Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Miért olyan hihetetlen, hogy valakinek billel is jó! Pl. nekem is! el nem tudnám képzelni kontrollerrel.

Próbáltam a kontrollert nekem nem jött be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Grr1234
Csak nálam nehézkés fel/le mozgatni a kamerát?

Palinko
hogy megy a lockpick? mennyi van még a fegyverekig?
alma2
Termeszetesen elvarhato, ebben igazad van, de ha jol mukodne, akkor sem lenne jo.
Aki fafeju az fafeju ebben is igazad van, nem erdemes "vitazni" veled 😊
Mondjuk a konzolok nem tudom, hogy kerultek kepbe, amikor kontrollerrol volt szo...
Mint ahogy egy autos jatek elvezetesebb kormannyal es pedalokkal, ugy egy ilyen jatek elvezetesebb kontrollerrel. Persze, az sg vonza avilag ritka peldanyait, akiknek senmmi nem jo szokas szerint, es a legtobbjuk meg sosem probalt ujitani, valtoztatni a dolgain.

szerintem

Volt minap kérdés a zeneszámok import/exportálása.Hát nem lehet legalábbis nekem nem sikerült.Addig eljutottam,hogy az SFX pack-ot(ami tartalmazza a zenéket) megnyitottam a track-eket egyesével kitömörítettem de elmozdítani se törölni már nem tudtam a pack-ból másik,hogy felismerhetetlen formátumba vannak és csak ezt látja a játék:/
Ehez kell Mod biztos vagy egy update formában beépített zenelájtszó de addig szvsz felejtõs..

★ 汤姆 李

Nekem a motor tetszik azzal elvagyok.Mással nem igen közlekedek.Tény,hogy nem lett egy GTA irányítás verdákra😊
Viszont van sok más minden ami ott nincs és az jól meg van itt csinálva

★ 汤姆 李

Talán azért, mert ez egy PC játék és ott elvárható a normális bill+egér irányítás. Én nem azért nem veszek konzolt mert nincs rá pénzem (évente egy kozolnyi árat költök a számítógépeimre, lassan több évtizede) hanem azért mert képtelen vagyok - én nem is akarok - kontrollerrel játszani.
(Nem pc-konzol vitát akarok szitani)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

aricsi
Semmilyen benchmark-ot nem kell futtatni(legalábbis nálam), hanem elõször mented ugye a graf változtatásokat,de amikor kilépnél a menübõl vissza a játékba akkor megkérdi mégegyszer hogy akarod e menteni a beállításokat és ekkor egy "NO"-t kell nyomni.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

alma2
ohh a francba, azt az egyet nemn kapcsolgattam ki be. Igy mar jo, kosz!
Nem tudom, hogy a bugos billentyu kezelesre foghato, de nekem mindig szo nelkul ment minden beallitast, igaz itt is kontrollerrel nyomokodom 😊
--
Szerintem borszasztoan rossz a jarmuvek mozgasa (fizikaja), meg a legfelresikerultebb nfs-nek is elvezetesebb volt, mint itt barmit vezetni.

szerintem

Benchmark elött mentsd el "E" és utána futtasd"Q" egyböl ott azon a képernyõn,addig onnan ne lépj ki.Mikor kész a benchmark simán kilép és kész.Visszamész megnézed és el lesznek mentve

★ 汤姆 李

Nekem a benchmarkkal történõ mentés továbbra sem megy!

Lefut a benchmark kiírja, hogy milyen beállításon tesztelte, aztán szépen visszaáll eredeti beállításra!

Ilyenkor te mit nyomsz, hogy elfogadja?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Második lépésként meg ha utána középen lesz csík mintha felezõdne a képernyõ akkor arra meg a Vsync bekapcsolása a megoldás.

★ 汤姆 李

SSAO-t kapcsold ki(screen space ambient occlusion valami ilyesmit keress azt tedd normal-ra) mert bugos.

