768
-
#528 milyen felbontáson játszotok?
-
Gascan #527 helyedben valami torrent oldalon próbálnám meg... -
#526 és azt legyenszíves valaki megmondani honnan szerezhetem meg!? A multi nemkell, mert én egyedül játszok... -
#525 Van, csak azzal nem lehet multizni. -
Gascan #524 én Steamről vettem még januárban... amúgy úgy tudom van működőképes tört verzió is.. -
#523 Lehet csokit is elfogadnak. -
#522 de pénzért kell megvenni nem ember? -
#521 De le lehet tölteni a Yuplay-től, ha ott veszed meg, kapsz egy kulcsot és azzal menni fog ...
A játék maga StarForce-os, ehhez kell a kulcs ...
Amúgy igen, eredeti van :) -
#520 ez az egy hiba van ebben a játékban... nem lehet letölteni ezekszerint ahogy itt ti elmondjátok... mind1, majd ha lessz pénzem talán elmek és megvesze m576 -ba, ha olcsó lessz... és nektek az eredeti van meg? -
#519 Ja, megvan az 500 hsz ...
írni kellene a modiknak ... De a FT topikhoz sem kaptam meg :)
@helpWOP09: sorry, nem tudunk segíteni, ha a leírás alapján nem tudod elindítani a virágbolti verziót, akkor marad a spórolás! -
Gascan #518 Tudom, hogy nem mindenkinek van pénze megvenni, főleg nem 14 év alatt.... - a káromkodást megspórolhatnád. A kód sajnos nem jó! Ezt irja az üzenet, amit kapsz! Tehát ezért nem megy! -
#517 Dummy, nem akarnál HG lenni ? -
#516 de amikor a telepítésnél írja ki azt a szar, arra nincs vmi orvoslás? SEGÍTSETEK! Kurva jó ez a játék, de a demo nem olyan jó, hisz 2 pálya van benne... -
#515 BMEG! 1 fillért nemadok érte mert nincs lóvém, a kód az jó, mert egy darabig tölti, és aztán írja ki, és nincs erre vmi megoldás? -
Gascan #514 Azt irja ki hogy vedd meg :D -
#513 Akkor gyanítom ez lesz az oka xD
Azt írja, hogy nem jó a kód ...
@balazs:
Reflektoros pálya: Hirtelen nem emlékszem pontosan, elég rég játszottam vele, de ott az érkező bombázó-kötelékeket kell lelőni asszem. -
#512 nem! úgy töltöttem le! erről a linkről: http://isohunt.com/torrent_details/148758633/wings+of+prey?tab=summary
és amikor aces.exe -re kattintok, activate gomb-ra, beírom a serial numbert, ezt írja ki: (regelve vok a yuplay -en)
-
Gascan #511 eredeti a játék? -
balazs006 #510 Hali ám!Éjszakai bevetésnél ahol reflektorral világítanak ott mit kell csinálni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
#509 Sziasztok!
Amikor telepíteni akarom a gamet, ezt írja ki: Mi lehet a hiba? Segítsetek! -
#508 Bejelentkeztél uplayre? Gondolom az kell hozzá. -
rik83 #507 Helló!
Nem tudjátok miért lehet az hogy nekem mindig azt írja ki hogy server unavalible már meg néztem a tűzfal beállításokat is.
Előre is köszi. -
johny85 #506 hy, hornest nest küldetésnél mit kell csinálni, éjszaka van és refivel világítannak? -
Petee1983 #505 Sikerült beállítani a Logitech dual action control pad-ot (találtam rá vidit a youtube-on) csak az a baj hogy a beállítások a jobb analog-ra állítódott be. Megtudom valahogy cserélni a a jobb és a bal analóg funkcióját? Választ előre is köszi. -
37lz55 #504 Köszi a gyors választ!:)
Nem vagyok egy nagy rep szimes, de ez egy nagyon hangulatos game... -
Gascan #503 igen van fék, meg tudod nézni a controlsban - valamilyen break a neve.. alapbeállitáson azt hiszem a B betű, de nem vagyok biztos benne.. ez a kerekeket fékezi le, tehát ha sokáig tartod lenyomva akkor előre dől a gép.. ezért ajánlatos inkább csak nyomkodni pár másodpercenként -
37lz55 #502 Ahoj, ha nincs a gépen airbreak, hogyan lehet földretétel után lassulni? van v.mi fék?? esős időben mindig kicsúszok a reptérről:) -
Petee1983 #501 Sziasztok. Logitech Dual Action control pad-ot hogy tudom beállítani a játékhoz? -
l0b1g #500 köszi. nem rossz tízer, de nekem ez a modern hadviselés nem nagyon tetszik... -
#499 Remélem ez jó lesz, viszont nem értem az előző miért nem.
-
#498 -
#497 Ez -
l0b1g #496 mi az az FC2.0? -
grimm13 #495 Ok és ha a patch , crack megvolt de a kampánynál kéri az aktivációs kódot akkor mi a baj ? -
#494 Ha olyan kell, akkor várd meg a Storm of War-t. Sokkal részletesebb, mint az IL-2 és még szép grafikája is lesz. (A készítő csapat tudtommal megegyezik). Nem titkolt szándékuk, hogy idővel egy WW2 online féle játékot adjanak ki a kezük közül. -
garaib #493 Nagy kár, hogy nem a jó öreg IL-2 Sturmovik-ra húzták rá ezt a grafikát. :o( Sokkal nagyobb sikert lehetett volna elérni. -
#492 Félreértetted.
Ez szép, az meg szim ;) -
#491 Jah, de arcade-ba sajnos... Szimulátorban szerintem FC2.0 -
#490 kintvan a crack fix! amugy ez a legszebb repgame idáig szerintem -
#489 Jól néz ki ez a game!