Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Face experience-ben mi a maximum? Én most 8-asban vagyok. 😊

Calver
aha. na, ez új, akkor ilyen is van. én csak hirtelen arra gondoltam, h pisztoly van nálad, és eldugva - ahogy észrevettem, nem lehet jármûben elõhúzni.

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
Saját irányítás beállítást használtam, shift-et felcseréltem jobb klikkel. ennyi. és ezért nem mûködött, most már okés. vissza állítottam alapra. csak azt nem értem akkor ha már PC testreszabhatóság van controler tekintetében, akkor meg....

na mindegy. am nagy game.

Calver
ha nem kaptad elõ fegyveredet beszállás elõtt, akkor emlékeim szerint sehogy. ha igen, #1077.

Malakai
Ugyanúgy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Prince23
Hajóból hogy a retekbe kell lödözni?

Calver
egérre rakd, legalábbis nálam úgy nem volt akadozás.

csak az A és a D mozgatásával lesz valamivel jobb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Broafka
szerk: áttettem ctrl-ra a célzást, és ugyanúgy beakad nálam a karakter, semmi különbség

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lacee86
HD 2600-zal megy a játék? 😮

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Maximus4
Feküdj le aludni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

épp most csináltam meg azt a raktáros küldit ami a demoba is benne volt,erre nem kapok több küldetést.Ez mitõl lehet? :S
Minden küldetést megcsináltam eddig,még a rendõrösöket is...

Broafka
egyébként a lövöldözés "akadozáshoz" ha mellé jobbra vagy balra ('a' vagy 'd') nyomsz, akkor "kiakad" és ismét viszonylag normálisan lehet lõni, mondjuk van hogy egy pillanatra nyomom meg a lövést és beleenged egy egész tárat, de már egész hozzá szoktam. Amúgy csak most olvastam, lehet át állítom majd

Sziasztok!
Lenne egy problémám! Indítanám a játékot és, azt írja ki, hogy hiányzik a xinput1_3.dll nevû fájl. Direct x-et feltettem, ilyenkor már nem írja ki, csak egyszerûen indítanám és nem történik semmi. Win 7-em van, 64 bites.
Valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi!
tudom már eszembe jutott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ReszegKoldus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén a videóban benne van, hogy ki ölte meg.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk nekem hirtelen jött az, hogy meghalt. Csak úgy közölték velünk sokkoló volt, nem is tudom hirtelenjében kiölte meg. Tán a Big Smile bandája? Azok után, hogy az esküvõn majdnem meghaltunk miatta és a kórházban is miatta kellett lövöldözni😄

Broafka
tudtam! Uncle Po hangja olyan ismerõs volt, hát õ a hangja a Kung Fu Pandában Po apukájának, a libának a hangja! 😊

(és nem mellesleg szerintem Diablo 3-ban az ékszeres emberkének a hangja is)

a.carkey
Aha. Sokan használnak XPt, ahol a mentések a Win7hez képest IS össze vissza lehetnek. Ráadásul a különbözõ userek is lehetnek.

Csak pár példa:

Spore, Steames cuccok: appdata/roaming
Paradox játékok: documentumok
stb.

A medve nem játék.

Calver
vagy nem. dokumentumok mappa még okés, de...
C:\Users\felhasználó\AppData\Local\még 2-3 alkönyvtár is megszokott. retardált dolog, ami csak a játékosok szívatására van csak kitalálva, és a céljával pont ellentétes eredményt ér el, értsd: egy windows újrarakásnál tutira kitörlöd mentéseket, mert ugye bár sem a játék mappája, sem dokumentumok könyvtár nem a C meghajtón van direkt ilyen okból, õ csak azért is oda ment. szerencsére SD nem játssza ezt.

ReszegKoldus
GY.I.K.-be mehetne, hogy "Why don't you have a pork bun in your hand?" <#nezze>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Lacee86
Hát más játékét sem olyan irdatlan embert próbáló feladat megtalálni, tekintve, h a Dokumentumok mappában szokott lenni. Ha meg vki végképp nem találja, akkor 1 perc gugli.

Calver
emlékeim szerint Sleeping Dogs a ritka példája annak, amikor a játék NEM rejti el a kétlábú elöl fogyatékos módjára a mentést - simán a játék könyvtárán belül a Data mappában találod õket.

Shevchenko
Sziasztok!
Valaki megmondaná hogy a mentést hova rakja a játék?

FORZA MILAN!!!

Pár perce játszottam végig. Nagyszerû lett. Eddig nálam goty, habár van még 1-2 játék, ami letaszíthatja a trónról 😊. Remélem, h sok küldi dlc jön hozzá. Nem bánnám ha lenne még pár rendõrségi eset. Ez a 4 sajna kevés volt. Igazából egy kiegészítõ lenne a legjobb, de álmodik a nyomor 😊
Grr1234
Amúgy szerintem egész könnyû a közelharc, nem tudom, hogy egyeseknek miért nem boldogulnak vele.

