378
  • circa
    "iPhone klón"-ról meg csak annyit, hogy a HTC már 1 évvel az első iPhone megjelenése előtt is árult érintőkijelzős telókat de ez már csak szőrszálhasogatás
  • circa
    Elvileg ugyan az lesz csak szebb külsőben.
  • GregSB
    Nem a designra értettem, hanem a hardwarre :) Ebben ugyan olyan proci-ram-gfx lesz mint a N1-ben?
  • precision
    szerintem nem hasonlít rá... azon kívül, hogy mindkettő egy lapos kavics... de hát minden iPhone "klón" touchscreen teló ilyen... nem nagyon lehet variálni a designnal mivel a kijelző elfoglalja a telefon felületének 90% -át :)
  • GregSB
    Képeken a HTC Bravo.

Hmm, szóval ez a telefon ugyan az mint a N1, csak HTC Sense lesz rajta? Mi értelme ennek, azt hittem a N1 exkluzív lesz.
  • GregSB
    Speedshop mindig is butáldrága volt, (független 32GB-is iPhone 3GS-t 260e Ft-ért árulják. LOL WTF?!) ez az ára a az igényes kiszolgálásnak és hogy náluk lehet kapni majdnem mindent legelőször.
  • KILLER2
    Én sem azt mondtam, hogy venni lehet ott, csak megtapizni :)
    Venni jelenleg nem igazán éri meg itthon.
  • VipJoco
    Ez szép és jó, de ezek is egész brutális árat írnak, 180k előrendelve nem használnak ezek google-t? :D Link 153k 1év garival.
  • KILLER2
    A Speedshopban van egy kiállított Nexus One, aki gondolja, mehet megtapizni, én is tervezem, hogy valamikor meglesem.
  • VipJoco
    Ezzel én is így vagyok, szerintem takarítást lehet rendezni a topicban.
  • precision
    jó kis cuccnak tűnik, kár hogy nincs flash, meg kár hogy ez a google nexus one topik :D
  • 5c0rp330n
    most olvasom, hogy ez nem egy kicsinyitett/butitott mac, hanem egy nagyitott iphone.. ennek lehet a hozadeka ez is:
  • 5c0rp330n
    ja, biztos konnyen zsebre lehet vagni mint a psp-t, meg biztos jobb lesz gombok nelkul jatszani :)
    [nem.]
  • KILLER2
    Állítom, nem nem lesz jobb. Legalábbis szerintem hardveres gombok nélkül a legtöbb játék élvezhetetlen. Egy paszinász sokkal jobb érintőn mint egérrel, de nem hinném, hogy erre kell. Szóval ha játszani akarsz, akkor én azt mondom, hogy a PSP a nyerő. Netezésre se feltétlen jobb, mint egy netbook, mert ha az iphone-on nincs flash támogatás, szerintem ezen sem lesz, de ez csak tipp, de ha valami elsődlegesen netezésre van, akkor bizony a flash szerintem elég fontos kritérium. Olvasni meg filmezni tuti jó, zenére sem lehet rossz, bár én nekem valahogy zenére szimpatikusabb a tenyérnyi és anál kisebb dolgok, de kinek mi. Az írás megint csak kérdés, hogy hosszú távon milyen használni egy ekkora virtuális billentyűzetet egy hardveressel szemben.
    Minden esetre a döntés a tiéd, jól néz ki a cucc, viszont a kérdésed elég rossz helyen tetted fel, mert az Apple nettáblájának és a Nexus One-nak semmi köze nincs egymáshoz.
  • Dns5000
    Ja és játszani ez kicsit jobb lesz mint a psp.
  • Dns5000
    Mégis mire jó egy tablet? Arra amire egy netbook, netezni, documentumokat írni/olvasni, filmet nézni, zenét halgatni.

• Máté94
    Egy inkább egy számítógép iPhone menüvel.
  • VipJoco
    Akkor hogyan is lehet a 2ő termék között dönteni? Bakker mire is kell? Telefonálni és miden más funkciót ellátni avagy csak szorakozásra?

(Persze ezek a kérdések nem teljesen feléd írányulnak)
  • Máté94
    Nincs benne telefon funkció.
  • VipJoco
    Hát ezzel telefonálni? Aki meglát kiröhög :D
  • Máté94
    Ennek e kütyünek mi az értelme?
  • KILLER2
    Már nem azért, de a kettőnek köze nincs egymáshoz. Az egyik egy Apple nettábla, a másik egy Androidos telefon.
  • Dns5000
    Mert ipad vagy nexus között vacilálok, gondoltam lehet még így valaki.
    499 elég durva ár 529es nexushoz képest.
    igaz 3gvel 629.
  • Dns5000
    Tiszta androidnak néz ki a homescreen.
  • desigo
    digitális képkeret kb...

de ezt miért is ide?
  • Dns5000
    nem volt szó mutitaksról, hivásfogadásról, üzenet értesítésről.
  • Dns5000
  • Dns5000
    na jó még kiderülhet hogy ez előfizus ár
  • Dns5000
    omg
    11:18AM "And just like we were able to meet or exceed our tech goals, we have met our cost goals... iPad pricing starts at $499."
  • VipJoco
    Most mégis ki írta ezt a cikket? Csak mert nekem teljesen baromságnak tűnik, mégpedig mi az hogy nem akar beszálni a mobilpiacra a Google, csak poénból emlegetnek a neten nexus 2-őt biztosan. Mi az, hogy hazánkban nem is lesz? Valahogy ezeknek én nem hiszek, de persze egyéni vélemény.
  • desigo
    "A készülék nem kerül forgalomba hazánkban egyik operátornál sem."
  • Dns5000
    hát ebben semmi értelmes, új info sincs
  • joebacsi
    [URL=http://bit.ly/bP3iDm]"Kezemben a nexus one"[/URL]
  • Dns5000
    [ROM] CyanogenMod 5.0 for Nexus One (EXPERIMENTAL) [01/26/2010 / 5.0-beta2]
    JIT support :P
    Now download BenchmarkPi from the market and see your now MUCH lower score due to the new kernel and JIT. Mine was at 2850 before the two upgrades, now im at 1088!
    szoval eddig is gyors volt de most méggyorsabb lett :D
  • GregSB
    Itt a phonedog review 1. része :)

• VipJoco
    Ha bárkinek bármien új infoja lenne a teloval kapcsolatba írja le nyugdtan. Gondolok itt test, megjelent europában.......
  • KILLER2
    Nem tudom, hogy mi lesz a nexussal így EUban. Érdekes, hogy pl UK is európa és oda már szállítják, de multitouch nélkül. Viszont tegyük hozzá, hogy a multitouch hiánya csak a böngészőt és a galériát érinti.
    Én olyanokat olvastam, hogy elég szar az érintő panel benne. Meg hogy max 2 ujjat támogat.
    Egyelőre nagyon gondolkozom a droidon, de az meg nem tetszik. Meg lehet vele barátkozni, de a Nexus nagyon szép.
    Szerintem nekem ha összejön rá a pénzem, rendelek egyet.
  • VipJoco
    Nah ez egy jó kérdés. Olvastam olyat, hogy az Európai változatban alapból benne lesz ugye a multi touch + más extra is, így lehet megéri megvárni európai megjelenést és nem rendelni kintről. (ha valaki nem ért 1et nyugodtan írja le, mert csak kósza info volt neten)
  • desigo
    pont be is lett rakva
    ki lesz egyébként az első topiklakó akinek lesz ? xD
  • joebacsi
    már megtörtént, csak isten malmai lassan őrölnek :)