Google Nexus One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
teljesen jó!
valaki töltse fel az sgs galériájába
ott megmarad és gyorsan betöltõdik
KILLER2
Jó az, csak rossz helyre van feltöltve.

Töltsük le az internetet!

VipJoco
Nekem bejön mehet ki ha jó a méret 😊

GregSB
Ha lehet ne errõl a sourceról, mert törlõdni fog...

GregSB
Csináltam egy bannert, ha tetszik tegyétek be:

VipJoco
Akkor csak lesz rádió is ha így haladnak 😄

GregSB
Második, az elsõ a #11-ben van ás õk olcsóbban szerzik be.

VipJoco
elsõ oldal ahonnan rendelhetõ: Link csak épp brutális áron.

desigo
circa
Ha az lenne a céljuk hogy minél hamarabb minél többet eladjanak, akkor már elárasztották volna vele a világot, de ez (még) nem történt meg. Arra meg még várhatsz hogy nálunk hivatalosan forgalmazzák, szerintem leghamarabb április, de még az is korai. Persze GSM boltokban biztosan lehet majd kapni hamarosan behozott példányokat.
Itt az elsõ magyar "teszt"
Kár hogy indexes, ott még jó telefontesztet sose olvastam. Kár volt nekik odaadni, adták volna inkább mobilarénának 😄 Azon kívül hogy néhány programot összehasonlított semmi értelmeset nem mondott.

VipJoco
Én megrendelem netrõl is, ha lesz korrekt árom magyar T-mobilnál is sima elõfizetésel mint USA-ban. <#vigyor5>

Elméletileg a vodánál lehet majd kapni a nyáron ezt olvastam bár, az usában a t-mobil árulja szóval nem értem.
Szerintem nagyon szarul volt, van megszervezve az egész.

1. Gondolom nem költöttek semmit tv reklámokra, csak az tud errõl a telóról aki tech buzi és internetezik.
2. nincs elosztó hálózat, azt hitték majd mindenki megrendeli netrõl látatlanban. Még az usában sem árulják telefonboltokbak...

May the force serve you well!

VipJoco
Mégis mennyi idõ még ideér szerintetek a készülék magyarországra hivatalosan? Csak mert nem értem ezt az idõeltolódást, nem az a fõ cél minél hamarabb minél többet eladni?

KILLER2
Amúgy nem tud valaki valamit a Nexus képernyõ kalibrálós hibájáról? Állítólag ugyebár restart után nem megy rendesen meg olvastam ilyet is, hogy folyamatosan szarakodik, csak a lezárás megoldja egy idõre. Errõl nem tudni valamit? Csak mert a tesztekben eddig nem panaszkodtak ilyenre, csak az elmúlt napokban lett nagyon felkapott.

KILLER2
Ebay-ról Amcsiból asszem kb 2 hét.
#161: Nem drágább az, egy árban vannak. Milestone-t kapni 117e Ft körül, mindennel együtt a Nexus is ennyi, ha jót fogsz ki ebay-en.

Pont ez gondolkozom én is 😄
Nehéz dönteni.
De a nagyobb proci,több ram, szebb bár alacsonyabb felbontásu kijelzõ nyer.
A softwares cuccokat elõbb utótbb megoldják. És a nexus hamrabb fogja kapni az új updateket.
Mennyi idõ mire ideér ha megrendeled ebayen.
Eselteg kéne egy jó kamera, hangminõség teszt mind a kettõrõl az még segíthet választani.

VipJoco
Szerintem a Milestone drágább is ugye teljesítményben is rosszabb. Mondjuk ott a bill ami nem rossz dolog, de a Nexus tuti csak softverhibás ami várhatóan javulni fog.

KILLER2
Én most egyelõre nagyon gondolkozom, hogy Nexust vegyek-e majd vagy Milestone-t. A Nexus nagyon jó, erõs is, de félek a hibáitól. Van ugyebár ez a 3G dobálás, ami igazából nem érdekel, viszont a képernyõ elkalibrálódása már nagyon gáz és hallottam már rendes melegedésrõl is. A Droidról vagy Milestone-ról nem hallani ilyeneket, viszont a Dridnak nagyobb a felbontása egy picit, a Nexus viszont prociban és memóriában is kétszerese. Viszont a Droidnak ott a billentyûzete, ami ha az ember játszik, nagyon jól jön. (próbáltam már iphone-on Mariozni emulátorral, szinte lehetetlen és a játékok többsége alig játszható)
Meg aztán a Milestone-t könnyebb is beszerezni, viszont ha a Nexus hibái csak szoftveresek (márpedig nagyon annak tûnnek) és hamar javítják õket, akkor a jövõben biztos, hogy jobban elbírja majd a frissebb androidokat.
Nektek mi a véleményetek ebben a témában?

nem igaz, csak 1,5x 😛

VipJoco
Jó de akkor pl Németbõl rendelek majd 1 T függõt ami nekem megfelel és elég sokat sporolok vele.

precision
M.o. -n minden minimum a duplája mint külföldön

Bazinga!

