Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Srácok, azt szeretném kérdezni, hogy... a (#923 hozzászólásban) bal oldali csík ugye az életenergiámat mutatja. A jobboldali "csík" az mit jelez? Az a sárga ikon, rajta a háttérben két ház, meg egy alak. Az micsoda? És mivel lehet azt "növelni"? Köszi a segítséget!

grebber
UK Charts Top 10:

1.Sleeping Dogs – Square Enix Europe
2.Darksiders Ii – Thq
3.New Super Mario Bros. 2 – Nintendo
4.London 2012: The Official Video Game – Sega
5.Transformers: Fall Of Cybertron – Activision Blizzard
6.Lego Batman 2: Dc Super Heroes – Warner Bros. Interactive
7.Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – Ubisoft
8.Mario & Sonic London 2012 Olympic Games – Sega
9.Batman: Arkham City – Warner Bros. Interactive
10.Lego Harry Potter: Years 5-7 – Warner Bros. Interactive

Next PC upgrade: 2022

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
Azt érdekesnek tartom hogy nem látom megemlítés szinten sehol hogy a SQUARE ENIX-nek bejött a cím és elégedettek az eladásokkal.
(Bár igaz még csak 10 nap telt el de ennyi idõ alatt is el lehet adni elég sok db-ot!)

Hong Kong Nights az jóféle, de eddig a többi úgy nem jött be túlzottan. Roadrunner is fasza, mert az rock😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

alma2
Bar mar irtam, de ismet meg kell emliteni, hatalmas zeneket pakoltak a jatekba, a fel youtube izzik az eddig kevesbe nepszeru popularis zenekarok szamainal mindegyiknel sleeping dogs brought me here stb 😊
aki beakarja tenni a sajat zeneit a jatek ala, az nyugodtan ra is ulhet a fuleire...
Nem beszelve, hogy mindig a cselekmenyhez illo zene szol, jokor jo idoben, a legjobbak!

szerintem

szerintem a lövöldözõs részek pont elégszer vannak a játékban. Kispisztolyt 9mm-est akár el lehet tenni, elõ lehet venni ez teljesen rendben van. Külön tetszik az, hogy amikor mondjuk SMG-vel szaladgálok az utcán akkor a rendõrök elkezdenek üldözni engem, nagyon jó az AI benne. És nekem az is bejön, hogy nem kimondottan a lövöldözésre fektettek hangsúlyt, azaz nincs olyan, hogy szinte minden sarkon pisztolyt talál az ember, nincs 999 lõszered, mint mondjuk a Vice cityben, San Andreasban, egyéb GTA sorozatokban...

köszi😊

Maxtreme
olyannyira hogy azért a lövöldözõs részek kidolgozottságára, azért nem fektettek túl nagy hangsúlyt. Van, van, de azért érezni hogy nem oylan mint a többi "vérshooterben".

Lacee86
Hm. Hát, remélem ha szerzek vmi plusz képességeket, jobban fog tetszeni a bunyó. Mert tegnap eléggé szenvedtem, és nem sikerült azt a késes embert kinyírnom, és meguntam. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Javarészt csak verekedni kell! Pár küldetésben azért lõni is kell ,de a bunyó van többségben mivel erre épül a játék!

Lacee86
De ez most komoly, h csak kevés lövöldözés van benne?

grebber
Arra ,hogy megold azt a pár lövöldözõs jelenetet!
Ha fegyver kell menjél Borderlandozni abban van pár millió db!

WTF?Akkor minek van benne fegyver? 😄 Dísznek?

grebber
Ez nem az a játék!

Valaki megtudja mondani nekem hogy fegyvert hogy tudok változtatni?Mert van két fegyverem,de beültem a kocsiba aztán már csak a puszta kezem lett...

ReszegKoldus
Én mindet végigénekeltem (nem 100%-ra), azért járt achievement, azt hiszem 90% fölött kellett teljesíteni mindnél hozzá.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

grebber
Nem értem,hogy lehet a verekedös részeknél elakadni. Én a fõsutori végén tanultam meg mindent az acsik miatt,tehát semmi fejlesztés nélkül bunyoztam végig gond nélkül.

ja tényleg nem. És a halálok számát se láttam a statban csak azt, hányszor tartóztattak le a zsaruk. Aztán lehet elkerülte a figyelmem...

Calver
tippem sincs, hozzájuk se nyúltam ha nem volt muszáj <#idiota>

Gabber viszont írta itt h csinálgatta, majd õ válaszol. de ahogy elnéztem, még statok között sem tûnik fel sehol.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver, a karaoke-nak mi értelme? Ha mindet megcsinálom 100%-ra kapok valami jutalmat? egyelõre 4 dal van nyitva kíváncsi vagyok a többi mikor nyílik meg.

Ok.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Calver
nem az zavar be, hanem ha pl közben megpróbálsz elkapni valakit (alapból F), nem fog védekezni, ha nonstop nyomkodod, szintúgy - akkor nyomj rá, amikor unszimpatikus felvillan. ha sokan állnak körülötted, akkor csak védekezz, jó idõzítéssel.

Calver
counter. alapból jobb egérgomb. ha sokan ugranak rád fegyverrel, akkor meg disarm tackle,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de az csak az Amanda nevû küldetés után kigyúrható, szobrácskák gyûjtögetésével

#787 leírtam miket kell melee training-bõl kötelezõen kigyúrni, ha azok megvannak és jól használod, nevetségesen könnyû lesz hirtelen a pofozkodás.

#951: spoiler tag mögé.
Etalon meg gyors, csak irányíthatatlan, nagyon szarul fordul. Tuono az igazi, vagy ha szereted a falakat, Velocita.

