98
Darksiders PS3/X360
-
uvijoe #98 Sziasztok!
Ha olvassa valaki még:Xbox 360 (eredeti)Darksiders-ben hogy tudom (melyik gombbal) a célzást előcsalni?
Van egy kapu amit a csillaggal kellene kinyitni,a kapu feletti gyémánt eltalálásával,de sehogy se tudom eltalálni,se becélozni.
A segítséget előre is köszönöm!
-
SlickAdam #97 !A! játékot??? avass be légyszíves! :D -
halohal #96 én azt szeretném kérdezni hogy végigvittem a játékot hogy lehet úgy újra végigvinni hogy a képességeim meg maratnak.
nem kel újra megvenni -
#95 PC topikban kérdezd esetleg -
vipera97 #94 Hol lehet grafikát állítani? mert nem találom -
csohi1 #93 heló! egy kis segítség kellene most játszom a darksiders végét a sárkány megvan de ami benne volt az nem nem tudom a kardal lenyomni,mitkel csinálni az egérrel? -
awacs111 #92 Üdv!
Ugyanaz a problémám,mint a 70.-dik hsz-ban leírt.Nem tudom felrobbantani a falat,hogy beleessen a lávába és továbbmenjek.Vannak rajta robbanószerek,de akárhogy,akárhonnan dobálom,nem robbannak:(.A fáklyák égnek.Segítsen aki tud,legyen szíves!Köszönöm! -
falloutfan #91 ááá értem kössze:D csak mert majdnem egy napig törtem a fejem rajta, de sehogyse jöttem ráXD -
#90 Azokra portálokat "lőhetsz" majd, hogy eljuss bizonyos elérhetetlen helyekre. Persze ahoz hogy erre képes légy el kell érned a történet egy bizonyos pontjára hogy megkapd a képességet.
3:15nél látod a videoban. -
falloutfan #89 azokat a kerek barnás fa ajtókat hogyan lehet kinyitni? -
#88 PC-s verziónál hogy kell beállítani hogy autofokuszban maradjon a boss? Az első "homokhernyónál" sikerült ráállítanom hogy végig rajta legyen (nem tom hogy sikerült). De a nagynál csak addig marad rajta amíg a shiftet nyomom, ha felengedem rögtön visszaáll a kamera róla.
Elmebeteg egy ember volt aki kitalálta a pc-s billentyűkiosztást, vagy valami mutáns kezü akinek 4-5 helyen hajlottak az ujjai (vagy csak simán 8 ujja volt egy kezén?) -
detto88 #87 Amikor feléd üt akkor kell megnyomni shift és amikor kivédted egyből vissza kell ütni bal egérgombbal -
fonixportal #86 Valaki megtudná mondani hogy kell megcsinálni a védéses támadást mert nemtudom megcsinálni az itteni videón 5 perc 22 másodpercnél ami van http://www.youtube.com/watch?v=UtoP4ExwnME&feature=related köszike -
falloutfan #85 hát mind1 majd talán lesz valami patch vagy nem tom, de azért köszi -
detto88 #84 Sajnos a mentésben nem tudok többet hozzászolni.bocsi
-
detto88 #83 Majd kapnifogsz a jobb kezedre egy kesztyüt. Elektromosat. azzal birod majd szétverni. pontossan nem tudom melyik pályán.
-
falloutfan #82 és a kék kristály falat hogyan lehet kitörni? -
falloutfan #81 ja és amiből kezd elegem lenni az az hogy a karakteremnek mindíg más képességei vannak. mármint olyan mintha kezdtem volna két karaktert és mindegyiknek mást fejlesztettem volna. az egyik nap még megvan az xy képesség a másik nap nincs és ez egy mentés nem kettő. annyira tanácstalan vagyok már hogy az hihetetlen, hiszen így nem lehet normálisan fejleszteni. -
detto88 #80 Én csak annyit tudok hogy a gépi mentés müködik, csak ha te mentésed az nem fog müködni. De lentebb volt már rolla szó. Lentebb nézd meg. Sok mindenkinek csak így megy.
-
falloutfan #79 helosztok. nekem a mentés valamiért egy nagy szar. rámentek és egy előző mentést hoz be meg eltűnik stb. mit lehet csinálni? -
detto88 #78 Nemtudok sehogyse nagyot ugrani a teleporton keresztül. Csak kicsit. Melyik gombal kell vagy hogykellene. Köszi,. -
#77 ebben a videóban megtalálod!
http://www.youtube.com/watch?v=irTq8E4_Gck -
detto88 #76 Szevasztok. Lenne egy kérdésem. Már tudok teleportálni. Van egy robotféleség aminek egy láncos buzogánya van amiben áram van. Körülöttünk 5 teleportálo kör. Hogy kell lezuzni ezt a a szörnyet Elöre is köszi -
Rewerse #75 Szevasztok én oroszt szedtem le és orosz a nyelv:P ezt hogytom átállítani vagy angolosítani? tud valaki linket vagy ijesmit? -
#74 megvan,visszább nem kellett hozzájuk tűz,azért nem gondoltam rá.
köszi -
#73 Megvan a megoldás,most vettem észre hogy először be kell gyujtani a fáklyákat basszus.
