1431
Sleeping Dogs
-
#631 Kennedy Townban vannak a legjobb járművek szerintem. -
#630 hol lehet megvenni a legvadabb kocsit? -
#629 Az lenne a jó ha ugy kezdhetnénk újra hogy minden megmarad amiket szereutünk már :)
2. pcs végigjátszásnál előbb szerzek sok pénzt és megveszem azt a ruhakollekciót ami növeli a triad pontokat ugy csak meglesz.Addig neki se kezdek amig nincs meg a ruha. -
#628 Az elsőnek szerintem nincs túl sok értelme, a második azt mutatja nekem, hogy rájöhettek ők is, hogy több olyan küldetés kellett volna, ami Triad pontot ad és ezzel próbálják pótolni :) -
#627 Nekem az a triad level 10 az első 2 végigjátszás alkalmával sehogy nem akart sikerülni :D -
#626 Angliában vezet a Sleeping Dogs
3 új mini DLC
The Red Envelope Pack adds 20 envelopes each stuffed with $50k, scattered throughout the city of Hong Kong. Find them all and you'll net a cool 1 Million HK dollars to spend on whatever you want!
The Top Dog Gold Pack gives you 8,250 Triad, 4,500 Cop and 4,500 extra Face Experience Points to give you a quick boost towards gaining new abilities.
The High Roller Pack gives you immediate access to the super fast, luxury Tuono vehicle and High Roller outfit. Plus, with an extra $200k to burn you can be sure to get ahead and get noticed. -
#625 Pont ezt mondtam nincs már verseny a térképen.1-2 autos boltot kirámoltam már.Most nincs is pénzem.Rettentő sok pénz kell a kimaxoláshoz. -
Tomy Lee #624 Side küldetések+Kollektor mód ezekkel elleszel majd jó sokáig:)
Sztoriba én is olyan 30% körül vagyok,én inkább a mellékszálat csinálgatom.
DLC reméljük azért,hogy lesz majd bőven! -
#623 Hát ez kérem szépen az év játéka eddig számomra :D
Utoljára a Mass Effect 3-at élveztem ennyire.
Kibaszott jó lett a game..
Nagyon tetszik a harcrendszer.. az autós üldözés is **** jó :D
Eszméletlen szép mikor esik az eső.. Zenék is nagyon adjak..
2 dolog zavar csak..
Néhol csúnyák a texturák.. és RÖVID a játék.. másfél óra játék után a fő sztori 20% ? WTF remélem jön 1 rakat DLC. -
#622 nem értem csak az északi régióba enged scannelni ott van 3 pont de egyiknél se találja. -
TottiZsolt #621 Köszönöm! Sikerült! -
#620 ok újra gondom van a lockpickinget megoldottam, fel és balra. de a telefon bemérés, megyek amerre van erős jel, de hiába váltom Q val nem alakul -
#619 ne célozz (alapból bal shift, brr), csak lőj ki fedezék mögül. bal klikk és ollé. -
TottiZsolt #618 Blind-fire. -
TottiZsolt #617 Üdv!
Segítséget szeretnék kérni: van a Blind fire nevű dolog, amikor lövöldöznek össze-vissza, nekem is kéne lőnöm, csak nem tudom, hogy hova... :( Nem jutok előrébb, pedig lövök mindent ami mozog.
Köszönöm előre is a segítséget!
u.i.: mellettem egy csávó cigizik, és mindig beszól, hogy hova megyek?! -
#616 megvan minden fajta jármű?
mert egy rakás verseny nem fog feltűnni amíg nincs pl A kategóriás motorod. -
Tomy Lee #615 Jól meg van csinálva,semmi gond a város hangulatával.Persze nem modellezték le egész Hong Kong-ot csak egy részét de így is nagyra sikerült.
Örülök ha az Apartman-om környékén eligazodok:)máshova GPS kell anélkül elveszek nagyon,ez is tükrözi a Kínai város hasonmását:)
Kicsit zavar,hogy Hong Kong-ban a valóságban sok a Brit és egyéb nemzet népei de a játékban szinte csak Kínaival találkozok(most itt nem éppen a triadokra gondolok hanem úgy összeségében mindenkire).Ez ugyanúgy vonatkozik az épületekre és üzletekre.
A főhős és a többi sztori szereplő viszont már ad nyugati "stílust" ez +pont.
