Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Lehetne úgy is nézni, hogy hányadik ilyen jellegû játéka volt ez a SD fejlesztõinek és a GTA4 hányadik volt a Rockstarnak (mondom ezt úgy hogy mindkettõt végignyomtam 3-szor) 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Oké! GTA 4 jobb, Sleeping dogs szarabb. Tudomásul vettük, mostmár mehetsz vissza GTA 4-ezni. Szia.

Lõtéri kutyát nem érdekli amúgy a GTA 4 itt, szóval nem szorulunk rá a térítésre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem meg SD inkább, de egyébként itt ízlésrõl vitatkoznak sokan, aminek igazából semmi értelme.

Ha valami nem tetszik nem megyek be a topikjába fikázni, max 1x elmondom a véleményem és aztán odébb állok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Calver
most ugye csak trollkodsz?

"The trees move. Do you not see it?"

Oké, szar a Sleeping dogs! Akkor menjél GTA 4-zni és ne itt rontsd a levegõt. Viszlát.

Hogy mi a különbség a GTA és a SD között, legjobban egy példával tudom érzékeltetni:

Elõbbiben, ha felhívsz egy olyan karaktert a mobilodról, akinek már nincs szerepe a játékban, a rögzítõje jelentkezik, hogy "bocs, most nem vagyok elérhetõ, hagyj üzenetet". Utóbbiban pedig eltûnik a telefonszáma a mobilodból.

Hát ez. Azt hiszem, ez mindent elmond. Jól írta valaki, egy ligával feljebb.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én nem vagyok GTA4 fan, sõt, semmilyen fan, csupán a jó játékokat szeretem.

Az autókon kívül: a város interaktívabb, el tudsz menni haverokkal szabadidõs tevékenységekre, billiard, darts, bowling, tudsz csajokat kúrni (lehet, hogy itt is, de még nem tartok ott, internet kávézó, amit használhatsz. Ne is beszéljünk a korábbi részekrõl, kigyúrhattad magad, gyakorlatilag tényleg azt csinálhattad, amit akarsz.

Aztán ott van a rengeteg fegyver, parázs tûzharcok, rengeteg verzióban, helikopter, ejtõernyõzés, bázisugrás, ketrecharc, meló a klubban stb.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Lacee86
Épp most tettem fel a GTA IV-et, és elkezdtem elõrõl. Tény és való, h a GTA IV optimalizáltsága lószar, de amúgy számomra valahogy sokkal hangulatosabb, mint ez a csillivilli játék. Megjegyzem nem rossz ez sem, de mindent tekintve inkább GTA, ha egy kicsivel is. Persze még nem játszottam végig egyiket sem, lehet, h változni fog a véleményem a késõbbiekben, de eddig így látom.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Azt mondja már meg nekem a sok GTA 4 fan, h a reálisabb autófizikán kívül miben jobb a SD-nél? Mert egyfolytában csak ezt az autós szöveget hallom, de ez valahogy számomra nem elég ahhoz, h egy játék jó legyen.
MerlinW
Az utóbbi idõk legjobb árkád autós fizikája a Driver:SF-ben volt. Azt szívesen látnám bármelyik másik játékban.

[merlinw.org]

GTA4-ben. És ott össze is törnek az autók. Használhatatlanra. Viszonylag reálisan. Fõleg ehhez a kvarcjátékoshoz képest.

Tévedés ne essék, a GTA4 is egy fos konzolport. De még annak ellnére is egy ligával feljebb játszik mint a SD.
melyik GTA-ban volt olyan, hogy amikor nekirongyoltál valaminek kocsival akkor kirepültél az ablakon? hiába tûnik minimálisnak a kevesebb néha több

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez pont egy konzolra való játék. A színvonala pont passzol oda. Elsõre látványos, de részleteiben silány grafika, vonzó sandbox város, de gyorsan kiderül, hogy minimálisan interaktív, és az irányítása is max kontrollerrel értékelhetõ. És a 12 éves kissrác sem sírja el magát, mert ha 300-zal belerongyol valamibe, csak lepattan az autó, és pár karc lesz az elején. A missziók teljesítéséhez elég két-három gomb szapora nyomogatása, és a történet sem köt le annyira, hogy egy gyors kikapcsolódásnál egyszerre többet akarj vele játszani. (legalábbis másodikra már biztos nem)
GTA 5-ig kibirod vele, de személy szerint Én sem vettem volna meg a helyedben. Tudom, hogy konzolod (is?) van, de ha nem chippelt akkor meg max kihagyod, nem nagy kár érte 😊
Red dead redemption jobbnak tûnik ennél.

The Matrix has you...

Normális játékot kell csinálni, amiben nincsenek ilyenek. Amúgy megnéztem, hogy milyen értékelések gyûltek össze MC-en, hát jellemzõen inkább 70 pont körüliek, semmint 9 vagy felettiek. Olyan egy van csak.

Íme egy példa. Ugyanazok miatt "reklamál".

