Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát ahhoz képest hogy ott volt a listákon valóban nem fogyhat valami fényesen a game 😞

Már most -40 és -57%-os akció vannak a game-re! Amazon is most csinált a dobozos verzióra akciót 35 dolcsiért és a készlet 87%-át el is vitték ilyen áron!

Next PC upgrade: 2022

Prince23

Japánba am most jelent meg 😄

Hali! Nem tudjátok lesz-e magyarosítás a játékhoz? Nagyon nem lenne rossz ,ha lenne ,sajnos az én angolom elég gyér hozzá :/

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Örm
Köszi!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

ReszegKoldus
Én ezeket nem emlékszem hogy megcsináltam volna, de azt olvastam errõl, hogy 200 embert kell megölni anélkül, hogy kilépnél a játékból.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Örm
Hello!
A Public Enemy-t hogy lehet megcsinálni aranyra? Egy küldetés van már csak hátra és 137 van meg a 200-ból!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Jobb ez így hidd el, kell majd még használni a bal shift-et,a bal ctr-lt, a c-t a m-et , a tab-ot, jobban kézre esnek így mint,ha az irány billentyûkkel irányítanád a karaktered, az egeret is használni kell ugye 😊

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

wollnerd
Sziasztok! Kipróbáltam a demóját és nagyon bejön! Graffja elképesztõ!
Csak egy dolog zavar: Tényleg nem lehet a mozgás irányítását nyilakra tenni?! Pl. Fordward-ot a w-rõl enter, aztán hiába nyomom a Up arrow-ot, nem történik semmi! Pl. a GTAIV-ben v Mafia 2-ben nyilakra szoktam állítani a mozgást. Noha igaz, az FPS játékokban, (pl. COD WM3) megtartom a wsad irányítást (mert az más), de a GTA féle játékokban megszoktam a nyilakkal...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Végülis azt is lehet masszázsnak nevezni 😄 XD

Lehet. Némelyik masszázsszalon valójában nem masszázsszalon <#zavart1>
Üdv! Azt szeretném megtudni, hogy lehet-e a játékban kurvázni? <#vigyor5>

Azért jócskán volt olyan dolog,ami bosszantott is a játékban. Tegnap például elég sokat szenvedtem az egyik zárfeltörésnél ,néha a játék lassabban reagál a gombnyomásra mint kellene, ez fõleg bunyónál tud idegesítõ lenni, aztán lehet ,hogy csak a gyenge gépem miatt ,más is tapasztalt ilyet?

Szerintem semmi baj az autók fizikájával, megkockáztatom,hogy jobb mint a GTA-kban volt ,jó mondjuk az igaz,hogy nehezen borul fel a kocsi, de ezt az egyet leszámítva nincs gond. Nekem viszont nagyon tetszik,hogy ennyire sok bunyó van benne, a bunyós filmeket is nagyon bírom/bírtam, azt viszont kicsit sajnálom,hogy ilyen rövid a fõszál ,hosszabbra számítottam😊

bakvarnyu
Tényleg van közte pár érdekes.Ez a Sleeping dogs viszont nagyon nem jött be, a folyamatos karatézás unalmas, az autók fizikája borzasztó stb stb.😞 Valahogy mûanyag az egész, mint az elõdjei a True crime részek is voltak.

Na probléma megoldva 😊 Kivittem a játékot, nagyon állat volt, kb GTA VC óta nem játszottam ilyen jót és ez nagy szó! 😊 Igaz még csak a fõszálakat vittem végig kb ,a többit majd akkor,ha újra kezdem magyarosítással , apropó remélem lesz hozzá! 😊 Amúgy a csajokkal lehet valamit kezdeni vagy csak 1x elvisszük õket randira és annyi? 😄

Nekem eddig nagyon bejön a játék! 😊 Annyi lenne a kérdésem,hogy:

SPOILERVESZÉLY!!!

Van az a esküvõs küldetés, utána van egy hívásos dolog, meg be kell mérni valami háromszöggel a telefont vagy mi na addig okés is hogy elmegyek a közepéig a háromszögnek,de utána nem tudom mit kell, bejön valami radar sz erûség a telón ,ott mit kell csinálni? Köszi elõre is a helpet!

SPOILER VÉGE!

MerlinW
Borderlands 2, Assassins Creed 3, Tomb Raider, Dishonored , Resident Evil 6, Far Cry 3, XCOM: Enemy Unknown, Brothers in Arms: Furious 4, , Metal Gear Rising: Revengeance, Medal of Honor Warfighter... soroljam még?😊

[merlinw.org]

bakvarnyu
Például mi? Call of duty húsz ?

jóhogy,hisz nincs egy értelmes játék se,most fog beindulni az egész...és özönleni fognak a jobbnál jobb játékok 😄

grebber
UK Charts-on továbbra is az elsõ helyen van!

aricsi
Csáó! Az "ambient occlusion high-on kép közepén kör" hibát kijavították már? Amd beta driver nem jött szal akkor nekik kellene vmit.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

duh..nem tudtam honnan ismerõs a Rico Rodriguez név a cucc nevében😊
Calver
ugyanaz a kiadó, ha van JC2 mentésed, még extra ruhát is kapsz.

