Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ha jól emlékszem, a Sleeping Dogs azon ritka játékok egyike, akik nem rejtik el teljesen retardált módon a mentéseiket a kétlábú elõl - a játék könyvtárán belül simán a Data mappában találod õket.

"The trees move. Do you not see it?"

JaSoN HuNTeR
Játék hol tárolja a mentéseket? Nem eredeti verzió.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szasza20
Felraktam a játékot de amikor rányomok hogy new game kilép a windowsba miért? valakinek ötlet?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Próbáld meg controllerrel irányítani a játékot

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Calver
mert kretén billentyût választottak alapbeállításnak a készítõk, szinte mindenki szívott vele. állítsd át valami másra, ha többgombos egered van, akkor jobb esetben valamelyik egérgombra.

"The trees move. Do you not see it?"

Miért nem mûködik rendesen a célzás? Célzok, lõnék, de nem lõ, csak pittyeg a Windows hang, mintha sok billentyût nyomnék le.
*Pc-re

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

*2000 Ft

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#ticking> 2000 az alapjáték, nehogy már ennyit ne érjen meg!

Botond
Xboxra most 990 Ft....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sleeping.Dogs.v2.1.437044.Incl.30.DLC-BlackEcho
sztornó, megoldottam 😊
Tudna nekem segíteni valaki?
Bemegyek a játékba, már játszottam vele, és amikor rámegyek hogy continue game, vagy new game vagy load game, betöltés közben mindig kidob a játékból. Ez miért lehet, hogy lehet ezt megoldani?
Elõre is köszi!
MerlinW
Alap😊

[merlinw.org]

Nekem is nagyon tetszett. Biztos vagy itt a forumon még 1-2 ember rajtam kivül aki anno a Filmmúzeumban nézte meg a Sárkány közbelép-et😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Ez a Zodiac Island DLC k*va jó volt😊 Kár hogy rövid.

[merlinw.org]

ffxi
Estét!

Nálam olyan jelenség van, hogy akadozik hang és visszhangzik. 😞 Steam-es

Fákjúal!

Büdös Bohóc
már volt róla szó, hogy minden, letölti az összes DLC-t és letiltja, egy kis trükkel mindet aktivizálni lehet

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jó lenne tudni hogy csak az update van benne vagy minden és önmagában futtatható? Nem értem miért így adják ki és miért nem egy frissített alapverzióval együtt
Meg a nagy fenét 11 gb. Nekem 2,5 gb-ot szedett a steam.

#1291 -nél írtam mekkora a törtre az 1.7-es patch. Ma kijött sz 1.8-as, ami még testesebb lett. 11.2GB !!! <#wow1> Akinek eredetije van, az is aztán töltögetheti lefelé.

2012-12-12 18:09:18 GAMES Sleeping.Dogs.v1.8.Update-SKIDROW DL 11468.8MB | 56F
grebber
Ez kb csak neked lehet meglepetés szinte 95%-ig minden játékban ott vannak a cuccok az ilyen ruhák meg fegyveres szarságok.

Next PC upgrade: 2022

Az azért milyen már, ogy alapból benne vannak a DLC-k a játékba és utána jelentik be, hogy ez és ez ennyiért...

Kicsit parasztvakítás nem?

Pár KB-al feloldja (<21DLC>Sleeping Dogs-P2P) a DLC-ket.
Square Enix Character pack-ben van benne.

Büdös Bohóc
lol, ez benne van valamelyik DLC-ben? 😄

ÜDv emberek!

Nem tudja vki, hogy hogy lehet elérni hogy induljon? 1.6os update van fenn és igen a sarki fûszeresnél szereztem be.
húúú, de szép a graf

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber

broman191
A Deus Ex outfit valami veszettül odab4sz, már-már jobban áll Wei-nek keleti létére mint a nyugati Jensen-nek... 😮

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Én egy szûz új win alatt próbálnám meg a helyedben.

Hát ha volt elõtte fent tört, akkor az okozhat gondot.

grebber

broman191
<#taps>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
"Sleeping Dogs, which was released in August shipped its 1.5 million copies through the end of September, making it the firm’s highest grossing title for the quarter."

