1431
Sleeping Dogs

• ratgab
    Akkor, hogy ne csak negatív legyen.

Nincs közel a kamera, autóban még jobb. Harc igenis jó, irányítás is. Hong Kong hangulata zseniálisan jó és a zenék is. sztori is jónak tűnik.
  • ReszegKoldus
    Unlockolni lehet később olyan "képességet", hogy a rendőrautók csomagtartójából lehet fegyvert kivenni, vagy valami ilyesmi.
  • Csokis
    Nálam majdnem ennyit nyomat, de AA "nélkül" (normal AA-val, ami egy FXAA). Ott van lejjebb a benchmark-om.
  • Fpocok
    Pont erről a béna irányításról beszéltem :D
  • mike01010101
    Van pl. egy gyalogos parkeruer-es üldözés amit egész egyszerüen azért nem birok megcsinálni mert futás közben szinte irányíthatatlan a karakter.

Arra van tippetek hol lehetne gyakrabban lőfegyvert szerezni? Esetleg egy fegyvernepper vagy ilyesmi.
  • kill3r21
    nah kb ez az arany középút az én kis szerény pc-men..:)
  • IMYke2.0.0.0
    No offense: FullHD-ban nem lennél ilyen szerencsés.
  • Solid Snake
    Elég kevés a pozitívum
  • Fpocok
    A kamera túl közel van. A harc jó, de közel sem olyan jó, mint a batmanben. Az autókázás egyelőre fura, viszont amikor az emberrel közlekedek sima lábbusszal... na az az irányítás viszont borzalmas.
    De legalább 60fps 1600 900 highon.
  • Ironman2
    Jól szétwarezoltátok a topikot.Játékélmény beszámoló nincs?
  • elitehun
    Nekem is ez van és tökéletesen működik
  • mester1987
    Már mindegy, nekem elég is volt belőle :)
  • Hexex
    Beállitottam valahogy de nem tökéletes.
  • Hexex
    Sziasztok!Segítség kéne!A monitorom 4:3-as és nemtudom beállitani! Valaki tudna segíteni!Kerestem a mappában fájlokat de nemtaláltam olyat amin ezt lehetne állitani!:(
  • kill3r21
    ez is működik, telepit crack és játszik....nincs benne semmi ördöngősség :)
  • JethroHUN
    Minek görcsöltök ilyen noname kókány vackokkal? Majd lesz normális tört verzió, előbb-utóbb. Az biztos működni fog.
  • mester1987
    Ne tegyétek fel a parancssoros 1.4-es patchet, ami 28 MB, mert elkúrja a játékot. Egyik az, hogyha kitörölsz mindent épphogy 5 GB-ra kicsinyül a játék. Szerintem integrálva van az alapba is

Részemről vége a wareznek!
  • Maxtreme
    Nekem is csak így sikerült megoldani.
    Így most az irányok a nyilakon, a telefon kezelése pedig a numpad-en van.
  • cataflam02
    Hát komolyan mondom beszarok.. mondom alszom egy kicsit.. majd szépen lejön
    felteszem és kipróbálom.. hát rohadtul nem.. elindul a játék.. az egy dolog hogy a rls szerint 1.4.. de 1.3-at ír.. de HIÁBA INDITOM A BENCHET VAGY A GAMET.. megáll töltő képernyőnél.. és semmi nem megy tovább.. tök mind1 mit csinálok..

ez a verzióm van.. ha valakinek van ötlete pls help..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://thepiratebay.se/torrent/7547632/Sleeping_Dogs_-_Limited_Edition_[v1.4]_(RUS_ENG)_[P_Steam-Rip]_3

• Rayden02
    Nekem is,meg mások is írják hogy ez nem az a patch!
  • Gabisan
    mikor beállítottad a grafikai beállításokat az advanced options-nál , akkor ott nyomd meg az E betűt vagy nyomj Escape-et és mikor megkérdezi , hogy mentse-e akkor Yes-re menj , utána nyomj még 1x Escape-et és akkor a No-ra menj , és elmenti , a főmenüben csináld meg
  • Gabisan
    Hi All!
    Nyilakra semmikepp nem lehet beallitani a mozgast?
  • mester1987
    Van akinél 1.4-et ír ki a játék elején? Nálam 1.3
  • Calver
    nyúlj bele manuálisan Data\DisplaySettings.xml-be, nekem utána engedte, nem tudom min akad fent.
  • cataflam02
    Nekem hasonló bajom volt a saints row 3-al
    Ott ha dx 10-be indítottam akkor már tudtam állítani.
  • grebber
    Hát én bárhogy erőlködök hogy custom modon állítsam be a grafikát egyedül a felbontást tudom csak állítani.A többit hiába teszem másra miután elmentette egyből visszaugrik arra ahol alapon volt.
    Én csak az összeset tudom egyszerre a kinti menünél a LOW-MID-HIGH-EXTREME beállítást.Ott ha maxra rakom akkor minden maxon is lesz.De külön küllön állítva nem jó,nem értem mi a szar van vele jöhetne valami patch erre.
  • Prince23
    Jó értékek!
  • Maxtreme
    Amúgy ezeket a hd textúrákat érdekesen használja a játék. Minden indításnál kilövi, de közben mikor a menü szerint inaktív, akkor is látszik hogy az biza be van kapcsolva.
  • cataflam02
  • Maxtreme
    Faszántosan megy ez. :up:

• Rayden02
    Tényleg kellemesen fut az én gépemen is,én csak a textúrák minősége van maxon,am windows 8 RTM-en próbálgattam!
  • grebber
    A grafikai menüben advanced rész és ott alul!
  • cataflam02
    Még mindig szép a játék :D
  • kill3r21
    Ezt szedtem le srácok: Sleeping Dogs CRACKED READNFO-P2P
    meglepően tapasztaltam hogy az én őskövület gépemen 1080as felbontiba szalad mint az állat, 30-40 fps-el, nyilván ez lehet a low, de elég kellemes, mintha boxon tolnám, beállitásokat nézve ez lehet nem is teljesen low...nah mind1 holnap egész nap game, beállitásokat is simán lehet állitgatni nem kell xml-t szerkeszteni...:)
    A bechmark merre van??
    itt egy kép nálam most ilyen és télleg az olddog pc-men szerintm ez bőven korrekt :)
  • cataflam02
    Isten vagy köszi ! :D
  • elitehun
    És végre kezd felgyorsulni :D
  • Csokis
    nCore-on a fórumon likeltem.
  • cataflam02
    És az melyik ? Hol találom ? Mert Enkóron nincs még fent csak box-ra :/
  • elitehun
    Ja, érdemes leszedni azt amelyik rögtön az 1.4-et telepiti. Asszem van hozzá hd texture pack és dlc is mellékelve.
  • cataflam02
    van*