1431
Sleeping Dogs
-
ratgab #471 Akkor, hogy ne csak negatív legyen.
Nincs közel a kamera, autóban még jobb. Harc igenis jó, irányítás is. Hong Kong hangulata zseniálisan jó és a zenék is. sztori is jónak tűnik. -
#470 Unlockolni lehet később olyan "képességet", hogy a rendőrautók csomagtartójából lehet fegyvert kivenni, vagy valami ilyesmi. -
Csokis #469 Nálam majdnem ennyit nyomat, de AA "nélkül" (normal AA-val, ami egy FXAA). Ott van lejjebb a benchmark-om. -
#468 Pont erről a béna irányításról beszéltem :D -
mike01010101 #467 Van pl. egy gyalogos parkeruer-es üldözés amit egész egyszerüen azért nem birok megcsinálni mert futás közben szinte irányíthatatlan a karakter.
Arra van tippetek hol lehetne gyakrabban lőfegyvert szerezni? Esetleg egy fegyvernepper vagy ilyesmi.
-
#466 nah kb ez az arany középút az én kis szerény pc-men..:)
-
#465 No offense: FullHD-ban nem lennél ilyen szerencsés. -
#464 Elég kevés a pozitívum -
#463 A kamera túl közel van. A harc jó, de közel sem olyan jó, mint a batmanben. Az autókázás egyelőre fura, viszont amikor az emberrel közlekedek sima lábbusszal... na az az irányítás viszont borzalmas.
De legalább 60fps 1600 900 highon. -
Ironman2 #462 Jól szétwarezoltátok a topikot.Játékélmény beszámoló nincs? -
#461 Nekem is ez van és tökéletesen működik -
mester1987 #460 Már mindegy, nekem elég is volt belőle :) -
Hexex #459 Beállitottam valahogy de nem tökéletes. -
Hexex #458 Sziasztok!Segítség kéne!A monitorom 4:3-as és nemtudom beállitani! Valaki tudna segíteni!Kerestem a mappában fájlokat de nemtaláltam olyat amin ezt lehetne állitani!:( -
#457 ez is működik, telepit crack és játszik....nincs benne semmi ördöngősség :) -
#456 Minek görcsöltök ilyen noname kókány vackokkal? Majd lesz normális tört verzió, előbb-utóbb. Az biztos működni fog. -
mester1987 #455 Ne tegyétek fel a parancssoros 1.4-es patchet, ami 28 MB, mert elkúrja a játékot. Egyik az, hogyha kitörölsz mindent épphogy 5 GB-ra kicsinyül a játék. Szerintem integrálva van az alapba is
Részemről vége a wareznek! -
#454 Nekem is csak így sikerült megoldani.
Így most az irányok a nyilakon, a telefon kezelése pedig a numpad-en van. -
#453 Hát komolyan mondom beszarok.. mondom alszom egy kicsit.. majd szépen lejön
felteszem és kipróbálom.. hát rohadtul nem.. elindul a játék.. az egy dolog hogy a rls szerint 1.4.. de 1.3-at ír.. de HIÁBA INDITOM A BENCHET VAGY A GAMET.. megáll töltő képernyőnél.. és semmi nem megy tovább.. tök mind1 mit csinálok..
ez a verzióm van.. ha valakinek van ötlete pls help..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.se/torrent/7547632/Sleeping_Dogs_-_Limited_Edition_[v1.4]_(RUS_ENG)_[P_Steam-Rip]_3
-
#452 Nekem is,meg mások is írják hogy ez nem az a patch! -
#451 mikor beállítottad a grafikai beállításokat az advanced options-nál , akkor ott nyomd meg az E betűt vagy nyomj Escape-et és mikor megkérdezi , hogy mentse-e akkor Yes-re menj , utána nyomj még 1x Escape-et és akkor a No-ra menj , és elmenti , a főmenüben csináld meg -
#450 Hi All!
Nyilakra semmikepp nem lehet beallitani a mozgast? -
mester1987 #449 Van akinél 1.4-et ír ki a játék elején? Nálam 1.3 -
#448 nyúlj bele manuálisan Data\DisplaySettings.xml-be, nekem utána engedte, nem tudom min akad fent. -
#447 Nekem hasonló bajom volt a saints row 3-al
Ott ha dx 10-be indítottam akkor már tudtam állítani. -
#446 Hát én bárhogy erőlködök hogy custom modon állítsam be a grafikát egyedül a felbontást tudom csak állítani.A többit hiába teszem másra miután elmentette egyből visszaugrik arra ahol alapon volt.
Én csak az összeset tudom egyszerre a kinti menünél a LOW-MID-HIGH-EXTREME beállítást.Ott ha maxra rakom akkor minden maxon is lesz.De külön küllön állítva nem jó,nem értem mi a szar van vele jöhetne valami patch erre. -
#445 Jó értékek! -
#444 Amúgy ezeket a hd textúrákat érdekesen használja a játék. Minden indításnál kilövi, de közben mikor a menü szerint inaktív, akkor is látszik hogy az biza be van kapcsolva. -
#443 -
#442 Faszántosan megy ez. :up:
-
#441 Tényleg kellemesen fut az én gépemen is,én csak a textúrák minősége van maxon,am windows 8 RTM-en próbálgattam! -
#440 A grafikai menüben advanced rész és ott alul! -
#439 Még mindig szép a játék :D -
#438 Ezt szedtem le srácok: Sleeping Dogs CRACKED READNFO-P2P
meglepően tapasztaltam hogy az én őskövület gépemen 1080as felbontiba szalad mint az állat, 30-40 fps-el, nyilván ez lehet a low, de elég kellemes, mintha boxon tolnám, beállitásokat nézve ez lehet nem is teljesen low...nah mind1 holnap egész nap game, beállitásokat is simán lehet állitgatni nem kell xml-t szerkeszteni...:)
A bechmark merre van??
itt egy kép nálam most ilyen és télleg az olddog pc-men szerintm ez bőven korrekt :)
-
#437 Isten vagy köszi ! :D -
#436 És végre kezd felgyorsulni :D -
Csokis #435 nCore-on a fórumon likeltem. -
#434 És az melyik ? Hol találom ? Mert Enkóron nincs még fent csak box-ra :/ -
#433 Ja, érdemes leszedni azt amelyik rögtön az 1.4-et telepiti. Asszem van hozzá hd texture pack és dlc is mellékelve. -
#432 van*