768
  • helpWOP09
    milyen felbontáson játszotok?
  • Gascan #527
    helyedben valami torrent oldalon próbálnám meg...
  • helpWOP09
    és azt legyenszíves valaki megmondani honnan szerezhetem meg!? A multi nemkell, mert én egyedül játszok...
  • macleody
    Van, csak azzal nem lehet multizni.
  • Gascan #524
    én Steamről vettem még januárban... amúgy úgy tudom van működőképes tört verzió is..
  • macleody
    Lehet csokit is elfogadnak.
  • helpWOP09
    de pénzért kell megvenni nem ember?
  • DummyBoy
    De le lehet tölteni a Yuplay-től, ha ott veszed meg, kapsz egy kulcsot és azzal menni fog ...

A játék maga StarForce-os, ehhez kell a kulcs ...

Amúgy igen, eredeti van :)
  • helpWOP09
    ez az egy hiba van ebben a játékban... nem lehet letölteni ezekszerint ahogy itt ti elmondjátok... mind1, majd ha lessz pénzem talán elmek és megvesze m576 -ba, ha olcsó lessz... és nektek az eredeti van meg?
  • DummyBoy
    Ja, megvan az 500 hsz ...

írni kellene a modiknak ... De a FT topikhoz sem kaptam meg :)

@helpWOP09: sorry, nem tudunk segíteni, ha a leírás alapján nem tudod elindítani a virágbolti verziót, akkor marad a spórolás!
  • Gascan #518
    Tudom, hogy nem mindenkinek van pénze megvenni, főleg nem 14 év alatt.... - a káromkodást megspórolhatnád. A kód sajnos nem jó! Ezt irja az üzenet, amit kapsz! Tehát ezért nem megy!
  • LeonSilver
    Dummy, nem akarnál HG lenni ?
  • helpWOP09
    de amikor a telepítésnél írja ki azt a szar, arra nincs vmi orvoslás? SEGÍTSETEK! Kurva jó ez a játék, de a demo nem olyan jó, hisz 2 pálya van benne...
  • helpWOP09
    BMEG! 1 fillért nemadok érte mert nincs lóvém, a kód az jó, mert egy darabig tölti, és aztán írja ki, és nincs erre vmi megoldás?
  • Gascan #514
    Azt irja ki hogy vedd meg :D
  • DummyBoy
    Akkor gyanítom ez lesz az oka xD

Azt írja, hogy nem jó a kód ...

@balazs:

Reflektoros pálya: Hirtelen nem emlékszem pontosan, elég rég játszottam vele, de ott az érkező bombázó-kötelékeket kell lelőni asszem.
  • helpWOP09
    nem! úgy töltöttem le! erről a linkről: http://isohunt.com/torrent_details/148758633/wings+of+prey?tab=summary
    és amikor aces.exe -re kattintok, activate gomb-ra, beírom a serial numbert, ezt írja ki: (regelve vok a yuplay -en)
  • Gascan #511
    eredeti a játék?
  • balazs006
    Hali ám!Éjszakai bevetésnél ahol reflektorral világítanak ott mit kell csinálni?Előre is köszönöm a segítséget!

• helpWOP09
    Sziasztok!
    Amikor telepíteni akarom a gamet, ezt írja ki: Mi lehet a hiba? Segítsetek!
  • macleody
    Bejelentkeztél uplayre? Gondolom az kell hozzá.
  • rik83
    Helló!
    Nem tudjátok miért lehet az hogy nekem mindig azt írja ki hogy server unavalible már meg néztem a tűzfal beállításokat is.
    Előre is köszi.
  • johny85
    hy, hornest nest küldetésnél mit kell csinálni, éjszaka van és refivel világítannak?
  • Petee1983
    Sikerült beállítani a Logitech dual action control pad-ot (találtam rá vidit a youtube-on) csak az a baj hogy a beállítások a jobb analog-ra állítódott be. Megtudom valahogy cserélni a a jobb és a bal analóg funkcióját? Választ előre is köszi.
  • 37lz55
    Köszi a gyors választ!:)
    Nem vagyok egy nagy rep szimes, de ez egy nagyon hangulatos game...
  • Gascan #503
    igen van fék, meg tudod nézni a controlsban - valamilyen break a neve.. alapbeállitáson azt hiszem a B betű, de nem vagyok biztos benne.. ez a kerekeket fékezi le, tehát ha sokáig tartod lenyomva akkor előre dől a gép.. ezért ajánlatos inkább csak nyomkodni pár másodpercenként
  • 37lz55
    Ahoj, ha nincs a gépen airbreak, hogyan lehet földretétel után lassulni? van v.mi fék?? esős időben mindig kicsúszok a reptérről:)
  • Petee1983
    Sziasztok. Logitech Dual Action control pad-ot hogy tudom beállítani a játékhoz?
  • l0b1g
    köszi. nem rossz tízer, de nekem ez a modern hadviselés nem nagyon tetszik...
  • LeonSilver
    Remélem ez jó lesz, viszont nem értem az előző miért nem.

• LeonSilver
  • LeonSilver
    Ez
  • l0b1g
    mi az az FC2.0?
  • grimm13
    Ok és ha a patch , crack megvolt de a kampánynál kéri az aktivációs kódot akkor mi a baj ?
  • Nohab
    Ha olyan kell, akkor várd meg a Storm of War-t. Sokkal részletesebb, mint az IL-2 és még szép grafikája is lesz. (A készítő csapat tudtommal megegyezik). Nem titkolt szándékuk, hogy idővel egy WW2 online féle játékot adjanak ki a kezük közül.
  • garaib
    Nagy kár, hogy nem a jó öreg IL-2 Sturmovik-ra húzták rá ezt a grafikát. :o( Sokkal nagyobb sikert lehetett volna elérni.
  • LeonSilver
    Félreértetted.
    Ez szép, az meg szim ;)
  • GaBika6
    Jah, de arcade-ba sajnos... Szimulátorban szerintem FC2.0
  • samsung123
    kintvan a crack fix! amugy ez a legszebb repgame idáig szerintem
  • zotya10002
    Jól néz ki ez a game!