1431
Sleeping Dogs

• ReszegKoldus
    Kennedy Townban vannak a legjobb járművek szerintem.
  • Palinko
    hol lehet megvenni a legvadabb kocsit?
  • grebber
    Az lenne a jó ha ugy kezdhetnénk újra hogy minden megmarad amiket szereutünk már :)

2. pcs végigjátszásnál előbb szerzek sok pénzt és megveszem azt a ruhakollekciót ami növeli a triad pontokat ugy csak meglesz.Addig neki se kezdek amig nincs meg a ruha.
  • ReszegKoldus
    Az elsőnek szerintem nincs túl sok értelme, a második azt mutatja nekem, hogy rájöhettek ők is, hogy több olyan küldetés kellett volna, ami Triad pontot ad és ezzel próbálják pótolni :)
  • ReszegKoldus
    Nekem az a triad level 10 az első 2 végigjátszás alkalmával sehogy nem akart sikerülni :D
  • cataflam02
    Angliában vezet a Sleeping Dogs

3 új mini DLC

The Red Envelope Pack adds 20 envelopes each stuffed with $50k, scattered throughout the city of Hong Kong. Find them all and you'll net a cool 1 Million HK dollars to spend on whatever you want!

The Top Dog Gold Pack gives you 8,250 Triad, 4,500 Cop and 4,500 extra Face Experience Points to give you a quick boost towards gaining new abilities.

The High Roller Pack gives you immediate access to the super fast, luxury Tuono vehicle and High Roller outfit. Plus, with an extra $200k to burn you can be sure to get ahead and get noticed.
  • grebber
    Pont ezt mondtam nincs már verseny a térképen.1-2 autos boltot kirámoltam már.Most nincs is pénzem.Rettentő sok pénz kell a kimaxoláshoz.
  • Tomy Lee
    Side küldetések+Kollektor mód ezekkel elleszel majd jó sokáig:)
    Sztoriba én is olyan 30% körül vagyok,én inkább a mellékszálat csinálgatom.
    DLC reméljük azért,hogy lesz majd bőven!
  • cataflam02
    Hát ez kérem szépen az év játéka eddig számomra :D
    Utoljára a Mass Effect 3-at élveztem ennyire.
    Kibaszott jó lett a game..
    Nagyon tetszik a harcrendszer.. az autós üldözés is **** jó :D
    Eszméletlen szép mikor esik az eső.. Zenék is nagyon adjak..
    2 dolog zavar csak..
    Néhol csúnyák a texturák.. és RÖVID a játék.. másfél óra játék után a fő sztori 20% ? WTF remélem jön 1 rakat DLC.
  • Palinko
    nem értem csak az északi régióba enged scannelni ott van 3 pont de egyiknél se találja.
  • TottiZsolt
    Köszönöm! Sikerült!
  • Palinko
    ok újra gondom van a lockpickinget megoldottam, fel és balra. de a telefon bemérés, megyek amerre van erős jel, de hiába váltom Q val nem alakul
  • Calver
    ne célozz (alapból bal shift, brr), csak lőj ki fedezék mögül. bal klikk és ollé.
  • TottiZsolt
    Blind-fire.
  • TottiZsolt
    Üdv!

Segítséget szeretnék kérni: van a Blind fire nevű dolog, amikor lövöldöznek össze-vissza, nekem is kéne lőnöm, csak nem tudom, hogy hova... :( Nem jutok előrébb, pedig lövök mindent ami mozog.

Köszönöm előre is a segítséget!

