1431
Sleeping Dogs
-
zitababa5 #1271 Én hülye megvettem az eredetit, játszottam vele fél órát.
Másnap continue game-re kattintok erre a loading-nál kifagy...
MIÉRT????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tök ideg vaok...
Mit csináljak?
Vélemény vkinek? -
zitababa5 #1270 legutóbb simán, aztán rendszergazdagéként, de semmi.... -
#1269 legutóbb is rendszergazdaként próbáltad indítani? -
zitababa5 #1268 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni...
Feltelepítettem a játékot. Rendszergazdaként elindítva ( mert normálba nem indul) fél órát játszottam vele.
Azután újra elindítanám, de bejön a loading és kifagy.
Már vagy tízszer próbáltam - sikertelenül.
Mi lehet a baj?
A gépem elég erős...
PLEASE HELP!
-
#1267 A Limited Editionhoz hány update van? Úgyértem az 1.6 ha fölmegy akkor már nem indul. -
#1266 Nekem valami világosabb sárga alapú matricázott volt, azzal biztosan megvehető, a pirosnak is meg kell lennie valahol, mivel ezek szerint nem custom painted az autó csak random festésekkel adja be a játék... :) -
nem tudom miért, de nálam úgy emlékszem piros alapon nagyrészt fehér stickerekkel adta be - ami azért gyanús, mert nem látok ilyet a painting listában. Egy videóban is láttam valami fasza kombinációt erre, de á nemtom... -
#1264 Tuono (asszem), és a csajjal együtt versenyzős mellékküldetés alatti festés amit hiányolsz? az nekem is erősen csípte a szemem -
#1263 fasza, most kerestem rá egy listára, hogy milyen paint jobok vannak a kocsikhoz, hát az konkrétan nincs benne, ami a mellékküldetésben volt... pedig kajak a legjobb volt az összes közül -
#1262 ja de eddig nem láttam ilyen festést az utcán a kocsira, csak egy küldetésnél :C na majd meglássuk. Amúgy meg akárhogy googleözök neten nem találok képet a kocsiról, hogy megmutassam itt :D Egy youtube videóban láttam még. -
#1261 Bármilyen festést láttál az utcán a sporkocsikon, mind megvásárolható a saját autódra! :) -
#1260 Azt vágom, de ugyanaz a fasza festés van ezeknél a vásároltaknál is? Mivel még nincs meg a face meg a kellő pénz nekem hozzá, ezért nem tudom ugye váltogatni a festést a kereskedőnél. -
#1259 Lehet találni bizonyos városnegyedekben, de nem lehet GTA módra betenni a garázsodba a lopott sportkocsikat, meg kell venni őket. Tuning valójában nincs a játékban, csak az autó külsején lehet változtatni a megvásárlásakor. A bizonyos autót az alábbi kereskedőnél veheted meg (van erősebb, drágább, de sebesség-irányíthatóság-ár arányban talán a legjobb, minden versenyt meg lehet nyerni vele):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1258 Sziasztok
Volt egy mellékküldetés még korábban a játékban, ahol egy Nissan GT-R-hez hasonló (nem jut eszembe mi a játékbeli neve) tuning kocsit kellett széttörni, mert csalt az ember valami versenyen és meg kellett leckéztetni. A kérdésem igazából az, hogy ilyen custom tuningolt kocsikat nagyritkán lehet-e találni a játékban, illetve lehet-e venni a kereskedőnél? -
#1257 A minőségre és az alapjátékhoz hű stílusra gondoltam főleg, nem feltétlen a játéktér terjedelmére/esetleg DLC játékidejének hosszára. A Borderlands DLC-k esetében az utóbbi tényezők mindegyike nagyon ott van. A Sleeping Dogs-hoz valami komolyabb bűnügyes, nyomozós, helyszínelős (és a sztori keretein belűl rúgdosós, lövöldözős) DLC-t szívesen látnék, pl. olyan sztrítracsingos' szalagkorlátot átszakítós autóbaleset hangulatút mint ami volt is az alapjátékban. Kár hogy beharangozták a helyszínelést mint főbb játékelemet az egyik megjelenés előtti promó videóban, aztán alig volt a játékban...lehetne javítani azon a gyengus arányon egy-két DLC keretén belűl. Mondjuk egy lövöldözős-rúgdosós DLC 99% eladhatóbb...kár hogy nagyon kevesen kezelik jelenleg komolyan a DLC témát a játékiparban. -
