1431
Sleeping Dogs

• Tikal #1351
    ezt a rádiót is ugy elbaszták, nem hiszem el, hogy ez egy teszternek se tűnt fel. hallgatok egy zenét, kiszállok az autobol, beszállok egy másikba és elkezdi előről ugyanazt a track-et, ha ugyanabba szállok be akkor is, váá, most akkor ez rádió vagy cd player :)
  • Botond #1350
    Azt hozza ami vallet járműnek be van állítva.
  • Tikal #1349
    Tudom, csak sokszor nincs kedvem autokazni, a lentebb említett okok miatt...jaj de várom mar a GTA-t :)
  • dregnarr1 #1348
    Futni:( Egyszerűbb felhívni a 'valet' csávót, mindig hoz neked egy motort.
  • Tikal #1347
    Taxit le tudok inteni vagy futni kell utánuk ? :)
  • dregnarr1 #1346
    Igen, ez valóban idegesítő, a közepe-vége felé azért lassan rá lehet érezni. Jobb is lehetne, de azért nem katasztrófa.
  • Tikal #1345
    controllerrel játszom, és általában fékezek :) nekem az a bajom hogy túl érzékeny az irányítás, kicsit elforgatom jobbra, már meg is fordult az auto :)
  • dregnarr1 #1344
    Kontrollerrel próbáld, azzal megszokható egy idő után. Egyébként az segít, ha (ellentétben a hasonló játékokkal) itt tényleg használod a féket kanyarok előtt.
  • Tikal #1343
    ???

Egyébként Mafia 2-ben lehet választani: normal és szimuláció.
  • ratgab
    Már az is baj, ha valaki nem picsáskodik (minden hülyeséget hibának vesz és elfelejt szórakozni), hanem élvezi, amivel játszik? Én kérek elnézést!!!
  • IXEMGabeo
    ott még limiter is van tudtommal pokolian eltalálták, ha csúszós az út csúszik, ha fékezel akkor reálisan túlcsúszik a kocsi nem pedig F1-es autó szintjén fékez le szóval pláne a Mafia 2-ben nagyon élveztem a vezetést az ilyen típusú gamek közül
  • Tikal #1340
    Nem rég játszottam a Mafia 2-vel és valami rohadt élvezetes ott a vezetés :)
  • Timbu
    Valóban olyan, mintha RC autók lennének. Sajnos én eddig nem találtam modot. Ami pedig szomorú, hogy a fórumokon sokan ujjonganak, hogy végre nem GTA4/Mafia-szerű az irányítás.
  • Tikal #1338
    létezik valami mod az autóirányításra? eszméletlen szörnyen szar, legrosszabb amit open world játékban tapasztaltam...
  • dregnarr1 #1337
    A Cop Jobs, ha jól emlékszem nem 'mission', csak ahogy a GTA-ba is, ha beleülsz egy kocsiba, akkor minieseményeket játszhatsz vele. Van pár megadott pont, ahol vannak különleges rendőrküldetések is, ezek normális küldetések, így csak azt csinálhatod, amit a küldetés ír, itt gondolom a SWAT kocsival kell szórakozni. Próbálj meg ellátogatni egy másik rendőrös küldetéshez, ott más autót és feladatot kapsz, ha minden igaz.
  • Tikal #1336
    hm, nekem megjelenik egy sárga kör, ugye a mission starter, abba belemegyek, és rögtön a swat páncélautoba rak, nem tudok választani, nem ajánlja fel. ha kiszállok belőle még ott a rendőrségen és átülök egy autoba akkor pedig vége a küldetésnek...
  • dregnarr1 #1335
    Te magad közelítesz meg egy sima rendőrautót és megnyomod a megfelelő gombot, elvileg.
  • Tikal #1334
    Előjött a Cops Job, de mikor elkezdem mindig a SWAT páncélozott autot adja, hogyan lehet váltani másra? ha kiszállok belőle akkor kilép a missziobol is
  • broman191
    Elvileg kapsz róla SMS-t a játékban hogyha a megfelelő verziószámú patch és a DLC telepítve van. A térképen ott kell lennie ha aktiválódott:

• dregnarr1 #1332
    Üdv!

A történetet végigjátszottam, és a leírás alapján Teng rendőrnőnek most kellene adnia nekem a kung-fu sziget (Tournament) küldetéssorozatot, ám ezidáig ez nem történt meg. Van valami teendőm még, ami triggerelné az eseményt, vagy hogyan aktiválódik a tartalom?
  • Calver
    ha jól emlékszem, a Sleeping Dogs azon ritka játékok egyike, akik nem rejtik el teljesen retardált módon a mentéseiket a kétlábú elől - a játék könyvtárán belül simán a Data mappában találod őket.
  • JaSoN HuNTeR #1330
    Játék hol tárolja a mentéseket? Nem eredeti verzió.
  • Szasza20
    Felraktam a játékot de amikor rányomok hogy new game kilép a windowsba miért? valakinek ötlet?
  • IXEMGabeo
    Próbáld meg controllerrel irányítani a játékot
  • Calver
    mert kretén billentyűt választottak alapbeállításnak a készítők, szinte mindenki szívott vele. állítsd át valami másra, ha többgombos egered van, akkor jobb esetben valamelyik egérgombra.
  • Dobronski
    Miért nem működik rendesen a célzás? Célzok, lőnék, de nem lő, csak pittyeg a Windows hang, mintha sok billentyűt nyomnék le.
  • ratgab
    *Pc-re
  • ratgab
    *2000 Ft
  • ratgab
    2000 az alapjáték, nehogy már ennyit ne érjen meg!
  • Botond #1322
    Xboxra most 990 Ft....
  • kjhun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sleeping.Dogs.v2.1.437044.Incl.30.DLC-BlackEcho
  • gabor9
    sztornó, megoldottam :)
  • gabor9
    Tudna nekem segíteni valaki?
    Bemegyek a játékba, már játszottam vele, és amikor rámegyek hogy continue game, vagy new game vagy load game, betöltés közben mindig kidob a játékból. Ez miért lehet, hogy lehet ezt megoldani?
    Előre is köszi!
  • MerlinW
    Alap:)
  • mike01010101
    Nekem is nagyon tetszett. Biztos vagy itt a forumon még 1-2 ember rajtam kivül aki anno a Filmmúzeumban nézte meg a Sárkány közbelép-et:)
  • MerlinW
  • MerlinW
    Ez a Zodiac Island DLC k*va jó volt:) Kár hogy rövid.
  • ffxi
    Estét!

Nálam olyan jelenség van, hogy akadozik hang és visszhangzik. :( Steam-es
  • Solt
  • Büdös Bohóc
    már volt róla szó, hogy minden, letölti az összes DLC-t és letiltja, egy kis trükkel mindet aktivizálni lehet