1431
Sleeping Dogs
-
TottiZsolt #671 Ezután a küldetés után viszont nincs zöld vagy kék kocka, ahol küldetésekért lehet menni. Csak kakas-viadalra lehet fogadni, bandákat lehet felszámolni (kék pajzs), meg narancssárga pajzsok vannak. Én csesztem el valamit, vagy egy idő után majd újra megjelennek a kék és zöld ikonok? Ja meg telefonon csak Tang-et lehet hívni, senki mást. :-( -
#670 hmm le kellett menni a klubba és aztán fel a csaj lakására majd hívni a rendőrnőt. 20. ra nagy nehezen kinyílt egy ajtó -
#669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt nem is vagy az elrabolt csajos küldiben, az zsarus küldetés, kék ikonokkal jelöli.
Mit csináltál meg eddig?
Egyébként ha az van, hogy épp a klubban beszéltetek és a csaj lakására mész, akkor fel a dobozokon a tetőkre (ahol Ilyanaval is "futkorászni" kellett randiként). -
#668 Köszi!Eddig a fölső sort húztam csak,de akkor ráállok:) -
#667 sajna nem nyert linkelek egy képet hátha segít
http://i.imgur.com/OEON6.jpg -
#666 van egy képzettség melee training-ben, Disarm Tackle néven, azt gyúrd ki. onnantól kezdve ha nekifutásból megkóstoltatod az unszimpatikussal a padlót, instant eldobja a fegyverét - ezzel komikusan könnyűvé téve a legtöbb harcot. -
Tomy Lee #665 Main Menu Music\Main Theme
-
Tomy Lee #664 LOL:)
-
morzsi555 #663 Ha valakinek inditási problémái vannak (fehér képernyő, HKship.exe has stopped responding, stb): http://forums.sleepingdogs.net/viewtopic.php?p=21382#p21382
Nekem segített. Ha jól értem, akkor az a probléma, hogy fejlesztők nem gondoltak arra, hogy van olyan aki nem a C:-re telepíti a windows-t. Lol! -
MaximumTruth #662 jó játék ez az alvó kutya menedzser?mint a sims ugye,dettó olyan?kiváncsi vagyok mennyi lesz a paraszt -
#661 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az amire gondolok, rácsos ajtó/kapu, törd fel a zárat, ha onnan bent vagy, mássz fel a teraszra... -
#660 megint elakadtam mikor elrabolják az orosz nőt felugrálok a házra, beesek az udvarba. hogyan tovább? ajtó nem nyíllik más út nincs csak vissza -
#659 Nem.Ennél bárd van,de már megoldottam:) -
#658 Ne felejts el hárítani, akkor sose vágnak meg.
Ha meg lőfegyver és verekedésre került a sor, akkor valamit rosszul csinálsz, szerezz te is lőfegyvert (álltalában tálcán kínál egyet a játék, háttal áll vki, doboz mögöt, amin átcsúszva elveszi tőle, stb). :) -
#657 Baromi idegesítő verekedésnél,akinél fegyver van,azt alig tudom lenyomni:(Már 500x haltam meg az esküvős küldetés alatt. -
IXEMGabeo #656 nekem se javult túlzottan. Baromira idegesítő, hogy visszaugrik a kamera meg az érzékenysége sem elég. Nem pipáltam még ennyi Aim meg camera beállítást ki tudja melyik a legjobb:S -
#655 Jó persze ezek a minijátékok kb ilyenek, hogy vagy kihívást raknak bele, de akkor idegesítő lesz annak, aki nem akar logikai játékot és meg is akaszthatja a játékban, vagy ismétlődő és unalmas lesz.
Alternatíva az lehetne, hogy x minijáték után megadja skillnek és akkor már opcióvá válik a minijáték átugrása, vagy ugyanez csak egy felszerelés megvételével. :) ala DE:HR -
#654 Akkor mondjatok már lsz egy jó camera beállítást, mert én nem vettem észre! :D -
#653 A hackelés is unalmas, de én a tekergetős széfkinyitós ládákat jobban utálom :D
A telefon bemérés jópofa, de abból meg alig van a játékban. -
#652 Írja szerintem, de ha mégsem akkor se kell sok gógyi, hogy kitaláld ha három színnel jelzi, akkor valószinüleg a sárga azt jelenti, hogy van benne az a szám, de nem azon a helyen.
Hackelés egyébként elég unalmas benne sajnos, elég sokat kell használni és baromi ismétlődő, ha szisztematikusan csinálja az ember, akkor pedig van elég lehetőség adva, hogy más nem utolsó próbálkozásra akkor is meg legyen. -
Tomy Lee #651 A piros nem jó szám azt mégegyszer ne írd be a sárga az jó szám csak nem jó helyen van a zöld pedig jó szám és jó helyen is van:) -
#650 Üdv. Az első ilyen hackelős résznél vagyok de egyszerűen nem értem hogy kell xD Oké h akkor jó a szám hogyha zöld de mi van akkor ha sárga és piros. Nem világos számomra ez az egész hogy kéne csinálni... -
Ironman2 #649 Már kijött az 1.4-es patch ami kijavítja a kameramozgást -
IXEMGabeo #648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.4 patch majd lehet megoldja minden problémámat, még nem tettem fel, de pszt -
IXEMGabeo #647 úgy csináltam, de visszament az eredeti állapotra. -
Tomy Lee #646 "Enter" mikor rámész,hogy melyiket akarod átállítani.Így se megy?
Kijelölöd egérrel és "Enter" -
IXEMGabeo #645 Tommy Lee a billentyű kiosztást nem lehet átállítani? idegesít, hogy a space a futás megpróbáltam másikat, de nem tudja módosítani. -
Tomy Lee #644 Advanced option,beállítod,elmented(nem lépsz ki innen)majd benchmark egyböl ott az advanced option-ba.Ennyi.Mikor benchmark kész akkor "backspace" -
#643 Adolf Wei
egyebek ...
-
#642 Van egy nagyfelbontású text. pack. De gondolom azt ismered.
Nekem csak a kameramozgással van bajom, de mivel ennyire top a játék, előbb-utóbb kijön ahhoz is patch, mint a textúrákhoz.
-
#641 Wei napjainkban
Öt évvel korábban Kínában
:D
OFF:
Motto:
Az év vicckiállítása nyílt a Szépművészetiben -
#640 megvenném a velocitát, csak kéne a race 4. merre bírom felvenni? azt hittem ha a karambol után lenyomom a gyökeret minden meglesz -
#639 köszi -
ratgab #638 És azt mivel tudom szerkeszteni? Simán Notepad? -
#637 Pénzszerzésre legjobbak az autóleszállítós jobok. -
#636 Xmlben átirod és az ugy is marad. -
ratgab #635 Nekem nem működik még mindig az egyéni grafikai beállítások mentése. Beállítom a kívánt opciót, aztán rögtön mentek, mert ha lentebb lépek egy opciót, akkor visszaugrik az eredeti beállításra. Szóval mentek, egyel föntebb lép a játék az optionsben advancedről az általános grafikai beállításokra (fölül a lemez ikon jelzi, hogy mentett!) magától és van, hogy fel sem ajánlja a következő jóváhagyási opciót. De még ha fel is ajánlja se ment el semmit.
Nem tudom nektek hogy sikerült. -
ratgab #634 Hogy sikerült végül kikapcsolni? -
ratgab #633 Jah és még a parkoló órákból is tudsz kiszedni lóvét. -
ratgab #632 Pedig meg kell venni az összes kocsit szerintem az összes verseny megnyíláshoz.
Pénz szerzésre ott van a kakasviadal és a mahjong!