ratgab #1256 Szerintem is esélytelen olyan nagy DLC-ket várni ennél a címnél! -
#1255 Ha ilyesmi mesterkélt, gagyi tartalmakat fog jelenteni a "sztori DLC" akkor részemről Sleeping Dogs uninstall...vagy ez még nem a "sztori DLC" lenne? Azt mondták októberben lesz az is... Mert attól hogy valami minimális sztorival rendelkező DLC-t adnak ki, az még nem "sztori DLC", ha erre a szutyokra gondoltak...legalábbis én valami komolyabbra számítottam, körülbelül nagyobb Borderlands DLC színvonalúakra, de úgy látom arra aztán várhatok, ennél a címnél lehet hogy esélytelen... -
#1254 Lehet próbálták tükörfordítani a külföldi cikk címét, nem csak a tartalmát...a tartalmat sem mindig sikerül. -
#1253 Nem is értelmes magyar mondat:) -
ratgab #1252 Elég erőltetett szó ez a látnivalókon nem? -
#1251 Látnivalókon a Sleeping Dogs horrorkiegészítője -
#1250 Már elérhetőek az alábbi kiegészítők:
Sleeping Dogs - Tactical Soldier Pack
Sleeping Dogs - Street Racer Pack
-
IXEMGabeo #1249 Dead Island?
az optimális -
#1248 Nincs? Magyarországon minden egyes nap és és a grafika is király -
#1247 Manapság mennyire divat lett mindenben zombizni...viszont normális túlélőhorror nincs. -
#1246 Sleeping Dogs first story DLC due this month, includes zombies -
Evoluti0N #1245 Nem olyan kellemes :P Hétvégenként, amikor az öcsém hazajön, szokott játszani a gépemen és zavaró, h az ő windows profiljában is látja a mentéseimet, illetve fordítva és vigyázni kell, h ne mentsük rá a másikéra :) -
#1244 én is csak teljesen véletlenül vettem észre config cuccok piszkálása közben, kellemes meglepetésként ért -
#1243 Na ott pont nem kerestem akkor ezért nem találtam :D Köszönöm! -
#1242 meglepő módon Sleeping Dogs a ritka példája annak, amikor a játék NEM rejti el a kétlábú elöl fogyatékos módjára a mentést - simán a játék könyvtárán belül a Data mappában találod őket. -
#1241 A mentéseket hol tárolja a gép? (Eredeti Steamesnél) -
#1240 Ez csak annyi hogy XP-t nem támogatja a game. Win7-et tegyél fel és menni fog! -
zitababa5 #1239 Help!
Segítséget szeretnék kérni:
Indítanám a játékot XP alatt profi grafikai paraméterekkel, erre ezt írja ki:
"Az eljárás belépési pontja(_except_handler4_common) nem található a DLL-ben( msvcrt.dll)"
Ez mi?
Friss ATI driver, directx van fennt, letöltöttem az mscvrt.dll külön, de bemásolni nem engedi...
Mit tegyek????
köszike
zita
-
Eddmegleves #1238 Helyesbítve: a menü és a feliratok orosz, csak a nyelv amin beszélnek angol -
Eddmegleves #1237 Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni! Felraktam a játékot (skidrow-os verziót) majd crackeltem a GCW odlalról (1.4-es szedtem le). Felraktam, el is indul de orosz... esetleg valami megoldás hogy angolra rakjam át?!
Köszi előre is -
#1236 Intkeys-en csak 18 dolcsi a steam kulcs. -
#1235 -
tomy88trance #1234 Na az zsír és hol lesz amúgy, vagyis kik készítik? :D Én már kivittem most tolom a mellék küldiket ,de valószínű,hogy magyar felirattal majd még1x végig tolom :D -
#1233 -
#1232 Lesz, most mentek a srácok a piacra fűszerért.