1431
Sleeping Dogs
-
#871 hja, ezt én is hiányoltam - Saints Row stílusban adhatna itt is extrában mondjuk Face XP-hez, mint ott a respect volt. -
Ironman2 #870 Igen.GTA-ban meg nekimegyek a forgalomnak.DDDD -
#869 Az, de nem is egy nagy dolog ott összehozni nagy számokat, persze kevésbé "cheat", mint a forgalom nélkül körözgetni, kár, hogy nem figyeli a gép ezeket. :P -
#868 a Baloldalt megszokod majd :) -
Ironman2 #867 Tököm ki van már ezzel a baloldali közlekedéssel.Gondolom lesz olyan mod ami átrakja a másik oldalra.Másik meg az hogy gyorsan telnek a napszakok.Nem lehet valahogy lelassítani? Az árnyékok nappal csak úgy suhannak a földön -
#866 Próbálgattam a küldetéseket és abba a ruhába vagyok,de ha ezen múlik,hogy jobban fejezzem be,akkor inkább leteszek róla. -
#865 Az autópálya is kellemes hely a drivesafe-hez!
Csak nektek csak itt és most! :)
-
#864 legyen jobb a küldetés végén a pontszámod? én tudom h így ugrasztottam fel 10-esre, lenyomtam második küldetést újra, 3 csillagot szerezve kettő helyett utolsó előtti küldetés előtt - bár nem tudom számít-e valamit, vagy úgy is megkapod érte az xp-t, ha nem javul.
esetleg próbáld ki +15% triád xp-s cuccot (pufidzseki, undorító, úgy néz ki benne a karakter mint egy "szokócso" kis kínai piaci árus), én végig abban voltam, és reméltem h Wei rengeteget fog aktuális küldetés alatt kocsikázni. (mert mint említettem: undorítóan néz ki) -
#863 rakd át célzást bal shift-ről valami másra.
elvileg 1.4-es patch is javítja talán. -
ratgab #862 Könnyebb mondani, mint csinálni :-) -
#861 A triadot,hogy tudom felhúzni 10-es szintre,úgy,hogy már végigjátszottam?Hiába próbálok küldetéseket újra játszani,nem változik semmit. -
#860 hát gyerekek, tegnap cafatokra dicsértem a játékot, mostmeg, úgy felbaszódtam hogy majdnem uninsstall lett a vége, most volt egy küldi, amitkor autóbol kellet lövöldözni, célzok lövök, befagy az egér majd pár másodperc múlva teljesen máshol müködik újra, 6odjára csináltam meg a missiont, nincs erre valami gyógyír? -
#859 Unatkozók bármennyit megcsinálhatnak, van recept gyakorlatilag végtelenítettre is, értelme nem sok... :)
-
ratgab #858 5 perc 22 másodperc! Várom a kihívókat szeretettel! XD -
mike01010101 #857 Én a védekezés/interakciót az E-re tettem, az is kézre áll és sok játékban az "E" az interakció igy nekem megszokott is. -
IXEMGabeo #856 meglátjuk, a jobb egér klikk jelenleg a védekezés/interakciók, ami nagyon jól áll kézre. E pl a futás gombom, F-et ragadom meg az ellenfelem, egyedül majd ezt a bal-shiftet fogom módosítani.
1 perc 30 sec nem rossz, majd valami egyenes terepet kerítek és megdöntöm:) -
mike01010101 #855 Át kell tenni a jobb egérre és úgy tökéletes. Szerintem a tps lövöldéknél ez már egyfajta standardnak is felfogható. Nem értem ők miért nem igy csinálták alapból. -
mike01010101 #854 Nekem olyan 1 perc 30 körül -
IXEMGabeo #853 Mennyi a clean drive rekordotok?:) enyém 43 sec és 35 környékén kaptam egy bronz medált. -
IXEMGabeo #852 igen még úgy az elején vagyok és szerencsére nem jöttek fegyveres ellenfelek, majd átállítom valamelyikre legfeljebb, mert ez a bal shift tényleg nem a legszerencsésebb -
#851 ez is jó technika, én spec kinéztem h a középső vonalhoz képest hol tart a cucc amikor bezöldül, és az alapján pörgettem végig 10 sec alatt az egészet -
#850 van amelyiknél jól jön, pl amikor nagy genyók vannak, akiket nem lehet megmarkolni - ha befutsz a tömegbe, tuti h Wei rájuk fog lecsapni meg fegyveres ellenfeleknél sem árt, h őket tudd a sok dög közül gyorsan hatástalanítani disarm tackle-el. viszont célzáshoz nagyon kell, és alapbeállítás használhatatlan. másik hasonló action hijack, miközben vezetsz WASD-vel ember legyen a talpán aki közben a Q-t is nyomva tudja tartani... -
#849 Na hát akkor mindenkinek van egy módszere :) -
#848 Én úgy csináltam a zárasat,hogy először csak a W-t nyomtam és (nem röhög senki! :D) számoltam magamban mikor lesz zöld egy-egy pöcök,aztán így lépegettem tovább:P -
#847 Na megvolt ez a poloska pakolás meg a zárnyitás másodjára sikerült. Nálam úgy működik a dolog, hogy nyilakkal vagy WA-val mozgatom fel le le majd mikor zöld akkor gyorsan a balra gombot de nem igazán értem a dolgot mert nem mindig kapja el hiába van a zöldben, egér gombra szarik reagálni. Idiótán van megcsinálva ez a rész az egyszer biztos. -
IXEMGabeo #846 bal shiftre verekedésekhez nincs szükség, ahogy láttam az autós üldözéseknél fegyverhasználat közben jól fog jönni. Láttam az egyik police típusú fejlesztésben -
IXEMGabeo #845 ki fogom próbálni majd köszi. Furán oldották meg nyugodtan megcsinálhatták volna úgy, mint mondjuk a San Andreasban a táncot -
#844 game and controls, camera és aim pitch/yaw.
