Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja és akkor most újraértékelem a még "demo" hiányában tett kijelentésemet, mely szerint középszerû a játék. Nem az attól szerencsére jobb lett úgyhogy nem 3-as hanem 4-es 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én a beragadó egérgonddal végig küszködtem, mert nem igazán tudtam hova átrakni a shiftet és ugyan így is végig tudtam vinni de idegesítõ volt.

Amúgy a játék azért nem egy hú de nagy valami viszont a történet jó volt, meg a beépített zsaru belsõ vívódásai szerintem egész jól átjöttek és a végén nem véletlenül tette fel a kérdést a rendõrnõ. Úgyhogy maga a játékmenet újat nem igazán tudott mutatni, ügyesen összeszedtek innen onnan jó ötleteket és egybegyúrták de nem mindenhol tudták azt a színvonalat hozni, mint ahonnan merítettek. Úgyhogy az ilyen 9 pontok szerintem kicsit túlzóak de 8-at azért simán ér.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23

Na találtam érdekes arcokat a játékban😄 ezek vajon mit csinálnak? Eljátsszák a karatekölyök 15-t?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Eh.Úgylátszik mindenki ott akad el.Sokszor kell nyomni a védekezést amikor pirosra vált,és az R gombot mikor lent van a földön,nekem is úgy sikerült valahogy.NYugodj meg,utána több ilyen késelõs lesz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az még az elején van😊 Mi nem megy benne srácok? védekezni kell és akkor jó lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
ha jól tudom akkor Minget kelett üldözni egy kopasz csávót aki egy csajjal beszélgetett és azt kellett üldözni !

Ez a tetön volt ahola ventilátorok voltak még nagyon az elején !
Maximus4
Kár,mert újra játszottam volna azt a küldit,hogy megnézzem mit lehetne csinálni,mert már nem emlékszem rá.Szólj ha megtudod a nevét😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lacee86
Pf, meg nem mondom neked. Egy ipsét kell futva üldözni elõször, és 2x jön közben verekedõs rész, és ez a 2. verekedés, fent valami tetõn.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Maximus4
Mi annak a küldetésnek a neve?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lacee86
Az a baj, a végigjátszás videóból sem derül ki semmi új, h hogyan lehetne könnyebben. Addig már sokszor eljutottam, h kinyírok mindenkit, és már csak az ipse marad, de az a hülye mindig kinyír...

wesker24
Ehh hogy én mit szenvedtem vele mivel sose játszottam Beat'Em Up játékokkal nekem is elég nehezen sikerült megcsinálni !
Örülj neki, hogy Te egy ekkora király vagy

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Lacee86
Én annak örülnék, ha végre tovább tudnék jutni a késelõs faszis verekedõs résznél... :/ 😊

grebber
Én annak miért örüljek ,ha olyat javitanak amit észre se veszek/ nem zavar?

Next PC upgrade: 2022

broman191
Volt azért gond, fõleg a kamerakezeléssel, elég szembetûnõek, nem is kevés...az ne is nevezze "teszternek" magát aki nem veszi észre õket és nem szól róluk. A #1008-ben pont te idézted mennyi mindent javítottak, tehát minimum annyi hibának vehetõ tételt lehet listázni. Nekem az elsõ benyomásaim között volt hogy elég gyatra az irányítás, persze viszonylag hamar megszokható volt olyanként amilyen, de nagyon is jogos miatta a "rinyagépség" mert közel sincs a tökéleteshez és még valószínûleg jön ezután is 1-2 patch mire a lehetõ legkellemesebb lesz... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Calver
protip:
meglévõ gondokra rámutatás ≠ rinyagép

az õrülten összevissza pörgõ kamera egy ilyen. szintúgy a kötelezõ aim assist - nem konzolpistikék vagyunk. a beragadó célzásról meg szó se essék... játszható ettõl a játék? igen, gond nélkül. bugok? de még mennyire.

inkább örülnél h a fejlesztõk "lelkesen" javítják a meglévõ hibákat, ahelyett h a többi játékost kritizálod.

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Arra nem gondolsz hogy pont olyanok tesztelik akiknek semmi bajuk nincs az irányítással ,nem mindenki rinyagép mint egyesek!
Nekem semmi bajon nem volt az irányítással hiszen mitõl lett volna.

Mikor az alap játszthatóságot befolyásoló ill. javitó patch-ek jelennek meg, mindig elgondolkodok, hogy kik és hogyan tesztelték a játékot. Nem vették észre 4 év fejleszetés és teszelés alatt, hogy irányíthatatlan??

