47
-
#7 Ha a rendszer nem volt mostanáig sem titkosítva, akkor asszem ez jól tükrözi az egész amerikai rendszert - kiküldi állampolgárait külföldre harcolni akik bár tisztában vannak vele, mibe mennek, de akkor is életüket adják érte, viszont olyan eszközöket biztosít nekik az állam, amelynek szöges ellentétjét mutogatja a propagandában - vagyis hogy nem ilyen jeleket, de egyáltalán semmilyen jelet nem tud az ellenség dekódolni. Hát, nem is kell dekódolni, mivel nincs is kódolva... szégyen... -
bunny #6 Képtlen vagyok elhinni, hogy dollármilliós, milliárdos project esetén tényleg titkosítatlanul sugároznák az információt egy felderítő gépről. Ennyire az amcsik se lehetnek hülyék, szerintem inkább arról lehet szó, hogy elavult kódolással nyomják, amit meg feltörtek a ruszkik. Ami persze szívás, de akkor sem kódolatlan adás ... -
lapaleves #5 írtam az amiknak, hogy álljanak át biztonságosabb protokollokra, például az ftp meg az smtp. remélem nyerek valami tendert. -
lapaleves #4 nektek -
lapaleves #3 kellett nekted az ördögöt a falra festeni, most a kezükbe került. -
#2 Vicces, hogy úgy meg tudnak bundázni katonai tendereket, hogy a nyertesek képesek titkosítatlan streamet küldeni dollármilliárdokért a mai ultramodern világban (ezt ki fogadta el anno a hadügyben, azt kéne fellógatni). Ennél még én is 1000x biztonságosabb programokat fejlesztek 2048-bites kulcsokkal, meg ami kell. Ezek meg még mindig a germán barbárok szintjén mozognak valahol az első században. Titkos katonai akciók, közröhej... -
#1 Még hogy nem tudták...