Itthon tovább tart az Avatar-hiszti
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem azt mondom, hogy ugyanolyan, sõt, de mégiscsak simán belefér a "kicsi hasonlít" tárgykörébe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A filmrõl meg... hát ízlések és pofonok.... közhelyesen hangzik de tényleg így van... olyat nem sikerült még eddig senkinek sem készíteni, és nem is fog sikerülni soha... ami mindenkinek ugyan úgy elnyeri a tetszését!!
Csbi ez teljesen igaz de azért majdnem 3 óráig a tájat nézni nem éppen a legizgalmasabb😊 A repülõ hegység meg hasonló dolgok nekem is bejöttek. Viszont a film többi része ettõl még szerintem ugyan olyan rossz maradt. De pl. a Star Trek vagy a District 9 is elég érdekes (alternatív)világokba visz el és még is egy jól megírt forgatókönyv van mögöttük és korrekt színészi játék.
"Aki szereti az igényes filmeket az szerintem messze kerülje el az Avatart." Oké... szerinted igénytelen, de ezen véleményedet ne akard már egyetemlegesen és univerzálisan igaznak és elfogadottnak kijelenteni légyszives. SZERINTED igénytelen... talán maradjunk ennyiben!
Pedig nem vagyok egy moziba jaro, kb 7 eve nem voltam.😊
Már ennyire igénytelen filmeket csinálnak?
<#vigyor2>#vigyor2>
Nézzed!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
2 nap múlva nagyon nézd az oldalt. (persze addig sem árt)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Illetve ha szombat 10:30as vetítésre akarunk menni 5en, most a terem fele neten le van foglalva, van esély hogy ha ott akarjuk megvenni majd a jegyet lesz még 5 üres? Vagy jobb lenne most online megvenni? Kösz!!!
Amikor van egy film és jön a kékkülönítmény és minden faxságba beleköt, amik szerintük nem úgy van, ahogy annak kellene lennie. Az ecceri cikkírót meg hordja lefelé keresetlen szavakkal a kínai sárga földig, and beyond.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Még Karácsony elõtt láttam Corvin3D-ben, jövõ héten jön az IMAX. Majd akkor lesz nekem is összehasonlítási alapom.(mindkétszer elvileg jó hely. Corvinban 11-es sor közép, IMAX 9-es sor közép)
Szerintem az IMAX rész van túllihegve, vagy csak a szemem nem annyira különbözteti meg 😊 Mindegy. Akárhogyan is, érdemes megnézni, fõleg 3D-ben 😊
Esetleg aki már látta IMAXban és "sima" 3D-ben, tudna arról beszámolni, érdemes-e egyáltalán várni az IMAX-ra, vagy meg lehet nézni bármelyik moziban?
Winnie!
A múltkor olvastam a Szekeres Viktor nevet valahol, de nem tudom hol. Nem az SG-n az biztos. Újságban, TV-ben? Hol olvashattam?
Winnie = Szekeres Viktor???
😊
az ilyen szemet fos cikkek ellen a legjobb vedekezes ha senki sem olvassa el, senki nem ir egy kommentet, akkor egy ido utan talan rajonnek hogy a szart nem mindig lehet lenyomni mas torkan.
a cikkironak: halj meg rakban.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
lenne itt minden, aki rendesen utánanéz egy-egy adatnak, korrektúra, nyelvhelyességet kijavító, igazi rajongó, aki értékesen is tud írni, Hawaii
<#hawaii>#hawaii><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én ma megyek negyedszerre megnézni moziban ezt a filmet (ez lesz a második IMAX ezekbõl, az elsõ kettõ D3D volt). Részemrõl maradok a rajongó elnevezésnél 😊
(szerk. csürhe helyett beismerem találóbb lett volna a "tömeg", ezzel így kicsit aláaknáztam a pejoratív szóhasználat elleni kikelésemet, de rá is jöttem egy másodperccel azután hogy véletlenül rányomtam a mehet-re)
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X