ami fontosabb, azok a gombok átpiszkálása - pl bal shift baromi kényelmetlen mint lock-on/célzás, inkább állítsd át (ha van ilyened) egér oldalsó gombjára. -
#843 shift + fel = legfelső sor
fel magában = második sor
semmi = középső sor
le magában = negyedik sor
shift + le = legalsó sor
így már érthető? -
IXEMGabeo #842 úgy csináltam Maxi, én arról beszélek, hogy amikor lenyomva is tartom a shiftet feljebb viszem a nyilat a legfelső sor, a legalsó sor és a középső teljesen rendben van. Na, de felülről a 2. és alulról a 2. hangoknál akkor nevezzük így a nyíl vagy túlmegy vagy visszaugrik és nincs átmenet. Nekem ez a tapasztalatom, ennél frappánsabban nem tudom elmagyarázni. -
#841 Akkor jó, mert ez a kezdés elég gyenge. Hogy lehet finomhangolni? Egér érzékenységet pl. nem is találtam... -
Ironman2 #840 Jó nagy a város! Fel van adva a lecke a GTA-nak! -
#839 az irányítás csak alapból az, kis finomhangolással kifejezetten kézreálló lesz.
a bevezetésben sokat bunyózol, de 2-3 küldetés után rászabadítanak a világra, ne aggódj. -
#838 Jah, és az irányítás katasztrófa... -
#837 Na, végre sikerült nekem is elindítanom. De nem sokáig bírtam, marha unalmas eddig... Uncsi hosszadalmas videók, meg még eddig mást nem kellett csinálni, csak 10-15 embert szétverni. :/ Még 1-2x nekiesek, hátha jobb lesz, még1 esélyt megérdemel. :D -
#836 miben nem? GTA4-nek sikerült mindent szarul csinálnia amit egy sandboxban szarul lehet csinálni.
őszintén szólva inkább Saints Row sorozathoz kellene hasonlítani Sleeping Dogs-ot, mert... nos, ahhoz jobban hasonlítanak, mint a szürkés-barna förmedvényhez - mindkét játék veszettül színes (és milyen gyönyörű színvilág), hasonlóan arcade vezetés, regenerálódó hp, még bunyó is lépten-nyomon hasonlít, bár csak a mozdulatok SR2-ből.
testreszabhatóság terén megint inkább inkább SR-re üt, főleg mert nem úgy néz ki a karaktered, mint egy román segédmunkás... harcrendszer max az előbb említett nyomokban (Saints Row puffogtatás-központú), de még így is sokkal több közös van bennük, mint a 16 színt ismerő (mind a barna és szürke árnyalatai) rockstar játéka között. -
Tommy Drak #835 Hangulat,grafika,küldetések,szereplők,járgányok,audió rész,combat most csak így hirtelen:D
GTA4 már idejét múlt játék(SP része),nagy kedvenc volt hozzáteszem 4 évig közelébe se ért egy ilyen stílusu játék se de ez most megfogta nagyon:)
Egy hatalmas hiba itt a többjátékos mód hiánya ami GTA javára szolgál MÉG MINDIG a multi,mod-ok,dlc-k a GTA4-ben.Tehát ha úgy vesszük "szavatosságban" még mindig így 2012-re is GTA best! -
#834 A valasz egyszeru, sok apro reszletben elmarad, a varosi forgalom, a dugok, autok szama, maga a vezetes elmenye, de mig azt hany eve is jelent meg, meg sose volt turelmem elvinni 58 %-ig, ezzel bizony ott tartok, es veszett elvezetes, igazi honkongi ackiofilmbe csoppenhet bele az ember...
(Bar sok embernek reszlet kerdes a zenek is nagyon jok) -
Ironman2 #833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rá kell tenni a 3dm cracket,és kész is
http://thepiratebay.se/torrent/7547614/Sleeping_Dogs_-_v1.4_-_3DM_Crack_Only
de úgy tudom van már skidrow crackfix is az rlslogon -
#832 őőő ez nem unalmas?