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

ezt a szót kár volt kiejtened, direkt azért írtam le betûkként a neveket a képek pedig nem ártanak a sztori szempontjából...

SPOILER-t használj már légyszives.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na kipörgettem a game-t😊 legalább is 92,47%-ra és maradt még 1-2 apróság. Kár, hogy a végén nem hagyták meg nekünk, hogy elkaphassuk P-t.
J halála várható.
Érdekes végkifejlet lett, de valahol kiszámítható volt. Jó küldetések voltak, de valamiért egy kicsit mégis hiányérzetem volt mondjuk így is megöltek szinte mindenkit, a fõhõs persze túlélt mindent még a mellébe kapott soti lövést is a végén és kétlem h pont volt nála golyóálló, na mind1...ez Hong Kong😉

pár kép befejezésképp:

Na végre! Örülhet mindenki.A legfontosabb hibákat jaavították ki!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Frissités érkezett (1.5)

Sleeping Dogs – Patch 1.5 Release Notes

Stability
• Improved CPU timing to reduce issues where the game plays too quickly
• Various fixes to improve stability and minimize crashes during gameplay
• Fixed an issue with the Bink video player which may improve stability during in-game videos such as the title screens

Controls & Camera
• New option added! Aim Soft Lock: Lets the player enable or disable aiming assistance from the game
• New option added! Mouse Free Look: Enables/disables camera auto-centering behind the player when using the mouse and on foot
• New option added! Mouse Raw Input: When enabled, input is sampled directly from the mouse which improves responsiveness and accuracy on supported mice
• New option added! Mouse Sensitivity: A modifier that determines how much speed is recorded from mouse movement
• Mouse camera logic has been reworked for improved precision (independent of the raw mouse input option)
• The Action Hijack binding is now independent of the Sprint/Parkour key value
• While driving players can now use the mouse to look up and down
• While driving the camera no longer immediately auto-centers when you stop moving the mouse
• The high-speed camera shake while driving has been reduced
• Mouse sensitivity no longer differs when Wei is and isn’t carrying a gun

UI
• Front End screens now support a button help bar that is fully interactive via mouse
• Users are now able to exit screens by pressing the Back button
• Corrected all issues when exiting a screen using the Backspace and Esc keys
• It’s now possible to switch sections by clicking on the corresponding icons or tab headers
• The mouse wheel will scroll through all relevant lists in the user interface
• Mouse hit regions have been fine-tuned throughout the front end to improve user experience

grebber
Azon a helyen ahol ilyet láttam utépités volt és volt ott ugrató!

Ez mi? Mindenfelé körbenéztem a jel környékén, de nem látok sehol semmit. Ráadásul korábban se láttam máshol ilyen jelet.

Itt van.

Calver
<#eljen>

#1003: lehet akkor billentyûzettel vannak gondjai, én egér oldalsó gombra raktam, úgy soha nem akadozott. meglehet h win zavar be a lelkemnek.

Maximus4
Megfelel?

Az ember belõheti Q betûre akár akkor is ugyanilyen:/

Jól optimalizálták és itt még senki nem panaszkodott😊

ReszegKoldus
A játék sajnos rövid.

Ez a legnagyobb probléma 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

gabo91
Hehehe, szerinted nekem hasít?
Meg se merem mondani mikori a masina... 😊 kész csoda hogy egyáltalán játszhatok vele...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Calver
állítsd át bal shift-rõl. ennyi.

valaki akar házigazda lenni, vagy valamelyik mod esetleg alkotna? nem ártana a bannerbe a következõket:

zártörés: WASD-t használd, amit a játék ír hibás.
célzás: bal shift-rõl állítsd át ahhoz, hogy ne "akadozzon".

van még ezeken kívül valami sûrûn felmerülõ probléma?

és még nem is mondtam, hogy amikor tömeg van akkor nekem szaggat a játék. Autókázás közben is elég gyér, de még pont játszható

csak akkor szerintem, ha mondjuk túl teljesíted. Arra gondolok, hogyha mondjuk 2 vörös háromszögre csinálsz meg egy triád küldetést és mondjuk túlteljesíted valószínû utána kapsz XP-t. Mondjuk a Martial Arts küzdõarénásat is megcsináltam 2x asszem a North részen levõt aztán ugyanúgy kaptam lóvét szval igazából ezt még letesztelem...

