Csillagösvényen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondjuk jó lenne egy olyan bizonyíték, tudod hogy mikor is készítették a Szent Koronát?"
Egy ilyennek én is örülnék! Egyébként mit számít, hogy mikor készült? Ha év, hónap, nap, óra, perc dátumot tudsz akkor azzal több lesz a Korona, vagy kevesebb?
"Kik készítették?"
Így is lehet kérdezni, csak erre felelõtlenség lenne válaszolni, mivel sem fénykép, sem videó felvétel nincs róla, ergo egy olyan ember mint például te, ennek hiányában úgysem hiszel el semmit, szóljon mellette bármennyi érv. De mondjuk lehet úgy is kérdezni, hogy kik mûködtetik, kik tudják használni, kik tudják, hogy miképpen mûködik? Kik azok, zokszó nélkül alávetették magukat a jogrendjének...
"Ha a honfoglalásnál régebbi, ugyan mi a fenéért van rajta kereszt?"
Felhívnám a figyelmedet arra az apróságra, hogy az a fajta kereszt ami a Szent Koronán van, picit régebbi jelkép mint a honfoglalás idõpontja. A Kereszténység nem csak nyugatra terjedt...
Egyébként pedig az egyenlõ szárú kereszt a Kereszténységnél is régebbi jelkép. A kör az anyaisten, az egyenlõ szárú kereszt az atyaisten jelképe. Tedd õket egybe, mit kapunk?
EZT! Közepén a Pantokrátor, vagyis a mindenségen uralkodó... Persze biztos ez is véletlen, és aki csinálta a koronát, az elõre tudta, hogy mi ezzel most magyarkodni fogunk...
www.smart-bus.hu
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
púúúúú
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ezt írják ugye a könyvek. Aztán ki tudja, hogy hogyan is történt, saját magát fényezve írhatta le esetleg. Ja és az egy dolog, hogy valaki belsõ használatra ír le valamit, de tudatában van vele, hogy fennmarad a jövõnek. Mindig is voltak olyan emberek, akik imádták azt a tudatot, hogy majd a távoli jövõben õt nagynak látják. És mi sem egyszerûbb, mint kiszínezni bizonyos dolgokat...
Amúgy meg te is az a jellemzõ provokálós ember vagy, egyáltalán nem hat idegesnek TDantes mondanivalója, te meg provokálod...
púúúúú
Figyelj jól rám! Egy családfa levezetés nem a választásokra készült. Bonfini, aki ezt lejegyezte Mátyásról, olasz volt. Külsõs érted? Mellesleg miért kellett volna hazudnia? Nem voltak választások, nem kellett hülyíteni a népet! A nép választotta meg, magától, háromszori közfelkiáltással.
A másik, ahol a Noé sztori le van vezetve, az a Képes Krónika. Az nem a népnek készült. Nem propaganda anyag. A következõ király számára készült, BELSÕ használatra! Mi értelme önmagának hazudnia? Nem tudom te, hogy vagy vele, de én mondjuk nem hazudnék a fiamnak se, nemhogy önmagamnak...
www.smart-bus.hu
Vagy, mutass már egy avar kincset amit mi vissza loptunk.
De persze ilyen úgyse lesz, úgyhogy hagyjuk is.
"Fel volt netán címkézve? Vagy volt a magyaroknak egy listája, az elrabolt kincsekrõl?"
Ez már az a kategória, amire válaszolni sem kéne, de egy picit azért segítek, nehogy én legyek az akadálya a felvilágosodásodnak. Hozok néked egy analógiát. Egy Daciát gondolom meg tudsz különböztetni mondjuk egy Ferraritól. Na körülbelül annyira lógtak ki az avar kincsek a nyugati kultúrából, mint ahogy kilógna egy Ferrari a 80-s évek Romániai útjairól...
