1431
Sleeping Dogs

• Ulthane
    Kezdem megszokni. :) Ha leszámítjuk a bűn rossz irányítást, az összes járművel való közlekedést, meg azt a kurva sok bunyót, akkor nem is olyan rossz. :)
  • xido
    Hát sajnálom a kollégát,hogy csalódott benne..emlékeztem régi True Crime részekre,szoszo nézegettem ebből is videókat,most jutottam oda,hogy na meglessük..már az első bunyó nagyon bejött,végre lábmunka,nem csak öklözés,aztán a tutorial rész alatt is szembe jött pár apróság,gyűjtögetés,kajálás,pisilés és kézmosás:))..Aztán jött a nyitott világ elsőre..alig bírok menni a motorral..és nem az irányítás miatt,hanem mert 2 sarkonként megállok ámulni,de jól néz ki és merre is menjek,hol találok ládikát vagy bármi apróságot..egy bánatom,hogy nem mindenre lehet felmászni:))
  • Tommy Fury
    Meglehet venni de nem ezt.12 ezerért ezt nem.Nekem nagyon tetszik nem azért írom de rövid,újrajátszás meg már nem ad olyan érzést mint először.
    Vagy többjátékos mod kellett volna bele vagy valami amitől érdekes lenne a többszöri végigjátszás.
    Egy biztos,remek második rész lehet a jövőben ebből vagy reménykedjünk tartalmilag nagy ingyenes DLC-ben
  • Ulthane
    Tököm sem vesz MM-ból játékot. Legolcsóbb konzolboltos ár, amit mondtam.

576, CD Galaxis, és társai távolról kerülendők.

Ne aggódj, a Darksiders II-t 13.900-ért vettem. :) Na, de az meg is éri az árát, még akkor is, ha sokszor szétbasz az ideg tőle!
  • IXEMGabeo
    tökmind1 mivel játszol, semmi sem éri meg, pláne ilyen Media Marktból tényleg nevetségesek ezek az 10 k feletti árak egy új játékért:)
  • Ulthane
    PC vagy konzol, tök mindegy, a játék attól még ugyanolyan rossz. :(
  • wesker24
    Vazze azt egy szóval se mondtad hogy Xbox360-ra kell ! :D

Mert itt nem mindenkinek van konzolja a PC-s verzió kerül annyiba nem az x360-as verzió !
  • Ulthane
    Hozzál MOST azonnal nekem 3500 forintért, fóliásat X360-ra. Hármat veszek bele kapásból, de inkább 30-at is, csak könyörgöm hozz ilyen áron!!!

• IXEMGabeo
    Kinek mi a jó:) ha 9/10-eket kap, és a GTA sorozat bizonyos részeinél is jobban megállja a helyét sokak szerint csak nem lehet olyan rossz...Az irányítást, ha megszokod más véleménnyel lennél róla.
  • wesker24
    Ez csak a te hibád csakis magadat okolhatod !

Itt mindenki szinte bagóért vette meg 3500 FT-ért nem hogy 12k-ért !

Jobban is utánanézhettél volna hogy mi mennyibe kerül ?

Meg ez ilyen játék hogy több benne a bunyó !
  • Ulthane
    Tegnap megvettem a játékot, három óra játék után azt mondom, ez egy kalap szar. :( A járművek gyalázatosan viselkednek, állandóan verekedni kell, eddig mást nem is kellett csinálni szinte. A rendőrös üldözések szánalmasak, a technikai megvalósítás szintúgy, egyedül a szinkron tetszik benne.

Kár volt érte 12 ezret kiadni. Mindjárt kibaszom a francba! Az év citromdíját a Sleeping Dogsnak adom. :(
  • IXEMGabeo
    lövésekre ne félj azonnal jönnek:)

Ha a közelben van zsaru csak akkor jönnek rád, de akkor azonnal. Elemenkülni gyalog baromi nehéz előlük viszont, ha az egyik elkap, akkor az E gombot nyomogatva ki lehet szabadulni a bilincsből:)

Rendőrök ahogyan viszonyulnak hozzád sztem reális lett a GTA sorozatokhoz képest. Mondjuk a helikopter ebben a játékban nincs az nekem elég fura.
  • pett3rson
    a rendőrök mindig ilyen inaktivak egyébként? se verekedésre, se balesetekre nem reagálnak túlzottan.
  • IXEMGabeo
    szerintem a legkönnyebb dolog a játékban:) az egész mobilos cucc nagyon ötletes lett.
  • pett3rson
    A kamerák hackelése tök jó, nekem legalábbis tetszik. kellett egy kis idő mire rájöttem a lényegre, de a másodiknál már könnyen ment :)
  • IXEMGabeo
    Szerintem az a biztos, ha uninstallálod vagy pedig megkeresed a játékon belül a DATA mappát és biztonsági másolatot csinálsz

