Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hiszem ha látom. Ez is tuti valami unatkozó kisgyerek mûve. Ráadásul a minap is volt már itt egy beírás és ha jól emlékszem abban tegnapra ígérték 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
és ezt pontosan hol olvastad? csak mert biza ezeknek a csapatoknak NINCS WEBOLDALUK.

"The trees move. Do you not see it?"

Sleeping_Dogs_v1_VBandit.exe nem jelez be senkinél?
Ebben benne van az 1.3-as patch is vajon?
LSC
sajnos nem tudom (nem a hawx2) valamelyik fórumon olvastam még a megjelenés elõtt hogy ne nagyon számítsunk rá, lehet hogy igaza lesz. Feltörték de mindig baj volt vele akadt, kifagyott, nem lehetett menteni ilyesmi bajok voltak vele.

Sleeping Dogs Limited Edition-FULL ENG+DLC – CRACK ONLY

CRACK ONLY
COMING UP TODAY! SKIDROW

Ennyi volt a hiperszuper védelem😊
Shep
Mi volt az a játék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LSC
ugyanezzel a védelemmel ellátott gamet nem sikerült feltörni legutóbb szóval, nem biztos annyira az az 1-2 nap. Egy év múlva megveszem 1990-ért azt jolvan.

elitehun
Mért ne lenne? Szerintem jövõhét végére meglesz.
wesker24
Nincs és nem is lesz egy hamar !
Sziasztok!

Mivel nincs off topic itt kérdezek: van már crack? <#miaz>

Talán ez segít:
térkép

grebber
Ne bassz komolyan van ilyen? GTA -be se hívogattam õket soha 😄
De ezekszerint itt muszáj lesz akkor!

Next PC upgrade: 2022

ReszegKoldus
Fel kell hívni a csajokat, akik megadják a számukat, megcsinálni valami feladatot nekik, aztán a gyûjtögethetõ cuccokat ki lehet rakni a térképre.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

grebber
Mondjuk ezt a Majong pokert nem értem.
Mindig nekem vannak a jobb "lapjaim" a végén mégis you lost. Biztos van valami magyarázat rá.

Ezt a game-et kb soha nem fogom kimaxolni.Nem találom a nyomorult szobrokat/dobozokat 😞

Milyen? Inkább a erõltetetten a sztoriorientált vagy tényleg sokrétû (Lehet benne mindenfélét csinálni)???

Csak azért kérdem, mert a mai divat, hogy a sztorit akarják ránk erõltetni a tartalom ebbõl kifolyólag meg silány. Mondjuk ez másban is igaz.
Azt majd fõszál 1 küldetése után lehet majd használni, mert én még nem találtam.

És mahjong-ozni se tudtam, pedig kimentem a hajóhoz, de nem találtam ,hol tudok bemenni. Csak hallottam a szurkolást és a beszélgetést.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ReszegKoldus
Utcai versenyek, aztán van egy ember, akit fel lehet hívni és ad pénzbehajtós munkákat, egy másiknak meg az általa kijelölt autókat kell elvinni. Van még valami cég, aminek a teherautóit szintén el lehet lopni, aztán le kell rázni a rendõröket, elvinni egy helyre és azért is ad pénzt. Kamerákat lehet meghackelni és aztán elkapni a drogdílereket, ládákat lehet nyitogatni, amikben pénz és néha ruha vagy fegyver van. Meg vannak olyan mellékküldetés félék a városban, ahol másoknak (vagy épp saját magadnak) kell segíteni.
Kb ezek, amik nem fõküldetések, de sajna nagyrészt ezek is korlátozott számúak.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

kill3r21
a lényeg hogy lehet kurvázni is, elég jók benne a nõcik....😄
a búnyótanulóhely is korrekt 😄
JaSoN HuNTeR
Szerintem istenkirály az összes játék amit felsoroltatok,
jól mondom felséges urak?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fpocok
kakasviadal, majong, karaoke, fight club.... amiket láttam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Szubjektív. Szerintem a Mafia 2 is már szebb.

Amúgy meg tök mindegy. Mind a GTA4 meg a Mafia2 unalmas, üres valami.
Crysis tps-ben. Nincs tartalom akkor meg van lõve a játék.

A sandbox játékoknak kell a legjobban a plusz tartalom. Amúgy a Sleeping Dogs ilyen téren milyen lett? Miket lehet csinálni a fõküldiken kívûl?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

GTA4-nek nagyon szép a grafika.Én szinte full-ba játszom,szinmélység feltolva,catalyst-be 8× vonalsimítás+morfológia.Még most is lenyûgöz pedig vagy 4 éves már.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

a.carkey
Szerintem is korrekt lett.

01
02
03

A medve nem játék.

grebber
Na pc-n is a végére értem! Hát nem lesz semmi megkeresni és megcsinálni az az acsikat 😞

Rendben van szerintem is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én elég érzékeny vagyok a FOV-ra, de itt szerintem rendben van.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sleeping.Trolls-Razor1911
bocs 😊

fov milyen PC-s verzióban? hivatalos/steam-es fórumon szidták pár helyen rendesen...