Szerk:lehet csak úgy menti el ha benchmark-ot lefuttatod miután kikapcsoltad ssao-t és elmentetted

★ 汤姆 李

alma2
Felejtsd mar el az egeret az ilyen jatekoknal. Minek eroltetni.

szerintem

alma2
A ti kepeiteken nem latom, de nektek nincsen vekonyan majdnem az egesz kepernyo keresztbe csikozva?,(Mintha interlace lenne) olyan mintha direkt lenne oda teve, es egy bizonyos reszen van fixen a kepernyon. A grafikat mindegy hova allitom. Olyan mintha egy bizonyos "film effekt" lenne, de fixen ott van es rohadt idegesito.

szerintem

Gamepad-al nagyon komoly a játék!!Ég és föld az irányítás.Normális kamera mozgás minden áá így kegyetlen😊)
Combat is simábban megy.Na ezért imádom a PC-t,HD textura+gamepad azért nem gyenge.

★ 汤姆 李

Maximus4
Köszi😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nagyon tuti a banner😊<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Solid Snake
Adja <#pias>
Maximus4
Persze,berakom én😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Win8-al alatt nem fut?Wth

Oké így fogom bár az enyém vezeték nélküli remélem ez nem lesz gond:/

Szuper!Intézed,hogy bekerüljön?

Frank99
bazze, emiatt kellett win7-et raknom...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

drop
<#taps><#eljen>nagyon jó

Maximus4
Esetleg bannernak?

A választ megkaptad! Az más dolog, hogy nem tetszik ha másnak igaza van.

Nálam meg se moccan a kamera, ha nem nyúlok az egérhez.

Nekem nincs ilyen és eredeti! Innen akik vették nekik sincs ilyen... Fura nem? :-)

Én meg azt fogom tenni szépen,hogy délután beüzemelem a rumblepad 2-t hátha azzal lesz jó kis irányítás.

kill3r21
Én nem nyúlok az egérhez, mondjuk majd ha lövöldözni kell akkor lesz érdekes 😄
200-ra veszem le DPI-t és 0-ra ingame a kamera érzékenységet akkor is ugyanúgy pörög a kamera mintha 5700DPI-n lenne<#csodalk>
Nagyon élvezetes motoron nagy sebességgel mikor elkezd szinte magától forogni a kamera azt meg se mozdítom szinte az egeret:/
Camera shake-nek hívják állítólag ezt a jelenséget de semmi megoldást nem találok rá neten..

Ja hogy 2× kell lenyomni,thx😊

Tökmindegy hogy eredeti vagy nem. Mondom, eredetinél is ugyanúgy jelen van ez a white screen probléma. Elkúrtak valamit, ilyen egyszerû.

kill3r21
nekem megy a csatorna váltás, simán a nyilakkal, de kétszer kell megnyomni pl jobbra és akkor vált 😊
ReszegKoldus
Nem lehet csatornát váltani? Pedig xboxon lehet <#fejvakaras>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ettõl én is megbolondulok. Nem szeretem mikor egy játékban ennyire "önálló életet él" a kamera. Nem tudom miért kellett ezt így túlvariálni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Saját:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Igen sajnos az mindenkinél ilyen.Ez nem tetszik,hogy remeg a kép gyorsulásnál+kamera túl gyorsan fordul,rádió csatornákat nem lehet váltani.
Remélem jön patch ezekre a dolgokra.
Amit viszont nagyon eltaláltam az a grafikai beállítás.Igaz vagy 20× futtattam le benchmark-ot de most nagyon jó eredményt kaptam most van normális árnyék minden,érdemes volt vele küzdenem😊

csinálja másnál is, hogy a jármûves részeknél ilyen idiótán remeg (kb. laggol) a kép? levettem már a felbontást is, úgy is ugyanazt csinálja, de a verekedésnél vagy a gyalogos részeknél ilyen probléma nincsen.
#531 ez egy normális válasz thx.

#530 ez meg egy seggfej válasza.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kamerát nem lehet beállítani,hogy ne körözzön 10-et a jármû körül ha mozdítom az egeret??Nem lehet így normálisan irányítani

grebber
Xbox360 vs PS 3 vs PC gpafikai összehasonlítás

(Akit nem érdekel a két konzol csatája az tekerje a 4. perchez!)

Next PC upgrade: 2022

grebber
Egész jól fogyhat a game!

Next PC upgrade: 2022

Ja megvan,valami 3D display volt bekapcsolva.Most kikapcsoltam így kihúzza a képet.Egyébként ez milyen opció?Mire jó?

Nincs valami tipp arra,hogy miért van fekete csík nálam a jobb oldalon?