Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már most -40 és -57%-os akció vannak a game-re! Amazon is most csinált a dobozos verzióra akciót 35 dolcsiért és a készlet 87%-át el is vitték ilyen áron!
Next PC upgrade: 2022
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Public Enemy-t hogy lehet megcsinálni aranyra? Egy küldetés van már csak hátra és 137 van meg a 200-ból!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Csak egy dolog zavar: Tényleg nem lehet a mozgás irányítását nyilakra tenni?! Pl. Fordward-ot a w-rõl enter, aztán hiába nyomom a Up arrow-ot, nem történik semmi! Pl. a GTAIV-ben v Mafia 2-ben nyilakra szoktam állítani a mozgást. Noha igaz, az FPS játékokban, (pl. COD WM3) megtartom a wsad irányítást (mert az más), de a GTA féle játékokban megszoktam a nyilakkal...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
SPOILERVESZÉLY!!!
Van az a esküvõs küldetés, utána van egy hívásos dolog, meg be kell mérni valami háromszöggel a telefont vagy mi na addig okés is hogy elmegyek a közepéig a háromszögnek,de utána nem tudom mit kell, bejön valami radar sz erûség a telón ,ott mit kell csinálni? Köszi elõre is a helpet!
SPOILER VÉGE!
[merlinw.org]
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"The trees move. Do you not see it?"
Na..elsõ kishajós kirándulásom tegnap,kis szigetek,mondom tiszta Just Cause..Ma motorozok,egyik rádióban reklám,Nyaraljon Panau szigetén..direkt kikacsintás vagy csak véletlen?😊
Én még kb a C64-es korszakról és az azutáni, korai PC-s idõkrõl beszélek, na meg az ezt követõ röpke 15 év, ami alatt pár játék már átfutott a kezem alatt.
Abban igazad van, hogy a játékosok is változtak, azok igényei stb., de sokszor találkoztam már azokkal a hozzászólásokkal, hogy hiányzik a "lélek" a játékból. Ez alatt több dolgot is lehet érteni, de összességében fog meg egy játék általában. Lehet bûn rossz a grafika, ha egyszer szórakoztat és nem unom meg 2 hónap után sem - tökmindegy milyen okból -, akkor az egy jó játék.
Ebben a játékban is vannak jó és máskor is szívesen látom dolgok, de a sok más gyenge megoldás viszont elveszi tõle a kedvem.
Mindegy, nem papolok többet, teljesen úgysem tudom megértetni mirõl vartyogok.
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezek szerint nem kevés fogyhat belõle ha több hete az élen van!
Várjuk szeretettel a 2. rész bejelentését!
Mindegy egy már nem lesz max acsis game.Törlöm is mert kell a hely 😄
31 óra + Xboxos végigjátszás elég volt belõle!
két meló az vagy Tran vagy pénzbehajtós arc, de ezek kívül vannak véletlenszerû cuccok is ("investigate the commotion"?), nem emlékszem már statisztikák alatt azt hogy írja.
"The trees move. Do you not see it?"
Kellene még 2 ruha is amiket lövésem sincs honnan kéne megkapnom,mivel a boltokból már felvásároltam.Ezek szerint küldetés adná ,de az már nincs csak ez a 2 ami nem tudom hol merre.
Az elején voltak vele gondjaim, irányítás, és célzás végett de a legújabb javítás már szépen orvosolta a problémák nagy részét.
Pár dolog amit kiemelnék:
- Futás, mászás,
- harc kidolgozottsága, tereptárgyak használata harc során
- kidolgozott öltözködés, pénz költési lehetõség (kocsi ruha)
- többféle kaja, van értelme enni inni
- Kocsival való lökés, átugrás másik jármûre.
Pozitívum:
- Pörgõs játékmenet.
- Jó történet
- Látvány
Negatívum:
- Célzás, irányítás de ezeket javították.
Nem GTA, nincs is értelme hasonlítani õket.
Remélem lesz folytatása.
Futás mászás dolgot, harc egyes elemeit átvehetnék Rockstarék is a GTA-ban.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
42 %-nál jártam, mikor vírust nyeltem be.
Windows újratelepítés után nem tudom feltelepíteni a Sleeping Dogs-ot,
a következõ hibaüzenet mit jelent?
Unable to execute file
c/prg files/Square Enix/Sleeping Dogs/redist/D3D11Install_2010.exe
Create process failed;code 267
Érvénytelen a könyvtárnév.
Mit kellene tennem?
Nyilván egy Alien Anarchyval nem fogok nyomulni, mert az tényleg trágyadomb, de általában, ha ilyen játékot dobnak ki a piacra, akkor annál nem csak a grafika gond.😊
Következõ példákban a kalandjátékok szerepelnek. Nagyon sok kalandjátéknál a grafika teljes mértékben háttérbe szorul mégis a történet és a gondolkodás egyediessége a lényeg...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy ez a játék PC-n meglehetõsen jól néz ki, konzolon sem rossz az összhatás. Hozza, amit kinézetre kell neki.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az ingerhez szoktak hozzá a gémerek, már a legtöbb dolog elvárásszámba megy. Nehéz ma már olyan nagy durranásokat összerakni, mint régen, pont emiatt. Kevés puskapor maradt, amit még nem sütöttek el.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
lassan kezd cod vs bf téma kialakulni, szerintem álljatok le errõl, nincs értelme. mindkettõ jó játék, mindegyiknek megvan a maga hibája és kész. mit kell ezen veszekedni, meg elküldeni a másikat? tiszta óvoda basszus...
szép próbálkozás az SD, legalább új dolgokat is kaptunk, de az egész játékipar kezd eltolódni egy számomra ismeretlen ösvényre - már évek óta - ami nem biztos, hogy játékosbarát. néha van pár üde színfolt, de a régi élvezetes, tartalmas kikapcsolódás egyre inkább kikopni látszik. bár lehet csak Én öregedtem ki ebbõl 😊
na mindegy, jó éjt srácok és ne acsarkodjatok.
The Matrix has you...
Eloszor akkor fordult meg a fejemben, h abbahagyom, amikor volt egy benzinkutas kuldetes, egy csomo benzinkutra kellet menni behajtani penzt, s az osszes benzinkut belulrol es a kutas DETTO UGYANUGY nezett ki. 😊 Ez tok gagyi.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az az igazság, hogy nem véletlen a Rockstar találta fel a sandbox mûfajt, verhetetlenek is benne.