Megint ott a gond, hogy a kérdéseid szépen elárulják, mennyire tájékozatlan vagy a kérdést illetõen, de ettõl függetlenül olyan embereket veszel semmibe, akik egy életen át az adott témakörrel foglalkoztak!
Csak azt tudom javasolni, hogy, ha érdekel a téma, akkor alaposan olvass utána, és próbáld meg elfogultság nélkül meghallgatni az érveket. Csak vizsgáld meg, hogy az avar díszítõmûvészet miben tért el az akkori nyugati mûvészettõl, és máris nem fogsz ilyen butaságokat kérdezni.
Ja igen, még valami. Tudom, hogy mai fejjel nehéz elképzelni, de anno még volt olyan, hogy, ha valakinek úgynevezett kincs volt a birtokában, akkor azt mondjuk õ készítette, és nem lopta valakitõl.
www.smart-bus.hu
Ja, a Szent István csatahajó meg Guinea-ban van, rajta van a Hét Vezér ,a Hét Törpe, a Szent Korona, ami régebbi még Földnél is, mert Szíriuszról ide lovagoló magyarok csinálták, no meg az avar-hun kincsek.
Ennyi értelme van, annak amit mondasz.
De hát mindegy, ha Fehér Mátyás Jenõ leírta, akkor úgy is van, mégha szembe is megy a logikával, és a tényekkel.
Mert hát a magyarok a hunok elrabolt kincseit keresték. Ühm, és figyelj már, az honnan látszik egy kincsen, hogy az elrabolt hun kincs? Fel volt netán címkézve? Vagy volt a magyaroknak egy listája, az elrabolt kincsekrõl?
Ja, és ha a hunok elrabolt kincseit kerestük, akkor az a hunoké volt, ez világos. De honnan szerezték a hunok? Vették a kincseket a sarki üzletben? Õk is úgy rabolták össze, tehát akkor ez úgy van ezzel a kinccsel, hogy elõször elrabolták a hunok a kincset Európától, majd az európaiak visszarabolták, majd a magyarok ismét vissza rabolták, és ez így ment, hogy ide-oda rabolgatták egymástól a kincset. De klassz!
Ez az indoeurópai hozzáállás! 😊 A mi õseinknek anno még megvolt az a jó szokása, hogy saját maguknak nem hazudnak. A Képes Krónika belsõ használatra készült, nem média bomba, nem népszabadság vezércikk! 😉
www.smart-bus.hu
"A történelmet a gyõztesek írják"
Mátyás akkor eléggé gyõztes volt 😊
Ja egyébként meg bekaphatja, lehet, hogy noétól származik, és jó meg szép, hogy egész itáliát meg bécset is szanaszétszolizta, de f*szért nem tudta rendesen megoldani az utódlását...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mindenki olyan felvilágosító filmeket szeretne látni, aki a saját igazát támasztja alá, de egy kis egészséges fenntartás a nagy beleélés mellett sosem árt.
Persze, hogy nincs találat, mivel a nemzetközi uralkodó szervezetek havonta dollár csitrillárdokat költenek arra, hogy minden nyomát eltüntessék!
ha a többire, akkor kellenek ezek a felvilágosító filmek.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Szánjatok rá pár percet, és töltsétek ki.
A bal oldali kék dobozban Take the test, majd az Analysis a sorrend. Szerintem egy páran meg fognak lepõdni a saját eredményükön.
Kicsit keveset aludtam! 😄
www.smart-bus.hu
Egyébként, hogy a történet még izgalmasabb legyen, maga Bonfini ( Mátyás olasz történetírója ) írja, hogy õ már bejárta európát, de ilyet még nem látott, hogy egy király, Nóé-ig tudja levezetni a családfáját! Igen, megint lehet hüledezni, NÓÉ-ig!
Képes Krónika / 3. fejezet / elsõ oldal
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fehér Mátyás Jenõ - Az avar kincsek nyomában
Fehér Mátyás Jenõ
1972-ben írta ezt a könyvet! Akkor nem igazán volt divat a "magyarkodás"... vedd ki könyvtárból, és nézz utána...
