1431
Sleeping Dogs

• TottiZsolt
    Üdv!

Csónakból hogy a picsbe kell lőni? Most üldöznek 3 motorcsónakkal is, de nem tudok visszalőni. :-\
  • grebber
    Semmit nem olvasok mivel nem igen tudok angolul.
  • Evoluti0N
    Ez egy olyan játék, ami megéri a drágapénzt. Mondjuk nekem nincs meg, de azért, mert most sajnos nem engedhetem meg magamnak. Azonban szeptemberben rohanok is megvenni.
  • Calver
    nope. nem olvasod töltőképernyőn infókat? esc, social hub kiválaszt, ott megtalálod.
  • grebber
    Ahhoz hogy újrajátszam őket new game kell mindenképpen nem?
  • Calver
    újrajátszhatsz ám küldetéseket, ezzel feltornázva triad xp-t.
    mondjuk nekem meglett 2 küldetéssel vége előtt, de szinte végig undorító +15% triad XP-t adó pufidzsekiben nyomultam.
  • grebber
    Már csak Tran van hátra azt csinálom most.
    Face level már régóta maxon.

Még sok ruhát és kocsit kell megvenni amire kell a pénzt.De ezen a ponton már unalmas lett így csak gyűjtögetni.

De majd ha meglesznek ezek akkor ismét jöhet az egész elölről hogy meglegyen a 10-es Triad szint.
  • Calver
    végigvitted Tran feladatait?
    maxolva van face level?
    mert akkor el nem tudom képzelni, h még MIRE kellhet pénz, tekintve h ezekkel közel 7 millát tudsz begyűjteni, és -40%-ot leszedni kocsik árából. megfelelő ruhában ehhez még jön -10/15%.
  • grebber
    Kár hogy boltokat nem jelöli amikben már mindent megvettem :(
    Még raklap pénzt kell szereznem a kocsikra.
  • The Protector
    hy.megéri megvenni a játékot drágapénzért ps3-ra?
  • Frigyes54
    nem tudom at allitani a gombok funkciojat mint mas jatekokban pl az iranyitast az elorre hatra stb..... a w s a d gombokkal tokeletesen bena vagyok a bal kezem suta nincs valami megoldas hiszen mas jateknal ez evidens pl futur soldir the sabotur ha van megoldas bmond el segitseged elorre is koszi es bocs a zavarasert pedig a jatek jonak tunik hali
  • cataflam02
    Igen!
  • Empty
    Ez a verzió jó:
    Sleeping.Dogs.CRACKED.READNFO-P2P
    ???
  • Zsoti90
    lényegretörő tömör válasz köszönöm :)
  • cataflam02
    Szia! Van!
  • Zsoti90
    Hali van értelme felrakni az 1.4-es patchet?
  • Frigyes54
    valaszodat koszi
  • Calver
    alapból mintha egy rákemberekre tervezték volna, de kis finomhangolással használható lesz.
    ellenben ha nincs oldalsó gomb egereden (célzást arra átállítani) akkor szívni fogsz.
  • Maximus4
    Javítottam a térkép linkjét,az az első:)
    Köszi,megpróbálom.
  • Calver
    ha térképen mutatnád egyszerűbb lenne, de így is beugrott. menj le mögötted a lépcsőn, le a partra, és ússz be.
  • Frigyes54
    hello mindenkinek valaki mondja el milyen az iranyitas pc-n segitseget elorre is koszi
  • Sharpsh00ter
    szevasztok, olyan kérdésem lenne hogy valaki tudna-e egy linket küldeni arról a kabátról amire az van írva hogy love/hate power/health mer nagyon tetszik :D mobil háttérnek kiraknám (valami kép kellene arról ami a hátán van, szóval nem a játékból egy scrrenshot )
  • Maximus4
    Ide,hogy túróba lehet bejutni?
    1.
    2.
  • Calver
    már befejeztük

SKIDROW-ékat meg nem tudom miért istenítik netszerte, kevés más csapattól lát az ember ennyi igénytelen/elbaszott release-t.
  • cataflam02
    Elégé kihalt lett a topic.. Mindenki játszik ? :D
    Addig is itt egy új videó.. Kis harc :P
  • Rayden02
  • vzajcev
    Mostanában rájuk jár a rúd
  • cataflam02
    Senki ne szedje le... egy nagy fos lett a relase..
  • cataflam02
    Megjött a Skidrow
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sleeping.Dogs-SKIDROW
  • cataflam02
    Meleenek ott van még a feszítővas is :D
  • Calver
    három vagy négy fajta pisztoly van simán (9 mm, .45, .50, aranyozott .50), géppisztoly, minimum 2 fajta gépfegyver (egyik gránátvetővel megfejelve), legalább két fajta shotgun (combat, pump action - utóbbi rendőrautókból)... és valamit tuti kihagytam, mert ez csak 9.
  • Hecker007
    ááh nem segít ez se, mindegy, hagyom, lehet hogy majd egy új nv driver megoldja, vagy ha más nincs marad a kábel csere, elvileg azzal 75Hz-et tud a monitor az már csak elég neki...
  • Solid Snake
    Itt talán van segítség
  • penge96
    Hülye vagyok, elfelejtettem leírni a konfigom, bár kétlem, hogy az lenne a ludas, mert low grafon is ugyanaz a probléma: Intel Quad Core 2,3 ghz, GeForce GTX550 Ti 1 gb GDDR5, 4 GB DDR2 RAM. Minden driver a legfrissebb.
  • penge96
    Sziasztok!

Megvettem eredetibe a játékot, és nagyon is jól fut. Szinte maximum beállításokon, HD textúre pack-kal 40-60 FPS, vezetés közben 30. Viszont van egy olyan problémám, hogyha nagyon gyorsan megyek egy járművel, akkor mikor kanyaradok, vagy forgatom a kamerát, nagyon durván laggol, mintha szaggatna. Csak hogy az FPS-em teljesen stabil, 30 körül van ilyenkor, és a lagnál sem megy lejjebb. Ami a legvicesebb, hogy ez egyedül napközben van, esti időszakban a játék tökéletesen fut. Van valakinél hasonló probléma?
  • Hecker007
    sajnos ez sem segít :( marad az ablakos mód amíg nem lesz DP kábel :(

Malakai: teljesen mindegy hogy alt+enter, vagy a beállításoknál rakom teljes képernyőre attól a képfrissítés nem fog változni.
  • Solid Snake
    Írd át itt, hátha: Sleeping Dogs > Data > DisplaySettings.xml
  • Solid Snake
    Én is csak "találtam" a listát :(
  • Malakai
    Alt+enter? :)
  • IXEMGabeo
    Cindy Lauper