378
-
#178 teljesen jó!
valaki töltse fel az sgs galériájába
ott megmarad és gyorsan betöltődik -
#177 Jó az, csak rossz helyre van feltöltve. -
#176 Nekem bejön mehet ki ha jó a méret :) -
#175 Ha lehet ne erről a sourceról, mert törlődni fog... -
#174 Csináltam egy bannert, ha tetszik tegyétek be:
-
#173 Akkor csak lesz rádió is ha így haladnak :D -
#172 Multitouchosra hekkelték a Nexus One-t -
#171 Második, az első a #11-ben van ás ők olcsóbban szerzik be. -
#170 első oldal ahonnan rendelhető: Link csak épp brutális áron. -
#169 -
#168 Ha az lenne a céljuk hogy minél hamarabb minél többet eladjanak, akkor már elárasztották volna vele a világot, de ez (még) nem történt meg. Arra meg még várhatsz hogy nálunk hivatalosan forgalmazzák, szerintem leghamarabb április, de még az is korai. Persze GSM boltokban biztosan lehet majd kapni hamarosan behozott példányokat.
[URL=http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/01/21/nexus_one_egy_ringben_a_microsofttal/]Itt az első magyar "teszt"[/URL]
Kár hogy indexes, ott még jó telefontesztet sose olvastam. Kár volt nekik odaadni, adták volna inkább mobilarénának :D Azon kívül hogy néhány programot összehasonlított semmi értelmeset nem mondott. -
#167 Én megrendelem netről is, ha lesz korrekt árom magyar T-mobilnál is sima előfizetésel mint USA-ban. -
Dns5000 #166 Elméletileg a vodánál lehet majd kapni a nyáron ezt olvastam bár, az usában a t-mobil árulja szóval nem értem.
Szerintem nagyon szarul volt, van megszervezve az egész.
1. Gondolom nem költöttek semmit tv reklámokra, csak az tud erről a telóról aki tech buzi és internetezik.
2. nincs elosztó hálózat, azt hitték majd mindenki megrendeli netről látatlanban. Még az usában sem árulják telefonboltokbak... -
#165 Mégis mennyi idő még ideér szerintetek a készülék magyarországra hivatalosan? Csak mert nem értem ezt az időeltolódást, nem az a fő cél minél hamarabb minél többet eladni? -
#164 Amúgy nem tud valaki valamit a Nexus képernyő kalibrálós hibájáról? Állítólag ugyebár restart után nem megy rendesen meg olvastam ilyet is, hogy folyamatosan szarakodik, csak a lezárás megoldja egy időre. Erről nem tudni valamit? Csak mert a tesztekben eddig nem panaszkodtak ilyenre, csak az elmúlt napokban lett nagyon felkapott. -
#163 Ebay-ról Amcsiból asszem kb 2 hét.
#161: Nem drágább az, egy árban vannak. Milestone-t kapni 117e Ft körül, mindennel együtt a Nexus is ennyi, ha jót fogsz ki ebay-en. -
Dns5000 #162 Pont ez gondolkozom én is :D
Nehéz dönteni.
De a nagyobb proci,több ram, szebb bár alacsonyabb felbontásu kijelző nyer.
A softwares cuccokat előbb utótbb megoldják. És a nexus hamrabb fogja kapni az új updateket.
Mennyi idő mire ideér ha megrendeled ebayen.
Eselteg kéne egy jó kamera, hangminőség teszt mind a kettőről az még segíthet választani. -
#161 Szerintem a Milestone drágább is ugye teljesítményben is rosszabb. Mondjuk ott a bill ami nem rossz dolog, de a Nexus tuti csak softverhibás ami várhatóan javulni fog. -
#160 Én most egyelőre nagyon gondolkozom, hogy Nexust vegyek-e majd vagy Milestone-t. A Nexus nagyon jó, erős is, de félek a hibáitól. Van ugyebár ez a 3G dobálás, ami igazából nem érdekel, viszont a képernyő elkalibrálódása már nagyon gáz és hallottam már rendes melegedésről is. A Droidról vagy Milestone-ról nem hallani ilyeneket, viszont a Dridnak nagyobb a felbontása egy picit, a Nexus viszont prociban és memóriában is kétszerese. Viszont a Droidnak ott a billentyűzete, ami ha az ember játszik, nagyon jól jön. (próbáltam már iphone-on Mariozni emulátorral, szinte lehetetlen és a játékok többsége alig játszható)
Meg aztán a Milestone-t könnyebb is beszerezni, viszont ha a Nexus hibái csak szoftveresek (márpedig nagyon annak tűnnek) és hamar javítják őket, akkor a jövőben biztos, hogy jobban elbírja majd a frissebb androidokat.