Nem értem...
Ha offline-ba váltok a steamen megint kifagy az induláésnál.
Ha online módba váltok, akkor új játékot engedi, de a folytatásnál kifagy...
ÉRTHETETLEN...
Amúgy a steamem nekem is leszedte ezt a brutális méretû javítást, de minek így se mûködik...

ÖTLET VKINEK?
Esetleg a steamen a mentésekhez állítani kell vmit?
Vagy a az elsõnek warez feltelepítés zavar be, és utánna már hiába rakom fel az eredetit, már mindegy?

Please help.
Ha a codec bezavar mit csináljak? (K lite codecs van amúgy...)
MerlinW
A javítások a titkosított nagyobb állományokba is belefirkálnak, ezért a scene csapatok kénytelenek a már javított fájlokat feltölteni.

[merlinw.org]

MerlinW
Sleeping Dogs v1.7 Update info:

This update closely mirrors that of the recent console update and adds support for the Nightmare in North Point DLC in addition to several bug fixes and a few new features.

Feature Updates

- Aim-assist Option - A new option exists in the Game & Controls menu to enable/disable the auto-aim feature that assists the player in locking onto enemies while using guns.
- .40Cal Gun Unlock - Upon completing the main story missions and returning to any safehouse, the Golden .40Cal pistol will be available.
- Increased Daytime - Daytime should now last noticeably longer, but night time duration should remain the same (increasingly the real-time duration of the in-game 24hr cycle).
- Disable GPS Arrows Option - A new option exists in the Game & Controls menu to disable the in-world GPS arrows that indicate where to turn when navigating to a destination.
- In-game DLC Store Access - Wherever the user can see the infoticker while in-game (wardrobe, clothing & vehicle stores, garage, pause menu) there will be a button callout to open the Steam DLC store in-game.
- New Super-SWAT Outfit and Supercharged Police Cruiser unlocks – For owners of the Police Protection Pack, the Super-SWAT outfit and the supercharged police cruiser vehicle will become available. Owners of the Dragon Master Pack will receive this as well.

[merlinw.org]

grebber
Nekem a steam nemrég valami 3,3gb-osat töltött le de hogy mire jó azt nem tudom!

LOL, ekkora méret.

2012-11-01 17:21:25 GAMES Sleeping.Dogs.v1.7.Update-SKIDROW DL 9727.5MB | 51F

Mi ez már, nagyobb az Update mint a játék??? <#wow1> (Az 1.5 és 1.6 2*7.21GB, de az 1.4 is ~1.2G😎
Codec nem kavar be véletlen?

Nem egyedi a problémám, a játék honlapjának fórumán legalább 50 vásárló pont ezért dühöng, amiért én is...és 2 hónapja nincs rá patch...no comment!
Nincs vírusírtóm, a tûzfalam se blokkol semmit, sz'al nem értem...
...sztornó meg ugye nincs, a magyar kiadó le se szar....hiába kértem segítséget.
Ugyhogy egy nagy büdös fekete pont nekik!
Hogy lehet 2012-ben ilyet tenni?
Büdös Bohóc
Azt hittem, hogy zitababának ment a válaszod.

MerlinW
Olvasd végig a párbeszédet és megérted. A lényeg, hogy semmi köze a problémájának a játék eredetéhez.

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
eredetije van , már mondta

MerlinW
Én nem vettem meg és nekem sem csinálta ezt. Buddha.dll-t a kívételek közé kell tenni a vírusirtóban. Ennyi,

[merlinw.org]

Tanulság: csak azért hülyeség megvenni mert a "virágbolti" verzió nem indul el. Akkor a pénzes se fog, mivel az esetek 99%-ában a virágbolti pont olyan jó mint az eredeti. Az a legnagyobb duma hogy a tört változatok instabilabbak meg lefagynak... 😊

wesker24
Én is lecheckoltam nálam sincs semmi gond a hiba az ön készülékében van !
Büdös Bohóc
most azért mert nálad fos nem kell kiabálni meg szarozni, másnál semmi gond nem volt. Én se tudom mitõl lehet amúgy, de google lehet segítene...