1431
Sleeping Dogs

• lostprophet
    Mostantól elérhető a Sleeping Dogs magyarítása (+a 26 DLC) az alábbi linkről. Töltsétek, terjesszétek! Jó játékot mindenkinek!
    Sleeping Dogs magyarítás
  • Tikal #1390
    ja jó, én csak arra reagáltam amit olvastam, vagyis a GTA-ra ;)
  • MerlinW
    Egyrészt még mindig a GTA 4 ről van szó - olvassunk vissza, mielőtt beleszólunk valamibe - másrészt kétlem, hogy "nevetősebb" lenne az SR sorozatnál.
  • Tikal #1388
    pff, GTA V igencsak nevetős, online meg még inkább :D
  • MerlinW
    Ez egy beépülős krimi, Saint's Row pedig egy felnőttrajzfilm gengszerekkel, szuperképességekkel és zseniális karakterekkel. Sleepings egy komoly hangvételű játék, SR pedig egy hangosan nevetős vígjáték.

(GTA-val meg az a baj hogy pont semmilyen)
  • Aborg
    Koszi a sok valaszt! Az infok alapjan ez a jatek jobban tetszhetne mint a Saints Row 3 (bar egyiket se jatszottam). A Mafia 1 nekem is nagyon tetszett, a Mafia 2 sajnos csalodas volt, bar el kell ismerni hogy a belso terek grafikaja tenyleg gyonyoru volt.
  • IXEMGabeo
    város hangulatos...olyan érzésem van, mintha tényleg egy távol-keleti nagy országban lennék

a küldetések nagyon jók, változatosak és emlékezetesek

a kocsi irányítás nem túl jó:) a törésfizika sem az igazi, de én ezt mind leszartam, mert a sztorira és a játszhatóságra koncentráltam...

talán kevesebb a minijáték, kevesebb szórakozási lehetőség akad a városban, de ennek ellenére jó kis játék volt...
  • Timbu
    1. A város különlegességét az adja, hogy Hong Kongban játszódik. Néhány része igen látványos, a többi inkább csak szép.
    2. Ahogy mondták, a hangsúly itt nem ezen van.
    3. Ízlések és pofonok. Nekem a Mafia az etalon, így én ezt botrányosan rossznak éreztem (nem is volt kedvem vezetni, inkább taxiztam mindenhova), de valakinek tetszik.

Viszont:
    4. A története ha nem is Mafia 1 minőségű, de elég jó. (Több maradt meg belőle, mint a GTA4-ből.)
    5. A verekedés (keleti harcművészetek) a jéték lelke, az nagyon élvezetesen van megcsinálva.
    6. Állítólag a next-gen konzolok mellett jön PC-re is egy HD kiadás, én megvárnám azt.

Van amiben jobb, van amiben rosszabb, mint a GTA4. De remek játék.
  • MerlinW
    Ne hasonlítsd a GTA-hoz. Ez egy sztoriközpontú akciójáték egy kis freeroaming-al. Mint az L.A Noire vagy a Mafia 2.
  • ReszegKoldus
    1. hogy érted, hogy jól összerakott? (nekem tetszett, mondjuk kár, hogy nem volt nagyobb a térkép)
    2. igen
    3. nem
  • Aborg
    Ez a jatek a GTA4-hez hasonlitva milyen?

1. A varos van annyira jol osszerakott?
    2. A nap dinamikusan korbejar, beesteledik stb? Es az idojaras valtozik?
    3. Az autok fizikai modellezese van annyira jo?
  • Szabi #1380
  • lostprophet
    Sokáig tartott, de hajnalban felért :)

Sleeping Dogs magyarítás előzetes
  • Aquir
    én még azt élveztem is. jön melletem valaki és BAM :D
  • RaZoK
    magát a Steamet nem engedi feltepíteni, mindent megpróbáltam a FAQ ír de semmi
  • Tikal #1376
    ugy értem, hogy gombnyomásra lehetett kiütni egy másik autót, azért ez elég gáz volt, mikor max sebességgel száguldok, de gombnyomásra még ugrik egyet az auto :D
  • Aquir
    végülis egyértelmű hogy controllerre írták a játékot, hiszen a sprintet és az ugrást egyetlen gombra tették

• RaZoK
    Sziasztok,

Lenne egy ilyen gond a játékkal telepítéskor:

A weboldalon a regisztráció sikerült, legál példánnyal amikor elkezdem futtatni a dvd-t 27%-on megáll és a fenti üzenetet kapom.