u.i.: mellettem egy csávó cigizik, és mindig beszól, hogy hova megyek?!
  • Calver
    megvan minden fajta jármű?
    mert egy rakás verseny nem fog feltűnni amíg nincs pl A kategóriás motorod.
  • Tomy Lee
    Jól meg van csinálva,semmi gond a város hangulatával.Persze nem modellezték le egész Hong Kong-ot csak egy részét de így is nagyra sikerült.
    Örülök ha az Apartman-om környékén eligazodok:)máshova GPS kell anélkül elveszek nagyon,ez is tükrözi a Kínai város hasonmását:)
    Kicsit zavar,hogy Hong Kong-ban a valóságban sok a Brit és egyéb nemzet népei de a játékban szinte csak Kínaival találkozok(most itt nem éppen a triadokra gondolok hanem úgy összeségében mindenkire).Ez ugyanúgy vonatkozik az épületekre és üzletekre.
    A főhős és a többi sztori szereplő viszont már ad nyugati "stílust" ez +pont.
    Nem jártam Hong Kong-ban csak nagyjából tisztában vagyok a történetével az alapján írtam ezt.Mindent összevetve jól sikerült,minden egyes percében a hangulat Keleties érezhető nagyon,hogy ott játszódik.
  • IXEMGabeo
    Járt már valaki Hong Kongban? Mennyire adja vissza az eredeti város hangulatát?:) GTA Vice city anno nagyon jól meg volt csinálva, mint Miami hasonmás, a San Andreas is
  • Tomy Lee
    Az év játéka simán nálam is ez nem kétséges!
    Kár,hogy a járművek nem maradnak ott ahol hagyom.Nemrég szereztem egy zöld(gondolom Kawasaki)ezres motort,azzal mentem jó sokat és egyszer egy mentés után eltűnt:(
    Most azt hajtom megint,hogy találjak egyet:))
  • Evoluti0N
    Huh, emberek. Ez a játék eddig az év játéka nálam. Minden túlzás nélkül. Bárcsak a GTA 4 lett volna ilyen jó. Hihetetlen, h mekkora pozitív csalódás.
  • grebber
    Hát kimaxolva már semmiféleképpen sem lesz a game.Megcsináltam az összes versenyt és nem adta be az acsit :(

Amúgy is majd ha kész a térkép kezdhetem újra mert a triadoknál nincs meg a 10-es szint.
  • Tomy Lee
    Ja bocs,nekem alapból maxon volt a motion blur.Most off-on van és sokkal jobb így nem rázkódik.Nagyon kicsit még mindig de ez már nem zavaró
  • Tomy Lee
    Hmm,esetleg ha át tudnánk írni a display settings XML file-t?Csak nem tudom XML-t mibe kell szerkeszteni..
  • ratgab
    LOL! XD Hát én se vagyok tökéletes XD
  • ReszegKoldus
    Össze lehet gyűjteni 12 szobrot, amiket leadva lehet új mozdulatokat tanulni. Viszont a 12 szoborból alapból nem mind elérhető, van amelyikhez csak küldetés alatt férsz hozzá.
  • ratgab
    Motion blur, csak sajnos nem lehet kikapcsolni.
  • TottiZsolt
    Üdv!

Ebben a játékban nincs olyan hely, ahol még lehet tanulni ütés-rúgás kombókat? Csak simán fejleszteni lehet Upgraddel? A templom "csakúgy" van, vagy lesz majd jelentősége?

Köszi a válaszokat!
  • Tomy Lee
    Hát az irányítást megoldottam már azzal,hogy váltottam gamepad-ra DE a rezgő képernyőtől még mindig kivagyok mikor gyorsan megyek járművel:/
    Ez az egy van már csak nekem ami idegesít
  • IXEMGabeo
    anyááám ezek csórtak a Vice cityből. Beletették az egyik legjobb számot, amit karaokizni kell a Flock of seagulls - I ran-t:D:D óóó
  • Tomy Lee
    És tényleg ott van Lucy
  • IXEMGabeo
    jól van megtanultam ratgab mester:) csak látom te is Cheneztél egyet:D:D:D mondom én, hogy könnyű belegabalyodni
  • ReszegKoldus
    Itt nincs Yunjin Kim, ezért csak tippeltem kinek a hangja lehet.
    De jó ez a videó, amikor először hallottam Peggyt a játékban egész mást tippeltem volna a hangjának :D
  • Tomy Lee
    Wei Shen!:D
  • Evoluti0N
    Pont fordítva csináltam :D De ügyi vagyok. Na még egyszer :D
    Itt mutatja a híresebb szinkronszínészeket. :D
  • Evoluti0N
    http://store.steampowered.com/video/202170/81944/
  • ratgab
    Nagyon szórakoztatóak ezek az elemek is a játékban. A bunyó egyébként bőven elviszi a hátán az egészet.
  • ratgab
    Wei Chen, amiből a keresztnév a Wei. Mindenki Wei-ezi amúgyis a játékban.
  • ReszegKoldus
    Vivienne hangja Lucy Liu és azt hiszem Tiffany hangja Yunjin Kim.
  • IXEMGabeo
    láttam a szereplők nevei közt még a börtönös jelenet közben. Valahol biztos benne lesz. Én Yunjim Kimet várom:)

Ahogy láttam többen jelezték (köztük te is), hogy gond van a kamerával. Szerintem a kameramozgások veszettül idegesítőek így az elején, de lehet nálam van gond, ez az 1 hibája van a játéknak így elsőre...
  • Tomy Lee
    Hol van benne Luci Liu??