1431
Sleeping Dogs
-
#1231 Hát ahhoz képest hogy ott volt a listákon valóban nem fogyhat valami fényesen a game :(
Már most -40 és -57%-os akció vannak a game-re! Amazon is most csinált a dobozos verzióra akciót 35 dolcsiért és a készlet 87%-át el is vitték ilyen áron!
-
Japánba am most jelent meg :D -
tomy88trance #1229 Hali! Nem tudjátok lesz-e magyarosítás a játékhoz? Nagyon nem lenne rossz ,ha lenne ,sajnos az én angolom elég gyér hozzá :/ -
#1228 Köszi! -
#1227 Én ezeket nem emlékszem hogy megcsináltam volna, de azt olvastam erről, hogy 200 embert kell megölni anélkül, hogy kilépnél a játékból. -
#1226 Hello!
A Public Enemy-t hogy lehet megcsinálni aranyra? Egy küldetés van már csak hátra és 137 van meg a 200-ból! -
tomy88trance #1225 Jobb ez így hidd el, kell majd még használni a bal shift-et,a bal ctr-lt, a c-t a m-et , a tab-ot, jobban kézre esnek így mint,ha az irány billentyűkkel irányítanád a karaktered, az egeret is használni kell ugye :) -
#1224 Sziasztok! Kipróbáltam a demóját és nagyon bejön! Graffja elképesztő!
Csak egy dolog zavar: Tényleg nem lehet a mozgás irányítását nyilakra tenni?! Pl. Fordward-ot a w-ről enter, aztán hiába nyomom a Up arrow-ot, nem történik semmi! Pl. a GTAIV-ben v Mafia 2-ben nyilakra szoktam állítani a mozgást. Noha igaz, az FPS játékokban, (pl. COD WM3) megtartom a wsad irányítást (mert az más), de a GTA féle játékokban megszoktam a nyilakkal... -
tomy88trance #1223 Végülis azt is lehet masszázsnak nevezni :D XD -
Evoluti0N #1222 Lehet. Némelyik masszázsszalon valójában nem masszázsszalon -
Horzsoló #1221 Üdv! Azt szeretném megtudni, hogy lehet-e a játékban kurvázni? -
#1220 Októbertől el leszünk árasztva Sleeping Dogs letölthető tartalmakkal -
tomy88trance #1219 Azért jócskán volt olyan dolog,ami bosszantott is a játékban. Tegnap például elég sokat szenvedtem az egyik zárfeltörésnél ,néha a játék lassabban reagál a gombnyomásra mint kellene, ez főleg bunyónál tud idegesítő lenni, aztán lehet ,hogy csak a gyenge gépem miatt ,más is tapasztalt ilyet? -
tomy88trance #1218 Szerintem semmi baj az autók fizikájával, megkockáztatom,hogy jobb mint a GTA-kban volt ,jó mondjuk az igaz,hogy nehezen borul fel a kocsi, de ezt az egyet leszámítva nincs gond. Nekem viszont nagyon tetszik,hogy ennyire sok bunyó van benne, a bunyós filmeket is nagyon bírom/bírtam, azt viszont kicsit sajnálom,hogy ilyen rövid a főszál ,hosszabbra számítottam:) -
#1217 Tényleg van közte pár érdekes.Ez a Sleeping dogs viszont nagyon nem jött be, a folyamatos karatézás unalmas, az autók fizikája borzasztó stb stb.:( Valahogy műanyag az egész, mint az elődjei a True crime részek is voltak. -
tomy88trance #1216 Na probléma megoldva :) Kivittem a játékot, nagyon állat volt, kb GTA VC óta nem játszottam ilyen jót és ez nagy szó! :) Igaz még csak a főszálakat vittem végig kb ,a többit majd akkor,ha újra kezdem magyarosítással , apropó remélem lesz hozzá! :) Amúgy a csajokkal lehet valamit kezdeni vagy csak 1x elvisszük őket randira és annyi? :D -
tomy88trance #1215 Nekem eddig nagyon bejön a játék! :) Annyi lenne a kérdésem,hogy:
SPOILERVESZÉLY!!!