Sleeping Dogs teszt

Gta4-ben mind a motorok, mind az autók úgy kanyarodtak, mintha taknyon csúsztak volna. Köze nem volt a realizmushoz.

Na ezzel a szõrszálhasogatással lehet bármilyen játékot élvezhetetlenné tenni😊
GTA 4-ben a motorok, mind az autók százszor realisztikusabban mentek, de az egész játék dögunalom volt.
Szerinted az normális, hogy max sebességrõl kb két másodperc alatt állóra fékez egy autó? Hogy úgy kanyarodnak, mint egy koporsó? A GTA 4-ben mind a motorok, mind az autók százszor realisztikusabban mentek.

nem vagy komplett, nem tudsz megbecsülni semmit sem😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minden ilyen tipusú játéknál vannak,akiknek fura mód se az irányítás,se a jármûvek fizikája nem tetszik...én speciel egyikben sem találok kivetnivalót,fõleg,hogy nem szimulátorozni akarok és 10+ év gta és társai mellett már bõven megszoktam,hogy ilyen játékoknál ez sajnos az általános,így nem is a hibákat keresem,hanem az élményt..
grebber
" a verekedés kurva nehéz "

Ó ha láthatnám te mivel játszol. Óvodásoknak van kitalálva a rendszer még piroslik is az ellenfél nehogy megtudjon ütni.
Nekem az irányítással sincs semmi gondom billel frankó minden.Nem értem mi lehet másnak szar benne!

Egyedül ami ennél a gamenél lelomboz az a gépem ,hogy egy rakás szar és nem viszi maxon 😞

Next PC upgrade: 2022

Linkelj már egyet, kérlek.

Demót várós játékoknál sosem próbálok ki, jellemzõen amit demó címen készítenek, az mind szánalom, abból jóformán semmi nem derül ki, hogy a végtermék milyen is lesz.

Játékot csak és kizárólag újan veszek, és elvbõl nem adok el soha, még ha nem tetszett, akkor sem.

Olyan már volt, például a Catherine-nel, hogy úgy felidegesített, hogy kivettem a konzolból a lemezt, és szanaszét daraboltam-törtem ollóval. 😊

Milliónyi elõzetest láttam, olvastam, ebbe ne is menjünk bele. Vártam, mint a messiást, tûkön ülve, annak ellenére, hogy a videókból kurvára nem derül ki, hogy az irányítás egy rom, jármûvek fizikája nem létezik, a verekedés kurva nehéz, s gyakorlatilag minden küldetés abból áll.

Azt sem írta le senki, hogy ha a rendõrörsön ellopsz egy rendõrautót, s tõled két rendõr 10 méterre beszélget, és mindent lát, a fülük botját nem mozdítják, hogy riaszt az autó, s te mellettük elmész.

Az sem mondta senki, hogy a karaoke bárban, miközben néma csend van, zene sehol, egy csaj ott áll, s rázza magát, mintha táncolna, csak épp mire, ha zene nincs?

Ilyen, és ehhez hasonló idegesítõ szarsággal tele van a játék.

A Rockstar minden ilyenre figyel...

Maxtreme
Csak azt nem értem hogy mielõtt vásárolsz, miért nem nézel az adott játékról videót, illetve olvasol kommenteket?
Gondolom mûszaki cikket sem úgy mész el venni hogy kiválasztod a polcról, semmit nem tudsz róla, de hátha jó lesz, ezért kifizeted és továbbállsz.
Milliószor, millió helyen ki lett tárgyalva (köztük itt is)hogy ez nem serious sam, vagy gtaiv menj lõjj style, hanem egy arcade verekedõs játék.
a technikai megvalósítás meg csak konzolon szar, pc-n az egyik legszebb (ha nem a legszebb) sadbox játék.

4 ezres Demo😊

Lacee86
Még jó, h 9-10 e Ft-ért lehet megvenni webshopban, ja és ugye a demót meg nem véletlenül készítik... Mind1, 8-ért el tudod passzolni, 4e-ért meg játszhattál vele 3 órát.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Még jó, h kijött demo, amit kipróbálhattál volna megvétel elõtt.
Sztori,side küldik,karakterek és maga a világ nagyon profi.Ja és a motorok😊
Ezek amik kiemelkedõen jól meg vannak csinálva

jók a küldetések is és a GTA-khoz képest több az újdonság is azért...kár, hogy kevéske ez a gyarmat méretéhez mérten

Kezdem megszokni. 😊 Ha leszámítjuk a bûn rossz irányítást, az összes jármûvel való közlekedést, meg azt a kurva sok bunyót, akkor nem is olyan rossz. 😊

