Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kedvetekért most le is ellenõriztem és simán megy!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is megvettem és nekem nem csinál ilyet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ne várd meg a leárazást NE VEDD MEG!!!
Én nekem is loadingol és nem indul a játék, megvettem az eredetit és ugyanezt csinálja....
Vki tud megoldást mitõl fagy ki?????????
Tatyla
ez például jó a mi steamünkhöz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
köszi,eddig eljutottam el is indult,start game és csak loadingol pörög a jobb sarokban a kígyó és nem csinál semmit,lehet megvárom inkább míg leárazzák...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Vírosirtót kinyomod és akkor fog menni. Aztán szépen beteszed a kivételek közé és voilá!

Tatyla
tudom hogy warez de hogy a kígyóba lehet ezt a buddha.dll-t leszedni a gépre?

broman191
Nem rossz cikk a Gamekapocsé sem, bár inkább olvasom el valami angol forrásból bõvebben, mivel a magyarított cikkeket sokszor szeretik agyonrövidíteni, neadjisten' jócskán elferdíteni... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MerlinW
Ahogy minden nagyobb fejlesztõ játéka lassan egy évtizede. Gamestar, Gamekapocs.. Blikk linket mikor kapunk? Olyan jó német játékos oldalak vannak, miért nem azokból táplálkozol?😊

[merlinw.org]

grebber
Én hülye megvettem az eredetit, játszottam vele fél órát.
Másnap continue game-re kattintok erre a loading-nál kifagy...
MIÉRT????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tök ideg vaok...
Mit csináljak?
Vélemény vkinek?
legutóbb simán, aztán rendszergazdagéként, de semmi....
Büdös Bohóc
legutóbb is rendszergazdaként próbáltad indítani?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni...
Feltelepítettem a játékot. Rendszergazdaként elindítva ( mert normálba nem indul) fél órát játszottam vele.
Azután újra elindítanám, de bejön a loading és kifagy.
Már vagy tízszer próbáltam - sikertelenül.
Mi lehet a baj?
A gépem elég erõs...

PLEASE HELP!
<#puszi>
Empty
A Limited Editionhoz hány update van? Úgyértem az 1.6 ha fölmegy akkor már nem indul.

broman191
Nekem valami világosabb sárga alapú matricázott volt, azzal biztosan megvehetõ, a pirosnak is meg kell lennie valahol, mivel ezek szerint nem custom painted az autó csak random festésekkel adja be a játék... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Büdös Bohóc

nem tudom miért, de nálam úgy emlékszem piros alapon nagyrészt fehér stickerekkel adta be - ami azért gyanús, mert nem látok ilyet a painting listában. Egy videóban is láttam valami fasza kombinációt erre, de á nemtom...

Calver
Tuono (asszem), és a csajjal együtt versenyzõs mellékküldetés alatti festés amit hiányolsz? az nekem is erõsen csípte a szemem <#pardon1>

"The trees move. Do you not see it?"

Büdös Bohóc
fasza, most kerestem rá egy listára, hogy milyen paint jobok vannak a kocsikhoz, hát az konkrétan nincs benne, ami a mellékküldetésben volt... pedig kajak a legjobb volt az összes közül

Büdös Bohóc
ja de eddig nem láttam ilyen festést az utcán a kocsira, csak egy küldetésnél :C na majd meglássuk. Amúgy meg akárhogy googleözök neten nem találok képet a kocsiról, hogy megmutassam itt 😄 Egy youtube videóban láttam még.

broman191
Bármilyen festést láttál az utcán a sporkocsikon, mind megvásárolható a saját autódra! 😊

Büdös Bohóc
Azt vágom, de ugyanaz a fasza festés van ezeknél a vásároltaknál is? Mivel még nincs meg a face meg a kellõ pénz nekem hozzá, ezért nem tudom ugye váltogatni a festést a kereskedõnél.

broman191
Lehet találni bizonyos városnegyedekben, de nem lehet GTA módra betenni a garázsodba a lopott sportkocsikat, meg kell venni õket. Tuning valójában nincs a játékban, csak az autó külsején lehet változtatni a megvásárlásakor. A bizonyos autót az alábbi kereskedõnél veheted meg (van erõsebb, drágább, de sebesség-irányíthatóság-ár arányban talán a legjobb, minden versenyt meg lehet nyerni vele):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Büdös Bohóc
Sziasztok

Volt egy mellékküldetés még korábban a játékban, ahol egy Nissan GT-R-hez hasonló (nem jut eszembe mi a játékbeli neve) tuning kocsit kellett széttörni, mert csalt az ember valami versenyen és meg kellett leckéztetni. A kérdésem igazából az, hogy ilyen custom tuningolt kocsikat nagyritkán lehet-e találni a játékban, illetve lehet-e venni a kereskedõnél?

