Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szóval valamiféle videóprobléma, de ezért nem váltok drivert vagy ilyesmi, gondolom lesz hozzá patch.
az irányítás is elég botrányos, gamepad-el játszom és úgy gyorsulnak a jármûvek, hogy balra nyomom a jobb oldali analóg kart, ha jobbra húzom akkor fékez 😊 elég vicces.
az elõbb csináltam emg a kung-fus küldit és ott ki kellett választani ugye, hogy a mestert "célzom", de közben a többit verem. hát ne tudd meg mit szenvedtem mire rájöttem mit kell nyomni, hgoy jó legyen...
The Matrix has you...
Arra mi a megoldás, hogy ne lépjen ki full screen-bõl 5 percenként? Természetesen tört játék, gondolom eredetinál nem csinálná ezt.
The Matrix has you...
nézz körbe topicjában, többször linkeltem steam-es fórumról guide-ot "foltozgatásához".
"The trees move. Do you not see it?"
Nem hiába kínai.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Így van, az alap játékokat kéne hasonlítgatni.
Bár én abban se vagyok biztos, hogy a GTA4-hez kéne hasonlítani 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Fizikát letojom, fegyverek tényleg jobbak, de az SD nem a fegyveres harcra épül. Hosszú távú kikapcsolódásra én nem a GTA 4-et választom. Ez van.
Autók nekem elég változatosak az SD-ben is és van ott is motorcsónak. Helikopter nincs, de az is elég érdekesen irányítható a gta 4-ben. Grafika meg aztán végképp nem érdekel. Gamer vagyok nem grafikus.
- Bénán mennek az autók: Hülyeség
- Nem törnek: Hülyeség
- Lövöldözni nem lehet: Miért kéne minden játékban lövöldözni, már a padlás is tele van lövöldözõs játékokkal
- Ugratások se rosszabbak, mint máshol
- Van interakció legalább annyi, mint az általad istenített GTA 4-ben: Ugyanúgy lehet kaját venni, mint ott. Stb.
-Trainert, modot hagyjuk, mert az nem képezi a játék szerves részét, az nem hivatalos játékelem.
Trainerrel Skyrimbõl is tudsz tamagochi szimulátort csinálni...
Lövöldözzél GTA 4-ben, meg romboljál, ha neked ez jó. Nekem ez nem hiányzik, kinõttem már belõle.
Én elleszek vele még egy ideig. Nem sietek vele, és van benne még végigjátszás is biztos vagyok benne. Megérte az érte kifizetett pénzt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sandboxban magamnak is szeretném megteremteni a változatosságot, vagyis azt csinálni amit akarok, és nem scriptelt bugyuta küldetéseken résztvenni csak. Szóval ha a 3%-kkal jobb küldetéseket kiveszed a képbõl, akkor még mindig jobb a GTA4, hosszútávú kikapcsolódásra. Az autók változatosabbak, a törés jobb, az irányíthatóság jobb, helikopter is van, motorcsónak is van, fegyverek arzenálja, fizikailag is jobb. A grafika meg simán olyan szintre hozható modokkal ma már, mint a SD-é, sõt. A távolban sincs homályosítás, részletesebb autók...
Onnantól hogy végigjátszod a SD küldetéseit, ami amúgy is rövid, és ugyanúgy agyonscriptelt (de ok, nevezzük változatosabbnak, csak mert verekedni is kell), ez a játék szinte semmit se nyújt... bénán mennek az autók, szinte nem törnek, lövöldözni se lehet, az ugratások is bénák... interakció a várossal szinte nulla, míg GTA4-ben fõleg trainerrel akár saját hadsereged, sofõröd is lehet... bent ülhettek 4-en egy autóban, autósüldözést összerakva, lövöldözve, rombolni lehet, rendõrökkel sokkal jobb az egész kergetõzés, és és és... (ja, amúgy FPS nézet mod is van már)
Egy szó mint száz, ha nem kezdik el gyosan moddolni a Sleeping Dogsot, akkor még adok 2 hetet neki az uninstallig... azt is csak azért, mert unalmas perceimben egyszer kétszer még tolni fogom a küldetéseket, ha éppen mortal kombatozni akarok egyet.
Neked jó, sokaknak meg nem jó. Különbözõek vagyunk nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Ezen nehogy felhúzd már magad ez csak egy vélemény.
