1431
Sleeping Dogs

• Maximus4
    Feküdj le aludni.
  • WinStar
    épp most csináltam meg azt a raktáros küldit ami a demoba is benne volt,erre nem kapok több küldetést.Ez mitől lehet? :S
    Minden küldetést megcsináltam eddig,még a rendőrösöket is...
  • Broafka
    egyébként a lövöldözés "akadozáshoz" ha mellé jobbra vagy balra ('a' vagy 'd') nyomsz, akkor "kiakad" és ismét viszonylag normálisan lehet lőni, mondjuk van hogy egy pillanatra nyomom meg a lövést és beleenged egy egész tárat, de már egész hozzá szoktam. Amúgy csak most olvastam, lehet át állítom majd
  • mgkp
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám! Indítanám a játékot és, azt írja ki, hogy hiányzik a xinput1_3.dll nevű fájl. Direct x-et feltettem, ilyenkor már nem írja ki, csak egyszerűen indítanám és nem történik semmi. Win 7-em van, 64 bites.
    Valakinek valami ötlete?
    Előre is köszi!
  • IXEMGabeo
    tudom már eszembe jutott...
  • ReszegKoldus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén a videóban benne van, hogy ki ölte meg.
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk nekem hirtelen jött az, hogy meghalt. Csak úgy közölték velünk sokkoló volt, nem is tudom hirtelenjében kiölte meg. Tán a Big Smile bandája? Azok után, hogy az esküvőn majdnem meghaltunk miatta és a kórházban is miatta kellett lövöldözni:D
  • Broafka
    tudtam! Uncle Po hangja olyan ismerős volt, hát ő a hangja a Kung Fu Pandában Po apukájának, a libának a hangja! :)

(és nem mellesleg szerintem Diablo 3-ban az ékszeres emberkének a hangja is)
  • a.carkey
    Aha. Sokan használnak XPt, ahol a mentések a Win7hez képest IS össze vissza lehetnek. Ráadásul a különböző userek is lehetnek.

Csak pár példa:

Spore, Steames cuccok: appdata/roaming
    Paradox játékok: documentumok
    stb.
  • Calver
    [OFF]vagy nem. dokumentumok mappa még okés, de...
    C:\Users\felhasználó\AppData\Local\még 2-3 alkönyvtár is megszokott. retardált dolog, ami csak a játékosok szívatására van csak kitalálva, és a céljával pont ellentétes eredményt ér el, értsd: egy windows újrarakásnál tutira kitörlöd mentéseket, mert ugye bár sem a játék mappája, sem dokumentumok könyvtár nem a C meghajtón van direkt ilyen okból, ő csak azért is oda ment. szerencsére SD nem játssza ezt.
  • ReszegKoldus
    GY.I.K.-be mehetne, hogy "Why don't you have a pork bun in your hand?"
  • Lacee86
    Hát más játékét sem olyan irdatlan embert próbáló feladat megtalálni, tekintve, h a Dokumentumok mappában szokott lenni. Ha meg vki végképp nem találja, akkor 1 perc gugli.
  • Calver
    emlékeim szerint Sleeping Dogs a ritka példája annak, amikor a játék NEM rejti el a kétlábú elöl fogyatékos módjára a mentést - simán a játék könyvtárán belül a Data mappában találod őket.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Valaki megmondaná hogy a mentést hova rakja a játék?
  • Evoluti0N
    Pár perce játszottam végig. Nagyszerű lett. Eddig nálam goty, habár van még 1-2 játék, ami letaszíthatja a trónról :). Remélem, h sok küldi dlc jön hozzá. Nem bánnám ha lenne még pár rendőrségi eset. Ez a 4 sajna kevés volt. Igazából egy kiegészítő lenne a legjobb, de álmodik a nyomor :)
  • Grr1234
    Amúgy szerintem egész könnyű a közelharc, nem tudom, hogy egyeseknek miért nem boldogulnak vele.
  • Calver
    én is azt használtam végig, szinte megszakíthatatlan, baromi nagyot sebez, rengeteg pontot ad, kurvajó. nekifutásból chucknorris még az édes, bár ott pofánverik közben párszor az embert néhanapján, nem lehet közben védekezni.

