1431
Sleeping Dogs

• zitababa5
    Én hülye megvettem az eredetit, játszottam vele fél órát.
    Másnap continue game-re kattintok erre a loading-nál kifagy...
    MIÉRT????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Tök ideg vaok...
    Mit csináljak?
    Vélemény vkinek?
  • zitababa5
    legutóbb simán, aztán rendszergazdagéként, de semmi....
  • Büdös Bohóc
    legutóbb is rendszergazdaként próbáltad indítani?
  • zitababa5
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni...
    Feltelepítettem a játékot. Rendszergazdaként elindítva ( mert normálba nem indul) fél órát játszottam vele.
    Azután újra elindítanám, de bejön a loading és kifagy.
    Már vagy tízszer próbáltam - sikertelenül.
    Mi lehet a baj?
    A gépem elég erős...

PLEASE HELP!
  • Empty
    A Limited Editionhoz hány update van? Úgyértem az 1.6 ha fölmegy akkor már nem indul.
  • broman191
    Nekem valami világosabb sárga alapú matricázott volt, azzal biztosan megvehető, a pirosnak is meg kell lennie valahol, mivel ezek szerint nem custom painted az autó csak random festésekkel adja be a játék... :)
  • Büdös Bohóc

nem tudom miért, de nálam úgy emlékszem piros alapon nagyrészt fehér stickerekkel adta be - ami azért gyanús, mert nem látok ilyet a painting listában. Egy videóban is láttam valami fasza kombinációt erre, de á nemtom...
  • Calver
    Tuono (asszem), és a csajjal együtt versenyzős mellékküldetés alatti festés amit hiányolsz? az nekem is erősen csípte a szemem
  • Büdös Bohóc
    fasza, most kerestem rá egy listára, hogy milyen paint jobok vannak a kocsikhoz, hát az konkrétan nincs benne, ami a mellékküldetésben volt... pedig kajak a legjobb volt az összes közül
  • Büdös Bohóc
    ja de eddig nem láttam ilyen festést az utcán a kocsira, csak egy küldetésnél :C na majd meglássuk. Amúgy meg akárhogy googleözök neten nem találok képet a kocsiról, hogy megmutassam itt :D Egy youtube videóban láttam még.
  • broman191
    Bármilyen festést láttál az utcán a sporkocsikon, mind megvásárolható a saját autódra! :)
  • Büdös Bohóc
    Azt vágom, de ugyanaz a fasza festés van ezeknél a vásároltaknál is? Mivel még nincs meg a face meg a kellő pénz nekem hozzá, ezért nem tudom ugye váltogatni a festést a kereskedőnél.
  • broman191
    Lehet találni bizonyos városnegyedekben, de nem lehet GTA módra betenni a garázsodba a lopott sportkocsikat, meg kell venni őket. Tuning valójában nincs a játékban, csak az autó külsején lehet változtatni a megvásárlásakor. A bizonyos autót az alábbi kereskedőnél veheted meg (van erősebb, drágább, de sebesség-irányíthatóság-ár arányban talán a legjobb, minden versenyt meg lehet nyerni vele):

