Google Nexus One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt az elsõ magyar "teszt"
Kár hogy indexes, ott még jó telefontesztet sose olvastam. Kár volt nekik odaadni, adták volna inkább mobilarénának 😄 Azon kívül hogy néhány programot összehasonlított semmi értelmeset nem mondott.
Szerintem nagyon szarul volt, van megszervezve az egész.
1. Gondolom nem költöttek semmit tv reklámokra, csak az tud errõl a telóról aki tech buzi és internetezik.
2. nincs elosztó hálózat, azt hitték majd mindenki megrendeli netrõl látatlanban. Még az usában sem árulják telefonboltokbak...
May the force serve you well!
Töltsük le az internetet!
#161: Nem drágább az, egy árban vannak. Milestone-t kapni 117e Ft körül, mindennel együtt a Nexus is ennyi, ha jót fogsz ki ebay-en.
Nehéz dönteni.
De a nagyobb proci,több ram, szebb bár alacsonyabb felbontásu kijelzõ nyer.
A softwares cuccokat elõbb utótbb megoldják. És a nexus hamrabb fogja kapni az új updateket.
Mennyi idõ mire ideér ha megrendeled ebayen.
Eselteg kéne egy jó kamera, hangminõség teszt mind a kettõrõl az még segíthet választani.
Meg aztán a Milestone-t könnyebb is beszerezni, viszont ha a Nexus hibái csak szoftveresek (márpedig nagyon annak tûnnek) és hamar javítják õket, akkor a jövõben biztos, hogy jobban elbírja majd a frissebb androidokat.
Nektek mi a véleményetek ebben a témában?
nexus 480x800
sajna de a droid lassabb, viszont van billentyûzete 😞
Bár vannak fejlemények a bootloader lockolására, de még nem mükszik.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Már ha lesz egyáltalán egy darab is belõle az országban 😊
Bár ha neten veszitek akkor elég problémás érvenyesítetni a gart ha pár hónap után van vele probléma.
Bazinga!
"Ha nem kapja meg a megvásárolt tételt, vagy ha az jelentõsen eltér az eladó által megadott leírástól, a PayPal Vásárlóvédelem szolgáltatás visszatéríti a teljes vételárat és az eredeti szállítási költséget."
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Inkabb csak az ebay-al a sok macera zavar, meg hogy azert nem annyirq megbizhato a dolgog, mintha pestrol kuldenek. Meg sokaig is tart.
Ha amcsiból rendelitek akkor viszont multitouch nélkülit fogtok kapni szerintem. Az appel szabadalom miatt, csak az európai verzióban van mutitouch.
#137: Köszi, de gondoltam, hogy jobb az óvatosság, volt már olyan Nokia telefon, amibõl elõbb jött ki a hamis, mint az eredeti 😊
Mivel ezt is kínában pakolják össze, ezért szerintem hamisítvány már hamarabb megjelent, mint az eredeti.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gondolom ilyen esetben garanciára esély sincs itthon, igaz? Mondjuk szerencsére nekem eddig egyetlen telefonomnál sem kellett élni a garanciával, de biztos, ami biztos.
Azt ugye jól tudom, hogy nincs a telefonnak semmilyen gondja az itthoni GSM és 3G hálózatokkal?
ragoogliztam, a lenyeg az hogy hivatalos specifikaciok kozott nincsen, viszont szetszedtek es hardveresen tamogatja, van fm transmitter/receiver, ill. 802.11n wifi is van benne amit szinten nem emlit a specifikacio. talan hamarosan lesz ra (vagy mar van is) szoftveres megoldas.