Sleeping Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Próbáltam a kontrollert nekem nem jött be.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki fafeju az fafeju ebben is igazad van, nem erdemes "vitazni" veled 😊
Mondjuk a konzolok nem tudom, hogy kerultek kepbe, amikor kontrollerrol volt szo...
Mint ahogy egy autos jatek elvezetesebb kormannyal es pedalokkal, ugy egy ilyen jatek elvezetesebb kontrollerrel. Persze, az sg vonza avilag ritka peldanyait, akiknek senmmi nem jo szokas szerint, es a legtobbjuk meg sosem probalt ujitani, valtoztatni a dolgain.
szerintem
Ehez kell Mod biztos vagy egy update formában beépített zenelájtszó de addig szvsz felejtõs..
★ 汤姆 李
Viszont van sok más minden ami ott nincs és az jól meg van itt csinálva
★ 汤姆 李
(Nem pc-konzol vitát akarok szitani)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Nem tudom, hogy a bugos billentyu kezelesre foghato, de nekem mindig szo nelkul ment minden beallitast, igaz itt is kontrollerrel nyomokodom 😊
--
Szerintem borszasztoan rossz a jarmuvek mozgasa (fizikaja), meg a legfelresikerultebb nfs-nek is elvezetesebb volt, mint itt barmit vezetni.
szerintem
★ 汤姆 李
Lefut a benchmark kiírja, hogy milyen beállításon tesztelte, aztán szépen visszaáll eredeti beállításra!
Ilyenkor te mit nyomsz, hogy elfogadja?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
★ 汤姆 李
Szerk:lehet csak úgy menti el ha benchmark-ot lefuttatod miután kikapcsoltad ssao-t és elmentetted
★ 汤姆 李
szerintem
Combat is simábban megy.Na ezért imádom a PC-t,HD textura+gamepad azért nem gyenge.
★ 汤姆 李
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
★ 汤姆 李
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
★ 汤姆 李
Nagyon élvezetes motoron nagy sebességgel mikor elkezd szinte magától forogni a kamera azt meg se mozdítom szinte az egeret:/
Camera shake-nek hívják állítólag ezt a jelenséget de semmi megoldást nem találok rá neten..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Remélem jön patch ezekre a dolgokra.
Amit viszont nagyon eltaláltam az a grafikai beállítás.Igaz vagy 20× futtattam le benchmark-ot de most nagyon jó eredményt kaptam most van normális árnyék minden,érdemes volt vele küzdenem😊
★ 汤姆 李
#530 ez meg egy seggfej válasza.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
★ 汤姆 李
(Akit nem érdekel a két konzol csatája az tekerje a 4. perchez!)
Next PC upgrade: 2022
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李