#1035: jó tudni h nem csak engem emlékeztet SR sorozatra - színvilág, vezetés, karakterizáció... van pár dolog, na. de leginkább az, h milyen gyönyörű csilivili a csak szürkés-barna variációit ismerő GTA-hoz képest.
  • Grr1234
    Használd a környezetet is. F-el elkapod a rossz arcokat, odaviszed a piros dolgokhoz, instant kill.
  • IXEMGabeo
    Szerintem a lábtörés a legjobb bénító módszer. Azután le kell rúgni az ellenséget azon nyomban ottmarad. Meg személy szerint szeretem a forgó rúgást abból volt, hogy egy verekedés során 9-et eleresztettem;) Dagadt állatokra is nagyon jó ez a rúgás típus, meg persze az F+RMB féle kombó is
  • IXEMGabeo
    meg a Hitman 2, meg a KOTOR sorozat, meg tavaly a Portal 2 és így tovább:D:D
  • Shep
    Hát úgy nem lehet, úgy 2-3 ütéssel szétszednek.
  • Narxis
    Aha, akkor ez lesz a hiba. Én Rambo módjára próbáltam lerendezni mint pl. GTA-ban csináltam régebben. :D Csodálkoztam is, hogy már elfárad az ujjam a klikkelgetésben de nem feküdtek ki csak véres a fejük. :D
  • Shep
    Ne miért, állsz középen, mikor valamelyik pirosa vált megnyomod a jobb egeret ütsz rajta 2-3-at majd kezded előröl. Egyedül a nagydarabokkal kell kicsit szórakozni.
  • Narxis
    Eléggé béna vagyok verekedésben. Kontrollerrel jobban menne a dolog?
  • Prince23
    40 perc Sleeping Dogs:

• Lacee86
    Hát ha egy szavazáson, ahol 1-10-ig lehet pontozni, és 9 fölé jön ki az eredmény, akkor logikus, h kapott 10-eseket is, ha 9,5 fölé, akkor nem is keveset. :D Jah, h olyan játék, ami mindenki szerint 10-es. Olyan tényleg nincs...
  • Shep
    Hát alapvetően 5-től felfelé kerekítünk :D
  • Lacee86
    Akkori teszteket ha megnézel, szinte nincs olyan oldal, ami ne 9 fölé teszi, 9,5 meg ilyen értékeléseket is kapott. Magyarul sokak szerint 10-es. :)
  • Shep
    Nem volt rossz a VC de azért 10/10? Hát max számodra :)
  • Shep
    Én haltam meg még az elején az egér bug miatt, meg mikor lazára akartam venni a verekedést, hogy én vagy Bruce Lee minek nekem az ellentámadás :D
  • Lacee86
    "10/10-es játék nincs"
    De van, volt: Vice City, akkor a maga idejében. :))
  • MerlinW
    Dark Souls mellett játszottam... nem igen haltam meg a végigjátszás során. Jó tréner az a DaS:)
  • Shep
    Mondjuk így legalább volt némi kihívás a játékban, mert amúgy nem sok van :)
  • Shep
    Hát igen, az animáció az elég bénácska lett, főleg az béna futás :D

Hát akkor neked csak szimplán mákod volt, mert nekem is vol amikor nem jött elő de 3 játékból 2x igen és elég gáz mikor azért nem tudsz lelőni valakit, mert az egér megakadt és kész, vagy éppen mozog de hiába nyomod a gombot nem lő.
  • MerlinW
    Mindent alapon hagytam, tehát Shift. Nem mondom, hogy nincs probléma, csak azt hogy nem általános hiba. Végigjátszottam és nálam nem volt hál'isten az ég világon semmi.
  • Shep
    Hát pedig tele a net az akadó egérrel. De egyébként neked melyik gombra volt állítva a célzás?
  • MerlinW
    Nálam a stílusában egyértelműen a Saints Row 3 mellett foglal helyet a játék, magasan verve a GTA 4-et. Utálom ezt a pontozgatós dolgot, de miután ti nem, ezért én egy 8/10-et adnék neki. Ez gyakorlatilag 9/10 lenne, de 10/10-es játék nincs, egy pont levonás pedig a béna karakteranimációkért jár.
  • MerlinW
    Valami hardver/os/driver/egyéb zavaró tényező probléma lehet, mert nálam sincs semmilyen anomália irányítás téren.
  • MerlinW
    Pedig piszok egyszerű. Védekezés és counter. Ez nem Batman féle verekedős játék, hanem Assassin's Creed / Dark Souls féle counter rendszer. Védekezőállásban megpróbálsz az ellenfelek elé kerülni, és vársz a támadásra. Mikor piros körvonalat kapnak, támadsz. Gyakorold, mert lesznek helyek, ahol hatosával jönnek majd azok a késes fickók.
  • Lacee86
    Hát ha egy játék a mai játéközönben már el tud érni 8 pontot, akkor nincs szégyenkeznivalója. :)