Az lenne a kérdésem mégis mi a tenndő :)

Köszönöm előre is a segítséget :)
  • Tikal #1373
    igen, nekem igy is tul árkád volt, pláne hogy egy gombra volt téve a RAM vagy mi :)
  • Timbu
    Billentyűzettel olyan gyorsulások meg hirtelen irányváltások vannak, mintha RC autót irányítanál :(
  • Aquir
    controllerrel irányítottál? nekem nem tűnt így annyira rossznak
  • Tikal #1370
    tényleg jó játék volt, bár az autozást rohadtul elbaszták...reméle, a következő résznem lesz ennyire árkád sem autozásban, sem máshogy
  • IXEMGabeo
    az érdekes, hogy a sleeping dogs nem hozta az elvárt eladási szintet...pedig elég jó game lett
  • ReszegKoldus
    Királyság
  • grebber
    Új Sleeping Dogs játék készül
  • gabba1
    Sziasztok!

Mozgáshoz ki tudom választani a nyilakat valahogy?
  • Aquir
    Én mondjuk az angolt preferálom, de nem lehet kevés munka :) Nekem mondjuk az irányítással sem volt gondom, de persze kényelmesebb kontrollerrel. Nem volt rossz játék, pár hibán kívül érezhető, hogy egy kényelmes játékot akartak csinálni :)
  • grebber
    AZTA**** az év egyik ha nem a legjobb híre számomra!!!!!!!!
  • lostprophet
    Far Cry 3 befejezése után le lesz fordítva a Sleeping Dogs és az összes DLC-je.
  • tomkeller
    Nálam is előjött ez a bug, ne várj a csávóra, fuss tovább, majd a tetőről leesve eléd fog "teleportálni", akit követned kell, elég gáz azért, hogy az első percekben egy ilyen csúnya bug van, amúgy remek a játék, nem bántam meg, hogy beszereztem.
  • cody1994
    Ilyen problémára érdemes fel rakni az új videókari drivert meg hangkártya drivert hát ha segit valamit jah meg az összes játék javitást de azt elvileg a steam leszedi magátol
  • FZoleee
    Én is most vettem, de nekem jó. Viszont a social hubra nem tud kapcsolódni, másnak se?
  • selekt1988
    nekem is ez a problémám a játékkal én is most vettem meg steam-on.
  • JaSoN HuNTeR #1358
    Nyomj le háttal tíz fekvőt és elmúlik minden problémád.

Viccet félretéve, internetkapcsolat vagy gyenge konfiguráció lehet a ludas.
  • TomDantes
    Most vettem meg a játékot, de itt valami kurvára nem stimmel! Első percben megakad az egész! Rögtön, elkezdünk futni, szaladok a haver után...be egy épületbe...és megáll! Tovább kéne futnia de áll...kész ennyi! Mi ez valami hülye bug? Mit lehet ez ellen tenni? Hát ez így nagyon nem jó.
  • Botond #1356
    Nekem azóta már 100% :)
  • Tikal #1355
    60%-on állok az acsikkal...
  • Botond #1354
    30 gold stat acsi az erősen hajkihullatós. :)
  • Tikal #1353
    főszáll kivégezve, nem volt ez rossz :)
  • ReszegKoldus
    Nekem ez akkor tűnt fel leginkább, amikor az autóleszállítós jobot csináltam végig :D