1431
Sleeping Dogs
-
morzsi555 #551 http://forums.sleepingdogs.net/viewforum.php?f=5 -
ratgab #550 Nálam meg se moccan a kamera, ha nem nyúlok az egérhez. -
ratgab #549 Nekem nincs ilyen és eredeti! Innen akik vették nekik sincs ilyen... Fura nem? :-) -
Tomy Lee #548 Én meg azt fogom tenni szépen,hogy délután beüzemelem a rumblepad 2-t hátha azzal lesz jó kis irányítás. -
#547 Én nem nyúlok az egérhez, mondjuk majd ha lövöldözni kell akkor lesz érdekes :D -
Tomy Lee #546 200-ra veszem le DPI-t és 0-ra ingame a kamera érzékenységet akkor is ugyanúgy pörög a kamera mintha 5700DPI-n lenne
Nagyon élvezetes motoron nagy sebességgel mikor elkezd szinte magától forogni a kamera azt meg se mozdítom szinte az egeret:/
Camera shake-nek hívják állítólag ezt a jelenséget de semmi megoldást nem találok rá neten.. -
Tomy Lee #545 Ja hogy 2× kell lenyomni,thx:) -
morzsi555 #544 Tökmindegy hogy eredeti vagy nem. Mondom, eredetinél is ugyanúgy jelen van ez a white screen probléma. Elkúrtak valamit, ilyen egyszerű. -
#543 nekem megy a csatorna váltás, simán a nyilakkal, de kétszer kell megnyomni pl jobbra és akkor vált :) -
#542 Nem lehet csatornát váltani? Pedig xboxon lehet -
mike01010101 #541 Ettől én is megbolondulok. Nem szeretem mikor egy játékban ennyire "önálló életet él" a kamera. Nem tudom miért kellett ezt így túlvariálni. -
janihunk #540 Saját:
-
Tomy Lee #539 Igen sajnos az mindenkinél ilyen.Ez nem tetszik,hogy remeg a kép gyorsulásnál+kamera túl gyorsan fordul,rádió csatornákat nem lehet váltani.
Remélem jön patch ezekre a dolgokra.
Amit viszont nagyon eltaláltam az a grafikai beállítás.Igaz vagy 20× futtattam le benchmark-ot de most nagyon jó eredményt kaptam most van normális árnyék minden,érdemes volt vele küzdenem:)
-
IgH #538 csinálja másnál is, hogy a járműves részeknél ilyen idiótán remeg (kb. laggol) a kép? levettem már a felbontást is, úgy is ugyanazt csinálja, de a verekedésnél vagy a gyalogos részeknél ilyen probléma nincsen. -
BIZ0906 #537 #531 ez egy normális válasz thx.
#530 ez meg egy seggfej válasza. -
Tomy Lee #536 Kamerát nem lehet beállítani,hogy ne körözzön 10-et a jármű körül ha mozdítom az egeret??Nem lehet így normálisan irányítani -
#535 Xbox360 vs PS 3 vs PC gpafikai összehasonlítás
(Akit nem érdekel a két konzol csatája az tekerje a 4. perchez!) -
#534 Egész jól fogyhat a game!
-
Tomy Lee #533 Ja megvan,valami 3D display volt bekapcsolva.Most kikapcsoltam így kihúzza a képet.Egyébként ez milyen opció?Mire jó? -
Tomy Lee #532 Nincs valami tipp arra,hogy miért van fekete csík nálam a jobb oldalon? -
#531 Dddiski-n vettem de máshol 3500-3600ért is van! -
ratgab #530 yuplay.ru! Csak 3x volt még eddig leírva! Olvasni luxus? -
BIZ0906 #529 Hol kerül ennyibe? -
ratgab #528 Gondolom neked se eredetid van! -
ratgab #527 Nekem is nagyon bejön és tényleg gyakorlatilag minden mellékküldetés kicsit más. Nem nagyon van ismétlődés! -
#526 Legjobb az a Calvin nevű arc meg annak a mellékküldetései :D -
#525 Ezek a melékküldetések a végén egész jók és nem nagyon ismétlődnek.
Jó van pár ami mindig ugyanaz,de pl a barátnők azok mások.
Az egyiket el kell vinni és fotozni kell őt, a másikat csak simán ezerrel kell kocsikáztatni.Egy harmadikkal a házakon kell urgálni, ezenkiüvl van akivel kareokizni kell.Kurva éneklés sosem sikerült 100%-ra mindig csak 99 :(
A 4100FT-nak minden egyes fillérjét megérte a game.
Remélem bejön ez a cím nekik és lesz folytatása.
-
morzsi555 #524 Én el se tudom indítani. Inditásnál megjelenik egy fehér ablak, aztán bezárja magát. Ránéztem a hivatalos és steam fórumokra, és ott is rengeteg embernek van ugyanilyen problémája. Vicc az egész. Sokat tesztelhették a játékot... -
ratgab #523 Na ezt hogy a viharba sikerült prezentálni?
-
#522 Kajak nincs senki, akinek kifagy töltőképernyőnél ?? :S -
bigbigle #521 Milyen a játék? Érdemes beszerezni vagy annyira nem sikerült jól? -
#520 -
#519 -
#518 pfujj karaoke :D -
#517 télleg ez a saját zene berakás engem is érdekelne, ha valaki talál ezzel kapcsolatos infót ossza meg pls :) -
#516 yep, nálam is az van :) -
IgH #515 olyan volt már valakinek, hogy a grafikai beállítások minősége helyett annyit írd, hogy undefined? -
Tomy Lee #514 -
#513 :) -
#512 Kicsit megvariálták az alkalmazását, de végül sikerült megoldanom.