22
-
#22 Jah, tobb mint dupla felbontassal es 1GHz-cel.. :D nameg itt nem kell eveket varni a copy/paste-ra. -
torcipepe #21 szerencsére a szifon féle 1 gomb oszt cső megoldást nem vette át, de már az 5-irányú gomb eltűnt. szomorú. -
#20 Egyáltalán nem drága és szerintem ha nem is az Iphone vetélytársa (részemről igen) attól még lever minden más érintős cuccot az adroid platformmal. Külsőre totál átlagos, nekem nem is az számítana hogy villogjak vele, de belsőre viszont baromi meggyőző. Amúgy élőben biztos jobban nézki élőben (sok cuccal van így), a Htc nem ad ki a kezéből szart.
Mint írtam nekem szimpatikusabb az Android mint a Iphone OSX-es zárt rendszere. Tény az hogy bárki fejleszthet az AppleStore-ra játékot, de fejlesztői szempontból csak a nagy felhasználóbázis szól a platform mellett. Szerintem. Az viszont nagyon, de az Android sok készüléken lesz még, ezért ez is szép lassan komoly felhasználóbázist fog felvonultatni. -
Rexhawk #19 nah jönnek már az iphone sznobok:) -
Sir Ny #18 "Nexus One az Apple népszerű iPhone-jának komoly vetélytársa lehet"
helyesen:
Nexus One az Apple népszerű iPhone-jának béna klónja lehet -
Rexhawk #17 "A szoftver tehát nem nevezhető újdonságnak, a hardver paraméterei pedig a már több mint 30 millió példányban eladott iPhone-éhoz hasonlítanak."
Milyen hasonlítanak? Közel sem vannak egyszinten, a nexus one messze lehagyja hardverben a két iphone-t és még olcsóbb is.
és van flash meg java támogatás, ingyen navigáció... -
gombabácsi #16 ezen már futnak a flash dolgok?
ha a webes játékok és alkalmazások (pl google docs) futatthatóak lennének rajta, az lenne jó -
pasi29uk #15 Ismerek sajnos magyarban olyan családokat, ahol picit több mint 100e Ft-ból két hónapig élnek ketten... szóval nem sok a 100e azért okos kis telóért csak kár, hogy nem lehet megenni.
(Neked és nekem nem sok. Másnak elképzelhetetlenül nagy összeg. Sajnos) -
#14 100rongy egy telefonért? nem drága,akkor én egy csoró fasz vagyok,nekem az!
max 30-40ezer de az is sok....
szifon, azért már kinn vagy egy pár éve!
havi átlag 120.000/ 100.000ft vételár ?
itthon drága,egy nyugatinak nem annyira fizetés/ár
(egyébként a készülék nagyon szép,5mp kamera+net+navigáció) biztos jó!
sohasem használnám ki! net? persze ahhol van wifi -
Ferrer #13 "A felsőkategóriás készülék az Apple népszerű iPhone-jának komoly vetélytársa lehet."
Na azért nee vicceljünk :D -
meszi3 #12 "Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a Nexus One-t forgalmazzák-e az USA-n kívül is és ha igen, mikor."
Tavasszal megy tesztelésre Hong Kongba, Nagy-Britanniába, és Szingapúrba. Nagy Britanniában a Vodafone kezdi árusítani.
-
#11 jaja, ahhoz kepest hogy az iphone dragabb, ez igy ennyiert konkretan ajandek. -
jeti00 #10 100 000 ft EZÉRT nem drága. Sokkal rosszabb mobilok kerülnek többe :) Persze ha úgy nézzük h van-e 100e ft-om most akkor már drága xD -
#9 2003ban már beszámoltak gyürhető hajlékony kijelzőröl ,ez most akkor hová tünt,vagy valami projektoros kis kütyü,ez nem sokkal ad többet, mint
"Szifon" nekem azért nem kellene mert a munkámbol kifolyólag 1 nincs rá szükségem ,2 csak összetörik,bekoszolódik
a telefon az legyen telefon
ha meg pc kell, akkor az legyen pc!
kurva drága egy jó lap top ára!
egyéni vélemény..... -
amitriptilin #8 múltkor villámlott... aztán kiderült, hogy csak a gúgli bővíti a maps-et és éjszaka vakuval dolgoznak... -
lcee #7 A hardverben meg majdnem mindenben a legjobbak között van
Az hogy kinek melyik teccik jobban az egyéni, én azt nézem utoljára.
1GHz-es procit először :)
Többiben nem láttam ilyent, vagy a navigáció az ráver mindenre, bár nem hiszem hogy mindenhol 100%os lenne. Nem fényképezték ki még az egész világot :) -
#6 A Google egyeni szoveget graviroz a hatuljan levo szurke csikra. ;) -
Inquisitor #5 "Külsőre az iphone sokkal szebb"
Akkor ott van a DELL i3, belül ugyan ez, kívűl meg marha szép ... és persze 2x ennyiért. :) -
MasterChief #4 Nekem jobban tetszik mint a szifon. Ha kicsit esik az ára még talán be is ruházok egybe. -
lcee #3 Remélem lesz nekem is egy ilyen amint elérhető lesz a t-mobilnál, ha lesz egyáltalán ilyen :) -
M2 #2 Külsőre az iphone sokkal szebb, a tartalmat még meglátjuk. -
#1 Google Nexus One SG topik