Sleeping Dogs

Oldal 1 / 29Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
érdekes, hogy pont most, mikor sokan hozzák fel pozitív példaként a Sleeping Dogs-t a Mafia 3-al szemben. Mert ugye itt is kezdő, kevésbé ismert csapat és mégis egy igen jó játékot tudtak lerakni. Oké, kicsit B kategóriás volt, de azt mondom egy olyan alap volt ahonnan lehetett volna egy igazán nagyot dobni. Mert a játékmenet jó volt, járművek irányíthatóságát kivéve, de az is szokható volt, meg mindet egy kicsit másként kellett irányítani. A sztori miatt csúszott le egy kicsit, mert arról a ZS kategóriás akciófilmek ugranak be és ez húzta le a játékot is 😄 Pedig nem sűrűn játszhattunk egyébként beépített rendőrt és a Hong Kongi környezet is kevésbé elcsépelt mint mondjuk New York. Remélem felszívja a fejlesztőket egy új csoport és valahogy még elkészül egy hasonlóan jó játék.

Erre minden esély meg is van sztem, mert régen a true crime-ot készítette a csapat, ez a formáció már újra alakulás volt 2005 után akik a Sleeping Dogot készítette.

Sztem valahol a GTA 4 meg az 5 között volt mint játék, érdekes hogy pont akkor is jött ki 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.10.18. 16:45:18
ReszegKoldus
Kedvenc játékom. <#szomoru1>

"Sleeping Dogs was so good. I wish they had gone for a sequel instead of Triad Wars."

Na ezzel egyetértek. Azért remélem valaki valahogy mégis csinál folytatást, vagy valami hasonlót.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
:/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Khm Deep Silver ezt is megvehetné ha már úgyis raklap minden van a kezükben. GTA , WD ellenfél mindig fog kelleni.

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
Baromi jó volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Az ég világon semmi köze hozzá.

[merlinw.org]

ReszegKoldus
Nincs, régebbi is annál, legfeljebb a stílusuk hasonló.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ennek van valami köze a watch dogs- hoz ? lehet hülye kérdés, egy éve nem játszom munka miatt...

Shep
Nekem az alap SD a patchek után gond nélkül futott, az viszont igaz, hogy megjelenéskor voltak sebesség gondjaim egyes részeken.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Abból legalább optimalizáltabb lett, mint a 2010-es lett. Ez sajnos nem.
Maxtreme
hát kb.

Shep
Csak nem egy újabb Metro? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Összehasonlító képek
Nem kommentálnám.

A videók alapján az járműveknek ugyanolyan RC autós fizikája van, mint eddig... <#vomit> Nálam ezen állt vagy bukott, hogy megveszem-e újra.

MerlinW
Az alap is 12GB DLC-kkel. A 2GB-nyi eltérés max a nagyobb textúrák miatt lehet.

[merlinw.org]

7 GB-nyi eltérés nem hiszem, hogy a felhő lenne. De majd kipróbálom, bár a régivel nem játszottam. Egy Benchmarkot viszont lefuttattam, abban nincs semmi változás a gameplay-ekhez viszonyítva.
Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Patchért nem fizetnek nekik 😊

Ennyi? Ahelyett hogy ezt kiadták volna egy patch-ben, kiadják új játékként? wtf?

Sleeping Dogs: Definitive Edition;
- Szebb világítás
- Jobb város textúrák
- Jobb karakter textúrák
- Több forgalom az utcán
- Többfajta modellek, közlekedők a városban

Még azt írják, hogy javított a vezetés és nem akad ha a városba érünk.

Hét perc Sleeping Dogs: Definitive Edition
Botond
Én lenyomtam PCn az összes dlcvel, kimaxolva (egyetlen kimaxolt játékom steamen), és dlck nélkül x360on. Ha lesz x1em és normál ára lesz a cuccnak, akkor lehet nekifutok egy harmadik körnek is egy pár év múlva, nekem eléggé bejött a cucc.
grebber
100%,hogy nem nyúltak hozzá szerintem nem volt vele semmi gond.

Az autók irányításán fognak változtatni? Mert az szerintem az is elég rossz lett.
A dlc-kel, és az irányítással szerintem eléggé elszúrták a játékot, na meg az is elég fura hogy autóval elég kb kétszer nekimenni más kocsinak hogy az szétrobbanjon.. . .

grebber
Ezt neked kell eldöntened. Szerintem aki végigjátszotta már (és a 128ezer dlc hidegen hagyja) az ne vegye meg.
Nekem megvan pc-re ,de majd beszerzem ezt is ha 5$ alá esik az ára annyit megér nekem.

LoSA
Nagyon jó game, de nem tudom, hogy megéri-e megvenni PS4re?! (XBOX-n nyomtam végig...)

grebber

És akinek megvan az alap úgyanugy 50%-on kapja meg a megjelenésig. Tradereknél ~ 8$
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.07. 11:41:45

grebber
Arra azért kíváncsi leszek,hogy akinek megvan az alap kap-e valami kedvezmény majd mint pl a Metro esetében!