Calver
én is azt használtam végig, szinte megszakíthatatlan, baromi nagyot sebez, rengeteg pontot ad, kurvajó. nekifutásból chucknorris még az édes, bár ott pofánverik közben párszor az embert néhanapján, nem lehet közben védekezni. <#rolleyes>

#1035: jó tudni h nem csak engem emlékeztet SR sorozatra - színvilág, vezetés, karakterizáció... van pár dolog, na. de leginkább az, h milyen gyönyörû csilivili a csak szürkés-barna variációit ismerõ GTA-hoz képest.

Grr1234
Használd a környezetet is. F-el elkapod a rossz arcokat, odaviszed a piros dolgokhoz, instant kill.

Szerintem a lábtörés a legjobb bénító módszer. Azután le kell rúgni az ellenséget azon nyomban ottmarad. Meg személy szerint szeretem a forgó rúgást abból volt, hogy egy verekedés során 9-et eleresztettem😉 Dagadt állatokra is nagyon jó ez a rúgás típus, meg persze az F+RMB féle kombó is

meg a Hitman 2, meg a KOTOR sorozat, meg tavaly a Portal 2 és így tovább😄😄

Shep
Hát úgy nem lehet, úgy 2-3 ütéssel szétszednek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Aha, akkor ez lesz a hiba. Én Rambo módjára próbáltam lerendezni mint pl. GTA-ban csináltam régebben. 😄 Csodálkoztam is, hogy már elfárad az ujjam a klikkelgetésben de nem feküdtek ki csak véres a fejük. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shep
Ne miért, állsz középen, mikor valamelyik pirosa vált megnyomod a jobb egeret ütsz rajta 2-3-at majd kezded elõröl. Egyedül a nagydarabokkal kell kicsit szórakozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Eléggé béna vagyok verekedésben. Kontrollerrel jobban menne a dolog?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
40 perc Sleeping Dogs:

Lacee86
Hát ha egy szavazáson, ahol 1-10-ig lehet pontozni, és 9 fölé jön ki az eredmény, akkor logikus, h kapott 10-eseket is, ha 9,5 fölé, akkor nem is keveset. 😄 Jah, h olyan játék, ami mindenki szerint 10-es. Olyan tényleg nincs...

Shep
Hát alapvetõen 5-tõl felfelé kerekítünk 😄

Lacee86
Akkori teszteket ha megnézel, szinte nincs olyan oldal, ami ne 9 fölé teszi, 9,5 meg ilyen értékeléseket is kapott. Magyarul sokak szerint 10-es. 😊

Shep
Nem volt rossz a VC de azért 10/10? Hát max számodra 😊

Shep
Én haltam meg még az elején az egér bug miatt, meg mikor lazára akartam venni a verekedést, hogy én vagy Bruce Lee minek nekem az ellentámadás 😄

Lacee86
"10/10-es játék nincs"
De van, volt: Vice City, akkor a maga idejében. 😊)

MerlinW
Dark Souls mellett játszottam... nem igen haltam meg a végigjátszás során. Jó tréner az a DaS😊

[merlinw.org]

Shep
Mondjuk így legalább volt némi kihívás a játékban, mert amúgy nem sok van 😊

Shep
Hát igen, az animáció az elég bénácska lett, fõleg az béna futás 😄

Hát akkor neked csak szimplán mákod volt, mert nekem is vol amikor nem jött elõ de 3 játékból 2x igen és elég gáz mikor azért nem tudsz lelõni valakit, mert az egér megakadt és kész, vagy éppen mozog de hiába nyomod a gombot nem lõ.

MerlinW
Mindent alapon hagytam, tehát Shift. Nem mondom, hogy nincs probléma, csak azt hogy nem általános hiba. Végigjátszottam és nálam nem volt hál'isten az ég világon semmi.

[merlinw.org]

Shep
Hát pedig tele a net az akadó egérrel. De egyébként neked melyik gombra volt állítva a célzás?

MerlinW
Nálam a stílusában egyértelmûen a Saints Row 3 mellett foglal helyet a játék, magasan verve a GTA 4-et. Utálom ezt a pontozgatós dolgot, de miután ti nem, ezért én egy 8/10-et adnék neki. Ez gyakorlatilag 9/10 lenne, de 10/10-es játék nincs, egy pont levonás pedig a béna karakteranimációkért jár.

[merlinw.org]

MerlinW
Valami hardver/os/driver/egyéb zavaró tényezõ probléma lehet, mert nálam sincs semmilyen anomália irányítás téren.

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig piszok egyszerû. Védekezés és counter. Ez nem Batman féle verekedõs játék, hanem Assassin's Creed / Dark Souls féle counter rendszer. Védekezõállásban megpróbálsz az ellenfelek elé kerülni, és vársz a támadásra. Mikor piros körvonalat kapnak, támadsz. Gyakorold, mert lesznek helyek, ahol hatosával jönnek majd azok a késes fickók.

[merlinw.org]

Lacee86
Hát ha egy játék a mai játéközönben már el tud érni 8 pontot, akkor nincs szégyenkeznivalója. 😊