Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Valamit csúnyán elrontottak valakik...
:-(
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lehet hogy ami tucat DLC jön majd, az ingyen lesz vagy csak egy része és azért ennyi.
Amúgy meg marketing az egész.
Rafináltság...de ez a játékiparban nem újdonság mióta létezik. 😊
★ 汤姆 李
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már van 1.3-as frissítés is a HD Texture Pack mellett.
Amúgy meg honnan veszitek hogy nem törik fel?
Serious Sam 3: BFE-t is feltörték, csak nem adta ki csapat, ja meg az Arkham City-t is a FiGHTCLUB mellett.
Ha másnem THETA is feltöri 😉
õ legalább minõségibb munkát ad ki, ha kiad.
<LiBERATiON> Nitrogen, why do you think there´s no scene group yet who has it cracked?
<Nitrogen> yes, good sentence thats def right
<LiBERATiON> Sleeping Dogs ( like Hitman Sniper Challenge) both have .CEG + Mega Fortress protection
<LiBERATiON> it´s not crackable yet matey
★ 汤姆 李
Nincs valami újraküldési lehetõség esetleg?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Kár hogy nem olyan mint anno az LA
De majd kiderül mennyire adja vissza a játék Hong Kongot.
Egyelõre pre order se kapta még meg.
★ 汤姆 李
Azért nem tûnik nagynak a város, mert a valódi szigethez képest sokkal kisebb 😊
A városrészek léteznek, csak pl. North Point a nevével ellentétben itt keleten van.
Mondjuk LA se volt teljesen benne a játékban anno, de az a kis része jobban emlékeztetett LA-re, mint itt Hong Kong Hong Kongra.
Ettõl függetlenül ez egy nagyon jó játék (szerintem).
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Btw, néztem a térképet és 1, nem tûnt nagynak a város, 2., próbáltam összehasonlítani a google mapsban található hong konggal, de valahogy nem tudtam hova tenni a játék szigetét. Még a körvonala sem stimmelt. Akkor tul. kép nem is 1:1 lemásolt a város? Mert anno azért a True Crime jól visszaadta Los Angelest, minden nagyobb út, negyed, város rész megtalálható volt a játékban. Sõt maga az úthálózat elrendezése is olyan volt mint a valóságban.
Pont ezért szerettem (hibái ellenére is) hogy valóság hûen volt lemodellezve LA. Nem pedig ilyen görbe tükrön keresztül látjuk a várost mint a GTA-kban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

★ 汤姆 李