Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aborg
Ez a jatek a GTA4-hez hasonlitva milyen?

1. A varos van annyira jol osszerakott?
2. A nap dinamikusan korbejar, beesteledik stb? Es az idojaras valtozik?
3. Az autok fizikai modellezese van annyira jo?
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

lostprophet
Sokáig tartott, de hajnalban felért 😊

Sleeping Dogs magyarítás elõzetes

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Aquir
én még azt élveztem is. jön melletem valaki és BAM 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RaZoK
magát a Steamet nem engedi feltepíteni, mindent megpróbáltam a FAQ ír de semmi

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Tikal
ugy értem, hogy gombnyomásra lehetett kiütni egy másik autót, azért ez elég gáz volt, mikor max sebességgel száguldok, de gombnyomásra még ugrik egyet az auto 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Aquir
végülis egyértelmû hogy controllerre írták a játékot, hiszen a sprintet és az ugrást egyetlen gombra tették

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RaZoK
Sziasztok,

Lenne egy ilyen gond a játékkal telepítéskor:

A weboldalon a regisztráció sikerült, legál példánnyal amikor elkezdem futtatni a dvd-t 27%-on megáll és a fenti üzenetet kapom.

Az lenne a kérdésem mégis mi a tenndõ 😊

Köszönöm elõre is a segítséget 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Tikal
igen, nekem igy is tul árkád volt, pláne hogy egy gombra volt téve a RAM vagy mi 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Billentyûzettel olyan gyorsulások meg hirtelen irányváltások vannak, mintha RC autót irányítanál 😞

Aquir
controllerrel irányítottál? nekem nem tûnt így annyira rossznak

Tikal
tényleg jó játék volt, bár az autozást rohadtul elbaszták...reméle, a következõ résznem lesz ennyire árkád sem autozásban, sem máshogy

az érdekes, hogy a sleeping dogs nem hozta az elvárt eladási szintet...pedig elég jó game lett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ReszegKoldus
Királyság

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

grebber
Sziasztok!

Mozgáshoz ki tudom választani a nyilakat valahogy?
Aquir
Én mondjuk az angolt preferálom, de nem lehet kevés munka 😊 Nekem mondjuk az irányítással sem volt gondom, de persze kényelmesebb kontrollerrel. Nem volt rossz játék, pár hibán kívül érezhetõ, hogy egy kényelmes játékot akartak csinálni 😊

grebber
AZTA**** az év egyik ha nem a legjobb híre számomra!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

lostprophet
Far Cry 3 befejezése után le lesz fordítva a Sleeping Dogs és az összes DLC-je.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Nálam is elõjött ez a bug, ne várj a csávóra, fuss tovább, majd a tetõrõl leesve eléd fog "teleportálni", akit követned kell, elég gáz azért, hogy az elsõ percekben egy ilyen csúnya bug van, amúgy remek a játék, nem bántam meg, hogy beszereztem.

cody1994
Ilyen problémára érdemes fel rakni az új videókari drivert meg hangkártya drivert hát ha segit valamit jah meg az összes játék javitást de azt elvileg a steam leszedi magátol

FZoleee
Én is most vettem, de nekem jó. Viszont a social hubra nem tud kapcsolódni, másnak se?
nekem is ez a problémám a játékkal én is most vettem meg steam-on.
JaSoN HuNTeR
Nyomj le háttal tíz fekvõt és elmúlik minden problémád.

Viccet félretéve, internetkapcsolat vagy gyenge konfiguráció lehet a ludas.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Most vettem meg a játékot, de itt valami kurvára nem stimmel! Elsõ percben megakad az egész! Rögtön, elkezdünk futni, szaladok a haver után...be egy épületbe...és megáll! Tovább kéne futnia de áll...kész ennyi! Mi ez valami hülye bug? Mit lehet ez ellen tenni? Hát ez így nagyon nem jó.

Botond
Nekem azóta már 100% 😊
Tikal
60%-on állok az acsikkal...

