378
-
#138 Ahogy néztem itthonra behozzák neked olyan 150-160 körül, ebay-ről mennyivel olcsóbb? -
#137 Ennyi idő alatt nem lesz hamisítvány. -
#136 Nem tudjátok, hogy van-e már hamisítvány a telefonból? Mert gondolkozom rajta, hogy ebay-ről veszek egyet Amcsiból, de félek, hogy nehogy valami gáz legyen. (bár már google-ben utánanéztem és nem találtam semmit, de háta csak én nem vettem észre, hogy van valami kínai szar is belőle)
Gondolom ilyen esetben garanciára esély sincs itthon, igaz? Mondjuk szerencsére nekem eddig egyetlen telefonomnál sem kellett élni a garanciával, de biztos, ami biztos.
Azt ugye jól tudom, hogy nincs a telefonnak semmilyen gondja az itthoni GSM és 3G hálózatokkal? -
#135 Haszontalan a többi mellett hehe, attól még leírhatnák ha van benne, a HD2-höz is oda tudták írni, pedig ott is van fícsör bőven :D
-
#134 hivatalos oldal nem emliti, de ettol fuggetlenul siman lehet benne, csak tul haszontalan feature a tobbi mellett hogy azt is megemlitsek :)
ragoogliztam, a lenyeg az hogy hivatalos specifikaciok kozott nincsen, viszont szetszedtek es hardveresen tamogatja, van fm transmitter/receiver, ill. 802.11n wifi is van benne amit szinten nem emlit a specifikacio. talan hamarosan lesz ra (vagy mar van is) szoftveres megoldas. -
#133 3 vs 2 az állás per pill a nincs vezet lehet még szavazni :D (úgy néz ki meg kell várni a magyar hivatalos megjelenést és ha valaki kézbefogja megmondja, hogy: ?) -
#132 most akkor a felvilágosodás egyik legnagyobb alakja tévedett? -
Dns5000 #131 de van :P -
Dns5000 #130 http://blog.gsmarena.com/nexus-one-torn-down-wi-fi-802-11n-and-fm-radio-transmitterreceiver-found-hiding-inside/ -
#129 Nincs. -
Dns5000 #128 szerintem benne van a chip csak szoftware nem támogatja
-
#127 Asszociálj :D
A képen Nietzsche látható -> Nícse! :D
Itt a telefon hivatalos adatlapja.
Nícsen benne FM Rádió. -
#126 Köszönöm az értelmes megnyilvánulást, de ezzel mi a csöcst csináljak? -
#125 -
kn00bis #124 Akkor nincs benne, csak azon az oldalon elírták. :) -
#123 Nah ez jó lesz 1ik ember van másik nincs. :D -
#122 Nincs benne. -
kn00bis #121 Itt azt írják van benne. -
#120 Hali
Nekem annyi kérdésem lenne, lesz avagy van benne FM rádió vagy nincs? Csak mert semeik oldalon nem találok 1 pontos leírást a tudásáról. -
Dns5000 #119 Nem tudom árulja e egyáltalán operátor már valahol, mert ha ez csak a googletól rendelt akkor nem annyira gáz. Meg valószinűleg nem is költöttek annyit reklámra mint a motorola, vagy lehet egyáltalán nem költöttek reklámra. -
#118 Azt azért hozzá kell tenni, hogy elég közvetett módon becsülték ezt a 20000 eladott példányt. -
#117 azok a rohadt hw -es érintőgombok ne lennének ennyire elbaszarintva... botrányos már szerintem azoknak az érzékenysége (vagyis érzéketlensége)... ez egy közép vagy alsó kategóriás érintős samsungon elmegy, nade egy ilyen mobilon ilyen hiba? több mint vicces -
#116 jól néz ki! Érdekes hogy ilyen botrányos eladási számokkal nyitott. Tényleg várom már hogy nálunk mennyibe fog fájni! -
Dns5000 #115 live wallpapers
nagyon gyorsnak tünik a menü rendszer, tetszik -
#114 sok (banneralapanyag) kép + teszt -
kn00bis #113 Vagy az is lehet csak azért mert ilyen hülye módon kezdték árulni, én ezt nem is értem, le is mondtam róla... -
Dns5000 #112 hát ez érdekes
droidból 250k fogyott
Lehet hogy elfogytak az androidos telóra vágyók, akik megvették a droidot most nem fognak új telót venni. -
#111 20 000 db fogyott az első héten -
Dns5000 #110 http://mobilarena.hu/hir/nexus_one_3g_veteli_hibakkal.html
remélem gyorsan megoldódik -
#109 nexusnak 2,5-szor annyi pixelre kell renderelni, ezt vajon figyelembevetted? -
Dns5000 #108 Miért hogy működik ez android alatt és hogy kéne működnie szerinted? -
Dns5000 #107 Nem tudom mitől kezdődnek a java progik.