• Büdös Bohóc
    Sziasztok

Volt egy mellékküldetés még korábban a játékban, ahol egy Nissan GT-R-hez hasonló (nem jut eszembe mi a játékbeli neve) tuning kocsit kellett széttörni, mert csalt az ember valami versenyen és meg kellett leckéztetni. A kérdésem igazából az, hogy ilyen custom tuningolt kocsikat nagyritkán lehet-e találni a játékban, illetve lehet-e venni a kereskedőnél?
  • broman191
    A minőségre és az alapjátékhoz hű stílusra gondoltam főleg, nem feltétlen a játéktér terjedelmére/esetleg DLC játékidejének hosszára. A Borderlands DLC-k esetében az utóbbi tényezők mindegyike nagyon ott van. A Sleeping Dogs-hoz valami komolyabb bűnügyes, nyomozós, helyszínelős (és a sztori keretein belűl rúgdosós, lövöldözős) DLC-t szívesen látnék, pl. olyan sztrítracsingos' szalagkorlátot átszakítós autóbaleset hangulatút mint ami volt is az alapjátékban. Kár hogy beharangozták a helyszínelést mint főbb játékelemet az egyik megjelenés előtti promó videóban, aztán alig volt a játékban...lehetne javítani azon a gyengus arányon egy-két DLC keretén belűl. Mondjuk egy lövöldözős-rúgdosós DLC 99% eladhatóbb...kár hogy nagyon kevesen kezelik jelenleg komolyan a DLC témát a játékiparban.
  • ratgab
    Szerintem is esélytelen olyan nagy DLC-ket várni ennél a címnél!
  • broman191
    Ha ilyesmi mesterkélt, gagyi tartalmakat fog jelenteni a "sztori DLC" akkor részemről Sleeping Dogs uninstall...vagy ez még nem a "sztori DLC" lenne? Azt mondták októberben lesz az is... Mert attól hogy valami minimális sztorival rendelkező DLC-t adnak ki, az még nem "sztori DLC", ha erre a szutyokra gondoltak...legalábbis én valami komolyabbra számítottam, körülbelül nagyobb Borderlands DLC színvonalúakra, de úgy látom arra aztán várhatok, ennél a címnél lehet hogy esélytelen...
  • broman191
    Lehet próbálták tükörfordítani a külföldi cikk címét, nem csak a tartalmát...a tartalmat sem mindig sikerül.
  • MerlinW
    Nem is értelmes magyar mondat:)
  • ratgab
    Elég erőltetett szó ez a látnivalókon nem?
  • grebber
    Látnivalókon a Sleeping Dogs horrorkiegészítője
  • grebber
    Már elérhetőek az alábbi kiegészítők:

Sleeping Dogs - Tactical Soldier Pack
    Sleeping Dogs - Street Racer Pack
  • IXEMGabeo
    Dead Island?

az optimális
  • grebber
    Nincs? Magyarországon minden egyes nap és és a grafika is király
  • broman191
    Manapság mennyire divat lett mindenben zombizni...viszont normális túlélőhorror nincs.
  • grebber
    Sleeping Dogs first story DLC due this month, includes zombies
  • Evoluti0N
    Nem olyan kellemes :P Hétvégenként, amikor az öcsém hazajön, szokott játszani a gépemen és zavaró, h az ő windows profiljában is látja a mentéseimet, illetve fordítva és vigyázni kell, h ne mentsük rá a másikéra :)
  • Calver
    én is csak teljesen véletlenül vettem észre config cuccok piszkálása közben, kellemes meglepetésként ért
  • grebber
    Na ott pont nem kerestem akkor ezért nem találtam :D Köszönöm!
  • Calver
    meglepő módon Sleeping Dogs a ritka példája annak, amikor a játék NEM rejti el a kétlábú elöl fogyatékos módjára a mentést - simán a játék könyvtárán belül a Data mappában találod őket.
  • grebber
    A mentéseket hol tárolja a gép? (Eredeti Steamesnél)
  • grebber
    Ez csak annyi hogy XP-t nem támogatja a game. Win7-et tegyél fel és menni fog!
  • zitababa5
    Help!

Segítséget szeretnék kérni:

Indítanám a játékot XP alatt profi grafikai paraméterekkel, erre ezt írja ki:
    "Az eljárás belépési pontja(_except_handler4_common) nem található a DLL-ben( msvcrt.dll)"

Ez mi?
    Friss ATI driver, directx van fennt, letöltöttem az mscvrt.dll külön, de bemásolni nem engedi...
    Mit tegyek????
    köszike
    zita
  • Eddmegleves
    Helyesbítve: a menü és a feliratok orosz, csak a nyelv amin beszélnek angol
  • Eddmegleves
    Sziasztok.

Remélem tudtok segíteni! Felraktam a játékot (skidrow-os verziót) majd crackeltem a GCW odlalról (1.4-es szedtem le). Felraktam, el is indul de orosz... esetleg valami megoldás hogy angolra rakjam át?!

Köszi előre is
  • MerlinW
    Intkeys-en csak 18 dolcsi a steam kulcs.
  • Calver
  • tomy88trance
    Na az zsír és hol lesz amúgy, vagyis kik készítik? :D Én már kivittem most tolom a mellék küldiket ,de valószínű,hogy magyar felirattal majd még1x végig tolom :D
  • pxxl
  • MerlinW
    Lesz, most mentek a srácok a piacra fűszerért.