broman191
A minõségre és az alapjátékhoz hû stílusra gondoltam fõleg, nem feltétlen a játéktér terjedelmére/esetleg DLC játékidejének hosszára. A Borderlands DLC-k esetében az utóbbi tényezõk mindegyike nagyon ott van. A Sleeping Dogs-hoz valami komolyabb bûnügyes, nyomozós, helyszínelõs (és a sztori keretein belûl rúgdosós, lövöldözõs) DLC-t szívesen látnék, pl. olyan sztrítracsingos' szalagkorlátot átszakítós autóbaleset hangulatút mint ami volt is az alapjátékban. Kár hogy beharangozták a helyszínelést mint fõbb játékelemet az egyik megjelenés elõtti promó videóban, aztán alig volt a játékban...lehetne javítani azon a gyengus arányon egy-két DLC keretén belûl. Mondjuk egy lövöldözõs-rúgdosós DLC 99% eladhatóbb...kár hogy nagyon kevesen kezelik jelenleg komolyan a DLC témát a játékiparban. <#confused>

Szerintem is esélytelen olyan nagy DLC-ket várni ennél a címnél!

broman191
Ha ilyesmi mesterkélt, gagyi tartalmakat fog jelenteni a "sztori DLC" akkor részemrõl Sleeping Dogs uninstall...vagy ez még nem a "sztori DLC" lenne? Azt mondták októberben lesz az is... Mert attól hogy valami minimális sztorival rendelkezõ DLC-t adnak ki, az még nem "sztori DLC", ha erre a szutyokra gondoltak...legalábbis én valami komolyabbra számítottam, körülbelül nagyobb Borderlands DLC színvonalúakra, de úgy látom arra aztán várhatok, ennél a címnél lehet hogy esélytelen... <#szomoru1>

broman191
Lehet próbálták tükörfordítani a külföldi cikk címét, nem csak a tartalmát...a tartalmat sem mindig sikerül. <#idiota>

MerlinW
Nem is értelmes magyar mondat😊

[merlinw.org]

Elég erõltetett szó ez a látnivalókon nem?

grebber
grebber
Már elérhetõek az alábbi kiegészítõk:

Sleeping Dogs - Tactical Soldier Pack
Sleeping Dogs - Street Racer Pack

Next PC upgrade: 2022

Dead Island?

az optimális

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
Nincs? Magyarországon minden egyes nap és és a grafika is király<#taps>

broman191
Manapság mennyire divat lett mindenben zombizni...viszont normális túlélõhorror nincs. <#idiota>

grebber
Nem olyan kellemes 😛 Hétvégenként, amikor az öcsém hazajön, szokott játszani a gépemen és zavaró, h az õ windows profiljában is látja a mentéseimet, illetve fordítva és vigyázni kell, h ne mentsük rá a másikéra 😊
Calver
én is csak teljesen véletlenül vettem észre config cuccok piszkálása közben, kellemes meglepetésként ért <#idiota>

grebber
Na ott pont nem kerestem akkor ezért nem találtam 😄 Köszönöm!

Calver
meglepõ módon Sleeping Dogs a ritka példája annak, amikor a játék NEM rejti el a kétlábú elöl fogyatékos módjára a mentést - simán a játék könyvtárán belül a Data mappában találod õket.

grebber
A mentéseket hol tárolja a gép? (Eredeti Steamesnél)

grebber
Ez csak annyi hogy XP-t nem támogatja a game. Win7-et tegyél fel és menni fog!

Help!

Segítséget szeretnék kérni:

Indítanám a játékot XP alatt profi grafikai paraméterekkel, erre ezt írja ki:
"Az eljárás belépési pontja(_except_handler4_common) nem található a DLL-ben( msvcrt.dll)"

Ez mi?
Friss ATI driver, directx van fennt, letöltöttem az mscvrt.dll külön, de bemásolni nem engedi...
Mit tegyek????
köszike
zita
Helyesbítve: a menü és a feliratok orosz, csak a nyelv amin beszélnek angol
Sziasztok.

Remélem tudtok segíteni! Felraktam a játékot (skidrow-os verziót) majd crackeltem a GCW odlalról (1.4-es szedtem le). Felraktam, el is indul de orosz... esetleg valami megoldás hogy angolra rakjam át?!

Köszi elõre is
MerlinW
Intkeys-en csak 18 dolcsi a steam kulcs.

[merlinw.org]

Calver

Na az zsír és hol lesz amúgy, vagyis kik készítik? 😄 Én már kivittem most tolom a mellék küldiket ,de valószínû,hogy magyar felirattal majd még1x végig tolom 😄

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

pxxl
<#idiota><#taps>

All hail the double x!

MerlinW
Lesz, most mentek a srácok a piacra fûszerért.

[merlinw.org]