Én sandboxban igénylem a változatosságot és ennek nem a legjobb iskolapéldája a GTA4. A Vice city és SA az, de a 4 sajnos nem, majd az 5 talán hozza az általam elvárt színvonalat is.
Nekem a céltalan autókázás nem kikapcsolódás, akkor már inkább betolom a Driver San Francisco-t. Ott még élvezem is a belsõ nézetbõl vezetést és még értelme is van (gyûlik a pont).
Egyik 19 a másik egy híján 20. Csakhogy GTA4-ben a küldetések mellõzésével is jól ki lehet kapcsolódni.
Ökörködés, autózás, lövöldözés meg nem számít mellék tevékenységnek.
Ezeket egyébként az SD-ben is megteheted, mondjuk lövöldözés helyett bunyózhatsz, ami szerintem amúgy is szórakoztatóbb.
Más GTA 4küldetéseiben nem volt semmi változatosság! Mindenhol ugyanaz volt a kaptafa: Menj be, lõjj le mindenkit, gyere ki. Ennyi.
Ezzel szemben SD-ben van autósüldözés, lehallgatás, kamerahackelés, versenyzés, kamera képe alapján elfogás, ketrecharc, mahjong, kakasviadal, pénzszállító elrablás, ugyanúgy rendelésre autólopás, idegeknek segítség, bandafelszámolás és még sok egyéb tevékenység.
Sokkal színesebb az SD világa (nem szó szerint), mint a GTA 4-ért. Persze ez utóbbinak is megvan a szépsége és megvan a rajongótábora. Autók, fegyverek, ott is jók, környezet is jó, csak az a fránya kevés mellékküldetés rontja el az egészt. Na sebaj az 5-el nagyot lépnek majd remélhetõleg ezen a területen is elõre.
Lehet hogy ott is UGYANIGY unalmasak, és agyonscripteltek a küldetések, viszont miután azokkal végeztél, a város, és az ökörködés az autókkal, fegyverekkel kb 1000x nagyobb élvezet mint Sleeping Dogsban.
(aláírom hogy alapból fakók a színei newyorknak, de számtalan mod van ami ezen segít, ezért mondtam, hogy SD-bõl is max a modokkal válhat valami hosszú távon is érdekes, HA egyáltalán lesznek hozzá)
Én elsõ nap megvettem és több mint 30 órát tettem bele, tehát nem panaszkodom, de a fenti állításom szerintem megállja a helyét.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Hacsak nem lesz ez is olyan jól moddolható.
Épületekbe lehet járkálni, amibe kell, ahol van küldetés azzal nincs gond a kocsik törhetõsége tényleg lehetett volna reálisabb, de ezek apróságok
UK Charts-on a 2. helyre szorult a GW2 miatt!
Valami nyilatkozat jöhetne ,hogy faszán szerepelt és ez jó a cégnek és jön a folytatás stb.
Next PC upgrade: 2022
A San Andreas tényleg irtó szórakoztató játék volt, akárcsak a Vice City a maga idejében. (Hajnali 3-ig játszottam vele nem 1x, pedig sosem voltam egy nagy gamer. 😊 )
és nincs tele olyan kattant hülyeséggel (akármennyire szórakoztatóak) mint harmadik rész, inkább egy nagyon, nagyon sötét fekete komédia az egész játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és komoly elõny, h a fõkarakter nem egy elhízott, vén szerb...
(amúgy 1920x1200 minden maxon, extreme textúrákkal van elég stabil 110 körüli FPS-em)
Azért csodák nemigen vannak, még ha fejlõdött is ez a városi sandbox téma.
Ráadásul az irányítása is szar szerintem a GTA4-hez képest. Vagy csak másképpen szar, nemtom. De béna.
Tegnap pl valahol a partok környékén randalíroztam autóval, és láttam hogy jön egy rámpa, mondom zsír ugrató, erre mire odaértem már lett mögötte egy elkerített rész. Na szal nekizúztam 300-zal a kerítésnek, aminek semmi baja nem lett, az autó lepattant róla visszafelé úgy 100 métert, én meg berepültem a zárt kerítésen! a belsõ részbe, ahonnan nem lehetett kijönni 😊 Sehol sem tudott felmászni, vagy kiugrani... be kellett töltenem az autosavet.
#1072: megy jaja 😄 méghozzá eléggé szépen 😊