A java tuti lassabb mint, ha native linux code lenne. De cserébe sokkal könnyebb probramozni sokkal hibatűröbb mint a c/c++.
sprint Hero vs Nexus1
26,4 vs 26,7
Ha jól tudom akkor ugyan az a proci Sprint Heroba mint az alapba Heroba.
Qualcomm MSM 7200A 528 MHz VS Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz
Ez nem valami meggyőző. Duppla frekvencia és fejlettebb arhitectura 0,3FPS-t jelent.
Tudom 3D sokkal jobban függ videókaritól, de akkor is ez nagyon kevés gyorsulás. -
Inquisitor #106 Nem az a baj, hogy Java, hanem az, ahogyan ez Android alatt működik. A böngésző meg nem a virtual java machine-on kívűl, tehát natív linux alól fut? -
#105 Mp3 lejátszót és böngészőt szifonon is tudsz futtatni egyszerre ;) -
Dns5000 #104 kapaszkodj meg androidon lehet több programot futtatni egyszerre pl mp3 lejátszó+internet böngésző
Ez mutitasking ? Igen.
Java alapu? Igen. Mi ezzel a gond?
Mi az hogy kamu mutitask? -
#103 Igy van, sajat tapasztalabol a Nokia Xpress Music, a Blackberry Pearl lelassul, ha nagyobb a memokartya..
Es alapbol lelassul mindegyik, ha tobb adatot kell scannalnie, indexelni, bongesznie.
A soha ne mond h soha nem tamogatja a 64GBs memot, arra meg, persze tudja tamogatni, ha hardweresen atalakitjak.. de azt mar Nexus Two-nak hivjak. ;)
A legtobb jelenlegi szorakoztatoelektronikas kutyunek van egy maximum leolvashato memoriamerete. Ki lehet probalni a regebbiekkel es el lehet olvasni a leirasban.. hulye lenne a gyarto valamibol is kisebb adatot irni.
-
Dns5000 #102 a belasulás az ssd/flash technológiából adódik
http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531&p=8
ha valakit komolyan érdekel
A lényeg, hogy mivel egy blokkot csak kb 10000x lehet írni ezért, csak akkor törlik az adatok a kártyák amikor már nincs hely máshova írni.
Tehát törlés csak onnantól van amikor írtál rá annyi adatot ami betölti (az nem érdekes ha töröltél mert az még nem történt meg valójában) a kártyát és innentől kezdve baromi lassú lesz az irás mivel előtte törölni is kell.
Van egy secure erase progi amivel tényleg teljesen lehet törölni az egesz kártyát és akkor megint gyors lesz. -
Inquisitor #101 "Habár a Google Mobile hivatalos oldala cáfolta azokat az értesüléseket, hogy az Európában a Vodafone csoport által forgalmazott Nexus One multitouch képességekkel rendelkezne, ..."
Van már olyan főzött Nexux ROM, amiben a multitouchos driver benne van, viszont a támogatás még nincs beépítve, de ami késik ugye ...
Egyébként most elég nagy problémák vannak egyes országokban, ahol kapni már Nexust, mert az a hír járja, hogy eldobálja a HSDPA/3G kapcsolatot, és a support átirányítja a usereket a HTC-hez. Azért ez így nem egy tartható állapot szerintem. -
Inquisitor #100 "1. nincs multitasking"
Kapaszkodj. Andoid alatt sincs! A kernel hiába tudja, a futatható alkalmazások viszont a Java virtuális gépen futnak, ahol a háttérben lévő programok kamu multitaszkban csak egy kis memóriaigényű szálat futtathatnak, ráadásul ha a rendszer úgy gondolja kell az a kis memória, még így is kilőheti a fenébe. -
Inquisitor #99 "Kicsit arcpirítónak tartom, hogy a Google oldalán még csak utalás szinten sincs megemlítve a HTC név"
Miért SOny Xperia sorozatnál a Sony reklámozza? Nem. Apple iPhone szériához odaírják ki gyártja? Nem. Blacberry/RIM telefonnál megadják a gyártót? Nem.
Elmész pl. a Yuhuatel oldalára, ott leadod online a kívánságlistát, és pár hét múlva elkezdik sorozatban gyártani amit kértél. Olyan külalakkal, amilyennel akarod.