1431
Sleeping Dogs

• morzsi555
    http://forums.sleepingdogs.net/viewforum.php?f=5
  • ratgab
    Nálam meg se moccan a kamera, ha nem nyúlok az egérhez.
  • ratgab
    Nekem nincs ilyen és eredeti! Innen akik vették nekik sincs ilyen... Fura nem? :-)
  • Tomy Lee
    Én meg azt fogom tenni szépen,hogy délután beüzemelem a rumblepad 2-t hátha azzal lesz jó kis irányítás.
  • kill3r21
    Én nem nyúlok az egérhez, mondjuk majd ha lövöldözni kell akkor lesz érdekes :D
  • Tomy Lee
    200-ra veszem le DPI-t és 0-ra ingame a kamera érzékenységet akkor is ugyanúgy pörög a kamera mintha 5700DPI-n lenne
    Nagyon élvezetes motoron nagy sebességgel mikor elkezd szinte magától forogni a kamera azt meg se mozdítom szinte az egeret:/
    Camera shake-nek hívják állítólag ezt a jelenséget de semmi megoldást nem találok rá neten..
  • Tomy Lee
    Ja hogy 2× kell lenyomni,thx:)
  • morzsi555
    Tökmindegy hogy eredeti vagy nem. Mondom, eredetinél is ugyanúgy jelen van ez a white screen probléma. Elkúrtak valamit, ilyen egyszerű.
  • kill3r21
    nekem megy a csatorna váltás, simán a nyilakkal, de kétszer kell megnyomni pl jobbra és akkor vált :)
  • ReszegKoldus
    Nem lehet csatornát váltani? Pedig xboxon lehet
  • mike01010101
    Ettől én is megbolondulok. Nem szeretem mikor egy játékban ennyire "önálló életet él" a kamera. Nem tudom miért kellett ezt így túlvariálni.
  • janihunk
    Saját:
  • Tomy Lee
    Igen sajnos az mindenkinél ilyen.Ez nem tetszik,hogy remeg a kép gyorsulásnál+kamera túl gyorsan fordul,rádió csatornákat nem lehet váltani.
    Remélem jön patch ezekre a dolgokra.
    Amit viszont nagyon eltaláltam az a grafikai beállítás.Igaz vagy 20× futtattam le benchmark-ot de most nagyon jó eredményt kaptam most van normális árnyék minden,érdemes volt vele küzdenem:)

• IgH
    csinálja másnál is, hogy a járműves részeknél ilyen idiótán remeg (kb. laggol) a kép? levettem már a felbontást is, úgy is ugyanazt csinálja, de a verekedésnél vagy a gyalogos részeknél ilyen probléma nincsen.
  • BIZ0906
    #531 ez egy normális válasz thx.

#530 ez meg egy seggfej válasza.
  • Tomy Lee
    Kamerát nem lehet beállítani,hogy ne körözzön 10-et a jármű körül ha mozdítom az egeret??Nem lehet így normálisan irányítani
  • grebber
    Xbox360 vs PS 3 vs PC gpafikai összehasonlítás

(Akit nem érdekel a két konzol csatája az tekerje a 4. perchez!)
  • grebber
    Egész jól fogyhat a game!
  • Tomy Lee
    Ja megvan,valami 3D display volt bekapcsolva.Most kikapcsoltam így kihúzza a képet.Egyébként ez milyen opció?Mire jó?
  • Tomy Lee
    Nincs valami tipp arra,hogy miért van fekete csík nálam a jobb oldalon?
  • grebber
    Dddiski-n vettem de máshol 3500-3600ért is van!
  • ratgab
    yuplay.ru! Csak 3x volt még eddig leírva! Olvasni luxus?
  • BIZ0906
    Hol kerül ennyibe?
  • ratgab
    Gondolom neked se eredetid van!
  • ratgab
    Nekem is nagyon bejön és tényleg gyakorlatilag minden mellékküldetés kicsit más. Nem nagyon van ismétlődés!
  • ReszegKoldus
    Legjobb az a Calvin nevű arc meg annak a mellékküldetései :D
  • grebber
    Ezek a melékküldetések a végén egész jók és nem nagyon ismétlődnek.
    Jó van pár ami mindig ugyanaz,de pl a barátnők azok mások.
    Az egyiket el kell vinni és fotozni kell őt, a másikat csak simán ezerrel kell kocsikáztatni.Egy harmadikkal a házakon kell urgálni, ezenkiüvl van akivel kareokizni kell.Kurva éneklés sosem sikerült 100%-ra mindig csak 99 :(
    A 4100FT-nak minden egyes fillérjét megérte a game.
    Remélem bejön ez a cím nekik és lesz folytatása.
  • morzsi555
    Én el se tudom indítani. Inditásnál megjelenik egy fehér ablak, aztán bezárja magát. Ránéztem a hivatalos és steam fórumokra, és ott is rengeteg embernek van ugyanilyen problémája. Vicc az egész. Sokat tesztelhették a játékot...
  • ratgab
    Na ezt hogy a viharba sikerült prezentálni?
  • cataflam02
    Kajak nincs senki, akinek kifagy töltőképernyőnél ?? :S
  • bigbigle
    Milyen a játék? Érdemes beszerezni vagy annyira nem sikerült jól?
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
  • kill3r21
    pfujj karaoke :D
  • kill3r21
    télleg ez a saját zene berakás engem is érdekelne, ha valaki talál ezzel kapcsolatos infót ossza meg pls :)
  • kill3r21
    yep, nálam is az van :)
  • IgH
    olyan volt már valakinek, hogy a grafikai beállítások minősége helyett annyit írd, hogy undefined?
  • Tomy Lee
  • Solid Snake
    :)
  • kem001
    Kicsit megvariálták az alkalmazását, de végül sikerült megoldanom.