Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szoktam vezetés közben nézelõdni, mert az tényleg nem a legjobb.

Egyébként szerintem a blur miatt ilyen. Csak mivel a custom beállítás nem mûködik nem tudom kikapcsolni, pedig én mindig kikapcsolom a blur-t minden játékban, mert nem szeretem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk a fordulás egérrel tényleg érdekes futás közben. Elégg kisodródik wei ilyenkor.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom melyikre gondoltál akkor.

kill3r21
én vezetés közben nem szeretem az egeret, jobbra és balra nézés necces, csak nemtudom melyik érzékenységet kell lejjebb venni hogy jólegyen, de boxon jobb az irányitás kontrolerrel legalábbis, de szerintem szokható
Mikor gyalogolsz akkor jön be kicsit közel a kamera, egyébként szerintem OK. Az autók is egész jól irányithatok, persze nem szimulátor. Egyedül a futás egeres irányítása szar és ez eléggé el is cseszi az összképet.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Egy lemezt nem ér rá pazarolni sajnos, pedig FileForums-on készítettek hozzá elég szép telepítõt 2xDVD5-be alakítva.
Fpocok
Nem arra gondoltam, volt valami más...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kingdoms of Amalur, na ott tényleg közel volt.

Harc közben kizoomol az miért nem elég?

Fpocok
Dehogy nem. Túl közel van... volt még valami játék mostanában, ahol ugyanilyen szar volt a kamera, most nem ugrik be a neve.

Akkor, hogy ne csak negatív legyen.

Nincs közel a kamera, autóban még jobb. Harc igenis jó, irányítás is. Hong Kong hangulata zseniálisan jó és a zenék is. sztori is jónak tûnik.

ReszegKoldus
Unlockolni lehet késõbb olyan "képességet", hogy a rendõrautók csomagtartójából lehet fegyvert kivenni, vagy valami ilyesmi.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nálam majdnem ennyit nyomat, de AA "nélkül" (normal AA-val, ami egy FXAA). <#smile> Ott van lejjebb a benchmark-om.

Fpocok
Pont errõl a béna irányításról beszéltem 😄

Van pl. egy gyalogos parkeruer-es üldözés amit egész egyszerüen azért nem birok megcsinálni mert futás közben szinte irányíthatatlan a karakter.

Arra van tippetek hol lehetne gyakrabban lõfegyvert szerezni? Esetleg egy fegyvernepper vagy ilyesmi.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

kill3r21
nah kb ez az arany középút az én kis szerény pc-men..😊
IMYke2.0.0.0
No offense: FullHD-ban nem lennél ilyen szerencsés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Elég kevés a pozitívum <#hehe>
Fpocok
A kamera túl közel van. A harc jó, de közel sem olyan jó, mint a batmanben. Az autókázás egyelõre fura, viszont amikor az emberrel közlekedek sima lábbusszal... na az az irányítás viszont borzalmas.
De legalább 60fps 1600 900 highon.

Jól szétwarezoltátok a topikot.Játékélmény beszámoló nincs?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

elitehun
Nekem is ez van és tökéletesen mûködik
Már mindegy, nekem elég is volt belõle 😊
Beállitottam valahogy de nem tökéletes.
Sziasztok!Segítség kéne!A monitorom 4:3-as és nemtudom beállitani! Valaki tudna segíteni!Kerestem a mappában fájlokat de nemtaláltam olyat amin ezt lehetne állitani!😞
kill3r21
ez is mûködik, telepit crack és játszik....nincs benne semmi ördöngõsség 😊
JethroHUN
Minek görcsöltök ilyen noname kókány vackokkal? Majd lesz normális tört verzió, elõbb-utóbb. Az biztos mûködni fog.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ne tegyétek fel a parancssoros 1.4-es patchet, ami 28 MB, mert elkúrja a játékot. Egyik az, hogyha kitörölsz mindent épphogy 5 GB-ra kicsinyül a játék. Szerintem integrálva van az alapba is

