Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Mega Fortness védelem a necces nekik nem?
grebber

Next PC upgrade: 2022

Hogyan? Én 49.99-ért látam, az a duplája

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hát ez mekkora szívás! Csak jövõ héten jelenik meg a játék nálunk!

Valamit csúnyán elrontottak valakik...

:-(

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Szerintem nem kizárt, hogy még rosszabb lesz az eladás, mintha olyan 8 E körül lenne.
Shep
Na errõl beszélek. A kiadók mindig azt hiszik ,hogy ha valami über védelemmel ellátott akkor majd százezrekkel több megy el belõle, közben meg nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

6000-ért tudok steames verziót szerezni, de láttatlanban az is elég cinkes vétel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt csak az én gondolatom...nem biztos, hogy ezért készítették.

Lehet hogy ami tucat DLC jön majd, az ingyen lesz vagy csak egy része és azért ennyi.

Amúgy meg marketing az egész.
Rafináltság...de ez a játékiparban nem újdonság mióta létezik. 😊
És aki nem tenné fel a HD packot az miért fizesse meg? Pár hónap múlva féláron megveszem majd.

Szerintem azért annyi, mert a HD Texture Pack DLC is jár hozzá, ami plusz munka volt gondolom nekik (ami ingyenes, de mégse 😄)
Azt se tudom milyen a játék pontosan,hogy venném már meg?PC demo volt egyáltalán?

★ 汤姆 李

50 EURO a steamen, az szerintem nagyon draga. Demo vagy kipróbálható verzió nélkül ennyiért megvenni durva lenne. Itthon a dobozos 8.990,-

Maxtreme
Azért az 1-2 címért ami esetleg érdekel, nem fogok konzolt venni, már bocs 😊

*terjed
Azt amúgy tudni mimindenre tejed ki a HD Texture Pack DLC?
Shep
Hát szarni bele, nem hiszem, hogy most akkor mindenki rohanni fog megvenni, pár ezerrel lehet több megy majd el emiatt de számottevõ eladás növekedés véleményem szerint nem várható. Én pl. biztos nem veszem meg, max majd ha ilyen 5 juró lesz steamen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Látom nagyon benne vagy a buliba 😄

Már van 1.3-as frissítés is a HD Texture Pack mellett.
Amúgy meg honnan veszitek hogy nem törik fel?
Serious Sam 3: BFE-t is feltörték, csak nem adta ki csapat, ja meg az Arkham City-t is a FiGHTCLUB mellett.

Ha másnem THETA is feltöri 😉
õ legalább minõségibb munkát ad ki, ha kiad.
Shep
Unalmas már ez a duma, találj ki valami újat 😊

grebber
Erre a célra szolgál a konzol!<#taps>

kill3r21
Maxtreme
THETA IRC

<LiBERATiON> Nitrogen, why do you think there´s no scene group yet who has it cracked?
<Nitrogen> yes, good sentence thats def right
<LiBERATiON> Sleeping Dogs ( like Hitman Sniper Challenge) both have .CEG + Mega Fortress protection
<LiBERATiON> it´s not crackable yet matey

kill3r21
kill3r21
van rajta, valami steam cucc, akkor olyasmi mint az ubisodt drm, valami mega mittomén....
Shep
Na de ha meg így van akkor legalább felszabadult 10+ óra szabadideje a nem vásárlóknak. 😊

Shep
Miért mi van rajta?

<#szomoru1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kill3r21
nah ezzel se játszunk virágboltba, ahogy nézem valami új törhetetlen védelem van rajta....akkor buy 😊
grebber
Sleeping.Dogs.High.Resolution.Texture.Pack-ALI213 4.1GB

A my.sleepingdogs.net-rõl nem kapok visszaigazoló mailt.Belépek profilba de figyelmeztet igazoljam vissza.Tegnap óta nem jött levél innen.
Nincs valami újraküldési lehetõség esetleg?

enlightened
Az is igaz minél régebbi egy játék annál több mindent lehetett benne csinálni. Mafia 1-ben tényleg mennyi minden volt. Tömegközlekedés volt az alap.

enlightened
LA Noire hagyjuk, abban a küldetéseken kívül, semmit nem lehetett a városban csinálni, csak azt nem értem, akkor miért volt ilyen hatalmas, szerintem ott akarták hogy legyenek más dolgok is, csak nem volt idõ rá, kihasználatlan maradt az a hatalmas város.

Sok játékban elvárnám, hogy a tömegközlekedés használható legyen, de soxor kihagyják, pl Mafia 2, LA Noire

A második részben NY is viszonylag felismerhetõ volt, central park, time square, stb.

Palinko
valszeg ma vagy holnap szerintetek is lesz warez?
ReszegKoldus
Busz meg villamos van, de utazni nem lehet rajtuk szerintem, taxizni lehet.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Shep
Tényleg, tömegközlekedés van a játékban?

Ryder62
Nem, csak ha TC 1 hûen lemodellezte LA-t, akkor elvártam volna hogy itt is ez legyen.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Malakai
Hongkongban élsz, hogy ennyire fontos neked? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ryder62
😞

Kár hogy nem olyan mint anno az LA

De majd kiderül mennyire adja vissza a játék Hong Kongot.

Malakai
USA-ban már kint van tegnap óta PC-n is, de EU-ban csak péntek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát ezt ha akarnánk akkor se tudnánk megmondani:-)
Egyelõre pre order se kapta még meg.

enlightened
PC-re csak pénteken jön én úgy tudom, a virágbolti is.

ReszegKoldus
"The game takes place in a fictional Hong Kong"

Azért nem tûnik nagynak a város, mert a valódi szigethez képest sokkal kisebb 😊
A városrészek léteznek, csak pl. North Point a nevével ellentétben itt keleten van.
Mondjuk LA se volt teljesen benne a játékban anno, de az a kis része jobban emlékeztetett LA-re, mint itt Hong Kong Hong Kongra.
Ettõl függetlenül ez egy nagyon jó játék (szerintem).

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

JaSoN HuNTeR
Sziasztok. PC-s véleményeket szeretnék hallani és az egyik legfontosabb kérdésem hogy mennyire optimalizált? 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder62
Mint a gétéában.

Btw, néztem a térképet és 1, nem tûnt nagynak a város, 2., próbáltam összehasonlítani a google mapsban található hong konggal, de valahogy nem tudtam hova tenni a játék szigetét. Még a körvonala sem stimmelt. Akkor tul. kép nem is 1:1 lemásolt a város? Mert anno azért a True Crime jól visszaadta Los Angelest, minden nagyobb út, negyed, város rész megtalálható volt a játékban. Sõt maga az úthálózat elrendezése is olyan volt mint a valóságban.

Pont ezért szerettem (hibái ellenére is) hogy valóság hûen volt lemodellezve LA. Nem pedig ilyen görbe tükrön keresztül látjuk a várost mint a GTA-kban.

Malakai
Nincsenek licencelve a jármûvek, tehát minden valami kamu járgány valódiról mintázva.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ezzel lehet majd menni?Van ilyen a játékban?

Malakai
Steamen vpn nélkül pénteken.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

és akkor mikor is lesz tölthetõ a játék? 😊