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintem ez nem egy jó játék. Megvettem, most már végig tolom, de valami miatt nem az igazi. Csak én érzem igy vagy tényleg van valami ami miatt nem üt akkorát? Érezni, hogy fejlesztõk beleadtak mindent, de valami hiányzik.
Valószinüleg a nagybetûs TEHETSÉG. Egy tisztes iparos munka is lehet jó, de "katarzist" nem ad.

grebber
GTA 4-hez ha lenne erõs gépünk akkor ki....ott jó lenne. IcHancer graf moddal meg elég szép már!Csak hát a gépigény nem kicsi.

Sleeping teljesen jó lett.

a.carkey
Azért a voice acting részt itt se hanyagolták el:

A medve nem játék.

grebber
Jaja nekem sem volt vele semmi gondom és helyenként nagyon szép is!
Igaz látni rajta hogy nagyon "RPG-síteni" akarták,de ez nem igen jött ösze nekik. De nekem bejött. Várom a Doom 4-et a idTech 5 engine miatt!

Ryder62
Nekem ott borult el az agyam mikor vissza kellett menni dead citybe, és ugyan azon az útvonalon kellett végigmenni mint elõzõleg csak visszafele. Annyi volt az extra hogy volt egy 2 perces kitérõ.

Mondanom sem kell hogy a sok kocsikázós rész után (mikor 56-szor kell bejárni egy pályaszakaszt) ez nagyon felhúzott.

Csak húzta a játékidõt. Végülis egy 3 órás játék is lehet 25 órás ha minden pályán minimum kétszer fordulunk meg, és állandóan értelmetlenül kell kocsikázni.

kill3r21
nemtom én minden percét élveztem, de lehet bennem van a hiba 😊
Sajnos abszolute igy van. De mit lehet tenni?

Shep
Na de nem baj mi vagyunk a mocskos kivárjuk a warezt felfogásúak.

Igazat adok, mondjuk kár, hogy a RAGE, csak egy demoval ér fel, ahhoz képest, hogy 5 évig készült. <#zavart2>
iRC-t gondolom nem tudják nyomon követni.
Ryder62
Én sem vennék semmit ma már kipróbálás nélkül. Láttunk már elég sok hatalmas bukást. Anno a GTA4-et vettem volna 0day, ahogy a San Andreast is megvettem rögtön. De olvasva hogy mekkora ûrszemét lett a játék áldom a napot hogy nem rohantam egybõl a boltba. Az a szutyok még ma sem hajlandó normálisan futni úgyhogy errõl ennyit + ma már ronda is.

Aztán szépen sorban jöttek a hulladék portok meg nem rég a RAGE ami újfent nagy port kavart.

Szóval errõl ennyit, ha szarnak a fejünkre én is az övéjükre. Nehogy már én tegyek szívességet a kedves fejlesztõknek.

Visszasírom a régi szép idõket mikor még vakon lehetett venni gémeket. És nem kellett hozzá nyomorék kémprogram kliens, 8 reg, internet kapcsolat, GFWL és a sok szemét.

Shep
Az a skidrow-s oldal nem a rls csapaté, a csapatoknak nincs oldala, nem adnak +1 támadófelületet a hatóságoknak. Ezért aztán minden ilyen oldalról származó, holnap crack, 1 óra és crack mondatok csak unatkozó, kevés figyelmet kapó egyének próbálkozásai.

Maxtreme
ha ezt az ugyanilyenen nevû oldalon olvastad, az kb semmit nem jelent.. ált mindig ezt írják ki mikor még nincs törés az adott játékhoz.

Attila8805

Sleeping Dogs – CRACK ONLY
| IN PROGRES.. PLEASE WAIT |

Skidrow dolgozik az ügyön 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
Hát mert nem mindenki vesz látatlanban demok, kipróbálás nélkül valamit. Nem szarom a pénzt 2x is átgondolom mire költöm el. Arról nem beszélve, hogy nem vagyok az ilyen kulcsvásárlások híve én jobb szeretem a dobozost az meg nem ma lesz olcsóbb.

Nálam a lenti konfigon, medium beállitásokkal, 1680x1050 (ennyit tud a monitorom) szépen fut, sehol nem akad meg. Nálam most már a VGA a szûk keresztmetszet egyébként.

😊 http://i.minus.com/jbma4TcoSIcpiu.jpg

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Shep
De ha 1-2 hónap akkor is mi van, ha nem történik semmi akkor jó lesz az akkor is.

cataflam02
Mekkora jó már a soundtrackje 😄

One more story

Itt nem lehet paypalozni! Csak kártyával tudod venni.

cataflam02
Kíváncsi leszek nekem hogy fog futni...
i3 2120
4gb ram
hd 7770 Ghz edition

Ha valakinek van hasonló konfigja, akkor ossza már meg a tapasztalatait.

One more story