Van az a esküvős küldetés, utána van egy hívásos dolog, meg be kell mérni valami háromszöggel a telefont vagy mi na addig okés is hogy elmegyek a közepéig a háromszögnek,de utána nem tudom mit kell, bejön valami radar sz erűség a telón ,ott mit kell csinálni? Köszi előre is a helpet!
SPOILER VÉGE! -
#1214 Borderlands 2, Assassins Creed 3, Tomb Raider, Dishonored , Resident Evil 6, Far Cry 3, XCOM: Enemy Unknown, Brothers in Arms: Furious 4, , Metal Gear Rising: Revengeance, Medal of Honor Warfighter... soroljam még?:) -
#1213 Például mi? Call of duty húsz ? -
WinStar #1212 jóhogy,hisz nincs egy értelmes játék se,most fog beindulni az egész...és özönleni fognak a jobbnál jobb játékok :D -
#1211 UK Charts-on továbbra is az első helyen van!
-
#1210 Csáó! Az "ambient occlusion high-on kép közepén kör" hibát kijavították már? Amd beta driver nem jött szal akkor nekik kellene vmit. -
xido #1209 duh..nem tudtam honnan ismerős a Rico Rodriguez név a cucc nevében:) -
#1208 ugyanaz a kiadó, ha van JC2 mentésed, még extra ruhát is kapsz. -
xido #1207 Hát ez mekkora...szóval én csak pár napja kezdtem,időm alig volt játszani és mások már fel voltak telepítve..
Na..első kishajós kirándulásom tegnap,kis szigetek,mondom tiszta Just Cause..Ma motorozok,egyik rádióban reklám,Nyaraljon Panau szigetén..direkt kikacsintás vagy csak véletlen?:) -
Evoluti0N #1206 Valóban elég kevés. De sajnos ez van. A sok birka a bejáratott címeket veszi. Az új játékok nem érdeklik őket, bármilyen jó legyen. Persze a következő Call of Duty ismét rekordot fog dönteni eladásokban attól függetlenül, h századszorra is ugyanazt nyomják le az emberek torkán. -
#1205 2 hét alatt 172.000db-ot adtak el ebben nincs benne a pc-s eladás.
Azért én többre számítottam! -
pett3rson #1204 Most vagy nagyon fiatal vagy még vagy csak viccelődsz Velem :)
Én még kb a C64-es korszakról és az azutáni, korai PC-s időkről beszélek, na meg az ezt követő röpke 15 év, ami alatt pár játék már átfutott a kezem alatt.
Abban igazad van, hogy a játékosok is változtak, azok igényei stb., de sokszor találkoztam már azokkal a hozzászólásokkal, hogy hiányzik a "lélek" a játékból. Ez alatt több dolgot is lehet érteni, de összességében fog meg egy játék általában. Lehet bűn rossz a grafika, ha egyszer szórakoztat és nem unom meg 2 hónap után sem - tökmindegy milyen okból -, akkor az egy jó játék.
Ebben a játékban is vannak jó és máskor is szívesen látom dolgok, de a sok más gyenge megoldás viszont elveszi tőle a kedvem.
Mindegy, nem papolok többet, teljesen úgysem tudom megértetni miről vartyogok. -
IXEMGabeo #1203 London 2012 sem áll rosszul:) -
#1202 UK Charts: Visszaszerezte az első helyet!
Ezek szerint nem kevés fogyhat belőle ha több hete az élen van!
Várjuk szeretettel a 2. rész bejelentését! -
#1201 Már minden megvan összes doboz,szobor. De az az érdekes hogy akkor ha van még 2 meló miért adta oda a "Complete 100% of all missions, cases, favors, events, jobs and races" acsit.