Mondjuk éppen ezt magyarázom.Pirosra vált,gyorsan védekezek,erre menet közben hátbarúgnak.Szart se ér ha 5 ember vesz körbe.Csak úgy lehet kivédeni normálisan ha nincs a közelben senki se

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja.Mivel védjem ki?

ki tudod védeni az ütéseket Iron és akkor máris könnyebb a helyzet. Utána próbáld ütögetni õket különbözõ kombókkal és akkor kapsz regenerációt is és face pontokat is

Páncélt nem is lehet feltölteni valahol az elején?

ez az Etalon nevû autó is veszett gyors

Nem is az lenne a baj ha egyesével ki tudnám nyirni õket,de nekiállok harcolni az egyikkel,erre a hátam mögött meg ütlegel a másik.

ez az esküvõs küldetés, meg a Johnny elfogásos volt a 2 legjobb idáig. Alakul ez😊 Csúnya vége lett ennek a házasságnak😞

papi szerkós küldetés is érdekes volt, ott kénytelen voltam a papok elõl menekülni ezek mindent kivédekeztek😄

Persze.Utána meg még nehezebb ellenfelek jönnek,most ott akadtam el mikor a furgonnal le kell parkolni az udvarban,és jönnek 5-en,utána meg megint 5-en,abból kettõ késes,és egy pajszeros.Na most kicsit elegem lett belõle.

Shep
Köszi. Közben már sikerült megcsinálnom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
#807.
ez a legdurvább ilyen ellenfél btw, késõbbi késesek sokkal egyszerûbbek lesznek, mert addigra lesz (ha összeszeded hozzá a cuccot - szedd!) disarm tackle-d, amivel instant lefegyverezheted.

Lacee86
Hali!
Még a játék elején, mikor vmi késes faszt kell kinyírni a tetõn, de elõtte még el kell intéznem 8-10 embert, ott azt a késes buzit hogy lehet kinyírni? Egyszerûen nem bírom megragadni sem, és a késsel kinyír folyton...

Piszkos  Fred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha escape-t nyomok játék közben (videóknál nem), kidob az asztalra hibaüzenet nélkül. Mitõl lehet ez és hogy orvosoljam?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

broman191
Hosszan nyomva kell tartani az entert amikor kiírja az elején, aztán következik a "Q" nyomogatása a kis figurákra navigálva. Wei általában elég sokáig fenn tudja tartani a vonalat a hívott féllel, vaktában lövöldözve is hamar meg lehet találni hol van a keresett személy! 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Seth
Tegyük fel hogy 3 adótorony közül választhatsz. Rámész egyikre,megnézed hol helyezkednek el az éppen hívók. Megpróbálod megjegyezni a pozíciójukat. Rámész a következõre ,majd harmadikra és megpróbálsz olyan hívót keresni amelyik mindegyik adótorony hatósugarában szerepel, tehát ugyanott megjelenik mindegyiknél. Az lesz az embered rámész,kicsit szkennel és már meg is van

PSN ID.: Beegabor

Shep
Van az az idióta küldetés, hogy elõször be a háromszögelés alapján el kell menni egy adott helyre majd utána be kell mérni a hívót. Na itt akadtam el, az egy dolog, hogy nem találok közös hívót a tornyok képe alapján de akármikor nyomok a scanre mindig azt írja ,hogy nem sikerült. Mi a fene itt a trükk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Most fejeztem be, 33 óra volt. Még pár mellélküldetés van hátra és 2 verseny. Összességében megérte az árát. Ha a futás közbeni irányításon javítanának esetleg (nem fognak) akkor még élvezetesebb lenne a parkeur. Jöhetnek az új feature-öket tartalmazó dlc-k. Ja, és ha többet lehetne pisztolyt birtokolni az sem ártana, esetleg egy új perk-kel. Szerintem mindent egybevetve nem jobb mint a GTA4 (tegyük félre a technikai oldalt), de lehet hogy csak az a baj, hogy sokkal jobban bele tudom magam élni egy kelet európai figurába mint - az általam egyébként filmben sem kedvelet - hong kong-i karakterbe.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

szerintem ez nem egy rossz game bár ez a jobb kormányzás elég necces.
broman191
Autóból ami nekem egészen élhetõ volt és "A" kategóriás az a Wangan GSX és a Panzer, motorból pedig a 750R vagy mi a szösz. <#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Azaz, a Cs 750R v mi a szösz.

Maxtreme
<#nyes><#idiota>
Egyébként ezzel ált. járdán a legcélszerûbb közlekedni, ott úgy is Te vagy a legnagyobb. <#banplz>

Calver
használd a Tuono-t. A kategóriás kocsi, lehet vele menni mint az állat, és a Velocita-val ellentétben nem csak falaknak - remekül kanyarodik, egyik kanyargós versenyt nem is lehet szerintem mással megnyerni, még a gép is nonstop falakkal ismerkedik ott <#idiota>

Solid Snake
Ezzel kanyarodni, minek majd az út fordul ahogy kell. nehogymá még Õ kanyarodjon <#idiota>
Maxtreme
alap 😄
Ezek után nem is kérdéses a flatout 3 miért lett akkora 1 rakás szar. 😄

broman191
So true...jó szekér, csak kanyarodni ne kelljen. 😄 A 750 feliratos motor számomra egészen kellemes volt, a játék elejétõl a végéig nagyon jól megvoltam vele, az 1100-asat is megvettem késõbb, de az már a Velocita-hoz hasonlóan túlzás a forgalomba, versenyeken kívül felejtõs. 😊

Ez mennyibe kerül?Most lenne olyan 700 ezrem "A" kategóriás autóra meg egy A-s motorra de nem tudom melyik😄
Ez mondjuk jól néz ki

Shep
Ja, az nekem is van az még tûrhetõ.