1431
Sleeping Dogs
-
ntex #1311 Jó lenne tudni hogy csak az update van benne vagy minden és önmagában futtatható? Nem értem miért így adják ki és miért nem egy frissített alapverzióval együtt -
ratgab #1310 Meg a nagy fenét 11 gb. Nekem 2,5 gb-ot szedett a steam. -
kjhun #1309 #1291 -nél írtam mekkora a törtre az 1.7-es patch. Ma kijött sz 1.8-as, ami még testesebb lett. 11.2GB !!! Akinek eredetije van, az is aztán töltögetheti lefelé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2012-12-12 18:09:18 GAMES Sleeping.Dogs.v1.8.Update-SKIDROW DL 11468.8MB | 56F
-
#1308 Ez kb csak neked lehet meglepetés szinte 95%-ig minden játékban ott vannak a cuccok az ilyen ruhák meg fegyveres szarságok. -
mester1987 #1307 Az azért milyen már, ogy alapból benne vannak a DLC-k a játékba és utána jelentik be, hogy ez és ez ennyiért...
Kicsit parasztvakítás nem?
Pár KB-al feloldja ([21DLC]Sleeping Dogs-P2P) a DLC-ket. -
ratgab #1306 Square Enix Character pack-ben van benne. -
#1305 lol, ez benne van valamelyik DLC-ben? :D -
SovereignXY #1304 ÜDv emberek!
Nem tudja vki, hogy hogy lehet elérni hogy induljon? 1.6os update van fenn és igen a sarki fűszeresnél szereztem be. -
IXEMGabeo #1303 húúú, de szép a graf -
#1302 Tovább bővül a Sleeping Dogs -
#1301 A Deus Ex outfit valami veszettül odab4sz, már-már jobban áll Wei-nek keleti létére mint a nyugati Jensen-nek... :O
-
ratgab #1300 Én egy szűz új win alatt próbálnám meg a helyedben. -
ratgab #1299 Hát ha volt előtte fent tört, akkor az okozhat gondot. -
#1298 Nem áll le a DLC henger! -
#1297 -
#1296 "Sleeping Dogs, which was released in August shipped its 1.5 million copies through the end of September, making it the firm’s highest grossing title for the quarter." -
zitababa5 #1295 Nem értem...
Ha offline-ba váltok a steamen megint kifagy az induláésnál.
Ha online módba váltok, akkor új játékot engedi, de a folytatásnál kifagy...
ÉRTHETETLEN...
Amúgy a steamem nekem is leszedte ezt a brutális méretű javítást, de minek így se működik...
ÖTLET VKINEK?
Esetleg a steamen a mentésekhez állítani kell vmit?
Vagy a az elsőnek warez feltelepítés zavar be, és utánna már hiába rakom fel az eredetit, már mindegy?
Please help.
Ha a codec bezavar mit csináljak? (K lite codecs van amúgy...) -
#1294 A javítások a titkosított nagyobb állományokba is belefirkálnak, ezért a scene csapatok kénytelenek a már javított fájlokat feltölteni. -
#1293 Sleeping Dogs v1.7 Update info:
This update closely mirrors that of the recent console update and adds support for the Nightmare in North Point DLC in addition to several bug fixes and a few new features.
Feature Updates
- Aim-assist Option - A new option exists in the Game & Controls menu to enable/disable the auto-aim feature that assists the player in locking onto enemies while using guns.
- .40Cal Gun Unlock - Upon completing the main story missions and returning to any safehouse, the Golden .40Cal pistol will be available.
- Increased Daytime - Daytime should now last noticeably longer, but night time duration should remain the same (increasingly the real-time duration of the in-game 24hr cycle).
- Disable GPS Arrows Option - A new option exists in the Game & Controls menu to disable the in-world GPS arrows that indicate where to turn when navigating to a destination.
- In-game DLC Store Access - Wherever the user can see the infoticker while in-game (wardrobe, clothing & vehicle stores, garage, pause menu) there will be a button callout to open the Steam DLC store in-game.
