1431
Sleeping Dogs

• totyak
    Üdv!

Már biztos ezerszer feltették ezt a kérdést, szóval légyszi ne küldjetek el a fenébe.

Hogy lehet megoldani, hogy megjegyezze a grafikai beállításaimat. Hiába nyomok a mentésre, amint kilépek, visszaáll eredeti állapotra.
  • Malakai
    Sok lövöldözés? Szarkazmus nem jött át, vagy másik játékkal játszottunk? :)
  • ReszegKoldus
    Pár érdekességgel én is találkoztam már, pl rendőrök üldöznek és szembejön 2 rendőr egymás mellett ülőhelyzetben lebegve, kocsi nélkül ugye. Vagy Wei úgy szállt be a kocsiba, hogy az ülés fölött ült 1 méterrel és átlógott a tetőn. De estem már le verseny közben a pálya alá többször is, meg amikor táskát kellett visszaszerezni az is leesett a semmibe és így nem tudtam felvenni :D
  • Calver
    ó... elég elbaszott, mivel felső résznél bal-jobb kurzorral váltogatsz, míg a megfelelő elem kiválasztásához W-S a nyerő.
  • Calver
    pár okosság upgrade-ekről friss játékosoknak:

police: felső sort kigyúrni, azonnal. sokat fogtok lövöldözni. nagyon. alsóban van pár jó, de nagyjából meh, utolsó meg gyalázat.

triad: alsó sor első 3-4 kötelező, felsőből is az első. utána szabad választás, egyik sem olyan kiemelkedő emlékeim szerint.

melee: aki alsó sor első 3 képességét nem gyúrja ki... nos, az nem is tudom mit csinál. egyszerűen nevetségesen erős - disarm tackle instant lefegyverzi unszimpatikusokat, amit ezek után felkaphatsz és agyonverheted őket velük, leg break pedig kiüti valami gyönyörűen ellenfeleket, és olyan hangja van, h még mindig összerezzenek tőle.
    ha ehhez felhúzod felső sor első két képességét, akkor utána a stunolt ellenfelet arcbarúghatod - kurvasok triad xp-t ad, gyakorlatilag megszakíthatatlan, és kb a játék legjobb kombója. hátránya, h nagy dögökön nem tudod alkalmazni, ellenük ott vannak felső sor képességei.
    felső sorban utolsó cucc (double jump kick) pedig kb az egyik legjobb támadás.
    ó, és ha face meter felpörgött, egy tackle strike után *agyonverheted* az ellenfelet.

face meter: nem sok választás van, ajánlott 4-esre felgyúrni gyorsan - Car Valet nagyon jó dolog. igazából ajánlott 7-8-ra is felpörgetni, hogy hordhass +15% xp-t adó cuccokat.
  • grebber
    De éépen ezt mondom,hogy arra az oszlopra ahol a küldetések neveit írja nem tudok oda sehogy "belépni" semmilyen billenytűzettel sem egérrel semmivel.
    A legelső küldetés ki van jelölve azt tudom csak csinálni,mivel a többit nem engedi kiválasztani!
    Ezért kérdeztem mi a trükkje hogy lehessen választani a küldetések között!
  • Calver
    egy ezeréves 8800 GT-n kacagva elfut, nagyon jól van optimizálva.
  • Calver
    meglepő módon esc -> social hub -> missions. kiválasztod amelyik szimpatikus, és ollé.
  • Lacee86
    Aha, szóval akkor van szabadság rendesen. Na még töltöm (khm, "zajlik a vásárlás" xD), aztán ki fogom próbálni ma vagy hnap.
    Még 1 kérdés: amit megadtak alap gépigényt, azon működik is rendesen ugye?
  • Tommy Drak
    Aztán szabályos közlekedés időben erre is lehet pontot kapni.Van nagyon sok minden.Magad döntöd el mindig mikor mihez van kedved azt csinálod
  • BIZ0906
    Lehet mászkálni. Tiszta GTA csak sárgában xD
  • Tommy Drak
    Lehet persze,open world teljes mértékben.Vannak random mini küldetések is pl.pénzszerzésre amit nem küldibe kapsz hanem pl meglátsz egy pénzszállítót akkor azt kirabolod vagy meglátsz gyanús embereket(ezt jelzi mini mapon piros ember formáju ikonokkal) akik táskát rejtegetnek és le kell verni őket ahoz,hogy megszerezd aztán kakasviadal.Random küldetések van nagyon sok és ezeket meg kell keresni.
  • Lacee86
    De lehet mászkálni szabadon a városban a küldetések közt, vagy igazából csak azok közben?
  • IXEMGabeo
  • Tommy Drak
    Folyamatos napszakváltás van de nem hajaz real time-ra.Néha tovább van éjjel v.nappal és sajnos ami nem tetszik,hogy sűrün váltakozik azaz gyorsan.
    Eső is csak néhány percig esik néha..
  • Tommy Drak
    Egyszer nekem is előfordult,hogy a levegőből pottyant le egy öltönyös fickó.Odamentem jól megvertem hátha bugos lesz megint de meghalt:(
  • Solid Snake
    Ja,jobb lesz a térdelő
  • Lacee86
    Amúgy van ebben nappal is vmikor? Mert ami gameplay videókat nézegettem, abban mindig csak éjjelt láttam.
  • Maxtreme

No offense baby, de te mi a lóf*szt keresel ott fent? Asszed' így jobb lesz a térerő v mi?
  • WinStar
    Sziasztok.Látom nincs off-topic :S
    Ez így gáz lesz.De a Skidrow féle verzióból ha valaki feltudná nekem tölteni a 46-os,54,76,66,82-es rar fájlt azt megköszönném.És küldje el a linket pü-be.Köszönöm előre is.Mert így nemtudok játszani vele.... :S
  • kill3r21
    srácok taxit csak úgy lehet hivni ha látok egyet és mellémegyek? mert ez igy elég gáz :)
  • grebber
    Ezeket a bunyókat ("ketrecharcok") meg a szállítmányok elcsorását a végtelenségig lehet csinálni?

