1431
Sleeping Dogs
-
#1351 ezt a rádiót is ugy elbaszták, nem hiszem el, hogy ez egy teszternek se tűnt fel. hallgatok egy zenét, kiszállok az autobol, beszállok egy másikba és elkezdi előről ugyanazt a track-et, ha ugyanabba szállok be akkor is, váá, most akkor ez rádió vagy cd player :) -
#1350 Azt hozza ami vallet járműnek be van állítva. -
#1349 Tudom, csak sokszor nincs kedvem autokazni, a lentebb említett okok miatt...jaj de várom mar a GTA-t :) -
dregnarr1 #1348 Futni:( Egyszerűbb felhívni a 'valet' csávót, mindig hoz neked egy motort. -
#1347 Taxit le tudok inteni vagy futni kell utánuk ? :) -
dregnarr1 #1346 Igen, ez valóban idegesítő, a közepe-vége felé azért lassan rá lehet érezni. Jobb is lehetne, de azért nem katasztrófa. -
#1345 controllerrel játszom, és általában fékezek :) nekem az a bajom hogy túl érzékeny az irányítás, kicsit elforgatom jobbra, már meg is fordult az auto :) -
dregnarr1 #1344 Kontrollerrel próbáld, azzal megszokható egy idő után. Egyébként az segít, ha (ellentétben a hasonló játékokkal) itt tényleg használod a féket kanyarok előtt. -
#1343 ???
Egyébként Mafia 2-ben lehet választani: normal és szimuláció. -
ratgab #1342 Már az is baj, ha valaki nem picsáskodik (minden hülyeséget hibának vesz és elfelejt szórakozni), hanem élvezi, amivel játszik? Én kérek elnézést!!! -
IXEMGabeo #1341 ott még limiter is van tudtommal pokolian eltalálták, ha csúszós az út csúszik, ha fékezel akkor reálisan túlcsúszik a kocsi nem pedig F1-es autó szintjén fékez le szóval pláne a Mafia 2-ben nagyon élveztem a vezetést az ilyen típusú gamek közül -
#1340 Nem rég játszottam a Mafia 2-vel és valami rohadt élvezetes ott a vezetés :) -
Timbu #1339 Valóban olyan, mintha RC autók lennének. Sajnos én eddig nem találtam modot. Ami pedig szomorú, hogy a fórumokon sokan ujjonganak, hogy végre nem GTA4/Mafia-szerű az irányítás. -
#1338 létezik valami mod az autóirányításra? eszméletlen szörnyen szar, legrosszabb amit open world játékban tapasztaltam... -
dregnarr1 #1337 A Cop Jobs, ha jól emlékszem nem 'mission', csak ahogy a GTA-ba is, ha beleülsz egy kocsiba, akkor minieseményeket játszhatsz vele. Van pár megadott pont, ahol vannak különleges rendőrküldetések is, ezek normális küldetések, így csak azt csinálhatod, amit a küldetés ír, itt gondolom a SWAT kocsival kell szórakozni. Próbálj meg ellátogatni egy másik rendőrös küldetéshez, ott más autót és feladatot kapsz, ha minden igaz. -
#1336 hm, nekem megjelenik egy sárga kör, ugye a mission starter, abba belemegyek, és rögtön a swat páncélautoba rak, nem tudok választani, nem ajánlja fel. ha kiszállok belőle még ott a rendőrségen és átülök egy autoba akkor pedig vége a küldetésnek... -
dregnarr1 #1335 Te magad közelítesz meg egy sima rendőrautót és megnyomod a megfelelő gombot, elvileg. -
#1334 Előjött a Cops Job, de mikor elkezdem mindig a SWAT páncélozott autot adja, hogyan lehet váltani másra? ha kiszállok belőle akkor kilép a missziobol is -
#1333 Elvileg kapsz róla SMS-t a játékban hogyha a megfelelő verziószámú patch és a DLC telepítve van. A térképen ott kell lennie ha aktiválódott:
-
dregnarr1 #1332 Üdv!
A történetet végigjátszottam, és a leírás alapján Teng rendőrnőnek most kellene adnia nekem a kung-fu sziget (Tournament) küldetéssorozatot, ám ezidáig ez nem történt meg. Van valami teendőm még, ami triggerelné az eseményt, vagy hogyan aktiválódik a tartalom? -
#1331 ha jól emlékszem, a Sleeping Dogs azon ritka játékok egyike, akik nem rejtik el teljesen retardált módon a mentéseiket a kétlábú elől - a játék könyvtárán belül simán a Data mappában találod őket. -
#1330 Játék hol tárolja a mentéseket? Nem eredeti verzió. -
#1329 Felraktam a játékot de amikor rányomok hogy new game kilép a windowsba miért? valakinek ötlet? -
IXEMGabeo #1328 Próbáld meg controllerrel irányítani a játékot -
#1327 mert kretén billentyűt választottak alapbeállításnak a készítők, szinte mindenki szívott vele. állítsd át valami másra, ha többgombos egered van, akkor jobb esetben valamelyik egérgombra. -
Dobronski #1326 Miért nem működik rendesen a célzás? Célzok, lőnék, de nem lő, csak pittyeg a Windows hang, mintha sok billentyűt nyomnék le. -
ratgab #1325 *Pc-re -
ratgab #1324 *2000 Ft -
ratgab #1323 2000 az alapjáték, nehogy már ennyit ne érjen meg! -
#1322 Xboxra most 990 Ft.... -
kjhun #1321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sleeping.Dogs.v2.1.437044.Incl.30.DLC-BlackEcho
-
gabor9 #1320 sztornó, megoldottam :) -
gabor9 #1319 Tudna nekem segíteni valaki?
Bemegyek a játékba, már játszottam vele, és amikor rámegyek hogy continue game, vagy new game vagy load game, betöltés közben mindig kidob a játékból. Ez miért lehet, hogy lehet ezt megoldani?
Előre is köszi! -
#1318 Alap:) -
mike01010101 #1317 Nekem is nagyon tetszett. Biztos vagy itt a forumon még 1-2 ember rajtam kivül aki anno a Filmmúzeumban nézte meg a Sárkány közbelép-et:) -
#1316 -
#1315 Ez a Zodiac Island DLC k*va jó volt:) Kár hogy rövid. -
#1314 Estét!
Nálam olyan jelenség van, hogy akadozik hang és visszhangzik. :( Steam-es -
Solt #1313 -
#1312 már volt róla szó, hogy minden, letölti az összes DLC-t és letiltja, egy kis trükkel mindet aktivizálni lehet