"The trees move. Do you not see it?"

Hát ez mekkora...szóval én csak pár napja kezdtem,idõm alig volt játszani és mások már fel voltak telepítve..
Na..elsõ kishajós kirándulásom tegnap,kis szigetek,mondom tiszta Just Cause..Ma motorozok,egyik rádióban reklám,Nyaraljon Panau szigetén..direkt kikacsintás vagy csak véletlen?😊
Valóban elég kevés. De sajnos ez van. A sok birka a bejáratott címeket veszi. Az új játékok nem érdeklik õket, bármilyen jó legyen. Persze a következõ Call of Duty ismét rekordot fog dönteni eladásokban attól függetlenül, h századszorra is ugyanazt nyomják le az emberek torkán.
grebber
2 hét alatt 172.000db-ot adtak el ebben nincs benne a pc-s eladás.

Azért én többre számítottam!

Most vagy nagyon fiatal vagy még vagy csak viccelõdsz Velem 😊

Én még kb a C64-es korszakról és az azutáni, korai PC-s idõkrõl beszélek, na meg az ezt követõ röpke 15 év, ami alatt pár játék már átfutott a kezem alatt.
Abban igazad van, hogy a játékosok is változtak, azok igényei stb., de sokszor találkoztam már azokkal a hozzászólásokkal, hogy hiányzik a "lélek" a játékból. Ez alatt több dolgot is lehet érteni, de összességében fog meg egy játék általában. Lehet bûn rossz a grafika, ha egyszer szórakoztat és nem unom meg 2 hónap után sem - tökmindegy milyen okból -, akkor az egy jó játék.
Ebben a játékban is vannak jó és máskor is szívesen látom dolgok, de a sok más gyenge megoldás viszont elveszi tõle a kedvem.
Mindegy, nem papolok többet, teljesen úgysem tudom megértetni mirõl vartyogok.

The Matrix has you...

London 2012 sem áll rosszul😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
UK Charts: Visszaszerezte az elsõ helyet!

Ezek szerint nem kevés fogyhat belõle ha több hete az élen van!
Várjuk szeretettel a 2. rész bejelentését!

grebber
Már minden megvan összes doboz,szobor. De az az érdekes hogy akkor ha van még 2 meló miért adta oda a "Complete 100% of all missions, cases, favors, events, jobs and races" acsit.

Mindegy egy már nem lesz max acsis game.Törlöm is mert kell a hely 😄
31 óra + Xboxos végigjátszás elég volt belõle!

Calver
ruhák vannak módszeresen dobozokban is.

két meló az vagy Tran vagy pénzbehajtós arc, de ezek kívül vannak véletlenszerû cuccok is ("investigate the commotion"?), nem emlékszem már statisztikák alatt azt hogy írja.

grebber
A menüben a statisztikáknál azt írja hogy van még 2 meló.De a térképen már semmi sincs😞

Kellene még 2 ruha is amiket lövésem sincs honnan kéne megkapnom,mivel a boltokból már felvásároltam.Ezek szerint küldetés adná ,de az már nincs csak ez a 2 ami nem tudom hol merre.

gabo91
Végére értem én is a játéknak.
Az elején voltak vele gondjaim, irányítás, és célzás végett de a legújabb javítás már szépen orvosolta a problémák nagy részét.

Pár dolog amit kiemelnék:
- Futás, mászás,
- harc kidolgozottsága, tereptárgyak használata harc során
- kidolgozott öltözködés, pénz költési lehetõség (kocsi ruha)
- többféle kaja, van értelme enni inni
- Kocsival való lökés, átugrás másik jármûre.

Pozitívum:
- Pörgõs játékmenet.
- Jó történet
- Látvány

Negatívum:
- Célzás, irányítás de ezeket javították.

Nem GTA, nincs is értelme hasonlítani õket.
Remélem lesz folytatása.
Futás mászás dolgot, harc egyes elemeit átvehetnék Rockstarék is a GTA-ban.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

kill3r21
nemtom, én a far cry 3 15 perces demó videóját nézve, abszolút nem gondolom hogy az a puskaporos hordó üres lenne 😄
Hello!

42 %-nál jártam, mikor vírust nyeltem be.
Windows újratelepítés után nem tudom feltelepíteni a Sleeping Dogs-ot,
a következõ hibaüzenet mit jelent?
Unable to execute file
c/prg files/Square Enix/Sleeping Dogs/redist/D3D11Install_2010.exe
Create process failed;code 267
Érvénytelen a könyvtárnév.