Nektek mi a véleményetek ebben a témában? -
Dns5000 #159 nem igaz, csak 1,5x :P -
#158 Jó de akkor pl Németből rendelek majd 1 T függőt ami nekem megfelel és elég sokat sporolok vele. -
#157 M.o. -n minden minimum a duplája mint külföldön -
#156 Nem probléma az, hogy lentebbment az ára így 60körül van előfizetésel a telefon ami nem nagy összeg egy ilyen telóért. -
Dns5000 #155 droid 480x858
nexus 480x800
sajna de a droid lassabb, viszont van billentyűzete :( -
#154 Árcsökkenés USA-ban
Amcsiknak csak a droid kell ha androidról van szó... -
Dns5000 #153 Tegnap még nem lehetet, legalább is ahogy xda forumon olvastam
Bár vannak fejlemények a bootloader lockolására, de még nem mükszik. -
#152 iphone mennyi lehet, 10k? -
#151 ~33 000 Ft a nexusone hardvere -
#150 Hát remélem lesz. Ha nem, akkor az enyém lesz az egyetlen :) Csak még kéne rá a pénz is, mindig ezzel van a baj. -
#149 Mivel a Nexus egy HTC ezért gondolom nem lesz gondja az E-Care-nek a javításával.
Már ha lesz egyáltalán egy darab is belőle az országban :) -
#148 Igaz amit mondasz, bar nem nagy szam visszatenni az alap szoftot, azt senki meg nem mondja, hogy milyen fw volt azon a telefonn. Viszont itt a kulfolsi behozatal miatt sannos amugy sem er sokat a gari. Jelenleg itthon szerintem meg stervizeltetni semehet sehol, nem hogy garanciat ervenyesiteni. -
Dns5000 #147 Feltört cuccal sok jó cuccot lehet rá tenni de akkor ugrik a gar.
Bár ha neten veszitek akkor elég problémás érvenyesítetni a gart ha pár hónap után van vele probléma. -
Dns5000 #146 Hát uk europa szóval kellene lennie. -
#145 amúgy már "régen" van feltört firmware a nexusra, abban megy a multitouch függetlenül attól hogy melyik országban adták ki :) -
#144 PayPal:
"Ha nem kapja meg a megvásárolt tételt, vagy ha az jelentősen eltér az eladó által megadott leírástól, a PayPal Vásárlóvédelem szolgáltatás visszatéríti a teljes vételárat és az eredeti szállítási költséget." -
#143 Az uk verzioban van multitouch? Amugy nem erdekel, hogy van-e benne, mert a hw tudja, igy kulso appok hasznaljak. Nem zavar, ha az alap bongeszoben es a galeriaban nincs.
Inkabb csak az ebay-al a sok macera zavar, meg hogy azert nem annyirq megbizhato a dolgog, mintha pestrol kuldenek. Meg sokaig is tart. -
Dns5000 #142 529$+áfa+vám +haszon itthon
Ha amcsiból rendelitek akkor viszont multitouch nélkülit fogtok kapni szerintem. Az appel szabadalom miatt, csak az európai verzióban van mutitouch. -
#141 Te is úgy tudod.Max NO házban találsz egy falapot. -
#140 Nem vagyok nagy ebay-es, de van licit, ami most 400 USDnél tart, de van 530körül is, ami már azért postával együtt is jóval 150e Ft alatt van. Nézz körül, szerintem jobban megéri.
#137: Köszi, de gondoltam, hogy jobb az óvatosság, volt már olyan Nokia telefon, amiből előbb jött ki a hamis, mint az eredeti :) -
#139 Olyan szakértő vagy mindenben :)
Mivel ezt is kínában pakolják össze, ezért szerintem hamisítvány már hamarabb megjelent, mint az eredeti.