Tudod nem az a baj, hogy más a véleményed, hanem az a baj, hogy állítasz valamit, amit nem tudsz alátámasztani, csupán papagájként rikácsolod azt amit beléd neveltek az iskolákban. Érvelj, hivatkozz, bizonyíts... valami történjen mér ezen a szánalmas gúnyolódáson kívül...
Egy pillanatra gondolj bele abba, hogy az általad félistennek tekintett, úgynevezett szakemberek esetleg hazudhatnak... mondjuk érdekbõl. A Szent Koronával kapcsolatban már fizikai tényt is mutattam neked, a hazugságaikra... tudom, nem számít... a lényeg az ego...
www.smart-bus.hu
púúúúú
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Bár a szerelem még okés. 😊
Nah mivan, nem kapnak elég segélyt, vagy mi a lófene?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
sak attól félek hogy van olyan hülyeség amit valaki komolyan vesz. Tuti van aki ezt is lehiszi.
Vix jegyzék ,meg V Béla...hatalmas! <#nevetes1>#nevetes1>
A székelykáposzta már kicsit erõltetett.
Btw, ez a videó egy pofátlanság. Itt sírunk bazz, hogy elvették a földjeinket tõlünk (bár jogosan sírtunk).
De:
- Az elején valahogy úgy kezdi a videót, hogy mennyi területet zsákmányoltunk. Arra akar kilyukadni, hogy ezek most a miénk lehetne? HÁT a pofám leszakad, mi itt saját régi honföldjeinket akarjuk visszakapni, jogosnak mondott indokkal, közbe meg még olyan földeket is akarnak most mutogatni, amit lényegében pár évig "loptunk" el szomszéd területektõl? Ugyanezen indokkal mondanám azt, hogy akkor ejnye-bejnye, a törököknek ugyan adjuk már vissza Magyarországot... Õk is valamikor itt annak idején kisajátították a területeket. Nemde?
- Azért mert nem volt Csehszlovákia, nem kéne itt osztani az észt. Csehek rátelepedtek a Szlovákokra, majdnem olyan szinten elnyomott nép volt a szlovák a csehek alatt, mint pl ahogy itt bánnak (jogosan/nem jogosan, nem az én dolgom eldönteni) cigányokkal. Ez egy erõ egyesítés volt. Nem volt itt Osztrák- Magyar monarchia se régen, aztán valamiért hát CSAK LETT. És valamikor valamit el kell kezdeni, mondhatnánk azt, hogy mit akarunk mi itt, hisz idõszámítás kezdetén nem volt itt: MAGYARORSZÁG.
- Olyan, hogy Ötödik Béla, nem jegyez a történelem :-|
Tovább nem is nézem a videót
Gratulálok az elvakult népségnek. Google alapján Sikosdi professzor nem létezik. EGY TALÁLAT van rá, az is egy szélsõséges weboldalon jegyezve...
púúúúú
púúúúú
Én magas vagyok és vöröshajú. lehet, hogy én akkor ír vagyok? <#wow1>#wow1><#fejvakaras>#fejvakaras>
Meg már akkor is létezett a Szent Korona. Óh, hát hogyne, én is olvastam egyszer egy sci-fit A Korona hatalmát, abban több km hosszú magyar ûrhajók is vannak. Jó könyv volt, tetszett, úgy annyira reális mint ez a kis videó. <#nevetes1>#nevetes1>
Most hogy így olvasom a neveket, egyik ismerõsömmel épp minap beszélgettünk a családnevekrõl. Nem tudtok valamilyen oldalt, ahol utána lehetne keresni?
Az én családnevem az hogy Balogh, és Mauger fia Balog... errõl jutott most eszembe.
Ismerõsöm családneve pedig Tomozi... Nem tudtuk hová tenni, mégis honnan származnak 😊
...