Botond
Lényegiben collectors edition lesz, amiben benne van minden dlc, a high res packot is beleértve, ami amúgy is ingyenes. 😊
JaSoN HuNTeR
PCre is jön te nagyokos nézz utána 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Annyi hogy csak Next genre jön és szebb lesz (lásd Tomb Raider)

JaSoN HuNTeR
Definitive Edition miben fog különbözni?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
Ez miért egyszerûbb, mint az egy kattintásos Steam fícsör?😊

[merlinw.org]

Aborg
Aborg
A DLC-k kiiktatasara ezt a tippet talaltam, egyszeru megoldasnak tunik. A felsorolt *.dat fajlokat kell eltavolitani a jatek konyvtarabol:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3081633

Nekem meg nics meg a jatek, de magyarul most mar szivesen lejatszanam. Persze rendesen, DLC-k nelkul. Ha valaki kiprobalja a fenti modon kigyomlalni oket a jatekbol irja meg legyen szives mukodik e a tipp.

MerlinW
Lehet, jobb klikk a játékon, letölthetõ tartalmak menü és ott ki tudod választani mely DLC-k legyenek aktívak.

[merlinw.org]

Na igen... Ezeknek a DLC-knek nem sok értelmük van, mintha fizetõs cheatek lennének. Inkább azoknak szólnak, akiknek nincs "kedvük" ezekkel foglalkozni, inkább fizetnek érte. De ilyen a sok piros bõröndös DLC is (a pénz elveszti a jelentõségét).

Nem tudom, hogy a Steamen lehet-e deaktiválni egy-egy DLC-t, de az elsõ végigjátszásnál szerintem rombolják a játékélményt.

Megvan a játék az összes dlc-vel, és a dlc-k miatt már a legelején valamiért kapok egy csomó pontot amivel szinte ki lehet váltani az összes képességet, csak 2-3 pont hiányzik hozzá...
Elég érdekes, kár hogy ezzel a szintlépés értelmét is elvették..

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Isten vagy! Amint meglesz az új SSD-m tolom is harmadjára végig!

lostprophet
Mostantól elérhetõ a Sleeping Dogs magyarítása (+a 26 DLC) az alábbi linkrõl. Töltsétek, terjesszétek! Jó játékot mindenkinek!
Sleeping Dogs magyarítás

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tikal
ja jó, én csak arra reagáltam amit olvastam, vagyis a GTA-ra 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Egyrészt még mindig a GTA 4 rõl van szó - olvassunk vissza, mielõtt beleszólunk valamibe - másrészt kétlem, hogy "nevetõsebb" lenne az SR sorozatnál.

[merlinw.org]

Tikal
pff, GTA V igencsak nevetõs, online meg még inkább 😄

MerlinW
Ez egy beépülõs krimi, Saint's Row pedig egy felnõttrajzfilm gengszerekkel, szuperképességekkel és zseniális karakterekkel. Sleepings egy komoly hangvételû játék, SR pedig egy hangosan nevetõs vígjáték.

(GTA-val meg az a baj hogy pont semmilyen)

[merlinw.org]

Aborg
Koszi a sok valaszt! Az infok alapjan ez a jatek jobban tetszhetne mint a Saints Row 3 (bar egyiket se jatszottam). A Mafia 1 nekem is nagyon tetszett, a Mafia 2 sajnos csalodas volt, bar el kell ismerni hogy a belso terek grafikaja tenyleg gyonyoru volt.
város hangulatos...olyan érzésem van, mintha tényleg egy távol-keleti nagy országban lennék

a küldetések nagyon jók, változatosak és emlékezetesek

a kocsi irányítás nem túl jó😊 a törésfizika sem az igazi, de én ezt mind leszartam, mert a sztorira és a játszhatóságra koncentráltam...

talán kevesebb a minijáték, kevesebb szórakozási lehetõség akad a városban, de ennek ellenére jó kis játék volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

1. A város különlegességét az adja, hogy Hong Kongban játszódik. Néhány része igen látványos, a többi inkább csak szép.
2. Ahogy mondták, a hangsúly itt nem ezen van.
3. Ízlések és pofonok. Nekem a Mafia az etalon, így én ezt botrányosan rossznak éreztem (nem is volt kedvem vezetni, inkább taxiztam mindenhova), de valakinek tetszik.

Viszont:
4. A története ha nem is Mafia 1 minõségû, de elég jó. (Több maradt meg belõle, mint a GTA4-bõl.)
5. A verekedés (keleti harcmûvészetek) a jéték lelke, az nagyon élvezetesen van megcsinálva.
6. Állítólag a next-gen konzolok mellett jön PC-re is egy HD kiadás, én megvárnám azt.

Van amiben jobb, van amiben rosszabb, mint a GTA4. De remek játék.

MerlinW
Ne hasonlítsd a GTA-hoz. Ez egy sztoriközpontú akciójáték egy kis freeroaming-al. Mint az L.A Noire vagy a Mafia 2.

[merlinw.org]

ReszegKoldus
1. hogy érted, hogy jól összerakott? (nekem tetszett, mondjuk kár, hogy nem volt nagyobb a térkép)
2. igen
3. nem

Oldal 1 / 29Következő →