Nem jártam Hong Kong-ban csak nagyjából tisztában vagyok a történetével az alapján írtam ezt.Mindent összevetve jól sikerült,minden egyes percében a hangulat Keleties érezhető nagyon,hogy ott játszódik. -
IXEMGabeo #614 Járt már valaki Hong Kongban? Mennyire adja vissza az eredeti város hangulatát?:) GTA Vice city anno nagyon jól meg volt csinálva, mint Miami hasonmás, a San Andreas is -
Tomy Lee #613 Az év játéka simán nálam is ez nem kétséges!
Kár,hogy a járművek nem maradnak ott ahol hagyom.Nemrég szereztem egy zöld(gondolom Kawasaki)ezres motort,azzal mentem jó sokat és egyszer egy mentés után eltűnt:(
Most azt hajtom megint,hogy találjak egyet:)) -
Evoluti0N #612 Huh, emberek. Ez a játék eddig az év játéka nálam. Minden túlzás nélkül. Bárcsak a GTA 4 lett volna ilyen jó. Hihetetlen, h mekkora pozitív csalódás. -
#611 Hát kimaxolva már semmiféleképpen sem lesz a game.Megcsináltam az összes versenyt és nem adta be az acsit :(
Amúgy is majd ha kész a térkép kezdhetem újra mert a triadoknál nincs meg a 10-es szint. -
Tomy Lee #610 Ja bocs,nekem alapból maxon volt a motion blur.Most off-on van és sokkal jobb így nem rázkódik.Nagyon kicsit még mindig de ez már nem zavaró -
Tomy Lee #609 Hmm,esetleg ha át tudnánk írni a display settings XML file-t?Csak nem tudom XML-t mibe kell szerkeszteni.. -
ratgab #608 LOL! XD Hát én se vagyok tökéletes XD -
#607 Össze lehet gyűjteni 12 szobrot, amiket leadva lehet új mozdulatokat tanulni. Viszont a 12 szoborból alapból nem mind elérhető, van amelyikhez csak küldetés alatt férsz hozzá. -
ratgab #606 Motion blur, csak sajnos nem lehet kikapcsolni. -
TottiZsolt #605 Üdv!
Ebben a játékban nincs olyan hely, ahol még lehet tanulni ütés-rúgás kombókat? Csak simán fejleszteni lehet Upgraddel? A templom "csakúgy" van, vagy lesz majd jelentősége?
Köszi a válaszokat! -
Tomy Lee #604 Hát az irányítást megoldottam már azzal,hogy váltottam gamepad-ra DE a rezgő képernyőtől még mindig kivagyok mikor gyorsan megyek járművel:/
Ez az egy van már csak nekem ami idegesít -
IXEMGabeo #603 anyááám ezek csórtak a Vice cityből. Beletették az egyik legjobb számot, amit karaokizni kell a Flock of seagulls - I ran-t:D:D óóó -
Tomy Lee #602 És tényleg ott van Lucy -
IXEMGabeo #601 jól van megtanultam ratgab mester:) csak látom te is Cheneztél egyet:D:D:D mondom én, hogy könnyű belegabalyodni -
#600 Itt nincs Yunjin Kim, ezért csak tippeltem kinek a hangja lehet.
De jó ez a videó, amikor először hallottam Peggyt a játékban egész mást tippeltem volna a hangjának :D -
Tomy Lee #599 Wei Shen!:D -
Evoluti0N #598 Pont fordítva csináltam :D De ügyi vagyok. Na még egyszer :D
Itt mutatja a híresebb szinkronszínészeket. :D -
Evoluti0N #597 http://store.steampowered.com/video/202170/81944/ -
ratgab #596 Nagyon szórakoztatóak ezek az elemek is a játékban. A bunyó egyébként bőven elviszi a hátán az egészet. -
ratgab #595 Wei Chen, amiből a keresztnév a Wei. Mindenki Wei-ezi amúgyis a játékban. -
#594 Vivienne hangja Lucy Liu és azt hiszem Tiffany hangja Yunjin Kim. -
IXEMGabeo #593 láttam a szereplők nevei közt még a börtönös jelenet közben. Valahol biztos benne lesz. Én Yunjim Kimet várom:)
Ahogy láttam többen jelezték (köztük te is), hogy gond van a kamerával. Szerintem a kameramozgások veszettül idegesítőek így az elején, de lehet nálam van gond, ez az 1 hibája van a játéknak így elsőre... -
Tomy Lee #592 Hol van benne Luci Liu??