Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Majd kiderül. Ráérek. Van a gazdag a türelmes és a türelmetlen ember, én türelmesnek tartom magam. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fpocok
1-2 nap.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
ami szerintem nem mostanába lesz 😄
JaSoN HuNTeR
Várom a warezt!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Mondjuk ugy hogy aj ajánlott gép tényleg kell neki a maxhoz!

Quad-core Intel or AMD CPU
Memory: 4GB
Video Card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950

Nálam pl mediumon már játszható!

Next PC upgrade: 2022

Akkor nem annyira optimálizatlan PC-n?
Abszolute egyetértek. Nekem kicsit sok a verekedés és kevés a lövöldözés, de ez izlés kérdése, én soha nem szerettem a verekedõs játékokat (utoljára a Mortal Kombat 1-gyel játszottam verekedõs úgy 15-17 éve)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Amazon Best Sellers 7.hely link

★ 汤姆 李

kill3r21
én venném ha valaki lenne kedves playpalozni nekem 😊
Shep
Ja és a középszer mióta leszólás, játékok nagy része középszer de ettõl még jól el lehet velük lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen nyilván mert 2 játékról rosszat mertem szólni ami neked tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ez a game amúgy ilyen ötvözés féleség.
Kicsi GTA kicsi Wheelman kicsi Batman. 3500-4100FT-ot simán megér!

Ryder62
Vagy késõbb 990-ért vagy max 1990-ért 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

grebber
Azért arra kiváncsi lennék milyen gépen fut ez Extreme grafikán full HD-ben.
Nálam így 9-14 fps között dolgozik a vas<#banplz>

Maxtreme
Nemtom szal így a képek alapján, valahogy nekem nem tetszik a látványvilág. A Textúrák nagyrészt rendben vannak, de valahogy mégsem áll össze.
na majd mozgásban hátha..

wesker24
Ahogy mondod mivel nincs warez mindenki szépen megveszi a játékot 3500 Ft nem pénz érte ! xD
grebber
De milyen felbontáson milyen beállítások mellett?Benchmarkot még nem néztem!

Ryder62
Na mivan, nincs warez így mindenki megveszi a játékot? 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nálam a benchmark max 90-et, min 40-et mért szóval a hiba az ön készülékében van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Te mindenhova csak fikázni jársz be! Darksiders 2-nél is ugyanezt csináltad.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyetértek! Én is vettem! Bunyó vidi alapján is jó volt, itt is jónak tûnik!

grebber
LOW (5x fps)

Extreme (12 fps)

LOW

HIGH

Ezt meg csak úgy:

tutituti
😄DDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Türelem már dolgoznak a fiúk:😊 http://img837.imageshack.us/img837/9929/sleepingdogsbadack23.jpg

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

kill3r21
nekem sem segitett senki, bizalomhiány van, dehát magyarországon vagyunk 😊
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Most néztem csak nem is veszi be az Extreme illetve a HD textura beállításokat mert hiába save-elem el és lépek innen ki mikor visszalépek már elugrik róla tehát nem aktivak.

Akkor duplán szopás a gépigény mert ha ezeknélkül is 15 fps akkor azokkal kb 5 fps-t produkálna a gépem.

Lehet valami korláthoz van kötve ez a két beállitás mondjuk 2gb Vramhoz?Errõl tud valaki valamit miért nem lehet beállítani?
Csak a grafikát nézném meg mennyivel másabb,mert ugye ezek nélkül is játszhatatlan!

Shep
Ahogy az már oly sokszor bebizonyosodott, de olyan van ,hogy a csapatok nem foglalkoznak vele.

Maxtreme
feltörhetetlen védelem nincs 😄

Shep
Mondjuk azért röhögnék ha mondjuk 2 nap múlva fel lenne törve a csoda védelem.

Shep
Jó lesz az majd fele ennyiért is 😊

Kb 1 órát játszottam vele, az irányitás nem tökéletes, de igazából még nem láttam tps játék konzol portot ahol jó lett volna. Autóba még nem ültem.
Animációk egész jók, csak sajnos ez elött az la noire-ral játszottam és az ottani arcjátékhoz képest itt faarcunak tûnõ gumibábok beszélgetnek.
Az átlagot összeségében bõven megüti, sõt. 3500 Ft-ot megért (10.000 nem biztos hogy megért volna)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Maxtreme
* de sajna helyett mert sajna akart lenni.

Maxtreme
Ha valaki "megszán" ilyen 3k körül engem is érdekelne 1 kulcs, de sajna neten nem tudok vásárolni. 😊
Aztán dob nekem 1 számlaszámot, én meg hétfõn utalom a pénzt amennyiben így megfelel! 😊

Shep
Idézõjelben volt nem szó szerint értendõ.

CalebJoe
Amúgy az tény hogy szinte az összes játékot amit eddig vettem azt videók alapján vettem eddig, a kb 20 éves tapasztalatomra hagyatkozom és eddig nem tévedtem.

kösz hogy lebalekoztad az öcsémet szeretlek<#puszi>
Shep
Ok, csak nincs mindenkinek egy "balek" a közelében aki megveszi, hogy te ki tudd próbálni 😊

CalebJoe
De legalább így tudom eldönteni hogy megvegyem e, manapság meg amúgy se nagyon adnak ki demókat sajna.
Shep
Ja, más micsodájával vered a csalánt, úgy könnyû 😊

Fpocok
Ne a videók alapján értékeljünk? Akkor mi alapján? Demó alapján?... ja bocs, az nincs.

CalebJoe
nem én öcsém vette meg
Shep
Hát ok de te bekockáztattál egy vásárlást én nekem erre nem futja így nekem ez egyelõre kimarad.

CalebJoe
Na ez az hogy videó alapján ítéled meg, úgy nekem se nagyon tetszett de amikor kipróbáltam kellemeset csalódtam benne, azért ez nem egy Blades of Time kategória na az tényleg fos.
Shep
Hát figyelj lehet ,hogy nem az de a videokbol számomra annak tûnt és mivel se demo se semmi így nem igen adnék érte 1500Ft-tól többet na jó talán 2e.

grebber
Na le is töltötte.Kipróbáltam angol is .Mindent csutkamaxra téve majd a rohanást megcsinálva és az elsõ pár lépést a haverral megtéve,arra a következtetésre jutottam hogy ezt így nem 2 magos gépre + GTX 460-ra terverzték a 10-15 fps az mindig megvan csak játszhatatlan így<#taps>

De a konzolhoz képest legalább a recék nem vágják a torkomat.

CalebJoe
érdekel a faszt de ez akkor se középszerû
samsung123
Amugy az eladások nem lesznek rosszak, hiszen hiánypótló játék! (Hiába a Prototype2 az nem ez a stílus)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fpocok
Téged tényleg ennyire érdekelnek a pontszámok? Azok sose függetlenek, hagyjuk már. A játék tényleg elég középszerû.

kill3r21
Valaki nem vesz nekem egy kulcsot? aztán én meg átutalom neki a pénzt...nekem magasak ezek a netes dolgok...
CalebJoe
középszerû? még a nagyobb oldalakon is magas pontszámot kapott simán megéri az árát