Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"The trees move. Do you not see it?"
CRACK ONLY
COMING UP TODAY! SKIDROW
Ennyi volt a hiperszuper védelem😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mivel nincs off topic itt kérdezek: van már crack? <#miaz>#miaz>
De ezekszerint itt muszáj lesz akkor!
Next PC upgrade: 2022
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mindig nekem vannak a jobb "lapjaim" a végén mégis you lost. Biztos van valami magyarázat rá.
Ezt a game-et kb soha nem fogom kimaxolni.Nem találom a nyomorult szobrokat/dobozokat 😞
Csak azért kérdem, mert a mai divat, hogy a sztorit akarják ránk erõltetni a tartalom ebbõl kifolyólag meg silány. Mondjuk ez másban is igaz.
És mahjong-ozni se tudtam, pedig kimentem a hajóhoz, de nem találtam ,hol tudok bemenni. Csak hallottam a szurkolást és a beszélgetést.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kb ezek, amik nem fõküldetések, de sajna nagyrészt ezek is korlátozott számúak.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
jól mondom felséges urak?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amúgy meg tök mindegy. Mind a GTA4 meg a Mafia2 unalmas, üres valami.
Crysis tps-ben. Nincs tartalom akkor meg van lõve a játék.
A sandbox játékoknak kell a legjobban a plusz tartalom. Amúgy a Sleeping Dogs ilyen téren milyen lett? Miket lehet csinálni a fõküldiken kívûl?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
★ 汤姆 李
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fov milyen PC-s verzióban? hivatalos/steam-es fórumon szidták pár helyen rendesen...
"The trees move. Do you not see it?"
Valószinüleg a nagybetûs TEHETSÉG. Egy tisztes iparos munka is lehet jó, de "katarzist" nem ad.
Igaz látni rajta hogy nagyon "RPG-síteni" akarták,de ez nem igen jött ösze nekik. De nekem bejött. Várom a Doom 4-et a idTech 5 engine miatt!
Mondanom sem kell hogy a sok kocsikázós rész után (mikor 56-szor kell bejárni egy pályaszakaszt) ez nagyon felhúzott.
Csak húzta a játékidõt. Végülis egy 3 órás játék is lehet 25 órás ha minden pályán minimum kétszer fordulunk meg, és állandóan értelmetlenül kell kocsikázni.
Aztán szépen sorban jöttek a hulladék portok meg nem rég a RAGE ami újfent nagy port kavart.
Szóval errõl ennyit, ha szarnak a fejünkre én is az övéjükre. Nehogy már én tegyek szívességet a kedves fejlesztõknek.
Visszasírom a régi szép idõket mikor még vakon lehetett venni gémeket. És nem kellett hozzá nyomorék kémprogram kliens, 8 reg, internet kapcsolat, GFWL és a sok szemét.
Sleeping Dogs – CRACK ONLY
| IN PROGRES.. PLEASE WAIT |
Skidrow dolgozik az ügyön 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"