Botond
30 gold stat acsi az erõsen hajkihullatós. 😊
Tikal
fõszáll kivégezve, nem volt ez rossz 😊

ReszegKoldus
Nekem ez akkor tûnt fel leginkább, amikor az autóleszállítós jobot csináltam végig 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tikal
ezt a rádiót is ugy elbaszták, nem hiszem el, hogy ez egy teszternek se tûnt fel. hallgatok egy zenét, kiszállok az autobol, beszállok egy másikba és elkezdi elõrõl ugyanazt a track-et, ha ugyanabba szállok be akkor is, váá, most akkor ez rádió vagy cd player 😊

Botond
Azt hozza ami vallet jármûnek be van állítva.
Tikal
Tudom, csak sokszor nincs kedvem autokazni, a lentebb említett okok miatt...jaj de várom mar a GTA-t 😊

Futni😞 Egyszerûbb felhívni a 'valet' csávót, mindig hoz neked egy motort.

Tikal
Taxit le tudok inteni vagy futni kell utánuk ? 😊

Igen, ez valóban idegesítõ, a közepe-vége felé azért lassan rá lehet érezni. Jobb is lehetne, de azért nem katasztrófa.

Tikal
controllerrel játszom, és általában fékezek 😊 nekem az a bajom hogy túl érzékeny az irányítás, kicsit elforgatom jobbra, már meg is fordult az auto 😊

Kontrollerrel próbáld, azzal megszokható egy idõ után. Egyébként az segít, ha (ellentétben a hasonló játékokkal) itt tényleg használod a féket kanyarok elõtt.

Tikal
???

Egyébként Mafia 2-ben lehet választani: normal és szimuláció.

Már az is baj, ha valaki nem picsáskodik (minden hülyeséget hibának vesz és elfelejt szórakozni), hanem élvezi, amivel játszik? Én kérek elnézést!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ott még limiter is van tudtommal pokolian eltalálták, ha csúszós az út csúszik, ha fékezel akkor reálisan túlcsúszik a kocsi nem pedig F1-es autó szintjén fékez le szóval pláne a Mafia 2-ben nagyon élveztem a vezetést az ilyen típusú gamek közül

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Nem rég játszottam a Mafia 2-vel és valami rohadt élvezetes ott a vezetés 😊

Valóban olyan, mintha RC autók lennének. Sajnos én eddig nem találtam modot. Ami pedig szomorú, hogy a fórumokon sokan ujjonganak, hogy végre nem GTA4/Mafia-szerû az irányítás.

Tikal
létezik valami mod az autóirányításra? eszméletlen szörnyen szar, legrosszabb amit open world játékban tapasztaltam...

A Cop Jobs, ha jól emlékszem nem 'mission', csak ahogy a GTA-ba is, ha beleülsz egy kocsiba, akkor minieseményeket játszhatsz vele. Van pár megadott pont, ahol vannak különleges rendõrküldetések is, ezek normális küldetések, így csak azt csinálhatod, amit a küldetés ír, itt gondolom a SWAT kocsival kell szórakozni. Próbálj meg ellátogatni egy másik rendõrös küldetéshez, ott más autót és feladatot kapsz, ha minden igaz.

Tikal
hm, nekem megjelenik egy sárga kör, ugye a mission starter, abba belemegyek, és rögtön a swat páncélautoba rak, nem tudok választani, nem ajánlja fel. ha kiszállok belõle még ott a rendõrségen és átülök egy autoba akkor pedig vége a küldetésnek...

Te magad közelítesz meg egy sima rendõrautót és megnyomod a megfelelõ gombot, elvileg.

Tikal
Elõjött a Cops Job, de mikor elkezdem mindig a SWAT páncélozott autot adja, hogyan lehet váltani másra? ha kiszállok belõle akkor kilép a missziobol is

broman191
Elvileg kapsz róla SMS-t a játékban hogyha a megfelelõ verziószámú patch és a DLC telepítve van. A térképen ott kell lennie ha aktiválódott:

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Üdv!

A történetet végigjátszottam, és a leírás alapján Teng rendõrnõnek most kellene adnia nekem a kung-fu sziget (Tournament) küldetéssorozatot, ám ezidáig ez nem történt meg. Van valami teendõm még, ami triggerelné az eseményt, vagy hogyan aktiválódik a tartalom?