Túl vagyok rajta -
#72 mer mi nem megy? tüzet csinálsz a fáklyákon aztán utána ráküldöd a robbanó izére. amíg nincs tűz addig nem fog berobbanni. -
#71 a videón 7:45 percnél van az a rész,ha így könnyebb.
köszi -
#70 Helló.
Valaki segítsen már lécci.
A második kristályfal
itt képtelen vagyok megcsinálni amit a videóban mutatnak.
2 napja kinlódok vele,de nem tudom szétrobbantani a piros kristályt.
A kis tüskés gömb mindegy hol van?Próbáltam oda dobni ahova a videón van de semmi,a 2 fáklya után ahhoz repül,aztán visszajön és ennyi.
Már mindenhogy hozzávágtam a csillagot ahogy csak lehetett és mégse,lassan az irányítót vágom hozzá. -
#69 Itt a youtube végigjátszás.
Nagyon nagy játék! Még ilyet legalább kettőt! :) -
nasum #68 http://www.cheatcc.com/xbox360/darksiderscheatscodes.html
hasznos segitseg ha mar csak 2 3 valami hianyzik. -
nasum #67 Ird be youtube-ba :D
Amugy ha az a palya ahol a temeto van, akkor ott van a haz tetejen, lekell menni a pincebe es fel amig tudsz utanna a csaklyaval elkapni, a falat aztan maszk es ott is vagy. -
Hulker #66 Helo!
Valakis segítsen már mert nem találom a hetedik armageddon shard ot ami a scalding gallow nál van már 3órája bojongok de semmi...
előreis thx -
#65 Passz, nekem kb 6 hiányzik az artifactokból, nem foglalkoztam velük különösebben -
nasum #64 http://www.youtube.com/watch?v=sQ-KRH7hro8
itt a video es a valasz a csontvazra, valamint a 2 hianyzo soilder artifactbol az 1 ikre, nem huztam el a sirt, viszont igy amr csak 1et nem talatam meg arra valami otlet?? -
nasum #63 No koszi Seth. Komolyan mondom igaz 11 ora melo utan faradtan de nem vettem eszre hogy azt meg lehet kerulni, nagyon gonosz modon vannak ott a texturák. Vagy én vagyok vak :D de tényleg nem láttam teljesen véletlenül mentem be :)))
2 kérdés és békénhagylak.
1: Mindent összeszedtem már minden fegyver legendary stb, overloard champion, egyedül 2 db soilder artifact hianyzik, lehet e tudni valahonnan hogy melyeket hagytam ki??? Mert ha nem hagyom a retekbe en tuti nem megyek vissza, mindenhova.
2: Sehol nem olvastam rola, de mit kell tudni a kalapbol kiugro csontvazrol mi a lenyege? Mar 3x levertem mindig ad sok lelket, anvils foldnal, katedraálisnál, meg a meg valahol, de van valami érteleme vagy semmi?? -
#62 Nem kívül kell, hanem belül a barlangban. Ugye ott is van ilyen piros kristály,ami tulajdonképpen a kinti kristály része, szóval ha azt felrobbantod akkor kint is eltűnik.Szóval a barlangban pont szembe a falon vannak a robbanó gubók(csak a maszkkal láthatóak), a falon meg egy fáklya -
nasum #61 Eljutottam addig, ott van ugye a kard 1 darabja mint kiderult, marmint a sivatagba. De eskuszom nem tudom a lanccal elerni a naracs lebego izet, se shadow maskba se nelkule. Hogy kellene csinalni? -
#60 Mindegyikhez a Shadow maszk kell,amivel láthatóvá válnak a rejtett ládák,fujókák,karddarabok.A végefelé szerzed meg. Ha nincs meg akkor ne erőlködj,haladj a sztorival. -
nasum #59 2 kerdes.
Mar a vegefele jarok, most probalom megszerezni az eldugott cuccokat.
Nem jutok be ket helyre
1: kint a leges legelso palyan, amikor Vulgrim elosszor jelenik meg, fent van a szemkozti epulet tetejen 1 lada ott a kek pont amit ugye lanccal kene elereni es fellendulni, eskuszom mindenhogy probaltam de sehonnan se tudom elerni mi a megoldas???
2: Ashlands, neztem mar kulfoldi oldalon vegig jatszasokat, de nincs megemlitve, indulastol csak balra menni, Ruinrol leugorva felkell ugrani 2x es egy kor alaku barlanghoz erunk (terkepen lehet jol latni, elkulonul a tobbi resztol) utamat aljan 1 piros kapu, amit ugye robbano valamivel lehetne szetszedni, eselytelen se tuz se semmi nincs ott, van viszont nagyon magasan 1 narancssarga kampo, de akarcsak az elso esetben eselytelen elerni a lanccal, nem is lehet olyan meredeken felnezni.
Mi lehet a megoldas, elore is koszi.