- New Super-SWAT Outfit and Supercharged Police Cruiser unlocks – For owners of the Police Protection Pack, the Super-SWAT outfit and the supercharged police cruiser vehicle will become available. Owners of the Dragon Master Pack will receive this as well. -
#1292 Nekem a steam nemrég valami 3,3gb-osat töltött le de hogy mire jó azt nem tudom! -
kjhun #1291 LOL, ekkora méret.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2012-11-01 17:21:25 GAMES Sleeping.Dogs.v1.7.Update-SKIDROW DL 9727.5MB | 51F
Mi ez már, nagyobb az Update mint a játék??? (Az 1.5 és 1.6 2*7.21GB, de az 1.4 is ~1.2GB) -
ratgab #1290 Codec nem kavar be véletlen? -
zitababa5 #1289 Nem egyedi a problémám, a játék honlapjának fórumán legalább 50 vásárló pont ezért dühöng, amiért én is...és 2 hónapja nincs rá patch...no comment!
Nincs vírusírtóm, a tűzfalam se blokkol semmit, sz'al nem értem...
...sztornó meg ugye nincs, a magyar kiadó le se szar....hiába kértem segítséget.
Ugyhogy egy nagy büdös fekete pont nekik!
Hogy lehet 2012-ben ilyet tenni? -
#1288 Azt hittem, hogy zitababának ment a válaszod. -
#1287 Olvasd végig a párbeszédet és megérted. A lényeg, hogy semmi köze a problémájának a játék eredetéhez. -
#1286 eredetije van , már mondta -
#1285 Én nem vettem meg és nekem sem csinálta ezt. Buddha.dll-t a kívételek közé kell tenni a vírusirtóban. Ennyi, -
lammaer #1284 Tanulság: csak azért hülyeség megvenni mert a "virágbolti" verzió nem indul el. Akkor a pénzes se fog, mivel az esetek 99%-ában a virágbolti pont olyan jó mint az eredeti. Az a legnagyobb duma hogy a tört változatok instabilabbak meg lefagynak... :) -
#1283 Én is lecheckoltam nálam sincs semmi gond a hiba az ön készülékében van ! -
#1282 most azért mert nálad fos nem kell kiabálni meg szarozni, másnál semmi gond nem volt. Én se tudom mitől lehet amúgy, de google lehet segítene... -
ratgab #1281 A kedvetekért most le is ellenőriztem és simán megy!
-
ratgab #1280 Én is megvettem és nekem nem csinál ilyet! -
zitababa5 #1279 Ne várd meg a leárazást NE VEDD MEG!!!
Én nekem is loadingol és nem indul a játék, megvettem az eredetit és ugyanezt csinálja....
Vki tud megoldást mitől fagy ki????????? -
#1278 ez például jó a mi steamünkhöz? -
#1277 köszi,eddig eljutottam el is indult,start game és csak loadingol pörög a jobb sarokban a kígyó és nem csinál semmit,lehet megvárom inkább míg leárazzák... -
ratgab #1276 Vírosirtót kinyomod és akkor fog menni. Aztán szépen beteszed a kivételek közé és voilá! -
#1275 tudom hogy warez de hogy a kígyóba lehet ezt a buddha.dll-t leszedni a gépre? -
#1274 Nem rossz cikk a Gamekapocsé sem, bár inkább olvasom el [URL=http://www.vg247.com/2012/10/26/squarer-enix-anonymously-monitoring-your-gameplay-discusses-how-it-uses-gathered-data/]valami angol forrásból bővebben, mivel a magyarított cikkeket sokszor szeretik agyonrövidíteni, neadjisten' jócskán elferdíteni... :) -
#1273 Ahogy minden nagyobb fejlesztő játéka lassan egy évtizede. Gamestar, Gamekapocs.. Blikk linket mikor kapunk? Olyan jó német játékos oldalak vannak, miért nem azokból táplálkozol?:) -
Kémkedik utánunk a Sleeping Dogs?