1431
Sleeping Dogs

• Shep
    Nekem mind, mert még ki sem próbáltam. Sőt még csak le sem töltöttem. Jól elvagyok most a pókfazonnal :) Amúgy az ilyen apróságok nálam fel tudnak dobni még egy alapvetően gyengébb játékot is.
  • ReszegKoldus
    Shen, nem Chen egyébként :D
  • IXEMGabeo
    Chen Wei = Chei

szokni kell még a hong kongi légkört/neveket
  • ratgab
    Egyébként Wei-nek hívják....:-)
  • IXEMGabeo
    jóféle játék mégcsak az elején vagyok, de a hangulat nagyon ott van. Főszereplő ez a Chei se rossz.

Benne van Yunjim Kim is, aki a Lostból Sunt alakította illetve ki nem maradhatott az ellenállhatatlan Kelly Hu és Luci Liu sem:)
  • ratgab
    Nekem a piszoárba fejeltetés volt új!
  • Shep
    Az akkor jópofa dolog.
  • Tomy Lee
    Persze:).Eddig sok féle kivégzést csináltam.Most is a nehéz résznél el kell csaljam az ellent ahol több ilyen kivégzésre szánt tereptárgy van mert különben soha nem ütöm le így low-ba még őket
  • Shep
    Most nézem csak az új bannert, be lehet kukázni a népeket? :)
  • Tomy Lee
    Nahát a coop-os küldetésekre edzenem kellene vagy a sztorit csinálni.Beküld 7 durva Triad tag közé és azok ha lefognak végem van-.-
    Ma buktam vagy 3K pénzt:(
  • gabber_saviola
  • ratgab
    Miért olyan hihetetlen, hogy valakinek billel is jó! Pl. nekem is! el nem tudnám képzelni kontrollerrel.

Próbáltam a kontrollert nekem nem jött be.
  • Grr1234
    Csak nálam nehézkés fel/le mozgatni a kamerát?
  • Palinko
    hogy megy a lockpick? mennyi van még a fegyverekig?
  • alma2
    Termeszetesen elvarhato, ebben igazad van, de ha jol mukodne, akkor sem lenne jo.
    Aki fafeju az fafeju ebben is igazad van, nem erdemes "vitazni" veled :)
    Mondjuk a konzolok nem tudom, hogy kerultek kepbe, amikor kontrollerrol volt szo...
    Mint ahogy egy autos jatek elvezetesebb kormannyal es pedalokkal, ugy egy ilyen jatek elvezetesebb kontrollerrel. Persze, az sg vonza avilag ritka peldanyait, akiknek senmmi nem jo szokas szerint, es a legtobbjuk meg sosem probalt ujitani, valtoztatni a dolgain.
  • Tomy Lee
    Volt minap kérdés a zeneszámok import/exportálása.Hát nem lehet legalábbis nekem nem sikerült.Addig eljutottam,hogy az SFX pack-ot(ami tartalmazza a zenéket) megnyitottam a track-eket egyesével kitömörítettem de elmozdítani se törölni már nem tudtam a pack-ból másik,hogy felismerhetetlen formátumba vannak és csak ezt látja a játék:/
    Ehez kell Mod biztos vagy egy update formában beépített zenelájtszó de addig szvsz felejtős..
  • Tomy Lee
    Nekem a motor tetszik azzal elvagyok.Mással nem igen közlekedek.Tény,hogy nem lett egy GTA irányítás verdákra:)
    Viszont van sok más minden ami ott nincs és az jól meg van itt csinálva
  • mike01010101
    Talán azért, mert ez egy PC játék és ott elvárható a normális bill+egér irányítás. Én nem azért nem veszek konzolt mert nincs rá pénzem (évente egy kozolnyi árat költök a számítógépeimre, lassan több évtizede) hanem azért mert képtelen vagyok - én nem is akarok - kontrollerrel játszani.
    (Nem pc-konzol vitát akarok szitani)
  • aricsi
    Semmilyen benchmark-ot nem kell futtatni(legalábbis nálam), hanem először mented ugye a graf változtatásokat,de amikor kilépnél a menüből vissza a játékba akkor megkérdi mégegyszer hogy akarod e menteni a beállításokat és ekkor egy "NO"-t kell nyomni.
  • alma2
    ohh a francba, azt az egyet nemn kapcsolgattam ki be. Igy mar jo, kosz!
    Nem tudom, hogy a bugos billentyu kezelesre foghato, de nekem mindig szo nelkul ment minden beallitast, igaz itt is kontrollerrel nyomokodom :)
    --
    Szerintem borszasztoan rossz a jarmuvek mozgasa (fizikaja), meg a legfelresikerultebb nfs-nek is elvezetesebb volt, mint itt barmit vezetni.
  • Tomy Lee
    Benchmark elött mentsd el "E" és utána futtasd"Q" egyböl ott azon a képernyőn,addig onnan ne lépj ki.Mikor kész a benchmark simán kilép és kész.Visszamész megnézed és el lesznek mentve
  • ratgab
    Nekem a benchmarkkal történő mentés továbbra sem megy!

Lefut a benchmark kiírja, hogy milyen beállításon tesztelte, aztán szépen visszaáll eredeti beállításra!

Ilyenkor te mit nyomsz, hogy elfogadja?
  • Tomy Lee
    Második lépésként meg ha utána középen lesz csík mintha feleződne a képernyő akkor arra meg a Vsync bekapcsolása a megoldás.
  • Tomy Lee
    SSAO-t kapcsold ki(screen space ambient occlusion valami ilyesmit keress azt tedd normal-ra) mert bugos.

Szerk:lehet csak úgy menti el ha benchmark-ot lefuttatod miután kikapcsoltad ssao-t és elmentetted
  • alma2
    Felejtsd mar el az egeret az ilyen jatekoknal. Minek eroltetni.
  • alma2
    A ti kepeiteken nem latom, de nektek nincsen vekonyan majdnem az egesz kepernyo keresztbe csikozva?,(Mintha interlace lenne) olyan mintha direkt lenne oda teve, es egy bizonyos reszen van fixen a kepernyon. A grafikat mindegy hova allitom. Olyan mintha egy bizonyos "film effekt" lenne, de fixen ott van es rohadt idegesito.
  • Tomy Lee
    Gamepad-al nagyon komoly a játék!!Ég és föld az irányítás.Normális kamera mozgás minden áá így kegyetlen:))
    Combat is simábban megy.Na ezért imádom a PC-t,HD textura+gamepad azért nem gyenge.
  • Maximus4
    Köszi:)
  • Tomy Lee
    Nagyon tuti a banner:)
  • Solid Snake
    Adja
  • Maximus4
    Persze,berakom én:)
  • Tomy Lee
    Win8-al alatt nem fut?Wth
  • Tomy Lee
    Oké így fogom bár az enyém vezeték nélküli remélem ez nem lesz gond:/
  • Tomy Lee
    Szuper!Intézed,hogy bekerüljön?
  • Frank99
    bazze, emiatt kellett win7-et raknom...
  • drop
    nagyon jó
  • Maximus4
    Esetleg bannernak?
  • Solid Snake
    Ezt érdemes megcsinálni, más játéknál is tökéletes így a controller
  • ratgab
    Itt a nagy fehér szövegdobozt tartalmát próbáld alkalmazni! Talán segít!
  • ratgab
    A választ megkaptad! Az más dolog, hogy nem tetszik ha másnak igaza van.