Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
2. pcs végigjátszásnál elõbb szerzek sok pénzt és megveszem azt a ruhakollekciót ami növeli a triad pontokat ugy csak meglesz.Addig neki se kezdek amig nincs meg a ruha.
Next PC upgrade: 2022
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
3 új mini DLC
The Red Envelope Pack adds 20 envelopes each stuffed with $50k, scattered throughout the city of Hong Kong. Find them all and you'll net a cool 1 Million HK dollars to spend on whatever you want!
The Top Dog Gold Pack gives you 8,250 Triad, 4,500 Cop and 4,500 extra Face Experience Points to give you a quick boost towards gaining new abilities.
The High Roller Pack gives you immediate access to the super fast, luxury Tuono vehicle and High Roller outfit. Plus, with an extra $200k to burn you can be sure to get ahead and get noticed.
One more story
Sztoriba én is olyan 30% körül vagyok,én inkább a mellékszálat csinálgatom.
DLC reméljük azért,hogy lesz majd bõven!
★ 汤姆 李
Utoljára a Mass Effect 3-at élveztem ennyire.
Kibaszott jó lett a game..
Nagyon tetszik a harcrendszer.. az autós üldözés is **** jó 😄
Eszméletlen szép mikor esik az esõ.. Zenék is nagyon adjak..
2 dolog zavar csak..
Néhol csúnyák a texturák.. és RÖVID a játék.. másfél óra játék után a fõ sztori 20% ? WTF remélem jön 1 rakat DLC.
One more story
"The trees move. Do you not see it?"
Segítséget szeretnék kérni: van a Blind fire nevû dolog, amikor lövöldöznek össze-vissza, nekem is kéne lõnöm, csak nem tudom, hogy hova... 😞 Nem jutok elõrébb, pedig lövök mindent ami mozog.
Köszönöm elõre is a segítséget!
u.i.: mellettem egy csávó cigizik, és mindig beszól, hogy hova megyek?!
mert egy rakás verseny nem fog feltûnni amíg nincs pl A kategóriás motorod.
"The trees move. Do you not see it?"
Örülök ha az Apartman-om környékén eligazodok😊máshova GPS kell anélkül elveszek nagyon,ez is tükrözi a Kínai város hasonmását😊
Kicsit zavar,hogy Hong Kong-ban a valóságban sok a Brit és egyéb nemzet népei de a játékban szinte csak Kínaival találkozok(most itt nem éppen a triadokra gondolok hanem úgy összeségében mindenkire).Ez ugyanúgy vonatkozik az épületekre és üzletekre.
A fõhõs és a többi sztori szereplõ viszont már ad nyugati "stílust" ez +pont.
Nem jártam Hong Kong-ban csak nagyjából tisztában vagyok a történetével az alapján írtam ezt.Mindent összevetve jól sikerült,minden egyes percében a hangulat Keleties érezhetõ nagyon,hogy ott játszódik.
★ 汤姆 李
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kár,hogy a jármûvek nem maradnak ott ahol hagyom.Nemrég szereztem egy zöld(gondolom Kawasaki)ezres motort,azzal mentem jó sokat és egyszer egy mentés után eltûnt😞
Most azt hajtom megint,hogy találjak egyet😊)
★ 汤姆 李
Amúgy is majd ha kész a térkép kezdhetem újra mert a triadoknál nincs meg a 10-es szint.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ebben a játékban nincs olyan hely, ahol még lehet tanulni ütés-rúgás kombókat? Csak simán fejleszteni lehet Upgraddel? A templom "csakúgy" van, vagy lesz majd jelentõsége?
Köszi a válaszokat!
Ez az egy van már csak nekem ami idegesít
★ 汤姆 李
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
★ 汤姆 李
De jó ez a videó, amikor elõször hallottam Peggyt a játékban egész mást tippeltem volna a hangjának 😄
★ 汤姆 李
Itt mutatja a híresebb szinkronszínészeket. 😄
Ahogy láttam többen jelezték (köztük te is), hogy gond van a kamerával. Szerintem a kameramozgások veszettül idegesítõek így az elején, de lehet nálam van gond, ez az 1 hibája van a játéknak így elsõre...
★ 汤姆 李
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szokni kell még a hong kongi légkört/neveket
Benne van Yunjim Kim is, aki a Lostból Sunt alakította illetve ki nem maradhatott az ellenállhatatlan Kelly Hu és Luci Liu sem😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
★ 汤姆 李
Ma buktam vagy 3K pénzt😞
★ 汤姆 李