Próbálgasd, megéri újra végigvinni a küldetést mindenképp

gabo91
Megpróbálom akkor úgy, de ez katasztrófa, tényleg jó játék lenne ha ilyennel nem ba*nák el.

Ha újracsinálok küldetéseket, akkor ugyanúgy megkapom rá az XP-t?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Még mindig nem vittem ki a játékot, de így is a police és a face fejlesztéseim fullosok réges régen, a triad fejlesztések amik level 6-osak egyelõre ott majd lehet újból meg kell csináljak 1-2 küldetést és a melee upgrade is megvan mind mivel a szobrocskákat is leadtam már. ruhákat, kocsikat még gyûjtenem kell mondjuk annyira nem lényeg, ha azok nem lesznek meg...

ez ilyen, lesz egy küldetés a Meet the new boss amikor kocsiból kell majd lövöldöznöd, na azt kb 10x kezdtem újra és rájöttem úgy lehet csak megcsinálni, hogy benyomod a célkeresztet (nekem a Q, mert a shift fos) és arrébb húzod A-val, D-vel és úgy elvileg a célkereszt is mozog és nem akad be az egész. Nálad is úgy van gondolom hogyha megnyomod a shiftet és céloz Shen akkor nem hogy nem mozog, ha bármi mást próbálsz nyomni kiad egy hangot mivel érzékeli azt, hogy több gombot nyomogatsz...

Ez amúgy nagy hibája a játéknak, de megtanultam kezelni. Kontrollerrel mégrosszabb az irányítás, mivel Xbox360-ra szabták a játékot nekem pedig Rumblepad 2-öm van az totál más

gabo91
Megkaptam az elsõ lõfegyveremet, de a célzás valami nagyon ratyi. HA Shiftel célzok hiába húzom az egeret, ba*szik arréb húzni a célkeresztet, vagy nagyon szaggatva. Néha spirtelés közbe is beakad a "nézés," és csak egyenest elõre megy...

Mitõl van ez? Valami patch van rá esetleg? Egérnél ki milyen beállítást használ? mert sehogy sem javult a dolog nálam.

Nagyon szépen köszönöm, már több napja ezen szenvedek és ez végre megoldotta. Ezer hála!<#taps><#taps><#taps>
Jó ez a Type. Tényleg hozza lóvét lazán 40 rugót.

Viszont az ágyú elég gyenge inkább HE-t használok hozzá.

broman191
A billentyûzeten a "W" betûvel felnyomod a pöcköt, amikor zöldül, akkor gyorsan "A"! 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem mert elakadtam a játékban, ott ahol egy poloskát kell tenni a szellõzõbe majd fel kell törni a zárat és kimenni az ajtón, na ez az az ami nem megy egyáltalán bárhogy próbálom, bill+egérrel tolom szóval gampad-el nem tudom megcsinálni.
Elõre is köszönöm a segítséget.
6-7 fõküldi van már csak a játék végéig és most minden hülyeséget csinálok. Szedem össze a cuccokat, nyomom a karaoket ezerrel 😄. Nem akarom, vége legyen 😞 Próbálom halasztani az elkerülhetetlent 😄
nem volt rossz ez a kórházas lövöldözés😊 Jól belevitték ezt is. Hihetetlen mit meg nem tesz az ember egy öregember miatt😄

Maxtreme
Állítottam én az ellenkezõjét? 😄
Arcade piff puff shooter millió van, viszont igényes verekedõs játék Pc-n nem olyan sok.
Jó ez így ahogy van.

Calver
face *meter*. úgy tudod növelni, ha nem ütnek meg harcban, te pedig minél "trükkösebben" vered agyon az unszimpatikusokat. ha betelik, nos...

alapból nem sok bónuszt ad, de ahogy gyûjtesz face *experience-t*, és megnõ a face... level-ed? szépen adni fog pár kedves kis bónuszt - nagyobb sebzés, megszakíthatatlan támadások, meg sokkal viccesebbek lesz alatta a támadások... példa: ha simán nekifutsz valakinek és a földbe kened, ha megvan megfelelõ képességed, Wei bemos neki egyet. ha face meter maxon van, *agyonverheted* az illetõt <#vigyor1> meg pl képes leszel megmarkolni a nagy dögöket is.

verekedéssel, sárga jelû küldetésekkel (pl egyes emberkéknek szívesség) és persze olyan ruhát kell venni, amin bizonyos százalékú face XP van

LoSA
"Face experience"! 😊 Róla van szó... De miez és hogyan lehet növelni?