Részemrõl vége a wareznek!
Maxtreme
Nekem is csak így sikerült megoldani.
Így most az irányok a nyilakon, a telefon kezelése pedig a numpad-en van.

cataflam02
Hát komolyan mondom beszarok.. mondom alszom egy kicsit.. majd szépen lejön
felteszem és kipróbálom.. hát rohadtul nem.. elindul a játék.. az egy dolog hogy a rls szerint 1.4.. de 1.3-at ír.. de HIÁBA INDITOM A BENCHET VAGY A GAMET.. megáll töltõ képernyõnél.. és semmi nem megy tovább.. tök mind1 mit csinálok..

ez a verzióm van.. ha valakinek van ötlete pls help..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.se/torrent/7547632/Sleeping_Dogs_-_Limited_Edition__(RUS_ENG)__3

One more story

Rayden02
Nekem is,meg mások is írják hogy ez nem az a patch!<#fejvakaras>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Gabisan
mikor beállítottad a grafikai beállításokat az advanced options-nál , akkor ott nyomd meg az E betût vagy nyomj Escape-et és mikor megkérdezi , hogy mentse-e akkor Yes-re menj , utána nyomj még 1x Escape-et és akkor a No-ra menj , és elmenti , a fõmenüben csináld meg

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Gabisan
Hi All!
Nyilakra semmikepp nem lehet beallitani a mozgast?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Van akinél 1.4-et ír ki a játék elején? Nálam 1.3
Calver
nyúlj bele manuálisan Data\DisplaySettings.xml-be, nekem utána engedte, nem tudom min akad fent.

"The trees move. Do you not see it?"

cataflam02
Nekem hasonló bajom volt a saints row 3-al
Ott ha dx 10-be indítottam akkor már tudtam állítani.

One more story

grebber
Hát én bárhogy erõlködök hogy custom modon állítsam be a grafikát egyedül a felbontást tudom csak állítani.A többit hiába teszem másra miután elmentette egybõl visszaugrik arra ahol alapon volt.
Én csak az összeset tudom egyszerre a kinti menünél a LOW-MID-HIGH-EXTREME beállítást.Ott ha maxra rakom akkor minden maxon is lesz.De külön küllön állítva nem jó,nem értem mi a szar van vele jöhetne valami patch erre.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Jó értékek!

Maxtreme
Amúgy ezeket a hd textúrákat érdekesen használja a játék. Minden indításnál kilövi, de közben mikor a menü szerint inaktív, akkor is látszik hogy az biza be van kapcsolva.

cataflam02
<#eljen>

One more story

Maxtreme
Faszántosan megy ez. :up:

Rayden02
Tényleg kellemesen fut az én gépemen is,én csak a textúrák minõsége van maxon,am windows 8 RTM-en próbálgattam!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber
A grafikai menüben advanced rész és ott alul!

Next PC upgrade: 2022

cataflam02
Még mindig szép a játék 😄

One more story

kill3r21
Ezt szedtem le srácok: Sleeping Dogs CRACKED READNFO-P2P
meglepõen tapasztaltam hogy az én õskövület gépemen 1080as felbontiba szalad mint az állat, 30-40 fps-el, nyilván ez lehet a low, de elég kellemes, mintha boxon tolnám, beállitásokat nézve ez lehet nem is teljesen low...nah mind1 holnap egész nap game, beállitásokat is simán lehet állitgatni nem kell xml-t szerkeszteni...😊
A bechmark merre van??
itt egy kép nálam most ilyen és télleg az olddog pc-men szerintm ez bõven korrekt 😊
cataflam02
Isten vagy köszi ! 😄

One more story

elitehun
És végre kezd felgyorsulni 😄
nCore-on a fórumon likeltem. <#wink>

cataflam02
És az melyik ? Hol találom ? Mert Enkóron nincs még fent csak box-ra :/

One more story

elitehun
Ja, érdemes leszedni azt amelyik rögtön az 1.4-et telepiti. Asszem van hozzá hd texture pack és dlc is mellékelve.
cataflam02
van*

One more story