Hát sajnálom a kollégát,hogy csalódott benne..emlékeztem régi True Crime részekre,szoszo nézegettem ebbõl is videókat,most jutottam oda,hogy na meglessük..már az elsõ bunyó nagyon bejött,végre lábmunka,nem csak öklözés,aztán a tutorial rész alatt is szembe jött pár apróság,gyûjtögetés,kajálás,pisilés és kézmosás😊)..Aztán jött a nyitott világ elsõre..alig bírok menni a motorral..és nem az irányítás miatt,hanem mert 2 sarkonként megállok ámulni,de jól néz ki és merre is menjek,hol találok ládikát vagy bármi apróságot..egy bánatom,hogy nem mindenre lehet felmászni😊)
Meglehet venni de nem ezt.12 ezerért ezt nem.Nekem nagyon tetszik nem azért írom de rövid,újrajátszás meg már nem ad olyan érzést mint elõször.
Vagy többjátékos mod kellett volna bele vagy valami amitõl érdekes lenne a többszöri végigjátszás.
Egy biztos,remek második rész lehet a jövõben ebbõl vagy reménykedjünk tartalmilag nagy ingyenes DLC-ben

Tököm sem vesz MM-ból játékot. Legolcsóbb konzolboltos ár, amit mondtam.

576, CD Galaxis, és társai távolról kerülendõk.

Ne aggódj, a Darksiders II-t 13.900-ért vettem. 😊 Na, de az meg is éri az árát, még akkor is, ha sokszor szétbasz az ideg tõle!

tökmind1 mivel játszol, semmi sem éri meg, pláne ilyen Media Marktból tényleg nevetségesek ezek az 10 k feletti árak egy új játékért😊

PC vagy konzol, tök mindegy, a játék attól még ugyanolyan rossz. 😞

wesker24
Vazze azt egy szóval se mondtad hogy Xbox360-ra kell ! 😄

Mert itt nem mindenkinek van konzolja a PC-s verzió kerül annyiba nem az x360-as verzió !
Hozzál MOST azonnal nekem 3500 forintért, fóliásat X360-ra. Hármat veszek bele kapásból, de inkább 30-at is, csak könyörgöm hozz ilyen áron!!!

Kinek mi a jó😊 ha 9/10-eket kap, és a GTA sorozat bizonyos részeinél is jobban megállja a helyét sokak szerint csak nem lehet olyan rossz...Az irányítást, ha megszokod más véleménnyel lennél róla.

wesker24
Ez csak a te hibád csakis magadat okolhatod !

Itt mindenki szinte bagóért vette meg 3500 FT-ért nem hogy 12k-ért !

Jobban is utánanézhettél volna hogy mi mennyibe kerül ?

Meg ez ilyen játék hogy több benne a bunyó !
Tegnap megvettem a játékot, három óra játék után azt mondom, ez egy kalap szar. 😞 A jármûvek gyalázatosan viselkednek, állandóan verekedni kell, eddig mást nem is kellett csinálni szinte. A rendõrös üldözések szánalmasak, a technikai megvalósítás szintúgy, egyedül a szinkron tetszik benne.

Kár volt érte 12 ezret kiadni. Mindjárt kibaszom a francba! Az év citromdíját a Sleeping Dogsnak adom. 😞

lövésekre ne félj azonnal jönnek😊

Ha a közelben van zsaru csak akkor jönnek rád, de akkor azonnal. Elemenkülni gyalog baromi nehéz elõlük viszont, ha az egyik elkap, akkor az E gombot nyomogatva ki lehet szabadulni a bilincsbõl😊

Rendõrök ahogyan viszonyulnak hozzád sztem reális lett a GTA sorozatokhoz képest. Mondjuk a helikopter ebben a játékban nincs az nekem elég fura.

a rendõrök mindig ilyen inaktivak egyébként? se verekedésre, se balesetekre nem reagálnak túlzottan.

The Matrix has you...

szerintem a legkönnyebb dolog a játékban😊 az egész mobilos cucc nagyon ötletes lett.

A kamerák hackelése tök jó, nekem legalábbis tetszik. kellett egy kis idõ mire rájöttem a lényegre, de a másodiknál már könnyen ment 😊

The Matrix has you...

Szerintem az a biztos, ha uninstallálod vagy pedig megkeresed a játékon belül a DATA mappát és biztonsági másolatot csinálsz

Ha unistallálod akkor úgyis gondolom a remove után meg fogja kérdezni tõled a gép, hogy "keep the save game files" akkor nyomj igent

Akkor nekem is ezt kellene kipróbálni, mert Én meg a BlackBoxos vagy mitomén melyiket használom és hát eléggé nehézkes. Na, de ha reinstall van, akkor a mentés megmarad? Tudom, amatõr kérdés, de most nem otthon vagyok, nem tudom kideríteni hol rejtõzik a mentési mappa. köszi elõre is.

The Matrix has you...

Köszi, megpróbálom mert ez így elég zavaró
Felejtsd el a skidrowos verziót

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szedd le a P2P féle verziót az olyan 10 Gb körüli, a skidrowost hagyd a fenébe...1.4 patch és crack is van hozzá valahol szóval sok sikert

De skidrowos 1.5, de csak a net elérését blokkolja, amúgy nem ad ki hibás riasztást a crackre, fogalmam sincs mi lehet az oka. Ma is befejeztem másodjára már el se indult, sosem tapasztaltam még ilyet játéknál.