Mit kellene tennem?
Ezt bazz nem hiszem el hogy lehet valaki ennyire "egyszerû" jézusom.
Egyébként azért sem jó a 120 kilós nõi példa, mert voltak olyan játékok, melyek nem a grafikával nyerték el a nagy közönség tetszését ott volt pl a San Andreas kapásból, amire panaszkodtak mennyire mosott a grafikája és ugyanúgy a Vice city motorja maradt meg mégis mennyire a best of játék volt 2005-ben, vagy pl a FIFA játékoknál is mennyire leszarták egy csomóan azt, hogy ugyanolyan csúnyácska volt a grafika szintje 2003-2010-ig és nem változott semmit. Attól még a játékmenet ugyanolyan élvezet volt.

Nyilván egy Alien Anarchyval nem fogok nyomulni, mert az tényleg trágyadomb, de általában, ha ilyen játékot dobnak ki a piacra, akkor annál nem csak a grafika gond.😊

Következõ példákban a kalandjátékok szerepelnek. Nagyon sok kalandjátéknál a grafika teljes mértékben háttérbe szorul mégis a történet és a gondolkodás egyediessége a lényeg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért ez nem volt jó példa. Sleeping dogs nem csúnya egyáltalán...

Nem minden, de fontos. Egy 120 kilós nõt sem dugsz meg csak azért, mert pinája van. 😊 A külsõ fontos. Egy játékban is. Ha fizetek valamiért, elvárom, hogy nézzen ki valahogy.

Amúgy ez a játék PC-n meglehetõsen jól néz ki, konzolon sem rossz az összhatás. Hozza, amit kinézetre kell neki.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

pont ezért kéne egy józaneszû gamernek felmérni, hogy a grafika nem minden...

Hát, az jó nagy pofon volt. Kár volt rá annyi évet várni, sokkal több volt abban a játékban, mint amit kihoztak belõle. Város, interakció, jármûvek, sztori, szinte minden tekintetben.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ez nem a fejlesztõk hibája, hanem az emberi természeté. Egyszerûen csak arról van szó, hogy mondjuk 10-15 évvel ezelõtt a mai felhozatalhoz képest eltörpült az akkori, s mondjuk egy bullet-time-ot amikor elõször megláttad, lefostad a bokádat, most meg már szinte alapkövetelmény.

Az ingerhez szoktak hozzá a gémerek, már a legtöbb dolog elvárásszámba megy. Nehéz ma már olyan nagy durranásokat összerakni, mint régen, pont emiatt. Kevés puskapor maradt, amit még nem sütöttek el.

Lacee86
A Mafia 2 önmagában nem volt rossz, mert azt nem lehet mondani, h az volt. De az ember azt a nagy várost vhogy tök feleslegesnek érezte, mert nem lehetett kihasználni semmire.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Úgy véditek ezt a játékot mintha fizetnének érte 😊

lassan kezd cod vs bf téma kialakulni, szerintem álljatok le errõl, nincs értelme. mindkettõ jó játék, mindegyiknek megvan a maga hibája és kész. mit kell ezen veszekedni, meg elküldeni a másikat? tiszta óvoda basszus...

szép próbálkozás az SD, legalább új dolgokat is kaptunk, de az egész játékipar kezd eltolódni egy számomra ismeretlen ösvényre - már évek óta - ami nem biztos, hogy játékosbarát. néha van pár üde színfolt, de a régi élvezetes, tartalmas kikapcsolódás egyre inkább kikopni látszik. bár lehet csak Én öregedtem ki ebbõl 😊
na mindegy, jó éjt srácok és ne acsarkodjatok.

The Matrix has you...

Az is nagy csalodas volt! 😊 Pedig hogy vartam azt is! Atya vilag! S lett belole egy linearis, bugoktol hemzsego jatek.

Eloszor akkor fordult meg a fejemben, h abbahagyom, amikor volt egy benzinkutas kuldetes, egy csomo benzinkutra kellet menni behajtani penzt, s az osszes benzinkut belulrol es a kutas DETTO UGYANUGY nezett ki. 😊 Ez tok gagyi.

hmm a Mafia 2 is gyönyörû grafikával rendelkezett ott valahogy a városbéli interakciók voltak kevesek, és még lineárisabb volt hiába volt óriási terület nem nagyon volt értéke a pénznek. Errõl jutott eszembe, hogy a SD-ból a fegyverboltok is hiányoznak, de nyilván mivel 100x átbeszéltük, hogy verekedésre épül a játék.😊 Mafia 2-nél, annál a játéknál hiányérzetem volt valamiért, pedig ott a környezet és az 50-es évekbeli hangulat szintén fantasztikus volt és a küldetések se voltak rosszak...

ReszegKoldus
Ha nagyon muszáj lenne, én inkább a Mafia 2-höz hasonlítanám az SD-t és nem csak azért, mert szerintem annál jobb az SD 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Calver
#1178.

Lehetne, valóban. De azért ez sok embert nem vigasztal, akik fizettek érte, és esetleg csalódtak.

Az az igazság, hogy nem véletlen a Rockstar találta fel a sandbox mûfajt, verhetetlenek is benne.