Mindegy egy már nem lesz max acsis game.Törlöm is mert kell a hely :D
31 óra + Xboxos végigjátszás elég volt belőle! -
#1200 ruhák vannak módszeresen dobozokban is.
két meló az vagy Tran vagy pénzbehajtós arc, de ezek kívül vannak véletlenszerű cuccok is ("investigate the commotion"?), nem emlékszem már statisztikák alatt azt hogy írja. -
#1199 A menüben a statisztikáknál azt írja hogy van még 2 meló.De a térképen már semmi sincs:(
Kellene még 2 ruha is amiket lövésem sincs honnan kéne megkapnom,mivel a boltokból már felvásároltam.Ezek szerint küldetés adná ,de az már nincs csak ez a 2 ami nem tudom hol merre. -
#1198 Végére értem én is a játéknak.
Az elején voltak vele gondjaim, irányítás, és célzás végett de a legújabb javítás már szépen orvosolta a problémák nagy részét.
Pár dolog amit kiemelnék:
- Futás, mászás,
- harc kidolgozottsága, tereptárgyak használata harc során
- kidolgozott öltözködés, pénz költési lehetőség (kocsi ruha)
- többféle kaja, van értelme enni inni
- Kocsival való lökés, átugrás másik járműre.
Pozitívum:
- Pörgős játékmenet.
- Jó történet
- Látvány
Negatívum:
- Célzás, irányítás de ezeket javították.
Nem GTA, nincs is értelme hasonlítani őket.
Remélem lesz folytatása.
Futás mászás dolgot, harc egyes elemeit átvehetnék Rockstarék is a GTA-ban. -
#1197 nemtom, én a far cry 3 15 perces demó videóját nézve, abszolút nem gondolom hogy az a puskaporos hordó üres lenne :D -
simon007 #1196 Hello!
42 %-nál jártam, mikor vírust nyeltem be.
Windows újratelepítés után nem tudom feltelepíteni a Sleeping Dogs-ot,
a következő hibaüzenet mit jelent?
Unable to execute file
c/prg files/Square Enix/Sleeping Dogs/redist/D3D11Install_2010.exe
Create process failed;code 267
Érvénytelen a könyvtárnév.
Mit kellene tennem?
-
hapi #1195 Ezt bazz nem hiszem el hogy lehet valaki ennyire "egyszerű" jézusom. -
IXEMGabeo #1194 Egyébként azért sem jó a 120 kilós női példa, mert voltak olyan játékok, melyek nem a grafikával nyerték el a nagy közönség tetszését ott volt pl a San Andreas kapásból, amire panaszkodtak mennyire mosott a grafikája és ugyanúgy a Vice city motorja maradt meg mégis mennyire a best of játék volt 2005-ben, vagy pl a FIFA játékoknál is mennyire leszarták egy csomóan azt, hogy ugyanolyan csúnyácska volt a grafika szintje 2003-2010-ig és nem változott semmit. Attól még a játékmenet ugyanolyan élvezet volt.
Nyilván egy Alien Anarchyval nem fogok nyomulni, mert az tényleg trágyadomb, de általában, ha ilyen játékot dobnak ki a piacra, akkor annál nem csak a grafika gond.:)
Következő példákban a kalandjátékok szerepelnek. Nagyon sok kalandjátéknál a grafika teljes mértékben háttérbe szorul mégis a történet és a gondolkodás egyediessége a lényeg... -
IXEMGabeo #1193 azért ez nem volt jó példa. Sleeping dogs nem csúnya egyáltalán... -
Ulthane #1192 Nem minden, de fontos. Egy 120 kilós nőt sem dugsz meg csak azért, mert pinája van. :) A külső fontos. Egy játékban is. Ha fizetek valamiért, elvárom, hogy nézzen ki valahogy.
Amúgy ez a játék PC-n meglehetősen jól néz ki, konzolon sem rossz az összhatás. Hozza, amit kinézetre kell neki.