VipJoco
Nem probléma az, hogy lentebbment az ára így 60körül van elõfizetésel a telefon ami nem nagy összeg egy ilyen telóért.

droid 480x858
nexus 480x800
sajna de a droid lassabb, viszont van billentyûzete 😞

Tegnap még nem lehetet, legalább is ahogy xda forumon olvastam
Bár vannak fejlemények a bootloader lockolására, de még nem mükszik.

5c0rp330n
iphone mennyi lehet, 10k?

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

KILLER2
Hát remélem lesz. Ha nem, akkor az enyém lesz az egyetlen 😊 Csak még kéne rá a pénz is, mindig ezzel van a baj.

desigo
Mivel a Nexus egy HTC ezért gondolom nem lesz gondja az E-Care-nek a javításával.
Már ha lesz egyáltalán egy darab is belõle az országban 😊
KILLER2
Igaz amit mondasz, bar nem nagy szam visszatenni az alap szoftot, azt senki meg nem mondja, hogy milyen fw volt azon a telefonn. Viszont itt a kulfolsi behozatal miatt sannos amugy sem er sokat a gari. Jelenleg itthon szerintem meg stervizeltetni semehet sehol, nem hogy garanciat ervenyesiteni.

Feltört cuccal sok jó cuccot lehet rá tenni de akkor ugrik a gar.
Bár ha neten veszitek akkor elég problémás érvenyesítetni a gart ha pár hónap után van vele probléma.

Hát uk europa szóval kellene lennie.

precision
amúgy már "régen" van feltört firmware a nexusra, abban megy a multitouch függetlenül attól hogy melyik országban adták ki 😊

Bazinga!

Arcor
PayPal:

"Ha nem kapja meg a megvásárolt tételt, vagy ha az jelentõsen eltér az eladó által megadott leírástól, a PayPal Vásárlóvédelem szolgáltatás visszatéríti a teljes vételárat és az eredeti szállítási költséget."

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

KILLER2
Az uk verzioban van multitouch? Amugy nem erdekel, hogy van-e benne, mert a hw tudja, igy kulso appok hasznaljak. Nem zavar, ha az alap bongeszoben es a galeriaban nincs.
Inkabb csak az ebay-al a sok macera zavar, meg hogy azert nem annyirq megbizhato a dolgog, mintha pestrol kuldenek. Meg sokaig is tart.

529$+áfa+vám +haszon itthon
Ha amcsiból rendelitek akkor viszont multitouch nélkülit fogtok kapni szerintem. Az appel szabadalom miatt, csak az európai verzióban van mutitouch.

Máté94
Te is úgy tudod.Max NO házban találsz egy falapot.
KILLER2
Nem vagyok nagy ebay-es, de van licit, ami most 400 USDnél tart, de van 530körül is, ami már azért postával együtt is jóval 150e Ft alatt van. Nézz körül, szerintem jobban megéri.
#137: Köszi, de gondoltam, hogy jobb az óvatosság, volt már olyan Nokia telefon, amibõl elõbb jött ki a hamis, mint az eredeti 😊

joebacsi
Olyan szakértõ vagy mindenben 😊
Mivel ezt is kínában pakolják össze, ezért szerintem hamisítvány már hamarabb megjelent, mint az eredeti.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Ahogy néztem itthonra behozzák neked olyan 150-160 körül, ebay-rõl mennyivel olcsóbb?

Máté94
Ennyi idõ alatt nem lesz hamisítvány.
KILLER2
Nem tudjátok, hogy van-e már hamisítvány a telefonból? Mert gondolkozom rajta, hogy ebay-rõl veszek egyet Amcsiból, de félek, hogy nehogy valami gáz legyen. (bár már google-ben utánanéztem és nem találtam semmit, de háta csak én nem vettem észre, hogy van valami kínai szar is belõle)
Gondolom ilyen esetben garanciára esély sincs itthon, igaz? Mondjuk szerencsére nekem eddig egyetlen telefonomnál sem kellett élni a garanciával, de biztos, ami biztos.
Azt ugye jól tudom, hogy nincs a telefonnak semmilyen gondja az itthoni GSM és 3G hálózatokkal?

circa
Haszontalan a többi mellett hehe, attól még leírhatnák ha van benne, a HD2-höz is oda tudták írni, pedig ott is van fícsör bõven 😄

5c0rp330n
hivatalos oldal nem emliti, de ettol fuggetlenul siman lehet benne, csak tul haszontalan feature a tobbi mellett hogy azt is megemlitsek 😊
ragoogliztam, a lenyeg az hogy hivatalos specifikaciok kozott nincsen, viszont szetszedtek es hardveresen tamogatja, van fm transmitter/receiver, ill. 802.11n wifi is van benne amit szinten nem emlit a specifikacio. talan hamarosan lesz ra (vagy mar van is) szoftveres megoldas.

VipJoco
3 vs 2 az állás per pill a nincs vezet lehet még szavazni 😄 (úgy néz ki meg kell várni a magyar hivatalos megjelenést és ha valaki kézbefogja megmondja, hogy: ?)

joebacsi
most akkor a felvilágosodás egyik legnagyobb alakja tévedett?

de van 😛

http://blog.gsmarena.com/nexus-one-torn-down-wi-fi-802-11n-and-fm-radio-transmitterreceiver-found-hiding-inside/

Máté94
Nincs.