1431
Sleeping Dogs

• Tomy Lee
    Amint beállítottad,elmented és lefuttatod a benchmark-ot ott a beállításokba.Így el fogja menteni és nem teszi vissza.Nekem benchmark nélkül nem ment el semmit.
  • pisztácia
    Üdv!

Tetszik a játék, gépigény 0.
    Olyan kérdésem lenne, hogy a vezetés közben ezt a rázkódást ki lehet-e kapcsolni. Valamint hogy a rádió állomásokat lehet-e változtatni, esetleg saját zenét lehet berakni?
  • kem001
    Köszi.
  • Gabisan
  • Maxtreme
    E-vel ment
  • kem001
    Köszi.. Amúgy miért nem menti el a grafikai beállításokat? Amint megváltoztatom, elmentem a változásokat, de amint visszalépek visszaállítja..
  • Maxtreme
    advanced options
  • kem001
    Ezt hogyan lehet behozni?
  • kem001
    Na kipróbáltam a játékot.. Hihetetlen jól megcsinálták!
  • Gabisan
    Koszi,egybol jo!
  • Tomy Lee
    Vagy "F" és odaviszed egy tereptárgyhoz ami pirossal van kiemelve és ott újra "F" bill.
  • gabber_saviola
    védekezni

mikor piros az ellenfél, akkor nyomsz egy jobb klikket.
  • Gabisan
    Hi All!
    Az elejen mit kell csinalni,mikor verekedni kell az udvaron?Jobb gomra kipirosodik az ellenfel es hiaba uton ,a vegen mindig meghalok.?
  • Tomy Lee
    Miért nem húzza ki teljesen képernyőre?Jobb oldalt fekete csík-.-
  • drop
    most akkor kell a 26 mg 1,4 javitás is vagy az nem jó?
  • gabber_saviola
    tök jól áll, mit izélsz.
  • Tomy Lee
    Bannert csinálna valaki ha ráér?
  • Tomy Lee
    Megvetted ezt a mackónadrágot?

Amúgy remélem lesz benne az a motoros ruha ami Lee-n meg Kill bill csajszin volt!
  • Tomy Lee
    Ma nem volt egy warez hsz sem.
  • kem001
    Egy kérdés: miért nem hoztok létre off-topc-ot? Szerintem most már érdemes lenne.
  • gabber_saviola
    kuvajó ez a gém

• Maxtreme
    f*sza :D
  • Csokis
    Nem csak valamivel. Szaggatna, mint a fene, ha az AA maradna rajta. Elfogy a VRAM.
  • Tomy Lee
    Majdnem 2 GB ez a 2 file.
  • barnasopiane
    hali kéne két fájl:
    deomendmovie.bik
    game.big fájl
    légyszi valaki segitsen
  • kem001
    Üdvözletem. Most szereztem meg a játékot, de nem találom normális 1.4-es verzióhoz törést. Valaki kisegítene esetleg?
  • Maxtreme
    Persze, lassabb lenne valamivel.
    Nem véletlen vadásztam "anno" (1 éve kb) 1680-as 22"-os monitort :)
  • ReszegKoldus
    "Itt nem teleportál oda ellenhez mint batman-be ha az vagy 10 méterre van"
    Na igen az ott elég sajátos :D
    De itt is találkoztam már eléggé lehetetlen mozdulatokkal 1-1 ellenfélre támadva :D
  • Tomy Lee
    Nálam nagyon ott van a game,tetszik:)
    Bunyók nagyon durvák és nem könnyű.Semmivel nem rosszabb mint AC-ben.Itt nem teleportál oda ellenhez mint batman-be ha az vagy 10 méterre van és nem ad sok várakozási lehetőséget a kivédéshez.Fogy az életerő rendesen ha nem figyelek oda.Sztori rendben van a város nagyon megfogott(mondjuk én alapból imádom a keleti stílust).
    Vsync-el bekapcsolva játszok igaz leránt vagy 15 fps-t de vsync számomra kihagyhatatlan így is megvan stabil 55 FPS-em ingame(a dlc-s high res.textura pack-al) teljesen jó és szép a grafika.
  • kill3r21
    nem grafika zavaro nekem, hanem hogy nagyon érzékeny az egér vezetés közben, fordulok egy kicsit és megy annyit mint az állat...de amugy korrekt a gém :)
  • ratgab
    Nem szoktam vezetés közben nézelődni, mert az tényleg nem a legjobb.

Egyébként szerintem a blur miatt ilyen. Csak mivel a custom beállítás nem működik nem tudom kikapcsolni, pedig én mindig kikapcsolom a blur-t minden játékban, mert nem szeretem.
  • ratgab
    Mondjuk a fordulás egérrel tényleg érdekes futás közben. Elégg kisodródik wei ilyenkor.
  • ratgab
    Nem tudom melyikre gondoltál akkor.
  • kill3r21
    én vezetés közben nem szeretem az egeret, jobbra és balra nézés necces, csak nemtudom melyik érzékenységet kell lejjebb venni hogy jólegyen, de boxon jobb az irányitás kontrolerrel legalábbis, de szerintem szokható
  • mike01010101
    Mikor gyalogolsz akkor jön be kicsit közel a kamera, egyébként szerintem OK. Az autók is egész jól irányithatok, persze nem szimulátor. Egyedül a futás egeres irányítása szar és ez eléggé el is cseszi az összképet.
  • mester1987
    Egy lemezt nem ér rá pazarolni sajnos, pedig FileForums-on készítettek hozzá elég szép telepítőt 2xDVD5-be alakítva.
  • Fpocok
    Nem arra gondoltam, volt valami más...
  • ratgab
    Kingdoms of Amalur, na ott tényleg közel volt.
  • ratgab
    Harc közben kizoomol az miért nem elég?
  • Fpocok
    Dehogy nem. Túl közel van... volt még valami játék mostanában, ahol ugyanilyen szar volt a kamera, most nem ugrik be a neve.