Ha unistallálod akkor úgyis gondolom a remove után meg fogja kérdezni tőled a gép, hogy "keep the save game files" akkor nyomj igent
  • pett3rson
    Akkor nekem is ezt kellene kipróbálni, mert Én meg a BlackBoxos vagy mitomén melyiket használom és hát eléggé nehézkes. Na, de ha reinstall van, akkor a mentés megmarad? Tudom, amatőr kérdés, de most nem otthon vagyok, nem tudom kideríteni hol rejtőzik a mentési mappa. köszi előre is.
  • Vincentcloud
    Köszi, megpróbálom mert ez így elég zavaró
  • IXEMGabeo
    Felejtsd el a skidrowos verziót

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szedd le a P2P féle verziót az olyan 10 Gb körüli, a skidrowost hagyd a fenébe...1.4 patch és crack is van hozzá valahol szóval sok sikert
  • Vincentcloud
    De skidrowos 1.5, de csak a net elérését blokkolja, amúgy nem ad ki hibás riasztást a crackre, fogalmam sincs mi lehet az oka. Ma is befejeztem másodjára már el se indult, sosem tapasztaltam még ilyet játéknál.
  • Lacee86
    Nem lehet, h a vírusirtód blokkolja a crack miatt? Vagy nem tört játék?
  • Vincentcloud
    Ennyi, egyik nap gond nélkül játszok vele, azt ha másnap próbálnám indítani, nem reagál és a feladatkezelőben sem fut.
  • IXEMGabeo
    bővebben?:O Ilyenről nem is hallottam még...
  • Vincentcloud
    Valaki tud arra megoldást hogy ne kelljen minden nap újratelepíteni ha játszani akarok vele? Egyik nap megy, de másnap már nem hajlandó elindulni
  • Lacee86
    Jah, irányítás nem az erőssége a játéknak. Sztem próbálj meg egy másik verziót beszerezni, mert ilyen gond másnál nem nagyon van, így nem hinném, h patch-csel javítanák.
  • pett3rson
    Nálam folyamatosan és az sem megoldás ha ablakban hagyom futni, mert akkor is elsötétül a képernyő és persze akkor mikor nem kellene :(
    szóval valamiféle videóprobléma, de ezért nem váltok drivert vagy ilyesmi, gondolom lesz hozzá patch.

az irányítás is elég botrányos, gamepad-el játszom és úgy gyorsulnak a járművek, hogy balra nyomom a jobb oldali analóg kart, ha jobbra húzom akkor fékez :) elég vicces.
    az előbb csináltam emg a kung-fus küldit és ott ki kellett választani ugye, hogy a mestert "célzom", de közben a többit verem. hát ne tudd meg mit szenvedtem mire rájöttem mit kell nyomni, hgoy jó legyen...
  • Lacee86
    Nekem csak akkor csinálja ezt, ha leteszem tálcára, és utána vissza. Enyém is tört.
  • pett3rson
    Sziasztok.

Arra mi a megoldás, hogy ne lépjen ki full screen-ből 5 percenként? Természetesen tört játék, gondolom eredetinál nem csinálná ezt.
  • Calver
    SR2 az egyik legrosszabb port amit valaha láttam, viszony az egyik legjobb játék is egyben
    nézz körbe topicjában, többször linkeltem steam-es fórumról guide-ot "foltozgatásához".
  • Evoluti0N
    Elkezdtem a Saints Row 2-t. Régebben játszottam már (próbáltam), de nagyon szaggatott. Most se megy mindig tökéletesen, a SD pedig megy maxon. Elég gyenge port. Eddig nem sokat tudok mondani róla, nem tűnik rossznak, de a SD után fura visszaszokni a jobb oldali vezetésre :D
  • Prince23
    A SD nekem 28 óra volt mindent elvégezve, pár láda, kehely maradt csak meg. Szal nem mondanám rövidnek, baromi jó a szavatossága. A GTA 4 irányíthatósága viszont rosszabb, csakúgy mint az autók vezethetősége is. A kamera beállítás mindkét játéknak rossz. Hosszabb játékidő, nagyobb város? GTA 4 egyértelmű. De akár hogy is nézzük, összegezve a dolgokat a SD győzött szinte minden kategban. Sokkal élvezetesebb volt, de most én nem szarozom konkrétan a GTA 4-et az is testzsett, csak hát vannak tények :)) Ja és Wei Shen sokkal tökösebb, karakteresebb mint a bugyuta egyszerű Mr. Sablon tökély Nico.
  • MerlinW
    Don't feed the troll...
  • Evoluti0N
    Akkor én a szerencsések közé tartozom, mivel 0, azaz 0 buggal találkoztam. Persze nem azt mondom, h biztos nincs benne, de aligha bughalmaz.
  • Lacee86
    Jól van, okos vagy, 1-es, leülhetsz!
  • johny85
    KÖSZ,ez a játék egy nagy bug halmaz bétának is rossz lenne.
    Nem hiába kínai.
  • ratgab
    Statistics-ban van.
  • johny85
    az autobalesetet szenvedett picsánnál vagyok ez kb hány %-a a vágigjátszásanak,vagy van % kilyelző valahol?
  • Lacee86
    Ok, thx.
  • Evoluti0N
    Kapod ingyé ahogy haladsz a sztorival.
  • Lacee86
    Egy kérdés: mentésházakat lehet venni, vagy kapok pluszba a játék előrehaladtával?