Valami nagyon nem ok nálam.Hiába bunyóztam már mindenhol legalább 3x nem adja be azt a 4 ruhát. Elvileg a bunyóknál is kéne adni.

Manhattan Melee, The Bon GAK, Cambria Insider, Gala link Bracelet vagy hogy kell írni.
  • ReszegKoldus
    A "random" eventek közül nekem 1 hiányzott minden alkalommal, végül ez segített
  • Evoluti0N
    Engem az irányításnál az zavar, h nem csak space lenyomásakor sprintel, hanem akkor is ha 2x megnyomom a w-t. Nem egyszer előfordult már, h pl boltban véletlenül nekisprinteltem az eladónak :D
  • grebber
    Megvan már minden szinte.

Ami még hátravan a maxhoz:

Az a 4 db ruha.10-es Triad szint. 2 db event amit kb random ad be ha úgy gondolja a game.
    Meg a 10 különböző fegyver és kézi eszközzel való gyilkolás.

Csak az a gáz nemtudom hogy kell a küldetést kiválasztani amit megcsinálnék újra :(
  • Shep
    Köszi.
  • ReszegKoldus
    Lehet fegyvert tartani ha találsz, de azt hiszem nagyobb puskákat nem lehet elrakni csak eldobni, ha meg a kezedben viszed a fegyvert - érthető módon - 1-1 npc nem nagyon fog szóba állni veled :D
  • ReszegKoldus
    Kinyitottad az összes ládát? + a fight clubok is adnak ruhát
  • Shep
    Lehetm ajd fegyvert is tartani magunknál és azzal lövöldözni, vagy csak bunyó lesz végig és adott helyeken lehet esetleg majd puffogtatni?
  • grebber
    Megvan az összes jármű! Viszont a ruhákkal valami nem jó :( 2x végigjártam az összeset amit jelez a térkép megvettem mindenhol mindent és azt jelzi hogy még 4 db hiányzik.

#757-re valaki nem tudja a választ?

• Maximus4
    Nálam is van ilyen,amikor beragad az irányítás és ha éppen futok,akkor hiába nyomok bármit,megy tovább egyenesen.Ez mondjuk vezetésnél elég gáz,főleg kanyarodás közben.
  • Maxtreme
    Na de hogy a játékról is írjak valamit :)
    Piszkosul tetszik, toronymagasan veri a gtaiv-et (ha már azonos stílusról van szó)
    A látványvilág nagyon szép, a gépigénnyel sincs probléma.Az irányítás nekem bill + egér kombóval jobabn fekszik (na de ez megszokás kérdése ugye)
    A melléküldetések szintén egész ötletesre sikerültek.

Ami viszont nem tetszik. illetve nem tudok hova tenni. (most hogy ez bug, vagy feature nem tudom)

Bunyó közben mikor megütik az emberkénket, miért merevedik le az irányítás kb 2 sec-re? Nem egyszer haltam meg emiatt. se mozdulni, se ütni, se védekezni az adott támadás ellen nem lehet.
  • Maxtreme
    Ha csak arra (rá) vagy kíváncsi, fáradj át a desktopos topikba
  • wesker24
    Jó a csaj de miért kellett szegényt kitakarni ! xD
  • grebber
    A social clubbon belül hogyan lehet küldetést kiválasztani?

Mert sehogy nem tudok váltani egyedül entert tudok nyomni de akkor csak a legfelső legeslő küldetést tudom újrajátszani.Már szétnyomtam mindent az egéren és a billentyűzeten de nem tudok missziót választani :(
  • Maxtreme
    hehe találtam egy nagyon frankó kis progit az irányítás teljes testreszabhatóságára. :)
    Sajna mint kiderült a key Remapper nevű progival gondok akadtak (legalábbis nálam) pár perc után teljesen meghülyült tőle az irányítás.
    Ám találtam valami sokkal jobbat. (tegnap este teszteltem, másfél óra után is problémamentes vele a játék)
    A cuccos neve GlovePIE, innen tudjátok letölteni.
    A használata rém egyszerű, indítás után az első ablakba be kell ezeket írni.

---------------------------------

A = swallow(Left)
    D = swallow(Right)
    W = swallow(Up)
    S = swallow(Down)
    Down = swallow(NUMPAD2)
    Up = swallow(NUMPAD8)
    Left = swallow(NUMPAD4)
    Right = swallow(NUMPAD6)
    ---------------------------------

Aztán rákattintani a Run-ra.

A vizuális típusoknak:

Így az irányok a nyilakon lesznek, a telefon meg a numpaden (persze ha valakinek ez nem felel meg, módosíthatja kedvére.)
    További előnye a dolognak hogy a profil elmenthető, tehát később is bármikor elő lehet szedni, nem kell semmit újraírni.
  • cataflam02
    lol
  • Tommy Drak
    Pont az elöbb gondoltam rá,hogy beviszem én is az enyémet lol:))
  • Skypack

nem hagyhattam kint :D
  • Calver
    ugyanúgy, mint autóból, alapból bal shift. (brrr)
    nincs esetleg zsebrerakva pisztolyod? mert járműben valamiért nem tudod akkor előhúzni.