Google Nexus One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyilván senki fejéhez nem tartanak fegyvert, hogy egyik v. másik üzletben vásároljon... szóval ne sírjatok 😊
Bazinga!
Az elsõ jegyüzérbe kb 5-600m-re botlasz bele a bejárattól, aki rohadt drágán akarja neked eladni a jegyet és alkudni is alig tudsz belõle (és persze azt mondja hogy ez a legalacsonyabb ár, már alig van jegy, vedd emg különben lemaradsz). Aztán ahogy mész a bejárat felé, egyre nagyobb lesz az alkudási küszöb és az alapár is, a bejáratnál már az elsõ üzér által ajánlott ár feléért, ha nem olcsóbban meg tudod venni a jegyet (konkrét élményem tavaly nyárról).
Az a vicc hogy nagyon sokan megveszik már az elsõtõl a jegyet, mert elhiszik a riogatásait.
itt ugyanez a helyzet, sokan nem képesek effektíven keresni a neten és belebotlanak az elsõ boltba, aki 160-170-ért adja, és ügyes dumával, "marketinggel" simán el tudja adni az ilyeneknek a telefont.
2. Nem teljesen az árrol van itt szó hanem az üzletpolitikáról, nem 1 telefonon kell kigazdálkodni az üzlet fentartását, de gondolom ezt te is tudod. Nah most aki google telefont akar venni, valszeg használ google-t is nah akkor pedig az elsõ beírás alapján megvan az az oldal amin 153k 1év garival és méghozzá fizetett hírdetés is. Nah most tételezük fel ha 145-be tette volna ki a meg nem nevezett oldal a telefont lehet 18k-val kevesebbet akaszt le 1 vevõrõl, de többen vásárolnak nálla. (persze nem kell 2hét se és 130körül mozog az ára avagy az alatt)
Téma lezárva nem akarom szétoffolni a forumot már úgyis megtette más.
Jelenleg ugye 529$ a nexus a USDHUF=194 gugli szerint
Az 102626*1,25(AFA)=128282HUF
Na most nem tudom hogy kell e vámot fizetni ezután, tegyük fel hogy nem.
Namost mondjuk van egy GSM boltod annak van egy rezsi költsége+bérleti díj+bérek(ha nem egyedeül csinálod )+ hirdetési költség. Fél-1 milla havonta.
Ezt valakinek meg kell fizetni és az a vásáról aki telót vesz.
153/128=1.195 19,5% haszon.
Nem tudom neked hogy jött ki a 100k allatti ár.
Ha usaból megrendeled akkor ugye megúszod az ÁFÁt, de lesz postakölség és kétséges garancia.
Mindenki annyiért adja amenyért megveszik, ha 163k ért nem megy el majd lejjebb engedik az árát. De nem mineneki fogja megtalálni a 153kért árult nexus mert nem talája meg az a hirdetés és megveszi 163kért mert annyit megér neki. Lehet hogy nem lesznek sokan lehet, hogy egy sem lesz.
May the force serve you well!
Avagy várnak 1-2gazdag emberre akinek megéri így is?
szóval amíg a HTC is adott ki olyan touchscreenes mobilokat amihez mellékelt stylust, és iphone killernek titulálta, nincs mirõl beszélgetnünk 😊
persze ez már változott, a mostani HTC -k nagyon jók, fõleg hogy végre felhagynak a windows mobile -al és áttérnek androidra
Bazinga!
Mikor HTC telefonom lett, eltartott egy darabig, míg megszoktam a görgõ hiányát, az nagyon ki volt találva.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mégis az iphone volt az elsõ olyan telefon amit kizárólag ujjal való használatra terveztek... akarva-akaratlanul, félig-meddig jogosan minden ilyen érintõs mobilt az iphone vetélytársának tekintenek 😊
Bazinga!
Bazinga!
Hmm, szóval ez a telefon ugyan az mint a N1, csak HTC Sense lesz rajta? Mi értelme ennek, azt hittem a N1 exkluzív lesz.
Venni jelenleg nem igazán éri meg itthon.
Töltsük le az internetet!

Minden esetre a döntés a tiéd, jól néz ki a cucc, viszont a kérdésed elég rossz helyen tetted fel, mert az Apple nettáblájának és a Nexus One-nak semmi köze nincs egymáshoz.
(Persze ezek a kérdések nem teljesen feléd írányulnak)
499 elég durva ár 529es nexushoz képest.
igaz 3gvel 629.

11:18AM "And just like we were able to meet or exceed our tech goals, we have met our cost goals... iPad pricing starts at $499."
JIT support 😛
Now download BenchmarkPi from the market and see your now MUCH lower score due to the new kernel and JIT. Mine was at 2850 before the two upgrades, now im at 1088!
szoval eddig is gyors volt de most méggyorsabb lett 😄
Én olyanokat olvastam, hogy elég szar az érintõ panel benne. Meg hogy max 2 ujjat támogat.
Egyelõre nagyon gondolkozom a droidon, de az meg nem tetszik. Meg lehet vele barátkozni, de a Nexus nagyon szép.
Szerintem nekem ha összejön rá a pénzem, rendelek egyet.