az a "cikkíró" (mivel fel sem vállalja a nevét, nem találgatok, de sejthető ki) aki nemcsak a filmet nem bírja elviselni, de azt sem, hogy sikeres és ennyi embernek tetszik. Ezen én már nem akadok ki... mert ez (komolyan mondom) szánalmas! Mint egy gyerek.
  • wolruf
    Mint ahogy többen is leírták, itt csak Viktor (winnie) hiszti megy, a film iránt nem hisztéria van.

Én ma megyek negyedszerre megnézni moziban ezt a filmet (ez lesz a második IMAX ezekből, az első kettő D3D volt). Részemről maradok a rajongó elnevezésnél :)
  • Ruley
    ... ami aztán jó sok olvasottság az sg-nek.

(szerk. csürhe helyett beismerem találóbb lett volna a "tömeg", ezzel így kicsit aláaknáztam a pejoratív szóhasználat elleni kikelésemet, de rá is jöttem egy másodperccel azután hogy véletlenül rányomtam a mehet-re)
  • Hedgehunter #7
    Azert az akkor sem semmi hogy itt (Dublin) elmentem megint, tobb mint 2 hettel a premier utan hogy "nyugodtan" megnezem egy majdnem ures moziban es telthaz volt...!
  • Ruley
    Egyetértek. Az "Avatar-hiszti" az az, ami itt a hírekben és a kommentekben megy rendszeresen, ami a nézettségi statisztikákban történik, azt sikernek hívják.

Ez a megfogalmazás nyilvánvalóan csak "flamebait", olaj a tűzre, nehogy csak pár tucat ember olvassa el a hírt, akik aztán a filmes ipar szemszögéből értelmezik hogy mi miért érte el ezeket az eredményeket, nem, kapásból át kell irányítani az "egymilliárdos" topikból az egész rajongó/gyűlölködő csürhét,
  • avman
    pl. a láz valóban kevésbé lett volna pejoratív.
  • pepe792
    Hisztizni egy kisgyerek szokott a játékbolt előtt mikor az anyja nem vesz neki játékot.
    Most már meg kell állapítani, hogy nem épelméjű ezeknek a cikkeknek az írója. Sg lassan a mounika só szintje alá süllyed. Nem kis teljesítmény...
    cikkíró: fail
  • nickwearby
    Egyetértek Kferro-val, Viktor,

kultúráltabban is lehetne népszerűsíteni a semmitmondó cikkeidet...
  • Kferro
    Kedves cikkíró!

Jó lenne ha most már leszállna az Avatarról. Mi az hogy "hiszti"? Tisztában van ön a fogalmak jelentésével? Véleményem szerint igen. Akkor kérem, ne használjon egy olyan negatív kicsengésű szót egy cikk címében, amikor azt semmi nem indokolja...